- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #195.321
Ben varim bugun son bitti gitti yeme fasli
Menülerdeki kacamaklar olmaz diye söz vermiyecegim cünkü 79.9 da icmeyi planladigim bir icecek var o nedenle mecburen kacamak yapmiyacam
Hadi gel 79.9
merviş kaptanım yeni ya bizim kızlar hazır hırsları varken 1. olıverecek üç beş on hafta kadar:)iyce toparlanalım yarış teklif edicem sizeMeksika acı biberi
Yaprak sarma olmamış sanırım bu kacamaklari liste şeklinde yayinlamak lazim
çok geçmiş olsun kuzuya
Kendin mayaladigin yoğurdu tüketmeye calis
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım buzu kesinlikle tavsiye ederim tek cozzum öyle buluyorum ben
kız dilek maşallah dişe dokunur bir rakıp kardeş takım oldunuz nazar değmesin inşallah lakin arada da bize de izin verin bizde birinci olalım
Afiyet olsun canim
Haftaya tartı yi istiyorum fulyam
Spor menü gayet güzel olmuş canim
Hadi ya çok sevindim ama hedefim hala bireyselde birinci olmaya ulaşamadım
Wuhu süper otesi
Teşekkür ederim canım benim
Canım asıl ben sizi tebrik ederim birincilik size çok yakıştı
valla bahar bize sıra gelmiyorküllerinden fena dogdular
Canım listeye girişini işleri yoluna girdiğinde yaparız deneme süreni uzatiri biraz daha strese girmeye gerek yok
menü hiç olmamış canım teşekkür ederim
bisküvi olmamış bakliyat günün olmuş
Afiyet olsun
sağol hilalcim
Normalde boyle bir menuyle gelmiyorum buraya bugun biraz ekstrem durum oldu malesefMelekkk90
Canım yoğun oluyorsun yemek hazirlayamiyosun sanirim. Cantanda acil durumlar için küçük kutu süt ve kuruyemiş yada bi meyve bulundurabilirsin
Anladım canım ama dediğim gibi deneyebilirsin en azindan gene böyle olursa hazırlıklı olursunNormalde boyle bir menuyle gelmiyorum buraya bugun biraz ekstrem durum oldu malesef
abla geçen hafta reglden dolayı artı çıkmıştım reglim bitti ve protein ağırlıklı beslenim perşembe günü de en 3 buçukta yedim aslında bu hafta kayda değer bir başarı yokMerve 2 kilonun sirrini bilmek isterim
hadi bakalım canım bu hırsla herşeyi başarısınizmerviş kaptanım yeni ya bizim kızlar hazır hırsları varken 1. olıverecek üç beş on hafta kadar:)iyce toparlanalım yarış teklif edicem sizedaha 9. takımla yarışacak kıvama gelmedık daha çokk fırın ekmek yememız lazım:))
Günaydınlar kızlar
günaydın kızlarGünaydın Kizlar
Hafta sonu kaçamaklara dikkat kızlar aman
hakkını yeme kaptanım maşallahın var bireysel yarışta derece yaptınHafta sonu kaçamaklara dikkat kızlar aman
Geçmiş olsun canım günaydınGünaydın kızlar sanırım hasta oluyorum vücudum ve basım ağrıyor
Günaydın canım
sirke bal ılık su iç gülüm vücut direncin artsın hatta 1 t. k tek bal da al ağzına baş ağrısına şifa olsunGünaydın kızlar sanırım hasta oluyorum vücudum ve basım ağrıyor
Geçmiş olsun canimGünaydın kızlar sanırım hasta oluyorum vücudum ve basım ağrıyor
erken kalkan erken yol alırmış , ne güzel yürüyüş yapmışsın annene bile gitmişsingunaydin kizlar guzel hafta sonlari
ben oglumu arabasina atip yuruyus yaptim 60dk sonrada annemlere gectim
diyetimi bozmamak icin matlete ugrayip kefir ve brpkoli karnabahar aldim hazirliksiz yakalanmayim diye
annemlere gelirken bi somitci vardir boyle ici dolgulu bol susamli cesit simit yapar gecen sene bu zamanlarda bol bol alirdim kahvaltiya 8_9taneden bahsediyorum rahat uc tanesini ben yerdim cunku yan gozle bakip sen mideme dokunursun dedim
yine yolda mecburi gecmek zorunda oldugum bebek arabasini engellileri onemsemeyen bir alt gecis var arabayi kucagima alip geciyorum gecen sene birine denk gelsemde yardim etse diye bakinirdim oysa simdi hopp diyeindik ciktik merdivenlerden sadece 14kgnun degisimi buysa 14kg daha verdigimde benden iyisi yok :)
Günaydınlar kızlar
Günaydın Kizlar
Günaydın kızlar sanırım hasta oluyorum vücudum ve basım ağrıyor
Günaydın hepinize kızlar kaptanicem sirke ise yariyor ic bi kasik dinclesirsin hemde gribe karsi durur
cok iyi yapmissin baharım motive olmak çok güzel bisey normalde bi hafta once 5-6 dilim ekmekle doymazken bi iki dilim fazla bile geliyo bende dun okulda pastadan kaçtım ilk defa ve onu yeseydim yadayacagim pismanligin yerinde aksam ac olarak ama cooook mutlu yattım bugunde azda olsa guzel bi sonuçla kalltim sabah dedigin gibi on onbes kilo sonraki mutlulugu düşününce dahada mutlu olacagizgunaydin kizlar guzel hafta sonlari
ben oglumu arabasina atip yuruyus yaptim 60dk sonrada annemlere gectim
diyetimi bozmamak icin matlete ugrayip kefir ve brpkoli karnabahar aldim hazirliksiz yakalanmayim diye
annemlere gelirken bi somitci vardir boyle ici dolgulu bol susamli cesit simit yapar gecen sene bu zamanlarda bol bol alirdim kahvaltiya 8_9taneden bahsediyorum rahat uc tanesini ben yerdim cunku yan gozle bakip sen mideme dokunursun dedim
yine yolda mecburi gecmek zorunda oldugum bebek arabasini engellileri onemsemeyen bir alt gecis var arabayi kucagima alip geciyorum gecen sene birine denk gelsemde yardim etse diye bakinirdim oysa simdi hopp diyeindik ciktik merdivenlerden sadece 14kgnun degisimi buysa 14kg daha verdigimde benden iyisi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?