• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Peki tamam tamam kızmayın.dun moralim bozuldu da @mefkurem .
Dünkü menü
2 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates
Salatalık

Arada 3 dilim Kek,oğluma enerji deposu bar yapmistim(keçiboynuzu unu,kuru ,üzüm ceviz,kakao) 2 dilim (kare) ondan.birde 3 incir

Akşam 19.00
Fırında 2 tavuk but(kucuk)
Yoğurt
3 marul

Şu 2 lt
Spor yok
afiyet olsun cnm kek fazla olmus
Kizlar valla bu ara baya stressli yorucu geciyor memede uyumaya alisti bebegim bide uyaninca hemen aglayarak uyaniyor kucak istiyor hic yatmasa. Ana kucagi ismarladim insallah faydasi olur hicbisi yapamiyorm bu sekilde. Kv de anca eline aliyor bazen oyaliyor baska bisi yaptigi yok valla. Dun oglen uyumusum bebek uyurken saat 5 olmus hic dememis bi yemek yapiym bi uyandik esim acikmis bide mutfaga girip kosturduk ben yaparken yardm ediyor ama cok cekiniyor dolabi bile soguk su icin aciyor baska sekilde acmiyor. Esimde diyor bende rahat ol seninde evin sonucta ama huyu bu demekki
acaba isine mi oyle geliyor ki bilemedim yani faydasi yoksa niye kalio
dunki menum
10 .00
2 kayisi
1tk keten tohumu
salatalik
2 ceviz

12.00
sutlu kahve

16.00
3 kofte
1 yarim ay karpuz

19.00
1 tabak yesil fasulye

su 3 olmustur.spor yok.
bu hafta pek spor yapamadim.dizim biraz agridi yine.
Afıyet olsun canım

musakka kizartma degilse iyi cnm
aklin yolu birrr 😍😍😍
havuz yakinmi cnm

Bildirim yapmicaksan seni free listeden cikariyom o zaman
sormana gerek yok cnm zaten bi süre daha listeye girmeyeceksin
Gerektiginde listelerde buluruz
kimin yok ki 🤣🤣🤣
aksami balik salata olarak kapatsan iyi olurmuş cnm
Yagli cin boreginin işi ne orda
gecmis olsun tatlim

Eksi haberinede bayildimmm 😍😍😍aman dikkat et kacmasin :))
aaaaaa yok çıkarma ben onu bilmiyordum freelerin de bildirim yapması gerektiğini
tamam ablacım yarın itibariyle yapıyorum bildirim

evet abla çalıştığım yerin iki binası var karşılıklı, benim bulunduğum birimin hemen karşı binasında 5 dk bile değil mesafe

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:30
1 büyük elma
2 kaşık yulaf ezmesi
1 cay bardağı süt
Tarçın
2 ceviz karıştırıp yedim

Ara14:40
1 kase yoğurt
Salatalık yedim
1 küçükte hırtlak

Kızlar bugün diş randevum vardi 15:30da ama orda çok rahatsızlandım niyeyse diş taşı temizleniyordu midem bulandı kulaklarım tıkandı gibi oldu baya kötü oldum sanırım tansiyon seker falan düştü orda bi kesme şeker verdiler işlem de yarıda kaldı malesef bi daha randevu alicam

Akşam 20
1 buçuk cay bardağı süt
Yarım muz küçüktü
1 küçük şeftali
Yarım yaş incir ezdim yedim
2 tane de ceviz ezdim içine
Bunu anca yedim normalde niyetimiz balıktı ama olmadı dişlerim basmıyor ağrıyor baya diş etlerim

Su 2 lt anca olmuştur daha içerim
Spor yok

Bu arada aksam yemeginden once tartida super bi rakam gördüm 🤩 cumaya görürüm insAllah yine ayni rakamı
canım çok geçmiş olsun :(

09:00=== 2 adet yağda yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık

18:30 === 2 kase kabaklı dövmeli yoğurt çorbası
3 adet incir

Su 3 lt
kabaklısı nasıl oluyor canım çorbanın
çok severim yoğurt çorbasını ama kabaklısını ilk defa duydum

afiyet olsun

Kizlar valla bu ara baya stressli yorucu geciyor memede uyumaya alisti bebegim bide uyaninca hemen aglayarak uyaniyor kucak istiyor hic yatmasa. Ana kucagi ismarladim insallah faydasi olur hicbisi yapamiyorm bu sekilde. Kv de anca eline aliyor bazen oyaliyor baska bisi yaptigi yok valla. Dun oglen uyumusum bebek uyurken saat 5 olmus hic dememis bi yemek yapiym bi uyandik esim acikmis bide mutfaga girip kosturduk ben yaparken yardm ediyor ama cok cekiniyor dolabi bile soguk su icin aciyor baska sekilde acmiyor. Esimde diyor bende rahat ol seninde evin sonucta ama huyu bu demekki
Kanguru al canım, tak kanguruya yap işlerini ama sana dönük olsun. Anakıcağına ödediğim parayla kalmıştım ben. Kangry u en iyisi

60.9 bu sabah, -300 daha gitmiş ama yani 1.5-2 kg arası vermek bu hafta için hayal oldu 😞 enfazla 1.2 kilo gidecek 🙄 sanırım önceki hafta 3 verdiğimden böyle oluyor . Keşke bu hafta 59 lu rakamları görebilseydim yaa... ama belim incecik oldu karın marın dümdüz , baktıkça bakıyorum o bölgeye o kendimi çok iyi hissettiriyo 😍😍😍
Ben o kilolarda olmuşmuydum hic hatirlamiyorum 🤣🤣🤣🤣

bazen yapiyor cocuklar böyle Benim ufak Kizinda bazen damari tutuyor, bu ikinci cocuklarmi Cok fena oluyor yoksa tesadüf mü bilmiyorum. Cok degisik bi huyu var😀

Bence yazmalisin🤪
aynından bende de var :D
ikinci çocukların huyu huy değil valla
ilk kızımın çıtı çıkmazdı yavrum benim, ağlardı azıcık, baktı olmuyor istediği susardı :KK200:
ikincisi tam süpürgesiz bi cadı, istediği olana kadar ağlıyor ama öyle böyle bi ağlama değil ev yıkılıyor başımıza sanki, bi de ellerini sıkıyor yüzü kızarana kadar kendini kasıyor ayyyy ölüyorum o hallerine :D

Sabah 10
3 4 parça cips attim agzima gec kalinca mutfakta onu gördüm:KK70:

10.30
1.5 simit
10 11 tane zeytin

13.00
2 kepce mercimek corbasi
1 servis kaşığı makarna

16 civarı
3 dilim ekmek
20 ye yakın zeytin :KK70:

19.00
3 4 dilim ekmek
Yaklasik 4 5 y.k. recel (incir, ayva, portakal)
8 9 tane zeytin

21.00
Bir paket gong
Yarım paket bitter cikolata (icinde hayvansal urun yok :KK70:)
Bir büyük bardak kola ( bu sekersiz :KK70:)
Yarim dan az simit

Daha belki vardir yediklerim unutmusumdur :KK70:
oyyyyyyy annnemmmm sen ne ettin kendine ayyyy :KK53:

Vallla neyi bi kere yaptıysam elime yapıştı, çim biçme konusunda o yüzden hep aptala yaptım yapamam edemem dedim. Sonra bigün yaptım, bizim bahcede udak değil600 metrekare, ama nası dert oldu içime sonra, bu iş de artık bana bakacak falan derken bi hafta sonra eşim çim biçerken çim biçme makinamız bozuldu, motoru yanmış, sonra ortak kararla irobot çim biçme makinası aldık ve konu kapandı gecen 😍
Ucuz kurtulmussun canım

ama öyle bozdum demek oluyormu cnm, neden?
Niye burdayiz o zaman
Kurallarda menü yazmak istemiyorum diye bi secenek yok
Menü gayet guzel cnm

Kiloyuda tam yerinde yakalamışsın :)) iyi oldu basladigin eminim kisa sürede hooop diye gidecek
huuuu kizlarrrr iste bu yüzden 47 kilo olunuyor 😂😂😂😂kim kek cani isteyince domates yer ki, hem de o kiloda 😂😂😂
bana salatalikgillerden geliyor :)) kavunla alakasi yok :)
kizzz hilallll anacim sen bide vegansin güya
Hamurisi yemen, tatli yemen
Ne yiyonki 🙄
mezunlara menü yazma zorunlulugu yok cnm 😅😅😅
Hilal listedeyken sifir kacamakla cok guzel eksiler görürdü 😍
benimki el pençe divan durmasi lazim 🤣🤣🤣
cok gec kalmis cnm yaa saat 8 de yatmasi lazim normalde
ne yaptiniz da tatlim

Menü guzel
Kavunun yanina az pro ekleseydin
valla benim canım kek istemiş olsaydı ennnn iyi ihtimalle marketten alınmış iki browni midemdeydi :D

Günaydın minnoş şişkolar ruhu çitirlar hep çitir kalacaklar az kalorili bol hoplamali ziplamali bir gun olsun hepimize :KK200:

IMG_20190801_100303.webp

Back
X