Selam topik

Dun 4 tane cikolatali biskuvi yedim
onca kacamaktan sonra, ve tabi icime dert oldu. Hasta hasta bide Leslie 5mil yaptim yine, ama bu kez cok agri yapti niyeyse. Yine de gobegim sanki buyudu gibi hissediyorum umarim yine siskinliktir bilmiyorum.
Haftaya pazartesi ise basliyorum yani bu hafta son haftam. Bol bol dinlenip tadini cikarayim diyorum kizlar

Esimle de spor salonuna yaziliyoruz ben ise baslar baslamaz. Is cikislarinda orada bulusup egzersiz yapacakmisiz bakalim. Yalniz o hep havalara giriyor, bana surekli ne yapacagimi soyluyor antrenor kesiliyor basima ne zaman birlikte spor yapmaya kalksak

gicik oluyorum
Seni oldukca azimli gordum

harika
Dun ilk biskuvimi yedim ya, neredeyse cikolatanin tadini unutmusum. Bugun onu dengeliyorum bir sekilde. Sucluluk da hissediyorum. Boyle boyle bunye aliscak dogru secimler yapmaya..

:18
Bu arada
Tek Sisman Beynimiz kitabini da tavsiye ediyorum. Benim gibi duygusal aclik sorunu olanlara ozellikle. Can sikintisindan surekli atistiranlara bire bir. Okuyup turkiye'de birakmistim 2 ay abur cubur yiyememistim okuduktan sonra. Simdi annemden istedim sagolsun kargoyla yollamis gecen hafta elime gecti. Yeniden okumaya basliyorum bugun.
38 beden giymeyeli o kadar uzun zaman oldu ki
Sana kilo yakisiyor lafini da 70lerdeyken hemen herkesten duyuyordum ve de cok sinirleniyordum. Sana katiliyorum kilo kimseye yakismiyor.
Bu hafta bakalim hastaliktan bir turlu tam toparlanamadim ama ben de bi yarim kilo gitse bile en azindan hic yoktan iyidir diye dusunuyorum. Umarim basarabilirim. Tutucam agzimi