Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Buraya özel bir dörtlük yazdım... Ben okuyim siz beni alkışlayın....

Issız blokk ıssıııız bloookkk...
Geliyorum gidiyorum kimseler yooook
Kilo alıyorum veremiyorum
Cumaya kadar çok çalışma gerekiyo çooookkk

anca bu kadar oluyo.... çıka çıka bu çıktı :52::52:

Öff al benden de o kadar.... nefes almakta zorlanıyorum bazen. Kilom arttıkça konuşurken nefes alamamaya başlıyorum.... O yüzden kilo vermem lazım bir acaiplik var, hani insan kendini bilir ya az çok kiloyla alakalı diye düşünüyorum. Çukulataları lüpletirken bişi olmuyo amaa...:52::52::52:

fitness a gittim, diyetisyene gittim, akupunktura gittim!!! deneyebielceğim herşeyi denedim ama sorun beynim! demek ki nöroloji doktoruna gidip beynime baktırmalıymışım meğerse:50: olay beyinde bitiyor. YE-ME-YE-CE-ĞİM. Az önce bir arkadaşımla konuştuk kendisi de aynı şeyi söyledi. Sadece çorbayla kilo verdim hiç de sağlığım bozulması asla ekmek veya katı yiyecek tüketmedim dedi.

fitness a gittim, diyetisyene gittim, akupunktura gittim!!! deneyebielceğim herşeyi denedim ama sorun beynim! demek ki nöroloji doktoruna gidip beynime baktırmalıymışım meğerse:50: olay beyinde bitiyor. YE-ME-YE-CE-ĞİM. Az önce bir arkadaşımla konuştuk kendisi de aynı şeyi söyledi. Sadece çorbayla kilo verdim hiç de sağlığım bozulması asla ekmek veya katı yiyecek tüketmedim dedi.

Çalışma hayatında malesef olmuyo o.... Benim iş yerim yemek getirmeye müsait değil. İşte oyunun bozulduğu nokta burası. Abur cuburu silsem hayatımdan otomatikman zayıflıcam da nerdee.... Fitness niye etkili olmadı bende düşünüyordumda?

bende dün tv izliyorum o ses turkiyeyı
bir kız çıkıyo fiziğin harika diyolar bakıyorum etine dolgun ama zayıf sonuçta löp löp değil..:31:
E bi kız çıkıyo şişkooo
ona hiç bişe demiyolar sadece sesin güzel diyolar..:2:
Yani kilolu olmak güzel değil..
Kilolu kadın güzel değil...
Ben buna inajıyorumm :(((((((
e öyle zayıf olmak için yapmamız gereken milyarlar verip bir ilaç almak değil yada maddi bir şekilde yapamayız onu..
Elimizde olan birşeyy
sadece yemiycez diyet yapacaz ve istikrarlı olacagız...:20:
Ozaman yavaş yavaş birer birerrrr gidecek kilolarr :10:
E niye bahaneler altına saklanıyoruzkiii şurda en fazla 2-3 ay yapsak...
Biz ne 2-3 aylar geçirdik bu topikte ama hala yerimizde sayıyoruz...
üzülüyorum kızlarrrr
42 beden pantolon giyinmek istemiyorum 38 beden giyinmek istiyorumm
badi alırken large istemiyorummm small istiyorummm

bende öyle 38 beden giymek istiyorum=(( ben kararı verdim ve başladım. yıldırma politikası yapanlara izin vermicem. yok çok kilolu değilsein, yok şu anda iyisin, yok sana kilo yakışıyor. bıraksınlar allah aşkına ya kime kilo yakışır ki? kim memnun şişko olmaktan? kim arkasından konuşmuyor bu zamanda kendine bakmayan insanların? hadi kızlar bu hafta herkes tartıda eksileri görsün. ben varım diyen ağzını tutsun. =) :19:

Son düzenleme:
Çalışma hayatında malesef olmuyo o.... Benim iş yerim yemek getirmeye müsait değil. İşte oyunun bozulduğu nokta burası. Abur cuburu silsem hayatımdan otomatikman zayıflıcam da nerdee.... Fitness niye etkili olmadı bende düşünüyordumda?

betülcüm çorba söyleyebiliyormusun peki iş yerine? yoksa tabldot şeklinde mi yiyorsunuz orada?

bende öyle 38 beden giymek istiyorum=(( ben kararı verdim ve başladım. yıldırma politikası yapanlara izin vermicem. yok çok kilolu değilsein, yok şu anda iyisin, yok sana kilo yakışıyor. bıraksınlar allah aşkına ya kime kilo yakışır ki? kim memnun şişko olmaktan? kim arkasından konuşmuyor bu zamanda kendine bakmayan insanların? hadi kızlar bu hafta herkes tartıda eksileri görsün. ben varım diyen ağzını tutsun. =) :19:

ağzını tutsun lafını bir an çok konuşmasın olarak anladım :52::52::52: Bir an üzüldüm yani bana mı dedi acaba dedim :52::52::52: Allah akıl fikir versin demi.... Versin versin amin....

İnşallah eksi leri görelim benim zor gerçi 62 ye dönmeye çalışacağım..... :43::43::43:

betülcüm çorba söyleyebiliyormusun peki iş yerine? yoksa tabldot şeklinde mi yiyorsunuz orada?

Söyleye biliyorum tabiki.... Ama burda atıştırmalık şeyler yani abur cuburla geçiştiriyorum. Ofis ortamı işte... Ben yerken biri yemezse yiyemiyorum yemeği. Yalnızsam affetmem :) ama biri varsa o da yemeli. Yoksa hayatta yiyemem. Genelde de uyumsuz tipler var malesef.... Herkez abur cubur yiyiyo ben onlara uyuyorum :52::52:

ağzını tutsun lafını bir an çok konuşmasın olarak anladım :52::52::52: Bir an üzüldüm yani bana mı dedi acaba dedim :52::52::52: Allah akıl fikir versin demi.... Versin versin amin....

İnşallah eksi leri görelim benim zor gerçi 62 ye dönmeye çalışacağım..... :43::43::43:

eheh estafrullah. biz konuşmak için buradayız canım :)
ben zevk alırım konuşmaktan. inşallah sende gönlüne göre zayıflarsın.

buraya özel bir dörtlük yazdım... Ben okuyim siz beni alkışlayın....

ıssız blokk ıssıııız bloookkk...
Geliyorum gidiyorum kimseler yooook
kilo alıyorum veremiyorum
cumaya kadar çok çalışma gerekiyo çooookkk

anca bu kadar oluyo.... çıka çıka bu çıktı :52::52:

çok güzel çok şairane gördüm seni bugün :27:

bende öyle 38 beden giymek istiyorum=(( ben kararı verdim ve başladım. Yıldırma politikası yapanlara izin vermicem. Yok çok kilolu değilsein, yok şu anda iyisin, yok sana kilo yakışıyor. Bıraksınlar allah aşkına ya kime kilo yakışır ki? Kim memnun şişko olmaktan? Kim arkasından konuşmuyor bu zamanda kendine bakmayan insanların? Hadi kızlar bu hafta herkes tartıda eksileri görsün. Ben varım diyen ağzını tutsun. =) :19:

aynen o sana çok yakışıyo bu halin diyenler yalan konuşuyoooo
bizim zayıflamamızı istemiyolar :2:

Selam topik :3:
Dun 4 tane cikolatali biskuvi yedim onca kacamaktan sonra, ve tabi icime dert oldu. Hasta hasta bide Leslie 5mil yaptim yine, ama bu kez cok agri yapti niyeyse. Yine de gobegim sanki buyudu gibi hissediyorum umarim yine siskinliktir bilmiyorum.
Haftaya pazartesi ise basliyorum yani bu hafta son haftam. Bol bol dinlenip tadini cikarayim diyorum kizlar :37:
Esimle de spor salonuna yaziliyoruz ben ise baslar baslamaz. Is cikislarinda orada bulusup egzersiz yapacakmisiz bakalim. Yalniz o hep havalara giriyor, bana surekli ne yapacagimi soyluyor antrenor kesiliyor basima ne zaman birlikte spor yapmaya kalksak :9: gicik oluyorum :27:

Seni oldukca azimli gordum :52: harika
Dun ilk biskuvimi yedim ya, neredeyse cikolatanin tadini unutmusum. Bugun onu dengeliyorum bir sekilde. Sucluluk da hissediyorum. Boyle boyle bunye aliscak dogru secimler yapmaya.. :32: :18
Bu arada Tek Sisman Beynimiz kitabini da tavsiye ediyorum. Benim gibi duygusal aclik sorunu olanlara ozellikle. Can sikintisindan surekli atistiranlara bire bir. Okuyup turkiye'de birakmistim 2 ay abur cubur yiyememistim okuduktan sonra. Simdi annemden istedim sagolsun kargoyla yollamis gecen hafta elime gecti. Yeniden okumaya basliyorum bugun.

Ben de onu dusunuyorum ne yapicam diye. Biri abur cubur yiyorsa cok zor malesef tamamen uslu durmak :26: ogle yemegi icin kendime saklama kaplari aldim minik kepekli sandvic meyve ve su tasimayi dusunuyorum yanimda. Ama ortami su an bilmedigim icin bu uygulanabilir mi hic bilmiyorum sorun o.. Disarida yemege gidersem de corba icerim dedim, gerci ne yagi kullandiklari ne kadar kullandiklari da belli degil ama ne yapalim. Kotunun iyisi..

38 beden giymeyeli o kadar uzun zaman oldu ki :14:
Sana kilo yakisiyor lafini da 70lerdeyken hemen herkesten duyuyordum ve de cok sinirleniyordum. Sana katiliyorum kilo kimseye yakismiyor.
Bu hafta bakalim hastaliktan bir turlu tam toparlanamadim ama ben de bi yarim kilo gitse bile en azindan hic yoktan iyidir diye dusunuyorum. Umarim basarabilirim. Tutucam agzimi :52:

aynen o sana çok yakışıyo bu halin diyenler yalan konuşuyoooo
bizim zayıflamamızı istemiyolar :2:

ne güzel söyledin edda =) kilo vermemizi istemiyorlar. bazıları da üzülmemizi istemiyorlar ama üzülmememiz için söyleyenler çok nadir çıkıyor. mesela benim babaannemle halalarım teyzem, bana üzülmemem için ye bir şey olmaz şimdi ye sonra yemezsin falan diyorlar eheh =))
ama bazı arkadaşlarım öyle değil kilo vermemi istemiyorlar=(( sanki kilo verince ben onları canı sıkılıyor gibi bir hale bürünüyorlar. neden böyledir anlamam. benim mutluluğumdan mutsuz oluyorlar.. artık takmıyorum kimseyi.

Selam topik :3:
Dun 4 tane cikolatali biskuvi yedim onca kacamaktan sonra, ve tabi icime dert oldu. Hasta hasta bide Leslie 5mil yaptim yine, ama bu kez cok agri yapti niyeyse. Yine de gobegim sanki buyudu gibi hissediyorum umarim yine siskinliktir bilmiyorum.
Haftaya pazartesi ise basliyorum yani bu hafta son haftam. Bol bol dinlenip tadini cikarayim diyorum kizlar :37:
Esimle de spor salonuna yaziliyoruz ben ise baslar baslamaz. Is cikislarinda orada bulusup egzersiz yapacakmisiz bakalim. Yalniz o hep havalara giriyor, bana surekli ne yapacagimi soyluyor antrenor kesiliyor basima ne zaman birlikte spor yapmaya kalksak :9: gicik oluyorum :27:

Seni oldukca azimli gordum :52: harika
Dun ilk biskuvimi yedim ya, neredeyse cikolatanin tadini unutmusum. Bugun onu dengeliyorum bir sekilde. Sucluluk da hissediyorum. Boyle boyle bunye aliscak dogru secimler yapmaya.. :32: :18
Bu arada Tek Sisman Beynimiz kitabini da tavsiye ediyorum. Benim gibi duygusal aclik sorunu olanlara ozellikle. Can sikintisindan surekli atistiranlara bire bir. Okuyup turkiye'de birakmistim 2 ay abur cubur yiyememistim okuduktan sonra. Simdi annemden istedim sagolsun kargoyla yollamis gecen hafta elime gecti. Yeniden okumaya basliyorum bugun.

38 beden giymeyeli o kadar uzun zaman oldu ki :14:
Sana kilo yakisiyor lafini da 70lerdeyken hemen herkesten duyuyordum ve de cok sinirleniyordum. Sana katiliyorum kilo kimseye yakismiyor.
Bu hafta bakalim hastaliktan bir turlu tam toparlanamadim ama ben de bi yarim kilo gitse bile en azindan hic yoktan iyidir diye dusunuyorum. Umarim basarabilirim. Tutucam agzimi :52:

hastalığın için tekrar geçmiş olsun arkadaşım umarım en kısa zamanda iyileşirsin. tavsiyen için teşekkürler denk gelirsem almak isterim o kitabı. valla sıkıldım iyice TrulyScrumptious. ağustos ayında 88 kiloydum, 80 olmuştum bir ara. şimdi 83 kiloyum. ilk hedefim 75 sonra da 70. boyum 1.75. iri duruyorum. kadına iri olmak çok yakışmıyor. ne bilim kadın dediğin narin olmalı ama işte hayırlısı ya bilmiyorum.:44:

Son düzenleme:

hastalığın için tekrar geçmiş olsun arkadaşım umarım en kısa zamanda iyileşirsin. tavsiyen için teşekkürler denk gelirsem almak isterim o kitabı. valla sıkıldım iyice TrulyScrumptious. ağustos ayında 88 kiloydum, 80 olmuştum bir ara. şimdi 83 kiloyum. ilk hedefim 75 sonra da 70. boyum 1.75. iri duruyorum. kadına iri olmak çok yakışmıyor. ne bilim kadın dediğin narin olmalı ama işte hayırlısı ya bilmiyorum.:44:

cok iyi anliyorum canim ama moral bozma sakin, sabir gerektiriyor ama basaricaz :31:

Kızlar Bayramda bişeyler yapmak istiyorum kendi çapımda da yapmaya çalışıyorum arkadaşlarımla birlikte..Sizinle de Paylaşmak istedim..

Malum bayram kapıda..Yetim çocuk sevindirelim diyorum Ben pendikde oturuyorum..Herkes kendi çevresine bir baksa bir çocuk giydirse imkan var ise tabi ki yok ise de küçük bir hediye alsa nasıl olur nedersiniz..? Eğer yakınlarımda iseniz ben yardımcı olurum size..Gerçekten ihtiyaç sahipleri olan insanlar yetimler var..

(Sırf Allah rızası için yetimin başını şefkatle okşayan, elinin değdiği saçlar sayısınca sevaba kavuşur.) [İ. Ahmed]

Back
X