Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim tartildim 86.1 im

Kitkurdu niye listede yoksun
Bu arada selam 9. takim
Beril sen koşuştururken bu kiloyu rahat verirsin ama sıkıntımız almak buna da bir çare üretmek lazım
Ben listenin ağır topuyum kantarlık olmuşum baksana , artık ben geldim başladım listeye de ne zaman girersem sıkıntı yok başlamak benim için sıkıntıydı hep erteledim durdum takımı zor durumda bırakmayayım da

Ben 64 gidip 116 listeyi zorlamistim ve 2 ay gibi bir zamanda 95 e geldim
Hatta birkac hafta önce 82 felandim ama Bu arkadas bulusmalari yemeler icmeler bitiriyor beni
Yada ben öküz modunda yeyip iciyorum ama bilmiyorum verilecek
Isin ilginci kendimi hic sisman hissetmemem

Dünkü konu icin birsey soyleyecegim cok takmazdim boyle seyleri ama dün sanirim zor bir gündü benim icin
Alinganlik Belki de sinir bosalmasi oldu
Cocuklarimla zor bir donem geciriyorum dün onlara bagirinca bende film koptu
Yoksa bilinirimki pek takman cogu seyi kim alindiysa kusura bakmayin öuellikle ekin sen kusura bakma
Anne cocuklara bagirir demeyin benim cocuklarim özel cocuklar anlayanlar ses etmesin
Keske daha acik yazabilsem nasil özel olduklarini ama olmuyor iste

Canım bu hafta geçen hafta aldığımız notayı silmemiz lazımdı hemde çok uzun ara vermişsin bir istikrar görmek istedim açıkçası
abla bende şişman hissetmiyorum ama göbeğimi fırlamış görünce zayifta hissetmiyorum lakin arada derede sıkışmış kalmış bir durumdayom

116 keyde hissetmiyodum ilginc
Hatta mefkusada soylüyodum gülüyordu

Kizlarr bugunku menum
Sabah 9: 2ceviz 1kk peynir yesillik 3ceri 1 yumurta 2 zeytin
Ogle 12: lor salatasi 1d ekmek
Ara 14:1 kuru incir 4 soyali fistik
Ara 16: yarim muz
Aksam: yarim tabak peynirli makarna yogurt
Vala cok yorgundum yemek yoktu canim da makarna istedi ondan olculu yedim. 2 haftada 2 kilonuj serefine
Spor 15 dk yuruyus 30 dk hulahop. Su 3.5 lt

ilk gözüme çarpan iki kilonun şerefine oldu dedim eyvah ilk dakikadan kaçamak geliyor menu güzel ama pazartesiden sonra makarna görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…