- 5 Nisan 2016
- 581
- 1.416
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
- #141.021
Arkadaslar yoğurt kürünü deneyen oldu mu.. yatmadan yarım saat önce yeniyormus.. deneyip faydasını gören var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek tedavisi kilo vermek ama kistler hormonları etkilediği için metabolizmam çok yavaş,çabuk kilo aliyorum. Kısır döngü yaniYokmu canım bi çözüm yolu bu polikistikover in nasil bir yol izleniyor.
Canım ben dede var o illet,allah yardimcin olsunTek tedavisi kilo vermek ama kistler hormonları etkilediği için metabolizmam çok yavaş,çabuk kilo aliyorum. Kısır döngü yani
Allah şifalar versin canım daha iyi oldun mu ateşin düştü müKızlar bugün beni affedin telefona bakcak halim yok 39 derece Ateş'im var yatıyorum fena
Ben polikistik over değilim ama multikistik yapıda yumurtalıklarım yani tembellik var. Gecen sene soğan kürü yaptım sonrada hiç kist oluşmadı. Tabi o zamanlar kilo da verdim onunda etkisi olmuştur.Yokmu canım bi çözüm yolu bu polikistikover in nasil bir yol izleniyor.
Ahh canım olmaz bir daha inşallah.Allah şifalar versin canım daha iyi oldun mu ateşin düştü mü
Ben polikistik over değilim ama multikistik yapıda yumurtalıklarım yani tembellik var. Gecen sene soğan kürü yaptım sonrada hiç kist oluşmadı. Tabi o zamanlar kilo da verdim onunda etkisi olmuştur.
Ben 1 hafta denemistim hiçbir etki görmedim uzun süre devam etmek gerekir belkide.Arkadaslar yoğurt kürünü deneyen oldu mu.. yatmadan yarım saat önce yeniyormus.. deneyip faydasını gören var mi
Canım belki uzun surucek kiloyu vermek ama verdikten sonra sağlıklı beslenmeyi hayatına alırsan kilo almazsin kısır donguden kurtulmus olursun. Ki iyi kilo vermişsin herseye rağmen.Tek tedavisi kilo vermek ama kistler hormonları etkilediği için metabolizmam çok yavaş,çabuk kilo aliyorum. Kısır döngü yani
gecmisbolsun sekerKızlar bugün fazla kaçamaklı menü görmedim bu hoşuma gitti bol sporlu olmuş valla bu Ateş bu halsizlik beni bitiriyor ben uyuyayım size iyi geceler kaçamak yoooook sakin he gece falan su için bol bol :)
spor disinda guzel canim.gozun aydin tatlim.Kizlar merhabalar,
Annemle babam geldi dün gece sürpriz yaptılar bende bugün ugrayamadim.
Menüm
Sabah 8
Cevizli su ve cevizleride
Saat 12
İspanakli yumurta
6 Zeytin
1kk peynir
1 dilim tam tahilli
Kuzu kulağı
Tere
Maydanoz
Çay
Aksam 18
1 tavuklu kabak graten(yarım kabak 3 kaşık tavuk eti.
1 dilim tam tahilli
Salata
2 Kasım kırmızı pancar
2 litre su
Spor gece yapmaya çalışıcam.![]()
ne guzel temenni.Kızlar bugun sabah sabit tim yarın sabahı merak ediyorum umarım herkes eksi olur
canim sen adet olamadin ya.ama sen sanki sikiyorsun biraz veriyorsun sonra arada kacamaklarin oluyor basliyor artilar diye hatirliyorum.Hastaligina ragmen dikkat edince veriyorsun bunyene haksizlik etme.cisslara dikkat et gider sekerim.sabirla tabi....hepimizin yolu kisa degil cunku biz sok diyetler yapmiyoruz saglikli beslenip azar azar veriyoruz....İyi akşamlar kızlar. Motivasyon düşüklüğü var bende artıdayım hep,regl olamadim psikolojik olarak çok iniş çıkış yaşıyorum,85 kg altina düştükten sonra 1- 1.5 ayda bir regl oluyordum 2 ay oldu neredeyse.hamilelik testi yaptım bugün negatif çıktı filan olsam iyi olacak yani her yönden.
1 temmuz hedef tarihimdi ve 3 aydan az kaldı ve benim 14 kilom var daha vermem gereken
Ooooof of
Çubuk tarçın alır almaz başlıcam inşallah. Sağol ablacım. Bu arada gözün aydın annen baban yanına gelmişler ne mutlu sana.iyiyim Canım. Tarif şöyle 2 ceviz içi 1 cubuk tarçın yarım litre su (ben sıcak suya koyuyorum) geceden hazırlıyorsun sabah 1 bardak alıp içine yarım limon sıkıp ıciyosun cevizleride yiyosun kalanını akşam yemeğinden önce acken ıciyosun yarım saat sonrada yemek yalnışım varsa düzelt Necla cım. Necla nin tarifi bu. Gerçekten iştah kesiyor.
Canm akşam karbonhidrat yüklemesi yapmışsın resmen ben emziriyorum ve diyetistene gdiyorum bana gün içinde 2 tane cerdi canım braz fazla olmuş sankiKizlar menum
1 yk zeytinyağı
Sabah 08.00
Kıymalı yumurta,1 yk lor, 2 zeytin,1 sb süt,1 yk fıstık
Ara 11,30
3 incir
Ogle 14.00
Ispanak yemeği,yoğurt
Akşam 16.30
5 hurma,1 incir,5 fındık,yarım sb sütle kahve
3,5 lt su,3 mile leslie,300 ip sporu yapi cam birazdan,bugün ye ye duymadım kizlar,
Güzel canımMenum
sabah
2 incir 2 kayisi 2 hurma
Saat 11.00
Az yumurta salatasi
5 zeytin
Domates
Biber
Kiyma kavurmasi
Peynir
Saat 16.30
1 kaseden biraz fazla tavuksuyu corbasi
5 yk yogurt
Et
Spor 1saat 40 dakka yuruyus
Su 3 litreye yaklasir
Güzel benceSelam kizlar ben de erkenden yazayim menumu,
Sabah uyandigimda yarim cay bardagi sut,dort bes findik ve badem.
Kahvalti:11.30 iki kasik cokelek,1 haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,yesillik,bir iki catak ev yapimi kaymak,cay.
Ara ogun:15.00 bir avuc ici tuzsuz leblebi.
Aksam:17.30 bir porsiyon et haslama,salata
2.5 litre su,hava yagisli oldugu icin yuruyus yapamadim.
Güzel canımMenüm
11:00
1 yk yulaf kepeği 1 yumurta 1 yk çökelek ve maydonozlu tost makinesinde omlet
Domates,2 zeytin 2 d portakal
15:00
1 kepçe erişteli yeşil mercimek
Salata, yoğurt
18:00
3 lokma ekmek
2 kk peynir
Su2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Güzel canımbuda benım bugunku menum
sabah 10.30 1 dılım cvdrlı ekmek 1 haslanmıs yumurta domates salatalık maydanoz 1.5 y. kasıgı lor 1 bardak yesılcay
saat 13.00 1 kupa s. kahve 1 parca ananas 1 cılek
saat 15.30 1 kase mercımek corbası yarım dılım cvdrlı ekmek 1 catal sebze yemegı 1 kase cacık
saat 18.30 4-5 y.kasıgı kabak yemegı 1 cay bnardagı kadar ayran yarım dılım cvdrlı ekmek
su 2.5 3 belkı olur
spor 50 dakıka tempolu yuruyus
Güzel canım sporda var çok iyiBenim bugünki menüm
12 00 çay, peynir, domates, salatalık, 3 çatal ton balıklı mısır (misafirlikteydim kızartma falan vardı benim yiyebileceğim birsey yoktu doymak için mexburen yedim mısırı)
15 00 bir bardak sü, 3 hurma
18 30 fırında sade mantar, peynir, domates salatalık, fırında yarım elma
Spor 30dk zumba 20dk pilates
Suyum 3 olacak inşallah
allah şifa versin canımKızlar bugün beni affedin telefona bakcak halim yok 39 derece Ateş'im var yatıyorum fena
Gayet güzel canım adiyet olsunSelam kizlar .
Öğlen arkadaşlar çaya davet etmişti kahvaltı hazırlamışlar. Yemek saati geçmesin diye orda da 2. kez kahvaltı yapmış oldum tabi uygun olan yiyeceklerle..
menum
sabah 8:00
1 yumurtadan Menemen
domates salatalık
öğlen 12:30 (misafirlikte)
Yarım haşlanmış yumurta
2 zeytin domates salatalık az peynir
Aksam16:30
1 tabak taze fasulye (susuz)
Bol salata
3 litreye yakın şu
40dk pilates 3 mil leslie
Güzel canımKizlar merhabalar,
Annemle babam geldi dün gece sürpriz yaptılar bende bugün ugrayamadim.
Menüm
Sabah 8
Cevizli su ve cevizleride
Saat 12
İspanakli yumurta
6 Zeytin
1kk peynir
1 dilim tam tahilli
Kuzu kulağı
Tere
Maydanoz
Çay
Aksam 18
1 tavuklu kabak graten(yarım kabak 3 kaşık tavuk eti.
1 dilim tam tahilli
Salata
2 Kasım kırmızı pancar
2 litre su
Spor gece yapmaya çalışıcam.![]()
Çok güzel canim afieyt olsun
eyvah yarın ip olayını abartiyimda görün siz
bence de bişey olmaz canim sonuçta sürekli yediğimiz bişey değil
o ooo kaptanim geçmiş olsun dinlen sen
güzel canim sende çok az yiyorsun vermemiz gereken kilo 3 -5 değil sonradan azaltman gerekecek ,yada tamamiyle kilolardan kurtulunca koruma donemi olacak inşallah,1-2 dilim ekmek ,yoğurt,kuruyemiş,kurumeyve falan birşeyler ekle canim
İyi akşamlar kızlar. Motivasyon düşüklüğü var bende artıdayım hep,regl olamadim psikolojik olarak çok iniş çıkış yaşıyorum,85 kg altina düştükten sonra 1- 1.5 ayda bir regl oluyordum 2 ay oldu neredeyse.hamilelik testi yaptım bugün negatif çıktı filan olsam iyi olacak yani her yönden.
1 temmuz hedef tarihimdi ve 3 aydan az kaldı ve benim 14 kilom var daha vermem gereken
Ooooof of
iyiyim Canım. Tarif şöyle 2 ceviz içi 1 cubuk tarçın yarım litre su (ben sıcak suya koyuyorum) geceden hazırlıyorsun sabah 1 bardak alıp içine yarım limon sıkıp ıciyosun cevizleride yiyosun kalanını akşam yemeğinden önce acken ıciyosun yarım saat sonrada yemek yalnışım varsa düzelt Necla cım. Necla nin tarifi bu. Gerçekten iştah kesiyor.
Gayet güzel Tatlım.
yemişli Çerez günü olmuş. Afiyetler olsun.
Gayet güzel olmuş Cancazim.
Çok güzel irade sergilemissin bravo. Bende sabah pizza aksamda börek ve tatlı yaptım yemeğin yanına annemle babam şaşkınlıkla beni seyretti kızım aç kaldın ya deyip durdular hiçte aç değilim
ev yapımı kaymak tan bişey olmaz sanırım afiyet olsun canım gayet güzel.
afiyet olsun canım erişteyi az yedin dimi
Ekmek cokmu olmuş sanki. Afiyet olsun şekerim.
Vuuuu süper.
Afiyet olsun canım.
Canım ya iyi gelmedimi antibiyotik tüh ya. İnşallah yarına birşeyin kalmaz bademciklerde böyle bir illet işte. Çok geçmiş olsun canım.
Harika menü harika spor Tebrikler canım.
Umarım oluruz.
İnşallah verirsin canım ümitsiz olma reglin neden bu kadar düzensiz hep boylemiydin. Benimde bu ay gecikti ben içtiğim bitki çaylarına bagladim nedenini. İnşallah olurda rahatlarsin.
Selam tanıştık mı tanışmadık mı hatırlamıyorum. Ben Tuğba 25 yaşındayım evliyim etliyim butluyum:) bir aydır buradayım ve 3 kilo verdim. Çok kaçamak yaptığım için anca bu kadar gitti ama artık kaçamağa son. Insallah beraberce kurtuluruz fazlalıklardan.Arkadaslar yoğurt kürünü deneyen oldu mu.. yatmadan yarım saat önce yeniyormus.. deneyip faydasını gören var mi
Gittiler bileÇubuk tarçın alır almaz başlıcam inşallah. Sağol ablacım. Bu arada gözün aydın annen baban yanına gelmişler ne mutlu sana.
Ayy takma boşver ne biliyorsan onu oku Yemiyorsan yemezsin geçen günde de bana aynı şeyi yaptı arkadaşlarım ayıp olmasın diye yedim keşke yemesey dim bu bizim kendimizle savaşımız umursama. Bugün bizde de hem kahvaltı hem akşam yemeği börek çörek tatlı ne ararsan vardı yüzlerine bile bakmadım kafada bitir tatlım canın bile çekmiyor.Yaşımı yanlış yazmışım daha 24ü kabullenememişken 25 nerden çıktı bilmiyorum aslında 92liyim. Neyse bunakşam beni çok sinir ettiler ondan bahsetmek istiyorum. Dışarı çıktık eşimin ailesiyle. Simitler pastalar havada uçuşuyor tabi. Ben istemiyorum yemicem almıcam dedikçe üstüme geldiler. Ne gerek var bu muhabbetlere ya halden anlayın ben zaten nefsimle mücadele ediyorum birde sizinle niye mücadele etmem gerekiyor. Diyetteysem diyetteyim yemiyorsam yemiyorum ısrarla aynı konu döndü eşim bile laf olsun diye gaza gelio konuşmalar falan. Artık bir süre sonra somurtmaya başlamışım resmen gecemi mahfettiler birdahada kimseyle bir yere gitmem. Arkadaşlar nasıl başa çıkıyorsunuz bunlarla benim tersim çok ters sabrettim yüz yüze baktığım insanlar saygısızlıkda etmedim ama hep bi laf sokmalar. Venim diyetim sizi mi gerdi bu ne ya.
Gayet güzel canim.Kızlaaaar menüm
Sabah 10.00 1 haş yumurta bol domates salatalık 5 zeytin 1kk peynir
Öğle 14.30 1 tabak mercimek çorbası 1bardak yoğurt 1tb ekmek
Akşam 19.00 1 porsiyon tavuk sote 1 bardak ayran
Su 3lt
Spor 200 ip hullahop ve 50 mekik