Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ins canim

hiçte az almadim be gülüm

Kamile sen unutulacak hatunmusun
Unutmak icin unutulmak lazim liselim
Kamyoncu edebiyatini pek bir severim yawwwww
unutma aman abla bende bi bayat cumlediyim unutulanlar unutanlari asla unutmazlar

Güzel başladın motivasyon süper
Örnek alacağımız menülerle tekrar hoşgeldin o zaman
dunku menunu yazacam bakalım ornekmi

="sehnsuht, post: 50438105, member: 402289"]Merhaba Kızlar

Sabah:

1 tabak Pırasa (Ne alaka diceksiniz ama evden çok erken çıkıyorum, servisi kaçırmamak için kahvaltı hazırlayamadım yanına kahve yaptım)

Öğlen:
1 tabak Karnıbahar kısırı (karnıbahar+soğan+salça+marul)

Akşam:
1 tabak Pırasa
1 tabak Karnıbahar haşlaması
3 yk yoğurt

Ara:
2 yk yulaf kepeği+yarım çay bardağı süt+1yk goji berry
Kahve

1 yeşilçay
1.5 lt su[/QUOTE]
Afiyet olsun canım benim Senin iradene güçlü duruşuna hayranım

Geçmiş olsun canım benim Şimdi nasılsınız Herkes iyidir inşallah

Hoşgeldin canım benim tekrar yuvaya ben gül ayşe diyabette bir İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum Bu arada diyet yapıyorum kilo vermeye çalışıyorum hep beraber yapacağız inşallah

Oooooo maşallah canım ne güzel böyle hissetmen

katılıyorum canım benim Çok haklısın bu konuda

canım ya Allah kolaylık versin vallahi korkuyorum sen böyle anlattıkça kadın olmak ne kadar zor her şeyi ayrı bir dert

Evet canım Tek başına yapamıyorsun bazen diyetisyenle başlamak en iyisi Daha sonrasında Belki tek başına devam edebilirsin

Ay çöreği ve sütlaç dikkatimi çekti canım biraz daha dikkat etmen gerekiyor galiba

Evet kızlar bazen gündüz cosuyorlar bazen de akşamları cosuyorlar ben de takip etmekte zorlanıyorum İlla geçmişi okumadan da yapamıyorum koptuğunu düşünüyorum yoksa
Bu arada adım Gülayşe diyabetli bir İngilizce öğretmeniyim insülin kullanıyorum amacım insülin ve ilaçları bırakabilmek sağlıklı bedenime geri dönmek O yüzden kilo vermeye çalışıyorum Bir diyetisyen ve doktor desteğiyle

Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım tartıya az kaldı yarın son gün dikkat etmemiz lazım

Hayırlı uğurlu olsun canım kolaylıklar diliyorum İnşallah iyi gelir sana

Hoşgeldin canım benim Bende yeni sayılırım adım gül ayşe İngilizce öğretmeniyim diyabetliyim

eşim ona gidelim deyince kırmak istemedim yani sinemaya gitmiş diye Aslında çok daha farklı bir filme gidebilirdik ama eşim kırılmasın istediğim için ona girdim

Canım bir yerlere ulaşabiliyorsam yazdıklarımda bir nebze olsun haklı olduğumu düşünüyorsan Ne mutlu bana
Sana dokunabiliyorsa m arkadaşlarıma dokunabiliyorsam mutlu olurum Burada bulunma amacımız Birbirimize destek olmak değil mi elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum

Yok canım benim Ne Mısır ne kola ne cips hiçbir şey yoktu Ben elime aldım suyumu Sadece su içtim filmi izlerken
sadece film beklediğimiz beklediğimiz seansta giremedik O yüzden biraz geç kaldı öğle yemeği eşimde sağolsun simit aldı bana onun sadece yarısını yedim Onun dışında bir şey yemedim ama kokular çok güzeldi

Sağ ol canım Allah razı olsun Elimden geleni yapmaya çalışıyorum

sen kararını olduktan sonra yaparsın Canım benim inan insanoğlunun istedikten sonra yapamayacağı bir şey olmadığına inanıyorum ben

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım benim[/QUOTE]
Kiz ne uzun yazmissin basini sonunu bulamadim bende kamile sinif öğretmeniyim
Yok canım nerdeeeeeeeee en fazla 73.8 kiloyu gördm sonra bi motivasyon düşüklüğü derken 77leri gmrdüm tekrar başladım 76 kiloyum maalesef sen naptın
Sorma bende 77,5 şuanda
Canisi bende beril
39 yasina girecek emekli ogretmen
Profosör ev hanimi
Ordinaryus cüzdan düsmani
5 sipa birde yavru agasiyla yasayip giden[/QUOTE]

Hoşgeldin beril.
Ben de elif. Yeniyim daha.
Ama burası bana iyi geliuor. Bunh anladım. İnşallah harika kilolar vereceğix.

Kız adamın ne suçu var.

Ben de pro yapacaktım unuttum tavuk slmaya.

Sepet yapıyorum ben. Ćok da seviuotum. Çevremdekilere hediye olarak yapıyorum.[/QUOTE]

Oyi günler kizlar ya gunlee nasil bitiyor nasıl baaliyo bilemiyorum geciveriyo okuldayim ogle ywnegimi yiyorum simdi menumu yazayim dunkunu

Sabah 7:00
2d saf kepek ekmek
1d peynir
Domates maydonoz 10 zeytin

Ara 1avuc üzüm

Öğle 12:00
2d kepek ekmek
1kucuk donates maydonoz
1b ayran

Ara16:00
2minik elma ve 2yk yogurt

Aksam 19:00
4-5 yk ispanak yenwgi icinde azcik bulgur vardi salata yoğurt

Su 2olmadi galiba ama bugun olur
Spor 40 dk yürüyüş

Canım senin ilk hafta en az kilona göre 2-3 kilo gitmesi gerekiyordu ödemi tamamen atabilirdin dikkat etmedin
Evet haklısın ama ben doktorlarımın sen kesinlikle kilo veremezsin demesine rağmen hiç bir müdahele olmadan kendi araştırmalarımla 23 kilo verdim 6 yıl önce nasipse yine başarıcam

Tamam benimde aklımdan en fazla 6tane zeytin geçmişti bügün 4 tane yedim

Afiyet olsun canım dengeli bir menü
Kızlar mefkus nerde 3
O izinli canım dört gözle bekliyorum ben de Mefkurem
Gel artık abla ozledimmm
Tamam öyle yaptım az önce 4tane zeytin yedim 2siyah 2yeşil
Çok iyi canim
Evet haklısın ama ben doktorlarımın sen kesinlikle kilo veremezsin demesine rağmen hiç bir müdahele olmadan kendi araştırmalarımla 23 kilo verdim 6 yıl önce nasipse yine başarıcam
canım İnsan istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yok sende vereceksin kilo vermeye kafana koyduktan sonra yapacaksın Ben inanıyorum sana çok da güzel yapacaksın hem Ama bu hafta söz ver kaçamak yok kaçamak haklarını doldurdun bir daha olmasın azimle devam edelim yılmadan vazgeçmeden
Kızlar esas size maşallah harikasınız
Allah razı olsun canım benim İnşallah hep beraber kurtulacağız bu kilo belasından
Bidaha zeytin çok az olucak hamur işi yok
Aferin sana bunu söz olarak alıyorum gözüm üstünde özellikle senin menülerine bakicam bu hafta elimde zopam bekliyorum

Kızlar geç kaldım kusura bakmayın rahatsızım bugün kahvaltı bile yapamadım kalkıp

Geçen cuma:74.6
Bu cuma:73.8
-800 gram

Ben bu hafta düzensiz beslendim biraz, hiç kaçamak yapmadım ama suyu az içtim, çok geç yattım falan, hatalarımın farkındayım haftaya daha iyi gelicem inşallah.

Kilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler canlar

sans_sans kalp kalbe karşı bebeğim
Ben yeni işlere başladım hemde başka nedenlerden dolayıda baya yoğunum
Pek gelemem bundan sonra
Ama yazmasamda ara ara takip ediyorum sizleri

Herkeslere başarılar

Canım benim yine De çok iyi vermişsin bence tebrik ediyorum canım haftaya çok daha iyi vereceksin ben inanıyorum
Rabbim kolaylıklar versin ablam Allahım yar ve yardımcın olsun arada uğra buralara özlüyorum seni
Ay canım insan niyeti bozunca 2 ayda dünyaları yiyebiliyor, ben 2 ayda 10 kilo aldım, çok şükür verdim onları, bir daha da almıcam ama çok kararlıyım.
Sen vereceksin canım çok dirayetlisin güçlüsün kafana koymuşsun bu kilolar gidecek

Valla kuculmemis beni biliyosun bide öyle aşırı yiyen biri değildim. Sanırım tam patlama yaşadım ama hızlı vereceğimi düşünüyorum vücut alıştı iyice yeme durumuna
kgsu cabuk gider cok yemekten az yemeye gevince
Süt oranına göre çok iyi baharcım
kendimi sagmal inek gibi hissediyorum
nasil bir onyargidir ya niye veremeyesin insan yeterki istesin
Bidaha zeytin çok az olucak hamur işi yok
anlastik tependeyim :)
gecmis olsun canim
hosgeldin abla beril abladan haberin var mi
Ay canım insan niyeti bozunca 2 ayda dünyaları yiyebiliyor, ben 2 ayda 10 kilo aldım, çok şükür verdim onları, bir daha da almıcam ama çok kararlıyım.
iste once beynimizin duzelmesi gerek

Ay ins canim hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız
abla hoşgeldin
Inş baharcim

Günaydın kızlar
Salı 80:4
Cuma 80:2
Fark 200gr.
Sanırım okadar zeytine vücudum su tuttu

Az da olsa vermek güzrl.

69.5 çıktım
Baya yeni arkadaşlar var kendimi tanitayim. Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var. Aralık ayında 63.7 ile mezun olmuştum ama geri aldım

Hoşgeldin canım.
Ne güzrl erkenden baßlamışsın kilo vermeye. Çok daha ilerlemeden.

sc bekledim ama tik yok
cuma:71.5
guncel:70.9
fark:0.6
%:0.84

Güzel bir eksi. Harika.

Elinize saģlık kızlar.
Güzelbir ortalama.

Süper kilo vermişsı .
Benim de ilk hedefim 6 ayda 20 kgvermek.

H hedef25 CurukElma tanıştınız mı yarışmak ister misinz

Tanismadik canım ama yarisirim bu hafta güzel vereceğimi düşünüyorum

Olur bence de.
Hilalin ilk haftası olması beni hırslandırır.

Kolay gelsin csnım.
Rabbim iş rastlığı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…