- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #195.181
Oyy kuzum yerim tabi, iki tane kendi yerime iki tanecikte senin yerine yiyivereyimİçli köfteye bayılırım ben ya benim yerimede yiyin canim
Canim tartildim 86.1 im
Beril sen koşuştururken bu kiloyu rahat verirsin ama sıkıntımız almak buna da bir çare üretmek lazımKitkurdu niye listede yoksun
Bu arada selam 9. takim
Ben 64 gidip 116 listeyi zorlamistim ve 2 ay gibi bir zamanda 95 e geldimBeril sen koşuştururken bu kiloyu rahat verirsin ama sıkıntımız almak buna da bir çare üretmek lazım
Ben listenin ağır topuyum kantarlık olmuşum baksana , artık ben geldim başladım listeye de ne zaman girersem sıkıntı yok başlamak benim için sıkıntıydı hep erteledim durdum takımı zor durumda bırakmayayım da
Canım bu hafta geçen hafta aldığımız notayı silmemiz lazımdı hemde çok uzun ara vermişsin bir istikrar görmek istedim açıkçasıBeril sen koşuştururken bu kiloyu rahat verirsin ama sıkıntımız almak buna da bir çare üretmek lazım
Ben listenin ağır topuyum kantarlık olmuşum baksana , artık ben geldim başladım listeye de ne zaman girersem sıkıntı yok başlamak benim için sıkıntıydı hep erteledim durdum takımı zor durumda bırakmayayım da
abla bende şişman hissetmiyorum ama göbeğimi fırlamış görünce zayifta hissetmiyorum lakin arada derede sıkışmış kalmış bir durumdayomBen 64 gidip 116 listeyi zorlamistim ve 2 ay gibi bir zamanda 95 e geldim
Hatta birkac hafta önce 82 felandim ama Bu arkadas bulusmalari yemeler icmeler bitiriyor beni
Yada ben öküz modunda yeyip iciyorum ama bilmiyorum verilecek
Isin ilginci kendimi hic sisman hissetmemem
116 keyde hissetmiyodum ilgincCanım bu hafta geçen hafta aldığımız notayı silmemiz lazımdı hemde çok uzun ara vermişsin bir istikrar görmek istedim açıkçası
abla bende şişman hissetmiyorum ama göbeğimi fırlamış görünce zayifta hissetmiyorum lakin arada derede sıkışmış kalmış bir durumdayom
Mayıs sonu haziran basi hepimiz mezun olacagiz ona goreNisana 70 lerdeyim okadar
Sonra tatil sonrasi 9. takimmmmmmMayıs sonu haziran basi hepimiz mezun olacagiz ona gore
Bende sonrası bebiş gibi duruyor ablaSonra tatil sonrasi 9. takimmmmmm
Dogur sonra zayifla dermisimmmmBende sonrası bebiş gibi duruyor abla
ilk gözüme çarpan iki kilonun şerefine oldu dedim eyvah ilk dakikadan kaçamak geliyor menu güzel ama pazartesiden sonra makarna görmek istemiyorumKizlarr bugunku menum
Sabah 9: 2ceviz 1kk peynir yesillik 3ceri 1 yumurta 2 zeytin
Ogle 12: lor salatasi 1d ekmek
Ara 14:1 kuru incir 4 soyali fistik
Ara 16: yarim muz
Aksam: yarim tabak peynirli makarna yogurt
Vala cok yorgundum yemek yoktu canim da makarna istedi ondan olculu yedim. 2 haftada 2 kilonuj serefine
Spor 15 dk yuruyus 30 dk hulahop. Su 3.5 lt
Ay yok önce zayiflicam sonra dogurcam fazla kilo almadan başarabilirm umidyleDogur sonra zayifla dermisimmmm
Saka kuzum hayirlisi insallah
Ay yok canim kacamak yapmam yaa gazim devam :) ama cuma diye karbonhidrat hakkimi kullandimilk gözüme çarpan iki kilonun şerefine oldu dedim eyvah ilk dakikadan kaçamak geliyor menu güzel ama pazartesiden sonra makarna görmek istemiyorum
Gittiğin kiloya göre çok almamışsn abla sen bi solukta 20 kilo verirsin şimdiBebegim sagol kilo vermek sorun olmuyor almafan kalmak sorun birtanem
Hamarat hatunun hali başka vayy. çok yeme amaaaaaaKizlar yarin annemler gelicek Malatyadan sabahtan beri icli kofte yapiyorum 40 tane yapmisim
Temizlik is guc derken giremedim.Meraktayim ama kimler ne kadar kilo verdi hemencecik bakayim gecmise.
Kiz 95 gittim nerdeyse 10 kilo verdim en son halime goreGittiğin kiloya göre çok almamışsn abla sen bi solukta 20 kilo verirsin şimdi
Iki cocukta duracanmiiiiAy yok önce zayiflicam sonra dogurcam fazla kilo almadan başarabilirm umidyle
İnşaaallah merveeeee bende çok istiyorumMayıs sonu haziran basi hepimiz mezun olacagiz ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?