• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet aslinda yapmasam daha iyi.2 gundur ustumde bi kirginlik var.grip olcam galiba
Yesilcay icebilirsin bence bugün yapma dinlen hem kaslar dinlensin kaslar sürekli çalışınca bünyeye daha kötü oluyor.
@askrhpozitif canım gorumcem sifir spor evet ilk başta doğum kilosu vs diye diyete başladı sonra onun görümcesi spor hocası onunla koşmaya başladı ama tabi 40km değildi 13 filan koşuyordu bu çok sevdi koşmayı yani Samsun'da sabah ayazda sahilde koşmak hemde 43km delilik delilik diyorum ve o kadar üşengeç uyku seven biriydi ki şimdi herkes hayret ediyor
Bence koşmak bağımlılık yapıyor benim kuzenler karı koca Sabah 6da kalkıp koşuyor kafayı yemiş gibi hahajaj
Bende beyaz cay alcam cayciya gidince
İyi hatırlattın abla ondan nemde alıcam bitti sayılır benimki :))))

Bu aralar için bugün son canım. Benim rutinim bu ara leyleği havada görmek :)
Durun bakalım akşam iyi hissedersem spora giderim. Erken dönüşüm çünkü.
Eşim bu akşam seni yemeğe götüreyim dedi de hayatta olmaz dedim :) kahve içelim yeterli dedim :) belki de bitki çayı içerim.
iyi bari biraz dinlen cnm

Esin centilmenligini yarin yapsin :))

Haydaaaa, demis:))
67 filandi genel olarakta 63 civarı ama ciddi anlamda bacak kası yaptı baldırlar filan futbolcu baldırı gibi oldu :KK70: herkesin fazlası zarar diyorum o çizgi ayarlanmalı bence ben o kadar kas sevmiyorum fit duracaksın ama narin zarif görünecek
Heee kilosu cok yokmus

O kadarida fazla tabi
Ben sert formlu olsam yerer bana
Ama onun icinde cok calismak lazim
İşlerimi bitirdim. Havaalanına erken geldim dinleniyorum. Sabah uçaktaki beyaz peynirli domatesli sandviçi yedim sabah 7 de. Öğlen öncesi 11 gibi 1 küçük gofret yedim. Şimdi tahıllı salatam ve naneli ayranımı içtim. Akşam yemeği olarak uçakta gene o sandviçi yerim 6 da. Baygını böyle tamamlıcam.
Oglen menusu guzelde gun sandwichle bitmis olacak :)) yolda olunca mecbjr tabi
Bugün islatiyim bari :) puff bende danimarkaya başlayacaktım bu hafta çtesi bari baslayim 1 CB yeter bir günlük bize :KK70: pilavida bir CB yapıyorum guluyorlar annemler filan
Adam gideli ne ekmek aliyorum ne pilav yapiyorum :))
Aynen bende öyle. İnsanlar kendi yapamadığı için sama da ye ye diyor benim kuzen de öyle kendi yemeyip ben diyethe olduğumu söyleyince ye diyor kimseye dmiyorum:KK72:
Kiskandiklarindan yapiyorlar kizzzz
Dusme o tuzaklara:))
Bak birde onu alayım detox cayimda bitti su yerdeki buzlar sokulse kendim çıkarım ama nolur ne olmaz kuzey var diye çıkartmiyorjm arabayı işte tam bunu yazarken neyi fark ettim dişcinin yanında migros var :halay:
eeee ne guzel iste
Konyada kar altindaymis cok sogukmus
Burasi yagmurlu yine

aynen..allahtan benim esimde diyet yapiyor..1 bucuk ayda 15 kg verdi..benimde zayiflamami istiyor..allahtan desdekci bana
Bizde diyet yapan sadece benim. Sizde birlik olması ne güzel :)
Eşimin fazla kilosu var ama adamcağız her diyete başladığında birşey oluyor, Şevki kırıldı zavallımın.

@askrhpozitif canım gorumcem sifir spor evet ilk başta doğum kilosu vs diye diyete başladı sonra onun görümcesi spor hocası onunla koşmaya başladı ama tabi 40km değildi 13 filan koşuyordu bu çok sevdi koşmayı yani Samsun'da sabah ayazda sahilde koşmak hemde 43km delilik delilik diyorum ve o kadar üşengeç uyku seven biriydi ki şimdi herkes hayret ediyor
Hey maşallah! :nazar:

:KK70::KK70:erkekler cok avantajli dedigin gibi..bi ara dalga gecti kilo verince esim..boyle karsima gecip manken gibi yurumeler .yeni aldigi elbisenin kac beden oldugunu gozume sokmalar...ama bende azmettim..dun soruyo kac kilo verdin diye..bende niye belli mi dedim..evet belli verdigin diyo..ama desdek de veriyo :super:

Erkeklerin genel olarak çabuk kilo vermesi gıcık bir durum ama benim eşim de çok zor veriyor. O yüzden en azından Kafaya daha az takıyorum.

Benim ki de geçen trip atıyor hiç bizim yediklerimizden yemiyorsan , kurufasulye pisirmiyorsun diye :KK70:

Bendeki model de benden börek, kek, poğaça isteyip duruyor zavallım.

3 kisiyİz ne kadar az pişirsemde artıyor sonra artıklar bana kalıyor bende hiç yapmamayı tercih ediyorum bak bu hafta bir güzellik yapsam mı ona :KK70:

Yap bence :) az kişi olunca yemek kalıyor çok üzülüyorum. En iyisi hiç yapmamak :)

simdi misir puskulu cay yaptim..bundan icen varmi?faydasini gordunuzmu?bende cok ise yariyor..hem odemi gideriyo hemde wc ye cikariyo

Mısır püskülü, kiraz sapı ve avakado yaprağı demle iç. Daha faydalı. WC için değil de bana top patlasa fayda etmez bu aralar :)

Aaaa ne guzel iste
Benim esimde zayiflamami ister ama bi yedigim salata bile gozune batar:)

Kendisi çok mu zayıf ki?
Sen çok azimlisin, gözüne batması için kendini boşlamış olman lazım ki, menülerine ve kararlılığına bakıp hep maşallah diyorum sana.

iyi bari biraz dinlen cnm

Esin centilmenligini yarin yapsin :))
Yarın kayınvalidem çağırdı yemeğe :) geleneksel kaz olayını gerçekleştircez.

Oglen menusu guzelde gun sandwichle bitmis olacak :)) yolda olunca mecbjr tabi
Evet böylesi iyi olacak benim için. Hafif hissediyorum şimdilik. Su alayım birazdan. Suya devam.
Yoksa sandviç elbette istemiyorum ekmeği yemiyorum bile doğru düzgün ama çok acıkmamak için mecbur...

merhaba kızlar bir gecmiş yapayım dedim cıkamadım işin içinden :) kimin kim oldugunu daha çözemedim o yuzden cok yorum yapamıyorum :) alışırım zamanla heralde :)sabahtan beri temizlik yapıyorum gece misafirim gelecek daha yemek yapacagım bakalım spora vaktim kalacakmı . birde tartım yoktu bugün tartım geldi cok mutluyum :)

Pro olanlar görüyor canım altta kim online

Mış gibi yap canım ben öyle yapacağım zamanla yapabilir noktaya gelirim galiba çamaşırları katlayıp spor belleğine atayım bazen küçük odada yapıyorum TV ye takip nete bağlı değil odadaki TV

Akşam yanına yoğurt yeseydin canan

Afiyet olsun canım spor puanın ilk sayfada ordan bakıp @Pnrrr-20 etiketlersen

Tavada üç yeyince tabi :KK70:

Kaç yaşında şuan canım bizimde bir oyuncak coplugumuz var ki çoğunu verdim baya azlattik ama şimdi doğum günü geliyor Şubat başında hot wheels mi ne onun setini istiyor hepsini kaldirirsam alırım dedim bir düşüneyim dedi hala düşünüyor o zaten dünya kadar yer kaplayacak . Bu noktaya erkekler sayesinde geliyoruz daha çocuk araba tutamazken bir sürü arabası vardı çünkü baba çocuktan daha hevesli hala da öyle malesef

Haha ben yukarda ne yazacaktım ki buna yazacağımı yukarıdaki ne yazdım :)

Şu yok spor yok kuzu

Smile kurbanı olmuşuz abla :KK70:

Sporla telafi etmişsin canım ama karbonlu bir gün olmuş malesef

Sizler de hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu yolda sabır, azim ve kolaylıklar dilerim hepinize

istavrit kızartma mı fırnda mı:KK53:

Benim oğlum da beş yaşına kadar odasında uyuyup benim ayak ucumda uyandı:KK43:

Senden bunu ilk defa duyuyorum, kaç kişi olduk ki:KK48:

Biber dolması diyette çok ideal değil ama yine çok sıkıntı değil, miktar iyi. afiyet olsun

Evet biraz önce okudum, bilemiyorum bir hafta artı çıksan da bu kısır döngüyü kır bence.

İndirdim hiç işe yaramadı, hatta sinir oldum iki günde sildim.
Valla dün gece de yarım saatte bir bel ağrısı ile uyanıp durdum. Sonra sabah ona kadar uyudum. Uykusuzluğa hiç gelemiyorum. Onda kalkınca da gün geçip gitmiş oluyor resmen yakalayamıyorum ve mutsuz oluyorum. Ayy ne çok söylendim di mi? Bana benden başkası yardım edemez biliyorum. Bugün gündüz uyumadım bakalım bu gece nasıl olacak, o Edibe'yi yakalayabilecek miyim:KK55:
Hiç sorma hiç

Çok güzel

Bende Sinbo ve Tefal var ikiside aynı olcuyor ama Sinbo su kafasına vurunca çalışandan direk algılayan değil ki bence daha doğru tartiyordu

Ne denir ki abla kendin kasinmissin resmen , ben olsam önce oğlanı arar bı fırça atardım sonra yorganı atardım

Oo aramıza hoşgeldin

Persembe spor yok yani herkes için geçerli değilde dinlenme yapıyoruz

O değilde bu mevsimde mısırı nereden buldun

Haydar yine mi yanda denk geliyor

Wuhuuuu günaydın

Bende birazdan içerim

:KK70:

Gecmisnolsun canım ne operasyonu
güzel

duruyor abla acı eşiği çok yüksek anastesiz sinire kadar indiler geçen maşallah oğluma ama dezavantajmis bir yeri gerçekten çok ağrıyana kadar bize bildirmezmis malesef dış olayı da genetik[/QUOTE]

Hoşbuldum tatlımmmmm
çok iradeliyim çok, bu saat oldu hala diyetteyim :))))

pirincsiz olursa sorunsyok cnm :)) sen havuclarini yeme malum pismis havucun gi si yukseliyor:)
Bugun keske kaslari dinlendirsemiydin

yalniz listede olsaydin butun gun spor yapsanda tartiya 2 kala o kacamaklar olmazdi :):): )

Evettttt dogru bildin cnm :) zaten onlardada karbon var hemde tam bizlik:) )

Masallah gercekten sasirdim

Bunlara bakmak bizi motivemi ediyor bilemedim :))) neyse umut fakirin ekmegi diyelim :)))

Eeee kizlar ne var ne yok

Bugunku planlar neler bakalim :))

evet cnm olabilir gormustum o tabloyuda
Dedigim gibi vucut bu kadar spora aliskin olmayinca sasirdi bi :)))

doyduysan sorun yok tatlim
Onceki yediklerine say:deli:
Oyyy ölüyüm ben o karbonlara . Hergün kefir içiyorum ben ciddi ciddi :) Öğlenki yemeğimi anlattım zaten, akşam da smoothe yapacam gün kapanacak. sonra ders çalışma yatış filan.

önceki yediklerime nasıl sayayım abla yazık değil mi ama hastayken 3 hafta hiçbir şey yemedim, onu niye gözardı ediyon :KK70::KK70::KK70::KK70:

pek kimseye demiyorum.ama gune ve kuzenime gittigimde soylemek zorunda kaldim.yoksa ye ye diye tutturuyorlar.bundan bisey olmaz yok bu kilo aldirmaz...yani mecbur dedim..elimden geldigi kadar habersiz yapiyorum.yoksa cevremdekiler moralimi bozuyor.motivasyon kalmiyor

deme kuzum aynen, çevremizdekiler hep köstekleyen insanlar
ben bazen 21 gün şekersiz yapıyorum. annemden erik ve kayısı hoşafı istedim. hiç şeker koyma dedim. bizimki yaptıktan sonra tadına bakmış, çok ekşi gelmiş 'çocuğum yiyemez' diye düşünüp şeker koymuş. ağzıma aldığım an bunda şeker var dedim. yok dedi, var dedim yok dedi. yarım saat var-yok kavgası yaptık. en son baktım çok ekşiydi kıyamadım sana dedi. ayy ben delir, sen ne bozuyorsun ben sana demedim mi sıfır şeker olacak, un olmicak inadıma mı yapıyorsun
çok az koydum birşey olmaz, anlamaz şekerin girdiğini diyor bana

uzun lafın kısası anana bile diyetteyim demicen :D

Hiç sorma birde hep diyette deyip emeğini hiçe sayan grup var başta koca kişisi benim ki en son 45 dk elitpigi spor mu o diye kucumsuyordu :KK43:

Benimki göbek yaptı hiç umrunda değil avantajı genetik olarak kaslı yapılarının olması ve çok hareketli benim yaptığım spordan fazlasını akşam oğlu ile yapıyor gün içinde de 17000 adım atıyor bende kendimi paraliyrium elitpik Leslie

erkek milleti hep köstek takım zaten. bir de deli gibi çalışan metoları varki katil olunmalık. iyi spor yapıyormuş da

Benim annem sabah 5.30 da koşuya gidiyor :)
Onun kadar olamadım.

benden 10 tane kopya yapsalar birini göndermem sabahın 05:30 unda koşuya :KK70::KK70::KK70::KK70:

Erkeklerin genel olarak çabuk kilo vermesi gıcık bir durum ama benim eşim de çok zor veriyor. O yüzden en azından Kafaya daha
niye veremiyor cnm sagliksal bi problemimi var

Kendisi çok mu zayıf ki?
Sen çok azimlisin, gözüne batması için kendini boşlamış olman lazım ki, menülerine ve kararlılığına bakıp hep maşallah diyorum sana
Yok zayif degilde asiri fazlasi yok

Ona gore kilo vermek icin bisey yemicen:)) gecen hafta lapa yiyorum ona bile laf ediyor:))
Adam ne yapsin surekli verip aldigim icin kilodan bikti iyice
58 canım. Kilosu yok valla, kas yapısı benden güzel maşallah. Annem beni her türlü sollar :) tam Başak Kadını. Çok kararlı.
Hay masallah
Tabi o kiloda kolay olunmuyor emek istiyor
Pro üye olasım var benim de aslında
Sen zaten hep renklisin bebegim:)
merhaba kızlar bir gecmiş yapayım dedim cıkamadım işin içinden :) kimin kim oldugunu daha çözemedim o yuzden cok yorum yapamıyorum :) alışırım zamanla heralde :)sabahtan beri temizlik yapıyorum gece misafirim gelecek daha yemek yapacagım bakalım spora vaktim kalacakmı . birde tartım yoktu bugün tartım geldi cok mutluyum :)
Zamanla tanirsin cnm
Mesajlari takip edersen daha kolay olur

Tartinda hayirli olsun hep eksi gostersin ins.
önceki yediklerime nasıl sayayım abla yazık değil mi ama hastayken 3 hafta hiçbir şey yemedim, onu niye gözardı ediyon :KK70::KK70::KK70::KK70:
Sussss kizzz bisuru hamur yedim dedinya:)) ))
benden 10 tane kopya yapsalar birini göndermem sabahın 05:30 unda koşuya
al bendende okadar:) )

niye veremiyor cnm sagliksal bi problemimi var

Yok zayif degilde asiri fazlasi yok

Ona gore kilo vermek icin bisey yemicen:)) gecen hafta lapa yiyorum ona bile laf ediyor:))
Adam ne yapsin surekli verip aldigim icin kilodan bikti iyice

Hay masallah
Tabi o kiloda kolay olunmuyor emek istiyor

Sen zaten hep renklisin bebegim:)

Zamanla tanirsin cnm
Mesajlari takip edersen daha kolay olur

Tartinda hayirli olsun hep eksi gostersin ins.

Sussss kizzz bisuru hamur yedim dedinya:)) ))
al bendende okadar:) )

sizin renginizle renkleniyorum ben de :KK200:
uykudan özellikle sabah uykusundan fedakarlık yapamam arkadaş. haftanın 5 günü erken kalkıp geliyorum işe işte. yeter :D:D
benim bir sürüm abartımdır ki, yine aynı şeyi savunuyorum 3 haftalık hastalığımda aç kaldım ben aç :D:D:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X