- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #265.821
Gozun aydin tatlim buyuk gun geldi deseneEvet bugün büyük gün tatil başlıyor herkese günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin tatlim buyuk gun geldi deseneEvet bugün büyük gün tatil başlıyor herkese günaydın
Abla bende guzel bir eksi varda her zamanki tarti saatimden cok erken o yuzden bekliyorumGunaydinlarrrrrrr![]()
![]()
Kalbinizden gecen muratlarin olmasi dilegiyle
Hastalara sifa dertlilere deva borclulara eda nasip etsin Allah insallah. Aminnnnn
Siskolarada guzel eksiler
Lutfen acilisi guzel yapinnn arkasida oyle gelsin![]()
Oyyy bide misafir varki yatamicaksinGünaydın kızlar bugun zor bir geceydi gülsima ne kendi uyudu nede brni uyuttu
.guzel bildirimler gelsin inşallah
Hadi insalkah daha guzel olsunAbla bende guzel bir eksi varda her zamanki tarti saatimden cok erken o yuzden bekliyorum
![]()
Gunaydin fistigimmmHerkese kocaman günaydın hepinizi öpüyorum
İnşallah bol eksili bir gün olur![]()
kuzum kofteyi bijactane daha yeseydin ya :)) guzel olmusiyi aksamlar hanimlar.bende munu yazayim
sabah10:00
*1yumutadan mantarli omlet(bu ara hep omlet yapiyorum.haslamadan biktim)
*3 tane yaprak sarma..dun yapmistik..bugun yedim
*5_6 badem
*kk peynir
*yesillik
*yarim domates
ogle14:30
*1 elma
aksam 18:00
*1 kase kirmizi mercimek corbasi
*1 izgara kofte(ustunde cok az kasar peynir vardi)
spor yok
su en az 2.5 lt
eksilerin sebebi belliymis :))) masallah cnmMenumu yazip yatayım sabah erken kalkmam lazım
12:00
Yumurtali peynirli salata (2 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir Maydanoz dereotu ispanak)
17:00
1 tabak pırasa kavurması
1 kase yogurt
Su:2,5lt
Nerdeeee anca 1 saat falan uyudum cnmKolay gelsin, inşallah biraz uyursun da eksin daha da fazla olur
isler bitti sayilir abla salata ve kek yapicam bi de borek pisicek dun magnolia yapmistim bide en son evi supururum tamamOyyy bide misafir varki yatamicaksin
Isler bittimi bari cnm
Olsun ablaHadi insalkah daha guzel olsun
Yarisi benim olsunmu![]()
aynen öyle kuzum ilaç da alamıyorsun kötü geçiyor o yüzdenCok gecmia olsun cnm hamilelikte hastalik da cok zor oluyodur Allah vermesin ya
ayy deme ole deme deme
![]()
inşallah canım yaaAynen canım demek ki hafifleyecek ama öksürük baya sürüyor bizim hala var
evet ablacım onu doktorum da dedi biliyor musunOksuruk varsa sirkeli suyla gargara yap cnm yada ada cayiyla
Hoş geldin canım inşallah başarırsınMerhaba grubunuza yeni üye olacağım inş her gün istrnilenleri yapabilirim küçük bebeğim var onunla biraz zor olacak gibi ama elimden geleni yapacağım
Adı: cemre
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları: 9aylık
emziriyormusun: evet
Meslek: şimdilik ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:165
Kilo: güncel kilomu şimdilik bilmiyorum düzeltme yapacağım
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : evlilik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: inat ettim mi başarırım kilo meselesine taktım bunu da başaracağım
Tatli yaptiysan niye kek yapiyonki guzelimisler bitti sayilir abla salata ve kek yapicam bi de borek pisicek dun magnolia yapmistim bide en son evi supururum tamam
Ikramlari erken hazirlarsam kivrilirim çocukların yanına
Olsun abla![]()
tebrikler tatlimGunaydin arkadaslar herkese bol eksili bir gun olsun.kilo bildirimim
Cuma.75.0
Bugun.74.4
Fark 600 gr
Yuzde 0.8
Kuzum ins dogumdan once iyilesirsinevet ablacım onu doktorum da dedi biliyor musun
o iç dedi hatta ıhlamurun içine katıp bugün eşime aldırayım
Afiyet olsun soğukta yürümek daha fazla enerji harcatiyor keşke bı 10 dk daha devam etseydinMenüm:
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
salatalık
1 tatlı kaşığı quark (sonunda tanıştım kendisiyle, pek tatsız tutsuzmuş)
Ara 12
sütlü kahve
Öğle 3
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
Akşam 7
3 köfte
salata
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 30 puan @Pnrrr-20
hava buz gibiydi bu kadar yürüyebildim![]()
Fav ladim canım bakacağım bu geceMemories of the alhambra izle :))
Nilay kececi rende öneriyordu ben rendeledim zaten dilimle çok kötü olmuyor rendelenince tadı iyice degisiyorAksam kofteyi daha fazla yiydbilirdin cnm
Oglen ekmek olmasa daha cok mutlu olurdum :)
Ben rendelememistim acaba ondanmi fazla etki etmedi
hadi insallah herkes guzel eksiler gorsun
Bu sefer ins. Burdayiz cnm kacmak yok :))
ohhh butun hazirliklar tamamlanmis :))
İşin tarihi değişme durumu ne oldu ablaBende cikiyorum kizlar malum iş var
Yarin insallahhhhhhhh herkes guzel eksiler gorur. Aminnnnnn
Evde olanlar tartilmak icin acele etmesin
Hepinizi optum ve gittim
Sabah gorusuruz![]()
akşam ki köfte büyüktü sanırımiyi aksamlar hanimlar.bende munu yazayim
sabah10:00
*1yumutadan mantarli omlet(bu ara hep omlet yapiyorum.haslamadan biktim)
*3 tane yaprak sarma..dun yapmistik..bugun yedim
*5_6 badem
*kk peynir
*yesillik
*yarim domates
ogle14:30
*1 elma
aksam 18:00
*1 kase kirmizi mercimek corbasi
*1 izgara kofte(ustunde cok az kasar peynir vardi)
spor yok
su en az 2.5 lt
Herkese yaptı abla dünyaradanına kurban mor sevgi enerjim :))
kk bana gıcıklık yaptı akşam geldim ne bildirimleri açtı ne de diğer sayfaları hata verdi durdu malesef![]()
Hoşgeldin cemre bugün tartilip dahil olursun ben bahar 4 yaşında bir oğlum varMerhaba grubunuza yeni üye olacağım inş her gün istrnilenleri yapabilirim küçük bebeğim var onunla biraz zor olacak gibi ama elimden geleni yapacağım
Adı: cemre
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları: 9aylık
emziriyormusun: evet
Meslek: şimdilik ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:165
Kilo: güncel kilomu şimdilik bilmiyorum düzeltme yapacağım
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : evlilik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: inat ettim mi başarırım kilo meselesine taktım bunu da başaracağım
Zeynep eski azimli Zeynep nerede biliyorum sorunların var ama sorunlar diyeti bırakınca çözülmüyor canım emin misin 6 ay yarışmayacaksinGunaydin arkadaslar herkese bol eksili bir gun olsun.kilo bildirimim
Cuma.75.0
Bugun.74.4
Fark 600 gr
Yuzde 0.8
haftaya belli olur senin sonucun canımcim bunu gormeyelimGünaydınnnnlaaaarrrrrrrr
Hava buz gibi, burnumu dışarı çıkarmaktan bıktım artık, neden bankacılara da yarıyıl tatili yok? En çok biz hakediyoruz aslında
Yeşilçayımla beraber esneyerek geçmiş yaptım, alıntılarımla sağa sola bakınıyorum mal mal
Kilo bildirimim
56,7
+200
Bunu o karbonlara değil wc sorunuma bağlıyor ve sağlıklı beslenmeye devam ediyorum![]()
Vayyyy sen okadar yedim ictim de tek 200 arti gel :)) ) muhtesemmmmm :))))Günaydınnnnlaaaarrrrrrrr
Hava buz gibi, burnumu dışarı çıkarmaktan bıktım artık, neden bankacılara da yarıyıl tatili yok? En çok biz hakediyoruz aslında
Yeşilçayımla beraber esneyerek geçmiş yaptım, alıntılarımla sağa sola bakınıyorum mal mal
Kilo bildirimim
56,7
+200
Bunu o karbonlara değil wc sorunuma bağlıyor ve sağlıklı beslenmeye devam ediyorum![]()
masallah iremcim cook guzel tatlimBaşlangıç 66.8
Güncel 65.9
Fark 0.9 =%1.37
oo süper başlangıç az yavaş verin ki listeye de kalsınBaşlangıç 66.8
Güncel 65.9
Fark 0.9 =%1.37