- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #195.121
Içimdeki canavar ortaya çıktı valla ya2ayda ne yedin kiz bu kadarhadi bismillah de
mide denilen sey kuculmuyor demek kiIçimdeki canavar ortaya çıktı valla yahiç anlatmayim bence yediklerimi kotu ornek olmayim baharcim
Valla kuculmemis beni biliyosun bide öyle aşırı yiyen biri değildim. Sanırım tam patlama yaşadımmide denilen sey kuculmuyor demek ki
Canım bu hafta kacamaksiz yap diyetini bir de zeytini maksimum 6tane tüketiyorum ben tavsiye ederim inan çok güzel sonuçlar alacaksınGünaydın kızlar
Salı 80:4
Cuma 80:2
Fark 200gr.
Sanırım okadar zeytine vücudum su tuttu
Hoşgeldin canım senin kiloların çok yeni çok çabuk kaybedersin sen onları merak etme sonrada korumaya geçersin inşallah ben gül ayşe diyabetim var diyette 5. Haftam 4.8 kg verdim inşallah vermeye devam ediyorum69.5 çıktım
Baya yeni arkadaşlar var kendimi tanitayim. Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var. Aralık ayında 63.7 ile mezun olmuştum ama geri aldım
Canım benim tebrik ederim eksi olsun bizim olsun çok iyi bence maşallah hep böyle devam ederiz inşallahsc bekledim ama tik yok
cuma:71.5
guncel:70.9
fark:0.6
%:0.84
Canım senin ilk hafta en az kilona göre 2-3 kilo gitmesi gerekiyordu ödemi tamamen atabilirdin dikkat etmedinGünaydın kızlar
Salı 80:4
Cuma 80:2
Fark 200gr.
Sanırım okadar zeytine vücudum su tuttu
Hosbuldum aysecim diyabetin olmasına rağmen çok güzel vermissin tebrik ederim. Inş hizlica veririm yaz geliyor 2 ayda toparlamak istiyorum artık. Bu sefer kararlıyım pes etmek yokCanım bu hafta kacamaksiz yap diyetini bir de zeytini maksimum 6tane tüketiyorum ben tavsiye ederim inan çok güzel sonuçlar alacaksın
Hoşgeldin canım senin kiloların çok yeni çok çabuk kaybedersin sen onları merak etme sonrada korumaya geçersin inşallah ben gül ayşe diyabetim var diyette 5. Haftam 4.8 kg verdim inşallah vermeye devam ediyorum
Canım benim tebrik ederim eksi olsun bizim olsun çok iyi bence maşallah hep böyle devam ederiz inşallah
Süt oranına göre çok iyi baharcımsc bekledim ama tik yok
cuma:71.5
guncel:70.9
fark:0.6
%:0.84
Vaav tebrikler
Tebrikler ve güle güle kelebek
Niye böyle oşdu pamuk
Süperrrr
Artıda ve sabit olmaktan iyidir canım
Terlikler hazırlanmış
Geçen cuma 76.5
Bugün 76.2
-300
Bu hfta içinde 77ye çıktım regldim,1 gün spor yapabildim sadece. Spora menü paylaşımına bugün başlıyorum izinde de olsam kuralları bnde uygulucam inşaallah yat yat nereye kadar
burcum bir yerlerde bir şey ya eksik yada fazladır gözden geçir yaptığın şeyleri
Supersin
bir haftan maalesef çöpe gitti canim ck şükür artı cikmamissin bu hafta bomba gibi bekliyorum seni 87 yıl ucundan da olsa gorucez bu hafta inşallah
Gayet güzel
her eksi candır canım dikkat et uyku düzenine
Günaydın kilo bildirimi
Geçen hafta 74.800
Bu hafta 74.100
Fark -700
Sporum azdı daha iyi giderdi
Selam kızlar
Geçen hafta 76.900
Bugün 75.300
1.600gr fark
Çok güzel canım benim
İnşallah canım sen de bu açım varken çok yakın o kiloya ulaşman canım ben eminim
Canım benim ya çok üzüldüm dün aç kaldım diye
Muhteşem irade çok güçlüsün canım
İnşallah canım Allah'ım razı olsun inşallah hepberaber daha nice yıllara
Hepimiz için ayrı ayrı tür sınav bu durum RABBİM hepimize kazanmayı nasip etsin inşallah
O konuyu konuşalım abla mutlaka
Kesinlikle katılıyorum hep gülelim inşallah
Oyyyyy tabi karşısındaki de kilolu olunca kilolu olmanın kötü birşey olmadığını düşünüyorlar sanırım ve bu kilo işi hep artı şekilde devam ediyor biraz verse iyiymiş bence
Canım Allah'ım razı olsun bitanemsin
Oooooo maşallah tebrikler
Maşallah canım tebrikler ederim
Üzülme canım haftaya güzel bir rakam götürsün inşallah olabilir bazen
Waooovvvv tebrik ederim canım
Eksi candır tatlım 3-5 fark etmez eksi olsun yeter senin ki kayınvalide etkisi bencehaftaya çok umudum var senden tebrikler serenim
Tebrikler kızlar süpersiniz
3. Cumada kilo vermen ve aktifligin iyiyse tabiki olacaksin
geçen hafta 97.4
bu hafta 97.4
sabitim:)
dün tartıda ki artı 200 gitmiş şükür
Başlangıç Kilo: 103.6
Hedef :70
Bugün : 101.4
üç gün için iyi sonuç harekette suda artarsa çok daha iyi olacak sevindim
Baharrr beni de ekle kizz***9.TAKIM 508. Etap***
askrhpozitif(78/76/2/%2,56)
Nanekekik(71.5/70.9/0.6/%0.84)
Habinar(74,8/74,1/0,7/%0,94)
Burcugncy(67.2/66,9/0,3/%0,45)
kkelebeketkisi(65,4/64,7/0,7/%1,07)kendi isteğiyle ayrıldi
sans_sans(85.6/84,6/1/%1,17)
Melekkk90(79,6/79,4/0,2/%0,25)
9.akım ortalama :%1.040
deneme süresindekiler
selinay2002(76.9/75,3/1,6/%2,08)baslangic tar:27.02.17 grs kil:78 hdf:60
isilkzlll(87.2/)bslangic tar:18.02.17 grs kil:88.3 hdf:65
sehnsuht (76.6)bslangic tar:19.02.17 grs kil:78 hdf:60
hedef25(90,7/89,4/1,3/%1,43)başl tar: 24,02,17 b.kilosu:93,5 hdf:68
pamukseker19(88/88/sbt)başl tr:24,02,17 b.kil:90 hdf: 60
Cakinin Gelini(80.9/80.7/0.2/bas tar :27/02/17 b.kil:81.6 hdf:68
bestt(65,2/63,9/1,3/%1,99)bas.tar.24/02/17 bas:,66hdf:58
ysmnshn1(68,4/)bas.tar.28/02/17 bas.kil:69.7 hdf:55
izindekiler
MuallimeA(76.5/76,2/0,3/%0,39)504.etapta izne ayrildi
60kiloyum()505.etapta izne ayrildi
masal3487(65.1/
Kitkurdu(103,6/101,4/2,2/
İşte bir kararlılık abidesi daha yavrum senin başlangıç kilon benim hedefime yakınGidim profilide değiştireyim zayıflama moduna gireyim artık
Sağol canım Allah'ım razı olsun senden inşallah ben de temmuzda hedefime ulaşırım inşallah bu yaz bizim olsunHosbuldum aysecim diyabetin olmasına rağmen çok güzel vermissin tebrik ederim. Inş hizlica veririm yaz geliyor 2 ayda toparlamak istiyorum artık. Bu sefer kararlıyım pes etmek yok
Aaaaaa evet canım ben onu tamamen unuttum ya çok iyi vermişsin demek ki canım bak haftaya ortaya çıkacak verdiğin kilo emin ol bitanemSüt oranına göre çok iyi baharcım
Valla oylede canim bende 83 lerde başlamıştım :) hedef 60 di şimdi 58 :)İşte bir kararlılık abidesi daha yavrum senin başlangıç kilon benim hedefime yakın
Sağol canım Allah'ım razı olsun senden inşallah ben de temmuzda hedefime ulaşırım inşallah bu yaz bizim olsun
Aaaaaa evet canım ben onu tamamen unuttum ya çok iyi vermişsin demek ki canım bak haftaya ortaya çıkacak verdiğin kilo emin ol bitanem
Ben de biraz daha vereyim kilo o zaman salon düşünüyorum canım sen ne kadar sürede kaç kg kilo vermiştin bahseder mısin canımKızlar bu jillian baya vücudu toparliyormus gerçekten. Sporu biraktigimda tartida oynama olmadı ama vücut kendini acayip salmisti.
14 haziranda başlamıştım canım 83 ile. Aralık başında 63.7 ile mezun oldum. Yaklaşık 6 ayda 20 kilo verdim. Ama bi an boşluğa düştüm. Erken mezun oldum sonrada ipin ucu kaçtı. Toparlanamadim bi turlu bu kiloya çıktımBen de biraz daha vereyim kilo o zaman salon düşünüyorum canım sen ne kadar sürede kaç kg kilo vermiştin bahseder mısin canım
Tanismadik canım ama yarisirim bu hafta güzel vereceğimi düşünüyorum
Canım çok güzel vermişsin maşallah inşallah bir gün ben de söyleyebilirim senin gibi sen merak etme aldığın kilolar çok yeni hemen verirsin sen ben inanıyorum sana onca kiloyu vermişsin maşallah bize de moral yeni bir kan olacaksın inşallah sonra da koruma sürecinde devam edersin burada bu defa geri almak asla ve asla yok14 haziranda başlamıştım canım 83 ile. Aralık başında 63.7 ile mezun oldum. Yaklaşık 6 ayda 20 kilo verdim. Ama bi an boşluğa düştüm. Erken mezun oldum sonrada ipin ucu kaçtı. Toparlanamadim bi turlu bu kiloya çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?