• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amacım polemik , kural değişmek yada ortamı germek falan değil söyleneni üzerime alındım açıklama yaptım neyse umarım daha çok kaynasiriz
Şimdilik alınma üzerine canım
Listeye gir o zaman ifadeni alırlar seninde hatta ortaya değil direk sana ithafen yazarlar :)
Çünkü herkes burda takım bilincinde biri aç yatarken sürekli burada diyetiyle ilgili motivasyon ararken biri hiç dikkat etmezse işine geldiği gibi davranırsa olmaz değilmi kul hakkı diye düşünüyorum ben

Günaydınnnnnnnnnnnnnn

9. takımın güzelleri, fıstıkları, canları

Musmutlu bir Çarşamba olsun inşallahhh :KK200::KK200::KK200::KK200:

Kendime de bugün enerjili, halsiz kalmayacağım, başımın dönmeyeceği bir gün diliyorummmm :dua::dua::dua::dua::dua:
Günaydın tuğçeçim
İnşallah dıaların bugün için değil bundan sonrası için kabul olur aminnn

cok guzel

Yasemincim ruyan hayir olsun insallah aslinda esler arasinda olmasi gereken küslük yerine konuşup tartismak ama benim adamin oyle bir ozelligi yok her olayin üstünü kapatir hallolmadan

Bol eksi getirsin inşallah canım

Karbon fazla olmus kuzu tartıya yakin

Son ki arada ananas olmasa daha iyiymis sanki
Karatay uyguladığını bilmiyordum belirtirmissin artık ona göre yorum yapılır valla yoğunluk oldumu bende wc de firsat bulup okuyor yazıyorum yada herkes yattıktan sonra

Zumba ya baktım baharda cok hizli geldi ama bir gun denicem çiğköfte dışında guzel ama çiğköfte seni wc ye çıkarıyordu sabirin

Rüyaların anlatilmamasi gerektigini ve mümkünse kendin bile yorumlamayacakmissin rüyaları ilk nasıl yorumlanirsa öyle çıkarmış
farkettjm abla bu aralar yorgunsun is mi yoruyor acaba

Menu super eksi getirsin inşallah

Pazara gittigim gun bende oyleydim abla pazarda tavuk donee kokusu geldi gittim aldim uzub zamandır alip ta yememiştim tam ısırıcam dedim napion dur zaten cumadan artıdasin kediler yesin diye ekmekler koymuşlar oraya birakiverdim:olamaz:

Afiyet olsun abla
günaydın canım

günaydın canım inşallah son zamanlar yüzdemiz pek mutlu etmiyor
Merve 1,5 sene zumba yaptım
Ama jiliandaki etkiyi hiç birinde görmedim inanki

:KK36:
Mrb bu arada biz tanismadik sanirim hosgeldin cnm takima ismin busemi bende pinar 25 yasindaym 2, 5 senelik evliyim

Evet aslinda bende sogudum ya cok uzun ara verdiler :KK51:
Ewet cnm denizliliym sen nerelisin?

Sorcam sorcam hep unutuyorm ya sen ne icin ders calisiyorsun tugce
Merhaba ismim sevgi bende memnun oldum
:KK74:
biz kolne 45 dk yiz cnm
Ben zaten uzun yolu sevmiyorum
Hele balik icin aslaa:))

bende herturlu omleti cok severim
Kesje arka arkaya 2 gun fasulye olmasaydi

tedavi hakkinda onerileri varmi cnm

cok gecmis olsun cnm

Kuflere ozonla sulandirilmis sprey sikarsan iyi olurmus

iyi yapmisin cnm kis gunu zor olurdu

menu cok guzel cnm

guzel olmus tatlim

Ekmek yediysek zeytini fazla abartmayalim

sabah hangi kuruyemis cnm
2 si biraradayi tercih etmeyelim

Aksamda salatayi fazla yiyip pilav olmasa iyi olurdu

Ana yemek konusunda bahara katiliyorun

heee sabahki armutlar ise yaramis demekki :))) guzel olmus tatlicim

Kilolardan da vazgecemezmisin :)))
Pilavla ekmegin besin degeri farkli
Ve pilav gi si yiksek hem doyurmaz hem cabuk aciktirir
hjzli bi baslangic yapmisin cnm
Bence menulerin bastan daha dolu olsun

aysecim ev yapimi sucuk arada olabilir ama tuzlu oldugu icin sık tuketmiyoruz bide senin miktarda fazla olmus
Miktar az da olsa su hamurislerini birak artik
Oyle yiyince aksamda yemegini dogru durust yemiyosun

emzirmenin avantajini kullanirsan yine duzenli gider cnm

sabah acikmadiysan okey
Menu guzel cnm

Tekrar hosgeldin nehircim

Ilk kural kendine inanmak
Yoksa zaten yapamazsin

is icin cnm

baslasada heyecan gelse :))

uyuyunca gecti cnm

Rondada cekebilirsin
Sogan yumurta maydonoz baharat biraz yulaf eznesi koydum ben
Izgara tavasini fircayla yaglayip kizarrttim

sen ustune duseni yapmisin cnm
Bosver tinlama bosuna kendine yuk yapma

ben kim yapiyor kim yapmiyir dikkat ediyirum cnm
Arada mazaretler olabilir vs. Ama bence sureklilik arzediyorsa burda emek veren takim arkadaslarina saygisizliktir bence

Senin icin demedim cnm onlar zaten ayni dolulukta devam ediyolardir :) cogunlugu kilolumu
guzel olmus tatlim ama formu abartmisin :)

Menu guzel cnm

Hayirdir ne oldu

Kendimiz yanlis yapsak bile bildigimiz dogrulari yorumlari yapmaliyiz cnm
Bu takim arkadasina hem saygi hemde destektir
bugun okadar begenmedim zeynepcim
Aksam corba yok ama pilav gelmis
Sabah sirf karbon olmus

kotu degil cnm sadece aksam arasi gec olmus biraz

yok stress demedim :)) is icindi cnm

katiliyorum :) bu durum cok yoruyor beni huzursuz oluyorum
Soylemektende biktim artik

menunu yazarken karatay yaptigini belirt o zaman cnm
Aksam arasi gec olmus biraz digerleri guzel

aksam guzel cnm ama keske cigkofte bugun olmasaydi

zaten yeni baslayanlara ilk bikac hafta alisincaya kadar tolerans gosteriyoruz cnm

Guzelim faazla sik gelip bizi taniyamadigin icin boyle dusunuyosun
Biz birbirimize yeri gelir saka yapariz
Yeri gelir cemkiririzde :))
Ama burda samimiyet dostluk ictenlik vardir, alinma darilma olmaz
Kimsenin kotu niyetli olmadigina eminiz
Dünü zor atlattım zaten bütün gece midem kazınıp durdu:KK53: ama yemedim bugün daha doyurucu biseyler hazirliycam:kk77:

Haklısın abla ☺ menülere yorum yapılsın ki eksiklerimizi görelim daha iyi diyet yapalım mesela @mefkurem sağolsun ekmek zeytin dikkat edicem artık ☺

Süper menu spor da çok iyi inşallah cuma bol eksi getirir

Menülerin çok iyi gidiyor abla spor da var daha ne olsun cuma karşılığını alicaksin insallah

Iyi dayanmişin ben abur cubur görünce diyorum ki bi hedefine düşeym kendime 1 gün ödül günü vericem ne istersem yı cem ☺☺

Yine güzel olmuş abartmamissin kontrollü yemişsin abla
Habinar Habinar 500 ml form çayı çok değil mi?
Bağırsak tembelliği olur ilerde dikkat etmek lazım
I Ilyusa canım yarım kangal sucuk yedin mi gerçekten? Cuma günü bu sana + olarak gelebilir
Çok evet ama 4 gün wcye çıkamayınca mecbur kaldım canım iyiki içmişim işe yaradı

ana yemekte ya islim kebabıni yap yada Fırında tavugu canim bence
Eşimin taraf oldukça dedikocu, tek yapsam kesin arkadan laf ederler. Bir de kalabalık olcaz. O yüzden böyle düşündüm. Azar azar çok çeşit gibi yapıyorum ben yapınca bakalım, belki de sadeleştiririm. Kafamdakiler böyle şimdilik.

Günaydın tuğçeçim
İnşallah dıaların bugün için değil bundan sonrası için kabul olur aminnn

amin canım benim
nasıl, sen daha iyi misin

Eşimin taraf oldukça dedikocu, tek yapsam kesin arkadan laf ederler. Bir de kalabalık olcaz. O yüzden böyle düşündüm. Azar azar çok çeşit gibi yapıyorum ben yapınca bakalım, belki de sadeleştiririm. Kafamdakiler böyle şimdilik.

birileri arkadan konuşacak diye insanlar nasıl kendilerini paralıyor.
inşallah yaptıklarının hepsi yenir de ziyan olmaz.
millet olarak böyleyiz biz ya, bu konuda değil her konuda

Canim acaba etiket olmadimi bana gelmedi yoksa kacirmazdm dun falan gecmis yaparken tamamen herseyi okuyamadigm oldu yoksa yinede gorurdm. Sana zahmet yeniden yazarmisin puanlarni cnm ekliyim

cok guzel ama bence islim kebabi ve bulgur pilavi yeterli olur tavuk patates ile cok kariscak sanki
Bilmem ki pınarcım, görünüyor gibi oluyor sonra yazdığım mesajlara baktım etiket yok görünüyor ben de anlamadım...
Olmazsa geçmiş mesajlarımı toplayıp seni öyle bir daha etiketlerim.

Yoga spor salonumda da var ama bu ara reglim berbat derecede sorunlu geçiyor, keşke ağrı olsa ama mide bulantım var.
Reglim bugün hafifler ben de spora yüklenirim inşallah.

Bazen etiketlerin cikmiyor cnm ona dikkat et

Deneme tahtasında denicem birazdan.

Listen baya dolu :) bence bulgur pilavi varken mercimek salatasina gerek yok
Yogurtlu bi salata yapabilirsin

Ya bu akrabalarda dedikodu çok o yüzden böyle düşündüm ama bakarsın tatlıyı da kabak tatlısı yaparım.
Bu son tayfa zaten. Daha böyle kalabalık misafir yapamam sanırım.
Yoğurtlu salata mı... Bakayım ne yapabilirim diye.
Önerebileceğin birşey var mı?

Menün güzel canım hatta çok çok güzel
Ama çok zengin bir menü planlamışsın :)

Daha çağırmadım bugüne göre şekil alcam :) Ben hep böyle çok çeşitli severim.

Keşke ama olan yemeği çöpe atamazdım. Yedim o yüzden :)

Günaydın herkese! Öncelikle güzel bir çarşamba olsun hepimize!
Dünün alıntılarını yaptım. Şimdi dünün listesini yazayım. Biraz geçmişe bakayım sonrasında da.
Dün akşamı yoğurt içine nar ve keten tohumu atarak bitirdim.
Köfteyi bugün kızartırım artık.

birileri arkadan konuşacak diye insanlar nasıl kendilerini paralıyor.
inşallah yaptıklarının hepsi yenir de ziyan olmaz.
millet olarak böyleyiz biz ya, bu konuda değil her konuda
Hazırlık yapmayı severim ondan yana sıkıntı yok, zaten gelip gelecekleri son şeyler bunlar. Sonrasında en fazla çaya bir kek bir böreğe davet ederim. Hem çalış hem yemek yap hem topla çok benlik şeyler değil :)

İnşallah verirsin menulerinden anladigim o iki hafta iyu verdiğine güveniyorsun ama o menulerde kaçamaklar yoktu diye hatırlıyorum
yok vardi tek tuk..ama bide yeni basladigim icin cok verdim bence.daha sonra yavasliyor kilo vermem.haklisiniz artik bu hamur islerinden kurtulmam lazim..ekmek yemiyorum aba bu hamur islerini kafamda bitiremedim...dun sondu az da olsa..su an bitti kafamda:))

I Ilyusa canım sabah yarım kangal sucuk nedir ya hadi diyelim 2-3 dilim bu hafta liste zamanın geldi daha dikkatli beslnemelisin ki akşam ki kruvasana değinmedim bile
yok abla anlatamadim buyuklugunu..yarim kangal degil..burdaki marketlerde satilan sucuklarla kiyasladim buyuklugunu.nasil anlatsam bilemedim ne kadar oldugunu.

@Sweetyy83 bol eksi getirsin menun

@Pinkyminkyy hem çorba hem ekmek öğlen tavuk döner akşam pilav çok olmuş sanki hepsi aynı güne

@kkkmevsim5 geçmiş olsun canım ve buradan uzak kalınca insan hesap veeme derdi yokmuş gibi besleniyor bence ipleri eline alıp kendine artık taamam demelisin

@mefkurem abla ne randevusu stres için demişsin ama öncesini kaçırdım galiba

ben de aynıydım :) rabbim bazen bizi öyle güzel sarsıp kendimize getiriyor ki o zaman anlamıyoruz o kötü olayların aslın da bize hayır getirdiğini , demek ki bazen değişmek için bir şeyler yaşamak sarsılmak gerekiyor bazen bu halimize bin şükür demi gülüm
katiliyorum abla sana.cok sukur halimize:)

kız cüce kaçmasın o iyi sorunların bitip çok güzel şeyler olacağı demek o hep dolansın ortada :)
ruya yorumladigini bilmiyodum abla...bende gorursem anlatirim sana:)

kaynaşırız kaynarızzz dedikodu bile yaparız gülümmmm :)
ne guzel abla yaa..cok yapici karekterin var..senin yazilarini severek okuyorum.

biz kolne 45 dk yiz cnm
Ben zaten uzun yolu sevmiyorum
Hele balik icin aslaa:))

tedavi hakkinda onerileri varmi cnm

cok gecmis olsun cnm

Kuflere ozonla sulandirilmis sprey sikarsan iyi olurmus

iyi yapmisin cnm kis gunu zor olurdu

menu cok guzel cnm

guzel olmus tatlim

Ekmek yediysek zeytini fazla abartmayalim

sabah hangi kuruyemis cnm
2 si biraradayi tercih etmeyelim

Aksamda salatayi fazla yiyip pilav olmasa iyi olurdu

Ana yemek konusunda bahara katiliyorun

heee sabahki armutlar ise yaramis demekki :))) guzel olmus tatlicim

Kilolardan da vazgecemezmisin :)))
Pilavla ekmegin besin degeri farkli
Ve pilav gi si yiksek hem doyurmaz hem cabuk aciktirir
hjzli bi baslangic yapmisin cnm
Bence menulerin bastan daha dolu olsun

aysecim ev yapimi sucuk arada olabilir ama tuzlu oldugu icin sık tuketmiyoruz bide senin miktarda fazla olmus
Miktar az da olsa su hamurislerini birak artik
Oyle yiyince aksamda yemegini dogru durust yemiyosun

emzirmenin avantajini kullanirsan yine duzenli gider cnm

sabah acikmadiysan okey
Menu guzel cnm

Tekrar hosgeldin nehircim

Ilk kural kendine inanmak
Yoksa zaten yapamazsin

is icin cnm

baslasada heyecan gelse :))

uyuyunca gecti cnm

Rondada cekebilirsin
Sogan yumurta maydonoz baharat biraz yulaf eznesi koydum ben
Izgara tavasini fircayla yaglayip kizarrttim

sen ustune duseni yapmisin cnm
Bosver tinlama bosuna kendine yuk yapma

ben kim yapiyor kim yapmiyir dikkat ediyirum cnm
Arada mazaretler olabilir vs. Ama bence sureklilik arzediyorsa burda emek veren takim arkadaslarina saygisizliktir bence

Senin icin demedim cnm onlar zaten ayni dolulukta devam ediyolardir :) cogunlugu kilolumu
guzel olmus tatlim ama formu abartmisin :)

Menu guzel cnm

Hayirdir ne oldu

Kendimiz yanlis yapsak bile bildigimiz dogrulari yorumlari yapmaliyiz cnm
Bu takim arkadasina hem saygi hemde destektir
bugun okadar begenmedim zeynepcim
Aksam corba yok ama pilav gelmis
Sabah sirf karbon olmus

kotu degil cnm sadece aksam arasi gec olmus biraz

yok stress demedim :)) is icindi cnm

katiliyorum :) bu durum cok yoruyor beni huzursuz oluyorum
Soylemektende biktim artik

menunu yazarken karatay yaptigini belirt o zaman cnm
Aksam arasi gec olmus biraz digerleri guzel

aksam guzel cnm ama keske cigkofte bugun olmasaydi

zaten yeni baslayanlara ilk bikac hafta alisincaya kadar tolerans gosteriyoruz cnm

Guzelim faazla sik gelip bizi taniyamadigin icin boyle dusunuyosun
Biz birbirimize yeri gelir saka yapariz
Yeri gelir cemkiririzde :))
Ama burda samimiyet dostluk ictenlik vardir, alinma darilma olmaz
Kimsenin kotu niyetli olmadigina eminiz
haklisin abla.az az da olsa yememem gerekir..dedigin gibi gun icinde az da olsa hamur isi yiyince aksam yemiyorum bisey..bu gunden itibaren hamur isini aklimdan cikariyorum..taki istedgim kiloya dusene kadar .tabi abartmamak sartiyla.
2 gundur spor yapicam diyorum ama gercekten cok halsizdim
Bugun 1 saat carsida zor yurudum
ins. Yarim yapicam mutlaka galiba sanirsam :))

Bugun normalde menu planım baskaydi ama carsida okadar aciktim ki biseylere saldirmamak icin zor tuttum kendimi
Icimden biyere oturup kahve icsem pasta yyiyip keyif yapsam dedim:))
sonrada doner kokusuyla sarhos olup gozlemeyle sadece goz banyosu yapip eve kactim :)))
iyi atlatmissin:))

Günaydın kızlar bugun kahvaltıya misafirim var şu misafire hayir demeyi öğrenmem lazim her hafta ya yemekli ya kahvaltılı mutlaka bir misafir oluyor :ruh:
gunaydin

cok guzel

Yasemincim ruyan hayir olsun insallah aslinda esler arasinda olmasi gereken küslük yerine konuşup tartismak ama benim adamin oyle bir ozelligi yok her olayin üstünü kapatir hallolmadan

Bol eksi getirsin inşallah canım

Karbon fazla olmus kuzu tartıya yakin

Son ki arada ananas olmasa daha iyiymis sanki
Karatay uyguladığını bilmiyordum belirtirmissin artık ona göre yorum yapılır valla yoğunluk oldumu bende wc de firsat bulup okuyor yazıyorum yada herkes yattıktan sonra

Zumba ya baktım baharda cok hizli geldi ama bir gun denicem çiğköfte dışında guzel ama çiğköfte seni wc ye çıkarıyordu sabirin

Rüyaların anlatilmamasi gerektigini ve mümkünse kendin bile yorumlamayacakmissin rüyaları ilk nasıl yorumlanirsa öyle çıkarmış
farkettjm abla bu aralar yorgunsun is mi yoruyor acaba

Menu super eksi getirsin inşallah

Pazara gittigim gun bende oyleydim abla pazarda tavuk donee kokusu geldi gittim aldim uzub zamandır alip ta yememiştim tam ısırıcam dedim napion dur zaten cumadan artıdasin kediler yesin diye ekmekler koymuşlar oraya birakiverdim:olamaz: tebrik ediyorum :KK9::KK9:

Afiyet olsun abla
günaydın canım

günaydın canım inşallah son zamanlar yüzdemiz pek mutlu etmiyor

gunaydin hanimlar..bu
Haklısın abla ☺ menülere yorum yapılsın ki eksiklerimizi görelim daha iyi diyet yapalım mesela @mefkurem sağolsun ekmek zeytin dikkat edicem artık ☺

Süper menu spor da çok iyi inşallah cuma bol eksi getirir

Menülerin çok iyi gidiyor abla spor da var daha ne olsun cuma karşılığını alicaksin insallah

Iyi dayanmişin ben abur cubur görünce diyorum ki bi hedefine düşeym kendime 1 gün ödül günü vericem ne istersem yı cem ☺☺

Yine güzel olmuş abartmamissin kontrollü yemişsin abla
Habinar Habinar 500 ml form çayı çok değil mi?
Bağırsak tembelliği olur ilerde dikkat etmek lazım
I Ilyusa canım yarım kangal sucuk yedin mi gerçekten? Cuma günü bu sana + olarak gelebilir
yok yarim degildi .yarimin yarisiydi.belki ondanda az...burdaki marketlerdeki satilanlara gore kiyasladim..buyuklugunu nasil anlatiyim bilemedim:)

gece mide kükremeleri ve kazınmasıyla zor bela uyudum sabah olsa da ilacımı içip bir saati geçirip kahvaltı yapsam dedim resmen sarımsaklı yoğurtlu haşlama karnıbahar tutmamış benim mideyi geçen gece de öyle oldu bir insanın midesi aslan manığı gibi kükrer ses çıkarır mı yavff :)
15-20 dk kaldı saatim dolsun kahvaltı yapıcam :)))
Ne saati doldurması ekimcim :)

Yarin eminim herkesde cok daha guzel menuler olacaktir

Tartiya son 2
Lutfen cok dikkatli olalim

Iyi gecelerrrr

Bugün tartıya tam gaz uyuyoruz. :)
Sabah harika bir kahvaltı ettim. 2 yumurta haşlama, 6 adet zeytin ve bir parça çeçil peyniriyle.
Suya tam gaz devam ve öğlen de peynirli rokalı salatam da yanımda.
Akşama köfte salata ile günü kapatacağım.
Bakalım tartıda neler göreceğiz?
Gerçi bu hafta hiç tartılmadım ya, merakımdan da ayrı kıvranıyorum :kızgın:

Atladığınız varsa kusura bakmayın kızlar en azından menülere yorum yapmaya çalıştım melegimde demiş menülere yorum yapmayı bırakın sadece ay bugün bunu yaptım deyip birde menü yazıp çıkıp gidenler var ve ben yavaştan takılmaya başladım bu konuya ben o kişiye yorum yapıp vakit ayırıp emek veriyorsam oda bı zahmet aynısını takım arkadaşlarına yapacak msji alan üstüne alınsın , ki free olup mezun olup hamile olup gelip yorum yapanlar varken hiç hiç hiç adil değil
Nanekekikcim, ben de bu birkaç gündür o durumdayım. Amadoğru diyorsun elbette burada olmalı, bol bol paylaşım yapmalıyız.
Sadece beğenide değil, birbirimizi alıntılayıp da cevap da yazmalıyız.
Ben de yeni sayılırım size göre.
Kaçamaklarım da oldukça fazla olabiliyor sizlere göre.
Fakat elimden geldiğince uymaya ve sizinle olmaya çalışıyorum.
Arkadaşlarım da o duruma hemen motive olamayabilir. Zamanla oturacak şeyler bunlar.

Menü yazıp kaçacağını kızlar muhabbet için bekliyor kuzeyi uyutma bahane ile kaçtım kuzeyde şimdi uyudu kudurmaktan

Sabah(9:30)
1 yumurta
2 dilim ekmek
40g peynir

Ogle (15:30)
2 tane çiğ köfte
Kahve
5 fıstık

Akşam(18;30)
1 tavuk but salata

Su:1.6 spor: 2 mile Leslie 20 dk zumba ( ablam en son zumba yapan adama sayıyordu :KK70: annemde bu sabahtan beri zıplıyor senden öncede birşeyler yaptı hadi hadi diye gaz verdi :) @Pnrrr-20 130 puan
Çiğ köfte yerine keşke daha sağlıklı bir atıştırma yapsaydın, onun dışında gayet güzel.

Tavuk kofte tadi nasil oluyor ben hic yapmadim bigun denesemmiki evde rondodn ceksemde olur heralde dmi
Geçmişte görünce cevaplamak istedim. Tavuk köftesi güzel oluyor. Rondodan çektikten sonra biraz galeta unu ve 1 yumurta ile yoğurarak yapıyorsun. Göğüs ya da buttan gayet güzel oluyor.

Back
X