Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz biz yanyanamiyiz be yaaaa

Kizlar yarin annemler gelicek Malatyadan sabahtan beri icli kofte yapiyorum 40 tane yapmisim

Temizlik is guc derken giremedim.Meraktayim ama kimler ne kadar kilo verdi hemencecik bakayim gecmise.

Teşekkür ederim canım. Kesinlikle öyle, ne derlerse desinler önce beyinde bitiyor, sağlık sorunları falanda bahane, bende insilün direnci var ama 10 kilo verdim diyet ve sporla, daha da vericem inşallah. Ben de ve çoğu kadında gözlemlediğim üzüldüğümüz, kendimizi değersiz hissettiğimiz zaman yemek yemeye başlıyoruz, yedikçe daha mutlu olucaz sanki, duygusal açlık tamamen ama yedikçe çirkinleşip daha da mutsuz oluyoruz. Yıllar önce bir kere daha yapmıştım bunu kendime, 58'den 78'e kadar çıkmıştım her bulduğumu yiyerek, bir daha asla bu kilolara gelmem diyordum ama büyük konuşmamak lazımmış. Her şey beyinde bitiyor yani, mide ile alakası yok aslında.

Kizlar gunaydin bende yine ayni -300 gram yani sasirttim olmadi az yedim olmadi ortalama yedim olmadi galiba metabolizmam iyice yavaslamis benim
Olsun canim sonucta eksiye dusmussun hic kucumseeme bence.
Günaydınlarrr
Herkese bol eksili vumslar diliyorum.
Geçen cuma : 90.7 kg
Bu hafta : 89.4 kg
Fark : 1.4 kg
Harikasin bebegim tebrikler.
Geçen cuma:65,4
Bugün:64,7
Fark:-700 gr
Gayet guzel canim tebrik ederim.
Günaydın kızlar
Geçen hafta 88
Bu hafta 88
Malesef sabit
Bende sabitim malesef
Kizlaaar gunaydin dun yemegi 8 de yedim diye cok korkmustum amaaa gecen cuma:65.2 bugun:63.9 fark:1.3
Wavvv super tebrik ederim kilon az ama gizel vermissin.
Gecen hafta 79.6
Bu hafta 79.4
Fark -200
Kizlar cok uzgunum bu hafta icin kusuruma bakmayin
Uyku duzensizliginden dolayi sanirim sisimm kacamakta yapmamistmmm
Olsun canim eksiye dusmussun yine de.
Tebrik ederim canim sonucta eksi gormussun.
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 85.6
Bugün: 84.6
Fark : 1 kg
% 1.16

Eki Görüntüle 1965439
Harikasin tatlim tebrik ediyorum seni.
Günaydın kilo bildirimi
Geçen hafta 74.800
Bu hafta 74.100
Fark -700
Sporum azdı daha iyi giderdi
Tebrikler canim gayer guzel vermissin.
Selam kızlar
Geçen hafta 76.900

Bugün 75.300

1.600gr fark

Tebrik ederim cok guzel vermissin.

Kilo bildirimi
Geçen hafta=78
Bu hafta=76
Fark:2
Eki Görüntüle 1965449
Super vermissin canim tebrik ediyorum.
geçen hafta 97.4
bu hafta 97.4
sabitim:)
dün tartıda ki artı 200 gitmiş şükür
Ben de sabitim abla bu hafta ama onumuzdeki insallah guzel eksiler goruruz.
Başlangıç Kilo: 103.6
Hedef :70
Bugün : 101.4
üç gün için iyi sonuç harekette suda artarsa çok daha iyi olacak sevindim
Kilo birazcik fazla oldugu icin ilk etapta cok guzel verirsin bu durumu degerlendir bence.
Günaydın kızlar
Salı 80:4
Cuma 80:2
Fark 200gr.
Sanırım okadar zeytine vücudum su tuttu
Zeytin cok mu tuzluydu.Siyah zeytin yerine yesili tercih etsen vucudun su tutmaz.
69.5 çıktım
Baya yeni arkadaşlar var kendimi tanitayim. Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var. Aralık ayında 63.7 ile mezun olmuştum ama geri aldım
Tekrardan hosgeldin hilalcim malesef bende burdan uzaklasinca cok kilo aliyorum bence kisa surede verirsin.
sc bekledim ama tik yok
cuma:71.5
guncel:70.9
fark:0.6
%:0.84
Guzel canim tebrik ederim.
Gecmis olsun,yine de guzel vermissin tebrik ederim.
Yeni islerinde Allah kolaylik versin abla,Allah hayirli yogunluklar versin her sey yolundaysa sorun yok,ara da cik deyiver ozluyoruz

@kitkurdu 423.etapta bildirimsuz izne ayrilmis 422#423 bayram nedeni ile birlesmis bu durumda
508-(423+2)=87 eder bu hafta alacaksan
haftaya girecekse ,88e bolersin
askrhpozitif 82.9la
Ayyyy beynim döndü ve ne formülü böyle ya

Bence de canım kilo verme konusunda kimsenin arkasına sığınacak bir bahanesi yok bence kabul Edip ağzımızı tutmayı öğrenmedikçe spor ile desteklemeyince hayat felsefemizi değiştirmedikçe kilolu gezmeye devam ederiz
Kilolu gezmek istemiyorsak o zaman emek verip kilo vereceğiz ve kendimize olan özgüvenimiz yükseldikçe çok daha iyi olacağız Allah'ın izni ile inşallah

Insallah boyle devam ederim. Hepimiz zayiflayalim

Inş verirsin sende canım. Iyi olan kazansın o zama canım
BİRBİRİNE YAN BAKANLAR
@Habinar 74.1- @MuallimeA 76.2
sans_sans 84.6 - Pamukseker19
sagol ponim
Haydi bakalım hilal başlasın mücadele.
Başlasın canım şimdi spora baslicam sonrada yemek yerim :)
Kitkurdu niye listede yoksun
Bu arada selam 9. takim
hoşgeldin abla
Ins canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…