• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugun misafirim var lahmacun yaptirdik Kadayif dolmasi pogaca kek kurabiye yaptimama ben asagidaki menudekilerimi yedim....

Saat 09.00
2 hurma

Saat 12.00
2 yumurta 2ck yulafkepegi 1 dlim peynir ve az kiymadan krep
1 sb dan az sut

Saat 18.00
1 kase tavuk suyu corbasi
Haslanmis tavuk
Salata

Spor 50 dakka yuruyus
Su 3 litre olur
Vuhuu harikasın iradene hayran kaldım afiyet eksi olsun inşallah.
Evet uzun ve zahmetli ama senin yediğin her zararlı şey bu yolu daha da uzatıcak
Desteğinizle biraz toparlıyorum bu yolda beraberce sağlam adımlarla ilerleriz insallah.
Kizlar ben de menumu yazayim,

Sabah uyandigimda 09.30 bir cay bardagi sut,uc dort badem ve findik.

Kahvalti:12.30 iki kasik kavurmali yumurta,iki kasik cokelek,6 yesil zeytin,kozlenmis biber,yesillik,4 ceviz ve cay.

Ara ogun:15.30 bir bardak cevizli su(1 tane ceviziyle beraber)

Aksam:19.30 bir porsiyon adana mangalda ev yapimi,salata,iki uc kozlenmis biber.

2.5 litre su,bir saat yuruyus yapildi.
Afiyet olsun eksi olsun inşallah güzel menü.
Bende yazayım hemen

sabah 9:30
4 kaşık kadar Menemen
1 salatalık biraz peynir

Oglen13:30
1 tabak sebze yemeği (susuz)
Çok az yogurt

Aksam 17:00
1 tabak tavuk sote

Su: 3litre
3 mil Leslie
Yapabilirsem çocukları uyuyunca pilates
Pilatesciler çoğaldı faydasını görürseniz bende başlıcam evde. Hoca arada zumba yerine yaptırıyo birkaç gün sıkı ve güzel oluyorum ama kiloyu etkilemio sanki. Menün suyun sporun güzel tebrikler.
Tatlım yoğurdu 2 kş la sınırlandırma
Biliyosun yoğurt özellikle göbek yağları için çok etkili
Ben her öğünde hep 1 kase yerdim
Benim olmazsa olmazım sabah peunir akşam yoğurt. Aradafa yediğim için fazla yemiyim dedim ama zararı yoksa seve seve yerim. Saol ablam.
İyi akşamlar herkese kötü bir gün geçirdim. Kızımın sol gözü şişti iltihap aktı il merkezine gittik özel hastanedeki doktora yetişemedik, araştırmanın aciline gittik damla verdiler yolladılar ya inşaallah tayin çıkar bu yazda şehir merkezine gideriz.
Menüm
Öğle 12
2 yk yulaf kepekli,peynirli maydonozlu omlet
Domates, salatalık

Akşam 17:30
3 ızgara köfte
2 yk pilav
Salata yoğurt

Su 2 lt
Sporv30 dk yuruyus
Allah şifalar versin acilen daha iyidir inşallah. Menün güzelde o pilav nerden çıktı ki olmasaymış mükemmel olacakmış.
Kızlar menü
Sabah 12.00 2 kk peynir 1 haş yumurta 5 zeytin bol domates salatalık
Akşam 19.39 2 pirzola bol salata
Su 2,5
Spor yarım saat plates
Afiyet olsun hepsi güzel olmuş tebrikler.

Bugün herkes süpermiydi neydi ben bugun okuduklarımı çok beğendim bunhafta birinci yapacaksınız bizi sanki :KK59:

Çok güzel elifcim maşallah, bende b aslicam yarın cevizli suya,bugün baslicaktim inanilmaz durumdayım kac gündür tuvalet sıkıntı bugün yag içtim o yuzden,merak ediyordum bende inşallah ise yarar
Sağol canım. benim istahim gerçekten kesildi inanamadim hemen başla canım inşallah faydasını görürüz.

Kızlar bu arada kimsenin itirazı olmadığına göre cıssa ceza olarak cuma sabah ve öğlen dışındaki cısslara ceza olarak 500 ip atlama veya ipsiz ip atlama veya 1 saat yürüyüş veya Leslie diyorum ?
Ne itirazı kaptanim kes cezamizi hiç acıma; )

Canlar menum gelsin
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Sabah 07.30
Ispanaklı yumurta,3,hurma,5 zeytin,2 y. kaşık lor,1 cay kasigi fistik

Ogle 11.00
3 ceviz,1,5 bardak süt

Aksam 16.45
1 tavuk budu ( fırında suyla haşlanmış gibi,yag yok)
1 bardak ayran,3-4 biber
10 kavrulmamis fındık

3,5 lt su,3 mile leslie ,300 ip
Harikasın canım her zamanki gibi spor su dopdolu bir gün.

Cevizl su nasıl canım ve ne işe yarıyor daha önce duymamistim hic
2 ceviz 1 cubuk tarçın yarım litre su ben sıcak su koydum geceden koyup sabah 1 bardak içine yarım limon sıkarak ıciyosun cdvizleri yiyorsun 1 bardak ta akşam yemekten önce yalnışım varsa düzeltin kizlar çünkü ben böyle anladım ve uyguladım. Hemen dene gerçekten iştah kesiyor.

Canım necla tarifini verdi ,
Geceden 2 lt suyun içine 2 ceviz,1 çubuk tarçın atıyorsun,sabah kalkinca aç karnına 1 barfagini yarım limon sıkarak iciyosun,cevizleride yiyosun, kalan kisminda gece aynı şekilde

• Daha uzun süre tok hissetmeyi sağlar.
  • Kilo vermeyi kolaylaştırır.
  • Kabızlık giderici özelliktedir.
  • Daha sık büyük tuvalete çıkmayı sağlar.
  • Hamilelikte aşırı kilo almayı önler.
  • Emziren anneler, hamileler için uygundur.
  • Yağ yakmayı hızlandırır.
  • Troid bozukluğuna iyi gelir.
  • Kolesterolü düşürür.
  • Kan şekerini dengeler.
;)

Benim menüm
11 00 sade kahve, 2 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, 3 ceviz, 3 çeri domates
14 00 bir bardak süt, 3 hurma
16 00 iki kaşık az keten tohumlu yoğurt
19 15 bir kase mercimek çorbası, 2 kaşık kadar tavuk döner, salata ve tok tutsun diyede iki kaşık yoğurt
bugun kendimi böyle franledim inşallah yarın aynı olmaz.
su 3 litreyi gecer belki 4
Hocayla 25dk step + 25dk plates + kendim evde 35dk zumba.
Çok güzel Tatlım bence sende dene şu ceviz tarçın olayını kendini frenlemene yardimci olur.

Daha rüyalarıma girmeye başlamadı ama o da yakındır bugün diken üstündeydim rahatlamam lazım çok kastığımın farkındayım.
Hayatım yorma kendini bu kadar, altı üstü sağlıklı besleniyoruz :KK17:

Bugun misafirim var lahmacun yaptirdik Kadayif dolmasi pogaca kek kurabiye yaptimama ben asagidaki menudekilerimi yedim....

Saat 09.00
2 hurma

Saat 12.00
2 yumurta 2ck yulafkepegi 1 dlim peynir ve az kiymadan krep
1 sb dan az sut

Saat 18.00
1 kase tavuk suyu corbasi
Haslanmis tavuk
Salata

Spor 50 dakka yuruyus
Su 3 litre olur
Maşallah iyi bir irade sergileyip o kötü ama güzel yemeklerden yememişsin Tebrikler tatlım.

Kahvalti:12.30 iki kasik kavurmali yumurta,iki kasik cokelek,6 yesil zeytin,kozlenmis biber,yesillik,4 ceviz ve cay.

Aksam:19.30 bir porsiyon adana mangalda ev yapimi,salata,iki uc kozlenmis biber.

Çok güzel menüler var bugün Seninki de öyle canım. Bende adanayi kendim yapıyorum yoksa çok yağlı oluyor bide evde yapılan hersey daha güzel bence. Afiyet olsun.

Kızlarrrr mezun olduğumdan beri tekrar 61 i görememiştim bugün tekrar 61 oldum şükür çok Mutlu oldum resmen 63.9 u görmüştüm ya
Süpersin Şeyda cım çok mutlu oldum senin adına. ;)

Bende yazayım hemen

sabah 9:30
4 kaşık kadar Menemen
1 salatalık biraz peynir

Oglen13:30
1 tabak sebze yemeği (susuz)
Çok az yogurt

Aksam 17:00
1 tabak tavuk sote

Su: 3litre
3 mil Leslie
Yapabilirsem çocukları uyuyunca pilates
Gayet güzel canim yoğurt iyidir artırabilirsin bence.

İyi akşamlar herkese kötü bir gün geçirdim. Kızımın sol gözü şişti iltihap aktı il merkezine gittik özel hastanedeki doktora yetişemedik, araştırmanın aciline gittik damla verdiler yolladılar ya inşaallah tayin çıkar bu yazda şehir merkezine gideriz.
Menüm
Öğle 12
Domates, salatalık

3 ızgara köfte
2 yk pilav
Salata yoğurt

Su 2 lt
Sporv30 dk yuruyus
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer. Menun guzel pilav olmasa dahada güzelmiş.

Kızlar menü
Su 2,5
Spor yarım saat plates
Çok güzel Tatlım afiyet olsun.

Kızlar menü
Su 2,5
Spor yarım saat plates

Güzel menü tatlım

huzel canim sifa olsun.

helal sana kaptanim arada kacamak olabilir onemli olan tez zamanda toparlamak.

guzel seker etin yanina arkadaslarin dedigi gibi yogurt salata iyi olurdu.

keske aksam pilav olmasaydi ponicim.onun disinda guzel.

guzel tatlim.

Aynen öyle bitanem Tabiki mezun olunca oluyor ama toparlamak önemli

Canım sana tavsiyem cevizli suyu aralarda içme tamamen miden bosken iç

Menüm
Öğle 12
Domates, salatalık

3 ızgara köfte
2 yk pilav
Salata yoğurt

Su 2 lt
Sporv30 dk yuruyus
Çok gecmis olsun allah şifa versin

Bende unutuyorum gündüz bırak ertesi sabah icebilirsin bide sanirsam çocuk düşünüyorsun tarçın düşük yaptiriyormus bilgin olsun
Aaa oyle mi hic bilmiyordum canim,bitki caylarini bayagi azalttim ama tarcini bilmiyordum.Ictigim suyada hep koyuyorum soyledigin icin cok tesekkur ederim canim sagol.

Back
X