Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

MUTECİM biz senle yakın boydayız ve ben senin başlangıç kilondayım su anda..sen ne güsel 79 lara gelmişsin..85 le 79 arasında bile çok değişmiştir dimi duruşun..şu anda o kadar yuvarlağım ki ben aman yarabbi iğrencim:)))

Sen dene bakalım cnm olmadı bende baslarım belkı onumuzdekı hafta detayı nedır bu dıyetın varsa ole bı lınk gonderırmısın bana...Zaten denemedıgımız bı bu kalmıstı deneyek bakalım ?

Ayyy cnm ben bılıyom kendımı sımdı 2 gun sonra oburlasırım ben.Ama hanı ole zorlanmadan versem su kıloları hanı fenada olmaz yanı :)))

Bilmem ki... Ben işte o zaman 15 kg vermiştim... Verirsin sende.. Benim yaptıgım diyeti yapsana ... Kız 2 günde tam 1 kilo verdim..

sucuk manyagı olarak hemen alıyorum o cumleyı :))))
eşine sucuk yapacan seen salata yiycen Aferin saaaaaaanaaa

Ah muteee kilo vermeye başlamışken sakın bırakma bırakınca gerisi ucu kaçmış sökük gibi geliyoo

Son zamanlar hiç menümü yazmadım bende
sırf utancımdan

Durun yazimde gülün azcıkk

sabah kahvaltıda domates biber marul salata
peynir - pekmez- zeytin-salam

ara 1 ıce tea

öğle 2 kaşarlı poğaça 1 fincan çay

ara dondurmaaa

akşam 1 maximus çikolata

gece saat 11de: 1 dilim pizza pizza
1 bardak diet kola

dün boyu içtiğim su = 0 bardak

Zararlı ne varsa benim menümde gellll gellllll menüye gelllllllllllllllllllllllll

Nurcum sende kilo çizelgesi yapsana.. kilonu falan görürüz ordan..
Neyse duruş olayına gelince eşimel dün konustuk.Bana diyor ki melek bi aralar ne kadar kötüydün öyle..araba gibiydin daha cok vermem lazım... kilolarımız yakınsa gel rakip olalım o halde

Sen dene bakalım cnm olmadı bende baslarım belkı onumuzdekı hafta detayı nedır bu dıyetın varsa ole bı lınk gonderırmısın bana...Zaten denemedıgımız bı bu kalmıstı deneyek bakalım ?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti.html

burası canım... hiç zor bir diyet değil... herşeyden istediğin kadar yiyebilirsin... sen denemeye karar ver ben anlatırım sana...

Tipik edda menüsü

Kilo veriyorken diyeti bozmaya asla niyetim yok.. Sen sucuklu yumurta diyorsunda gecen eşim eve pide getirdi ya.. bir lokma bile almadım.dün dondurma getirmiş,kola falan.. umrumda değil...

EDAcım menün çok aşırı kötü sayılmaz...tabi en azından benim listeme göre oldukça masum olmuş senin menün...benim gün içinde patlamalarım oluyor ..offf o zamanlar nefret ediyorum kendimden nefsimden...
kızlar ben bi kaç gün tarçınlı ballı su iççmiştim ve tatlı krizlerim birebir gelmişti...bugün gene başlıycam..sabah ve akşam gnde 2 defa içiliyor..tarçını kaynatıp içine biraz bal koyuyoruz..ve bol suya agırlık vericem artık..bugün benim için başlangıççç olsun..bu yaz da böyle kilolu kilolu hiç bir istediğimi giyemeden geçiyor..en azından sonbaharı biraz ince ve narin karşılayayımmm

kilo veriyorken diyeti bozmaya asla niyetim yok.. Sen sucuklu yumurta diyorsunda gecen eşim eve pide getirdi ya.. Bir lokma bile almadım.dün dondurma getirmiş,kola falan.. Umrumda değil...

ben gecen nöbetimde eşimden kendim kıymalı pide istedim tereyaglı bi yedım onuuu ohhhhhhhhhh içim bayram etti

benim tatlı krizim gelmiyo sadece hastayken...
Bu tarçınlı suyu nasıl yapıyosun bildigiğmiz pastaya katılan tarçınmı ?? Toz halında??

Benim menmü zorlayan hep şunlar
ben şimdi diyet yapıyorumyaa
diyelim o hafta birşey yemedim ama canım birşey çekti yemiyorum yemiyorum ama beynimin bir köşesinde otomatıkmen o yazılıyo.. Sonra diyette kilo veriyorum goruyorum bir gün bir kaçamakla başlayan şeyyy nasılsa diyeti bi kere bozduk psıkılojisine giriyorum veeee o diyet haftasında yemediğim ne varca canım çekiyooo
beynimdeki listedeki herşeyi yemeye başlıyorum

öğneğin dukandayken poğaça hiç yemedim ama burda arkadaşlar yerken nasıl canım çekiyodu kokusu sıcacık missssssss
Bu hafta gittim 3 günde her sabah poğaça aldım sıcacık çayla yedim..
Döner çekti canım bu hafta yine yedim ilk fırsattaa...
Türk kahvesi...
Iskender...
Tavuk dürüm....
Meselaa çikolataa. çok sevmem ama diyette içimde kalmış bir uhde gibi olduya onuda yedim..

Kısacası böyle git gellerle bi ileri bi geri gidiyo bu serüven

Sonra kilo alınca haydi sil baştan dukanaaaa

Bende spora baslamak ıstıyorum fakat nasıl olur bılmıyorum ıs yerınden cıkabılırmıyım zaman ayırabılırmıyım.Aslında buraya yakın bı yerde spor salonu var gun ıcınde cıksam 1 2 saat sporumu yapıp donsem olur genelde aksam ustu musaıt oluyo yerıme durcak bırılerı oluyo yanı.1 ay her gun gıderım ondan sonra hafta 4 gune ındırırım dıe dusunuyorum.Bakalım goruscem ıs yerındekılerle.Kendımı yenılemek ıstıyorum.Onu hatırlatacak hıc bısey olmasın ıstıyorum bakalım ıns sınırım gecınce fıkrımde degısmez :)

Bak ne yap biliyor musun? önce 2 kuru kayısı üstüne de ılık su iç... kahvaltıdan önce meyve ye ve yine su iç.. bu seni tok tutar cok saldırmazsın.Diyet + spor dicem ama sen yeni dogum yaptıın.. sen bende kalori sayma diyetini yap.. iyi sonuc alırsın..

iş arasında spora gidip tekrar işe gelmeyi düşünme bence çünkü spordan sonra terliyosunki spor salonlarının duşları herkez giriyo insan yapamıyo orda...
Heleki şuan yaz sıcak insan spor sonrası duş almazsaa kendini kötü hissediyo ter üstünde kokar murchh iş yerinde kimse yaklaşmaz sana

İnsanın kendını bilmesi güzel bişey tabi

günaydın kızlar dün çok rahatsızdım suda bekletigim kuru kayısıları yedim kabızlık için 10 tane vardı akşam sancıdan kıvrandım hiç bagırsaklarımda çalışmadı davul gibi geziyorum eşim gelmiş ovalıyor ovaladıkça sancı çogaldı kendimi mutfak çekyatında buldum orası serindi uyumuşum uyandıgımda sancı kalmamıştı şeytanın işiydi ibadet yapamadım ona yanıyorum ........... mursh üzme artık kendini başkaları için gerçekden üzülmeye degmiyo silkelen yeniden temiz bir sayfa aç hayatına

Bak bende öyleyim ama ne yapıyorum biliyormusun? Mesela canım çikolata çekti alıyorum ama birazcık yiyorum hepsini bitirmiyorum.Şimdi mesela sucuk yapıcam,çok canım cekerse bir iki tane yer bırakırım. aşırıya gitmiyorum yanii.

ya benim gibi cocuklu insan ayırıyorsa sen cok rahat ayırırsın.Bak mesela ben 12.00 de kurstan geliyorum. 1 e kadar oglumu doyurup yatırıyorum. 2 ye kadar yemek yap,pişir,mutfak topla... 2 saat ders calıs.saat 4 oluyor.Boncuk işi yapıyorum 2 saatte o.. saat oldu 6... biraz dinleniyorum.. saat 7de bi başlıyorum spora 8, 8.30 a kadar spor yapıyorum.. sonrada zaten bulasık yıka cocugu uyut derken gün bitiyor

Son düzenleme:

Haklısın cnm ama yapcak bıseyım yok spor olmadan cok zor yaa ve bılıyomusunuz kollarım sarktı galıba benım.Yada ben ole hıssedıyorum.Ama bu koltuk altına yakın olan yerler sarktı gıbı.Cok moralım bozuldu.Deneyımlı bırınden yardım almaya baslamam lazım sıkılasmak ıcın...Aslında bız yanlıs yapıoruz belkı bu kılosu az olanlar ıcın sorun olmaz ama bızım gıbı 20 kılo vermesı gerekenler ıcınspor sart.Biz yemıyoruz sonra cumaları kılo verdık dıe sevınıyoruz.Ben mesela 10 kıloya yakın verdım 2 benden dusmem gerek ...44 gıyıyodum sımdı 42 hala dar gelıo tmm 44 bol ama tam dusmedım cunku spor yapmadıgım ıcın.Yanı su spor olayına bı netlık getırmem gerek.Evdede yapamıyorum yerım yok aksam zaten yorgun gıdıyorum eve bısey yapasım gelmıyo.Bide profesyonel bırınden yardım almak gerek

Cnm haklısın ama ben çalışıyorum evde olsam elbette zaman ayırırım.Şimdi düşün ben sabah 8 de gırıyorum ıs yerıne cıkıs saatım bellı deıl.Hadı ıyı nıyetlı konusuyorum 8 de cıktım ısten (9 10 11 gece 12 bıle oldugu oluyor) eve gıt ustunu degıs dus al yemek ye saat zaten 10 oluverıyo bıde ben butun gun oturdugum ıcın eve gıdınce hep yatmak sıtıyorum odama gecıyorum tv acıp uzandımmı kımse kaldıramaz benı zaten 11 engec 11 ceyrekte uyurum.Ayıptır solemesı uykuya duskunumde bıraz.Yanı zamanım yok cnm.Soyle mesela cıkıs saatım hergun aynı olsa bı program cızerım kendıme ama bı gun farklı bı gun farklı zor oluyo.Ayrıca evde amatorce yapılan spor elbette profesyonel yapılan kadar faydalı olmuyo.

Mesela bende 1 ay kadar leslıe yaptım.Tmm faydası var ama aynı onlar gıbı yapamıyodum mesela ben.Onların durusları hareketlerı yapıslarıyla senınkı aynı olmuyo.Çok istiyorum bı salona yazılmayı ama bakalım olmazsa mecbur evde pısıklet cevırcez

maaşallah maşalaah..hayranım sen gibi böyle azimli çalışkan bayanlara..ben bunların çeyreğini yapmadıgım halde akşamları kendimden geçiyorummm

EDAcım zayıflama kürleri topiğinde öğrendim ben ballı tarçınlı suyu..diyetisynler öneriyorlar zaten tarçını..ordan da okuyabilirsin cnm..
bir tane kabuk arçını bir bardak suda 4 dakika kaynatıyoruz ve su biraz ılıyınca tatlı kaşıgıyla bal koyuyoruz ben balı az kokuyorum od faydalı oldugu ve bagırsakları yumuattıgı için..deneyelim bence..faydası olur zararı olmazz

maaşallah maşalaah..hayranım sen gibi böyle azimli çalışkan bayanlara..ben bunların çeyreğini yapmadıgım halde akşamları kendimden geçiyorummm

Benden büyük ablalar var cevremizde.Dİyorlarki nasıl zaman yetiştiriyorsun bunlara :)) isteyince herşey oluyor inanın.. herşey beyinde bitiyor...

spor olmadan olmuyor.. sonra kilo verince her tarafın sarkar.. hiç hoş bir görüntü değil

denemek lazım aslında evet tatlı ihtiyacını giderebilir bide tarçın için diger topiklerde böyle şeylr okumuştum tok tuttuguna dair..

kolar için kesinlikle ağırlık kaldır..
şu kiloluk agırlıklar varya boyner magazalarında bile satılıyo heryerde var
onlardan 1 kiloluk 2 kiloluk al bizim evde 5 er kiloluk var 2 kaldırınca kramp giriyo
o toplar baya..benim kuzenim eline kalın ansiklopedilerle her akşam yaptı diyet zamanı görsen o kadr zayıfladı kolları hiç sarkmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…