Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merviş kaptanım yeni ya bizim kızlar hazır hırsları varken 1. olıverecek üç beş on hafta kadar:)iyce toparlanalım yarış teklif edicem size daha 9. takımla yarışacak kıvama gelmedık daha çokk fırın ekmek yememız lazım:))

Merve 2 kilonun sirrini bilmek isterim
abla geçen hafta reglden dolayı artı çıkmıştım reglim bitti ve protein ağırlıklı beslenim perşembe günü de en 3 buçukta yedim aslında bu hafta kayda değer bir başarı yok

hadi bakalım canım bu hırsla herşeyi başarısıniz

Günaydınlar kızlar

Günaydın Kizlar
günaydın kızlar

gunaydin kizlar guzel hafta sonlari
ben oglumu arabasina atip yuruyus yaptim 60dk sonrada annemlere gectim
diyetimi bozmamak icin matlete ugrayip kefir ve brpkoli karnabahar aldim hazirliksiz yakalanmayim diye
annemlere gelirken bi somitci vardir boyle ici dolgulu bol susamli cesit simit yapar gecen sene bu zamanlarda bol bol alirdim kahvaltiya 8_9taneden bahsediyorum rahat uc tanesini ben yerdim cunku yan gozle bakip sen mideme dokunursun dedim
yine yolda mecburi gecmek zorunda oldugum bebek arabasini engellileri onemsemeyen bir alt gecis var arabayi kucagima alip geciyorum gecen sene birine denk gelsemde yardim etse diye bakinirdim oysa simdi hopp diyeindik ciktik merdivenlerden sadece 14kgnun degisimi buysa 14kg daha verdigimde benden iyisi yok :)

erken kalkan erken yol alırmış , ne güzel yürüyüş yapmışsın annene bile gitmişsin
sürekli bedenin de ağırlık taşıyınca insanın gücü de nasıl fark ediyormuş değil m,i bu dediklerini yazın o alt geçitten geçerken hatırlayıp vayy 14 daha verince sporcu hissettim kendimi diyeceksin

Günaydınlar kızlar

Günaydın Kizlar

Günaydın kızlar sanırım hasta oluyorum vücudum ve basım ağrıyor

günaydın mutlu hafta sonları:)
1
Günaydın hepinize kızlar kaptanicem sirke ise yariyor ic bi kasik dinclesirsin hemde gribe karsi durur

cok iyi yapmissin baharım motive olmak çok güzel bisey normalde bi hafta once 5-6 dilim ekmekle doymazken bi iki dilim fazla bile geliyo bende dun okulda pastadan kaçtım ilk defa ve onu yeseydim yadayacagim pismanligin yerinde aksam ac olarak ama cooook mutlu yattım bugunde azda olsa guzel bi sonuçla kalltim sabah dedigin gibi on onbes kilo sonraki mutlulugu düşününce dahada mutlu olacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…