• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım benim kız martta ilk okula başlıcak orda zorlanır diye korkuyorum 8 buçuktan 3 buçuğa kadar okul saati ve tuvalet egitimini tamamlamis olmasi lazim ve 4 yasinda başlıyor maalesef o yüzden tuvalet eğitimini tamamlamasını istiyorum bide yeni başlasak tamam diyecem bir sene oldu sabrım tükendi hiç öğrenemeyecek gibi geliyor
Oha bi de koz mı ! Kesin erkek dediydim erkekler yapıyo böyle genelde, erkek ruhluymuş demek.
Bizimki kakasını ayakta ve sdce beze yapıyor mesela, kaka yapmak için bez taktırıyo ben çok ümitsizim. Hollandada yaşıyosunuz demek 4 yaşında okul başlıyosa. Sabır diliyorum umarım bi anda düzelir hersey, belki tuvaletten korkuyodur kız, şirin bi lazımlık fln alsanız ? Hatta birlikte alsanız?
Bizim oğlan wc ye totpsunu koymaktan çılgınca korkuyo mesela

tatlim pek yemek türü yok ama sanki agzin hic boş durmamis gibi olmuş
iyi mi bahsediyordu bari 😅😅
Allah baska dert vermesin cnm herseyde bi hayir vardir
Sen gidinceye kadar biraz kilo vermeye bak :)) zaten tr de aliniyor
beni taniyanlar icinde oyle 🤐🤐🤐
alkol hem kalorisi fazla hemde ödem yapar cnm
Tmm bugunluk affedelim seni :) yarin tartil
cuma yine 1 gelecek heralde 😍
yasim bitanem lutfen degistirbilecegin seyler icin elinden geleni yap
Ama degistiremediklerine takilip kalma boşuna eziyet ediyosun kendine

Haftasonu gecti gitti artik yeni bi gun basladi
Biraz sifir karbon yaparsan cabuk gider
Ayran aşı falan sormuşsun
Kimine yariyor kimine yaramiyor
Bence hic gerek yok, zaten iş yerinde yapamazsin 2 saate bir icmek gerekiyor
Dedigim gibi menune dikkat et yeter
guzel baslangic tatlim
Belki cumaya 1 i geçer
@nanekekik de sislik oluyor diye hatirliyorum
cok guzel tatlim 😍😍😍
hay nasallah metoya 😅😅😅
sevilay dur daha bismillah cnm ne artisi
cuna sabit oldugun icin guzel bi eksi olursun diye bekliyordum cnm
vayyyy harika gitmis cnm 😍😍😍bak vucudun bile artik kilodan kurtulmak istiyor :)))
bi masallahda sana 😍
+0.7 olmusun cnm

Cok gecmis olsun yuruyuse gidip zorlama zaten bacagini
Gecmezse bi dr a git mutlaka
Öyle ümit edelim tatlim
Menulerin kötü sayilmazdi eksi bekliyordum ben
insallah cnm emzikli dilegin 500 kalori avantaji var 😅😅
2 rakip artilardami yarisiyosunuz tatlim bahar sizi ezicek bu gidisle :)
dün vedalastik neyseki 😅
heee ben de inandim 😂seninki çevir kazı yanmasin olmuş 🤣
Yok canım ben tartılırdım, tartıdan korkan tartı gibi olsun da 😂 valla bahane değil kocamla papaz olmak istemiyorum şimdi izne çıktı oğlana bakıyo, tüm haftasonu benim arkadaslarıma hizmet etti fln. Ben başka odada uyudum onlar koyun koyuna uyudu, afedersin osursan uyanıyo benim oğlan tilki uykusu uyuyo da, sifon çekmiyoruz o uyurken öyle söyliyim. Alkol normal insanda su tutar ama bende boşaltıyor 😂 ama işte östorojen bombasıyım şuan su içsem yarayabilir, yarın görcem. Bi de adet oluyomuşum gibi ağrı var sürekli töbe yarebbim rahim iyice çıldırdı 💆‍♀️💆‍♀️Daha 20. Gün bugün yani, şimdi de ilaçlar mı fazla yüklendi ne

Kızlar ben bu tuvalet eğitiminde tükendim bittim bir senede bir çocuk kakasini tuvalete yapmayı ogrenemezmi 2 bucul yasinda basladik suan 3 bucuk yasinda herşeyi biliyor süper zeka bir çocuk ama tuvalet egitiminde takildik kaldik sinir krizi geçiresim var ödül demedim alkış yaptım sevindiğimi gösterdim oda yapınca sevindi sifonu kendi çekti hemen ödül verdim ama geri başa döndük çişinde hiç bir sorun yok ama kakayi tuvalete yapmak istemiyor kabızlığı var ilaç kullanıyoruz bir kaç kere söyledi sevindim arkasında kabız oldu geri korktu söylemedi az önce altına yapmış kan beynime sıçradı sinir hastası olacam 😥😥😥😓
canım benim muhtemelen 2.5 yaş çocuğun için erkenmiş ve bir küçük travma yaratmış olabilir bu minikte istersen bi uzman desteğine başvur çünkü biz tuvalet eğitime çocuk her yönden hazır olunca başlanması gerektiğini söyleriz genelde

Evet ama reglde yaklaşıyor.4 gun sonra.insallah ödemdir
Ina canim
Cuma 72.5
Bugün 72.8 :işsiz:
Yeme kiz artik bi dur demelisin :(
yorum yapana kadar senjnkiler vazgeçmis
yok kuzu inan hiç iştah kalmadı şansına hastalandım :KK70:
aman yavaş ye kalorimiz yüksek :KK70:
pehhhh puan sayılsa üstüne rakip tanimam dilek var rakibim ama onun bebesi küçük :KK70: @Keseli kanguru
yine de gecememissin kv den :KK70:
:kızgın: :KK62: @pesto26 kayıp zaten karabatak oldu
beyefendi ile işler yolunda sanırım Allah bozmasın

canım geçti mi bugun nasıl varsa karalahana yaprağı sar süper etki ediyor bende çok işe yariyordu yoksa da sıcak suda yavaş yavaş sağ biraz
bizde egecen hafta piknikte hallettik o işi dışarda cok rahat oluyor
hoşgeldin canım aramıza annen çıtır oldu darısı sana
sağol kuzum
oo o kadar yemeye hiç birşey
rakibem hayırdır WC problemi mi var
sağol ablam bilmiyorum ki sıcak rüzgar geçende havuza gittik su soğuk dışarısı sıcak belki de orda üstttuk
geçmiş olsun canım yaz gribi de ayrı eziyet kışın hadi soğuktan diyoruz yazın neden
halledersin canım
bizde seni görünce daha bir enerjik oluyoruz , bir bardakta bana doldur abla :)
oo bir kaçak daha dönmüş sahalara
olur canım olay zaten bakliyat salatalık yoğurt üçlüsü
hoşbulduk canım sağol
canım namaz kılıyor musun kılmıyorsan inan öneririm sıkıntılara birebir bende pek düzenli değildim ama 4 aydır düzenli oiloyorum çok ferahtaliuor maneviyat
metabolizmanız dert görmesin
oo maşallah dilek ben seni tutuyorum :KK70:
gayet iyi abla ben seni tutuyorum :KK70:
d9otora gitme imkanın yokmu eklem önemli ters bir şeyde aniden olabiliyor geçmiş olsun

Eksi bile olursun canım WC yoksa
Valla az önce bozuldu beyefendi filan kalmadi baharim:işsiz:
Hastaneden donunce haber ver kuzu
Çok şükür alıntılar sona erdi şimdi doktora gidiyorum sonra görüşürüz yine kızlar
Gorusuruz baharim
afiyet olsun. Eğer zorlanmicaksanız arabasız arsa almak daha mantıklı bu devirde. Hayırlısı olsun inş
güldürmedi ya 😪
afiyet olsun. Meyve fazla olmuş sanki.
güya WC ye çıkarım diye içmiştim ama işe yaramıyor sanırım bende

günaydin bayanlar 💐
afiyet olsun. Alkol icin bisey diyemicem 😅
bu hafta tüketmicem Insallah 😊
günaydin💐
günaydin. Eskide olmak güzel
günaydin, kendini toparlaman lazım her sorun veya sıkıntıda yersek olmaz 😪
günaydın 😍
günaydın tebrikler 💐
günaydın💐
günaydın, çok geçmiş olsun size💐
çok iyimiş tebrikler 💐
çok iyi bukadar yemeye 🤣
telafi edersin inş Cuma’ya 💐
cumaya telafi edersin 💐 Gitmen gerekir artık kulak ağrısıda çekilmez.
günaydın, afiyet olsun
kac kiloydun?
gayet iyi 💐
maşallah😍 Cok iyi Gercekten tebrikler 💐
günaydin, Seninde eksin güzel tebrikler💐
gecmis olsun ama doktora gitmen gerekmez mi sporu düsünecegine😪 Allah göstermesin kalici bisey olur
Sagol canim
bugünden itibaren cikti yemedim bugün 😁
telafi edersin cumaya💐

Insallah👏
Aferin bize bunlarla gel ;)
Kızlar yiyip yaymadım ya cam sil kapı sil ütü yap birazda yürüyüş yaptım akşam yiyip yatsam iyi yediklerimin bi kısmını da yakmaya yönelik oynadım :KK70: bide tavsiye size temizlik ederken müzik açın dans ederken temizilk yapın :KK70:
Ben oyle temizlik yapmiyorum fazla 😁
kız etmaa bıdı bıdı :KK70::KK70::KK70: sıcaksa adamın ne suçu var :KK70:
Adami allah bildigi gibi yapsin valla bana düzgünü denk gelmiyor cidden ya:110:
Kızlar ben bu tuvalet eğitiminde tükendim bittim bir senede bir çocuk kakasini tuvalete yapmayı ogrenemezmi 2 bucul yasinda basladik suan 3 bucuk yasinda herşeyi biliyor süper zeka bir çocuk ama tuvalet egitiminde takildik kaldik sinir krizi geçiresim var ödül demedim alkış yaptım sevindiğimi gösterdim oda yapınca sevindi sifonu kendi çekti hemen ödül verdim ama geri başa döndük çişinde hiç bir sorun yok ama kakayi tuvalete yapmak istemiyor kabızlığı var ilaç kullanıyoruz bir kaç kere söyledi sevindim arkasında kabız oldu geri korktu söylemedi az önce altına yapmış kan beynime sıçradı sinir hastası olacam 😥😥😥😓
Eger surekli kabızlık varsa normal canim once onu halletmeniz lazim çocuğum aciyacak korkusundan soylemiyordur
Kılo bıldırımım
Cuma. 73.5
Pazartesı.73.2
Fark-300
Tebrikler canim

guzel baslangic tatlim
Belki cumaya 1 i geçer
cok guzel tatlim 😍😍😍
hay nasallah metoya 😅😅😅
vayyyy harika gitmis cnm 😍😍😍bak vucudun bile artik kilodan kurtulmak istiyor :)))
bi masallahda sana 😍
+0.7 olmusun cnm

Öyle ümit edelim tatlim
dün vedalastik neyseki 😅
Sagol ablam

Yok canım ben tartılırdım, tartıdan korkan tartı gibi olsun da 😂 valla bahane değil kocamla papaz olmak istemiyorum şimdi izne çıktı oğlana bakıyo, tüm haftasonu benim arkadaslarıma hizmet etti fln. Ben başka odada uyudum onlar koyun koyuna uyudu, afedersin osursan uyanıyo benim oğlan tilki uykusu uyuyo da, sifon çekmiyoruz o uyurken öyle söyliyim. Alkol normal insanda su tutar ama bende boşaltıyor 😂 ama işte östorojen bombasıyım şuan su içsem yarayabilir, yarın görcem. Bi de adet oluyomuşum gibi ağrı var sürekli töbe yarebbim rahim iyice çıldırdı 💆‍♀️💆‍♀️Daha 20. Gün bugün yani, şimdi de ilaçlar mı fazla yüklendi ne
Ben sana korktun demedimki 😂😂😂

Mazaretini okudum, kabul ettim 😁😁😁

Kizlar az önce bulut bey rahmetli oldu. Beyefendi instagramdan bol bol kız takip ediyor. Olay takip etmeside degil nasıl desem kız düşürmeye çalışıyor sanki. Çünkü konusma arasinda bide tinder lafı gecti. Iyice soğudum suan varya:işsiz:
Bende tam ne oldu diye soracaktim :(
Tinder ne ki

canım benim muhtemelen 2.5 yaş çocuğun için erkenmiş ve bir küçük travma yaratmış olabilir bu minikte istersen bi uzman desteğine başvur çünkü biz tuvalet eğitime çocuk her yönden hazır olunca başlanması gerektiğini söyleriz genelde
Şuan 3 buçuk yasinda canım 1 senedir kalasında problem yaşıyoruz bir kabız bir normale dönüyor doktora gittik ilaç verdi ilacı çok uzun kullanmak istemiyorum ama mecbur ilacında etkisi olmuyor kabız oluyor korkunca hiç oturmak istemiyor CurukElma CurukElma tatlım kabızlığı için herşeyi denedim önce süt içince kabız oluyordu sütü vermedim şimdi süt vermedigim hâlde yine kabız ama kakasi çokta sert değil yinede korkuyor bu kabızlık yüzünden tuvalet eğitimini tamamlayamadık bide günlerce tutuyor birden yapıncada ağrı oluyor galiba

gunaydin kizlar.masallah genellikle herkes guzel.kilo vermis.bende malesef artidayim.cok utaniyorum ama mecbur yazmam lazim
persembe tartilmistim 65.9
pazartesi 67
fark +1.1
Ayse ne yap ne et lutfen artini ver cnm
Bak zaten perşembe de tek 100 gr eksiydin
Cuma tartilirsan 1 gunun fazla olmus oluyor bu avantaji degerlendir

Şuan 3 buçuk yasinda canım 1 senedir kalasında problem yaşıyoruz bir kabız bir normale dönüyor doktora gittik ilaç verdi ilacı çok uzun kullanmak istemiyorum ama mecbur ilacında etkisi olmuyor kabız oluyor korkunca hiç oturmak istemiyor CurukElma CurukElma tatlım kabızlığı için herşeyi denedim önce süt içince kabız oluyordu sütü vermedim şimdi süt vermedigim hâlde yine kabız ama kakasi çokta sert değil yinede korkuyor bu kabızlık yüzünden tuvalet eğitimini tamamlayamadık bide günlerce tutuyor birden yapıncada ağrı oluyor galiba
Tatlm evet şuan 3.5 yaş okey ama 2.5 yaş döneminde yani ilk başladığında tam uygun değilmiş bebeğin ve çocuklar çişlerinden ziyade kakalarından ayrılmak da zorlanır. Benim dediğim uzman desteği bir oyun terapisti gibi kabızlığı ilaçla çözmek psikolojik alt tabanlıysa işe yaramaz pek

yap yap kalori harcarsın yavrum. Hayırdır adamda ne var ayolo_O
Yazdim kuzu
gunaydin kizlar.masallah genellikle herkes guzel.kilo vermis.bende malesef artidayim.cok utaniyorum ama mecbur yazmam lazim
pazartesi 67
fark +1.1
Cumaya toparlamalisin :(
Bende tam ne oldu diye soracaktim :KK43:
Tinder ne ki
Genelde erkeklerin kiz dusurmek icin kullandigi bi uygulama abla
Ben birkac kere lvman yapmak zorundada kalmıştım tutuyordu yapmiyordu aciyacak diye :( sonra sonra duzene girdi

Cumaya gider çok büyük artı değil canim
insallah
benim kizimda öyleydi. Ilk lazimlikta basladik kücük tuvaletini Cok rahat yapiyordu ama büyük tuvallette Cok zorlandik 😪 yapmadigim maymunluk kalmadi sonunda lazimliga yapmisti😅 tabi Sonra normal wc gecince yine basladi kabus büyük tuvalletini yapmak istemedi sarkilar, alkislar, sevdigi oyuncagi bile elinde tutturdum wc de😪 sarilmalar korkmasin diye yaptiginda wc de Parti havasi oluyordu Onunda hosuna gidiyordu o sekilde Cok sükür atlattik. Gece sorun yasamadik Bezi bi anda biraktirdim geceli gündüzlü gece ıslatması yok ama bazen oyuna daldımı tutuyor kacırıo 😪 inş oda gecer
haklısın canım ama değişik bir yemeydi benimki bütün sinirimi hıncımı yemeklerden çıkardım resmen
neler yediğimi yazmak istemiyorum ama şöyle söyleyeyim yediğim herşeyn dibini görmeden bırakmadan sonua kadar yedim ve keyif alarak da değil ha hunharca ağzıma tıkmaktı yaptığım
daha olmaz inşallah. Emeklerine boşa gitmesin 💐
Kılo bıldırımım
Cuma. 73.5
Pazartesı.73.2
Fark-300
güzel eksi 💐

guzel baslangic tatlim
Belki cumaya 1 i geçer
cok guzel tatlim 😍😍😍
hay nasallah metoya 😅😅😅
bi masallahda sana 😍
+0.7 olmusun cnm

Öyle ümit edelim tatlim
dün vedalastik neyseki 😅
inşallah Cuma’ya eksi olur 😪
Kizlar az önce bulut bey rahmetli oldu. Beyefendi instagramdan bol bol kız takip ediyor. Olay takip etmeside degil nasıl desem kız düşürmeye çalışıyor sanki. Çünkü konusma arasinda bide tinder lafı gecti. Iyice soğudum suan varya:işsiz:
nasip değilmiş erken fark etmen güzel olmuş. Tinder nedir?
pazartesi 67
fark +1.1
Hiç olmamış neden bu kadar fazla aldın ki😪

Mefkurem Mefkurem bi de ben olumlu düşünüyorum hep, şimdi 200-300 gram fazla çıksam bile üzülmem çünkü 2 hafta önce 4 kilo daha fazlaydım, son 6 aydır bu kiloya inmemiştim hiç. Bu kiloda bile kalsam kar yani
kilo vermenin ilk şartı zaten pozitif olmak cnm

Arada hepimiz hatalar yapiyoruz önemli olan bunlardan ders cikarmak
Bazende ne yapsak gitmiyor gecen hafta ponide oldugu gibi
Pes etmeden devam edersek ancak öyle hedefimize ulasabiliriz

Genelde erkeklerin kiz dusurmek icin kullandigi bi uygulama abla
bi aciklama yaptimi peki

insallah
benim kizimda öyleydi. Ilk lazimlikta basladik kücük tuvaletini Cok rahat yapiyordu ama büyük tuvallette Cok zorlandik 😪 yapmadigim maymunluk kalmadi sonunda lazimliga yapmisti😅 tabi Sonra normal wc gecince yine basladi kabus büyük tuvalletini yapmak istemedi sarkilar, alkislar, sevdigi oyuncagi bile elinde tutturdum wc de😪 sarilmalar korkmasin diye yaptiginda wc de Parti havasi oluyordu Onunda hosuna gidiyordu o sekilde Cok sükür atlattik. Gece sorun yasamadik Bezi bi anda biraktirdim geceli gündüzlü gece ıslatması yok ama bazen oyuna daldımı tutuyor kacırıo 😪 inş oda gecer
daha olmaz inşallah. Emeklerine boşa gitmesin 💐
güzel eksi 💐
inşallah Cuma’ya eksi olur 😪
nasip değilmiş erken fark etmen güzel olmuş. Tinder nedir?

Hiç olmamış neden bu kadar fazla aldın ki😪
Az once yazdim ne oldugunu canım erkekler genelde kız ayarlamak icin kullaniyor
kilo vermenin ilk şartı zaten pozitif olmak cnm

Arada hepimiz hatalar yapiyoruz önemli olan bunlardan ders cikarmak
Bazende ne yapsak gitmiyor gecen hafta ponide oldugu gibi
Pes etmeden devam edersek ancak öyle hedefimize ulasabiliriz

bi aciklama yaptimi peki
Yapti ama aciklamasi beni tatmin etmedi abla.
Ya oylesine begeniyorum resimleri öylesine ekliyorum filan. Ama tinder icin aciklamasi yok. Ne olduğunu biliyorum çünkü

guzel baslangic tatlim
Belki cumaya 1 i geçer
cok guzel tatlim 😍😍😍
hay nasallah metoya 😅😅😅
bi masallahda sana 😍
+0.7 olmusun cnm

Öyle ümit edelim tatlim
dün vedalastik neyseki 😅
haklısın ablacım huyum kurusun takıldı mı tam takılıyorum ömrümü yiyorum böyle böyle :(
tamam abla karbon almayayım bikaç gün
belki kabak detoksu yapabilirim o da cazip geliyor

Back
X