• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Doğru söylüyorsun, önemli bir ayrıntı hala evde börek var. ekim2009 ekim2009 ‘in teknikleri ile uyumadan önce bilinçaltına gerekli mesajları yollamalıyım👍🏻
süpersin aklına sabah börek gelse bile sen bi bakacaksın yumurta haşlamışsın peynir domatesle yiyorsun bana çok oldu biliyorum :)

ayy aynisida bende var..internetten bakiyo yok sunu yap yok bu tarif daha guzel .degisiklik istiyo hep
afiyet olsun.bugunku menu daha guzelmis:)
afiyet olsun cikolatayi soylemis kizlar
afiyet olsun:))
dolmanin ici hepsini toplasak 3 kasik bulgur yapiyodu abla..bide unuttum yeni aklima geldi yanindada sarimsakli yogurt 3 kasik
bende hic olmadi etrafimdada gormedim hic.
afiyet olsun.aksam bulgurlu olanlar birinden biri olmasaydi..gerci benim de menumde bulgur vardida toplam 3 kasik felan olurdu ici.
masallah tu tu tuuu:)
evet kabak cicegi dolmasi..ama kucuk kucuktu.ayni sekilde pazi dolmasida oyleydi.unuttum bide sarimsakli yogurt doktum ustune
amannn senin eşin demiii , ben en son zıvanadan çıktım gidip kendine aşçı hatun alsaydın yapmıyorum yavv çok istiyorsan kendin yap dedim :))

Televizyon karşısında birşey yememe kararımı da uyguladım bugün çok şükür. Hatta ben kahvaltı yaparken kızımın çizgi film izlemesine izin vermedim, o düzeyde😂
Bir de öğlene doğru kızıma karpuz verirken ağzıma minik bir parça karpuz attım, sonra oruç gibi hemen geri çıkardım. Bu ara Karatay’ın kitabını okuyorum da, leptini baltalamak istemedim. Beni gören eşim şok, ne dengesizsin diyor, üç gün önce kendini kaybetmişcesine yiyorken şimdi minik bir karpuz parçasından uzak duruyorsun. O da haklı😂
hee sağ olsun ne dengesizsin diyip iyice dengeni bozuyor sen karışma o zaman vücudu şaşırttım ben o yüzden bilmeden cahil cahil konuşma diyip sustur kızzzz:)

bugun kizim cis yaparken aman kaka yapma sakin pis kokar dedim burnumu kapattim kizim biraz inat oldugu icin hayir yapacam dedi :) ikini ikini yapti burnumu kapattim iyy koktu dedim hosuna gitti guldu :KK70:
hayir yapacam dedi yapti :) demekki cocuklara dedigini yaptirmak icin tersini soylemek gerekiyor bide boyle yapiyim dedim :) tuvalet egitiminde bir sorun yokta kuzum biraz korkuyor korkusunu yenmeside zaman alir gibime geliyo kalkarken biraz mizmizlanarak lalkti agridimi acaba yada daha fazla yapamadimi diye düşündüm artik ustune gitmicem oyunla yaptirmaya calisacam
ooo şahane yöntemmm hadi gözün aydın :))
beni sıpaya da burnunu sümkürmeyi buna benzer bir yöntemle öğretmiştim ayy korktumm diyordum bu gaza gelip sümkürmeye çalışıyordu :)

ooo şahane yöntemmm hadi gözün aydın :))
beni sıpaya da burnunu sümkürmeyi buna benzer bir yöntemle öğretmiştim ayy korktumm diyordum bu gaza gelip sümkürmeye çalışıyordu :)
Ama daha korkusunu yenemedi canım inşallah korkusunuda yener
Senin yöntemde güzelmiş ya :)
Çocuklar bir alem ya bir şeyi yap dersin yapma yapma dersin yapar :)

gelecek edibem sen hiç merak etme aman zayi olmasın hem tadına bakarım yerine ben zayi olacağıma o olsun diyeceksin canooom:)
Evet inşallah, ben de umutluyum😊
eşim bana eşlik etmiyor kiiii ben ona eşlik edeyim diye hadi kalk yürüyelim diye diye başımın etini yiyor sırf sussun diye yürüyorum :))
Ooo bu daha iyiymiş😎
süpersin aklına sabah börek gelse bile sen bi bakacaksın yumurta haşlamışsın peynir domatesle yiyorsun bana çok oldu biliyorum :)
Tamamdır😘

Ama daha korkusunu yenemedi canım inşallah korkusunuda yener
Senin yöntemde güzelmiş ya :)
Çocuklar bir alem ya bir şeyi yap dersin yapma yapma dersin yapar :)
sıpam 18 yaşına geldi o yüzden çoğu şeyi unutmuşum ama zor çocuktu wc eğitiminde de baya yormuştu o zamanlar omo kadınlar kulübü vardı bedava hattı vardı arayıp çocuk psikoloğu ile bile görüşmüştüm :)

Birisi bdv ye konu açmış 30 yaş sendromu diye 2 yaş sendromunu anlarımda 30 ne oluyorki
2 yas sendromunda annemiz idare ediyor 30 yasinda kim idare edecek bizi :KK53:
Kafamda deli sorular :)
hahahaha konu sahibine kafandaki tüm soruları sor gitsin be gülümmm hızlıca çıkar 30 yaş sendromundan :))

sıpam 18 yaşına geldi o yüzden çoğu şeyi unutmuşum ama zor çocuktu wc eğitiminde de baya yormuştu o zamanlar omo kadınlar kulübü vardı bedava hattı vardı arayıp çocuk psikoloğu ile bile görüşmüştüm :)
inşallah benim sipalarda büyürde bu zorluğu unuturum:) oğlumda hiç zorlanmadık hemen öğrendi maşallah 2 haftada bezi attı kızım çok inat çektiriyor :) canları sagolsun öyle böyle büyüyecekler

bugun aksam gectik ablamlara..sikildik artik...insan evini ozluyo artik 3 4 gun yetiyo gercekten...bi 2 3 gunde ablamlarda kaliriz sikilmazsak..funduz gecistirdim menumu.aksam ablamlarsa yedim cok sikur ev yemegi.
afiyet olsun.spor olunca dahada guzel olurdu.
insallah tutabilirsin kendini.
afiyet olsun.ben begendim.:)
aksam.olmamis gercekten.
afiyet olsun:)
Tmm yarın daha dikkatli olacağım 😄

Aminnnn :KK70::KK70: ama @mefkurem affetmemiş kuzum

Bende bceremiyorum dün öğlen bitti dedim ki almayacağım bugün markete alışverişe gittim dayandım almadım eve yürürken başka marketten aldım :KK43:

Menü güzel canım afiyet olsun canım hiç bişey diyebileceğim yanı yok cidden :KK70:

İki gevrek derken bildiğimiz gevrek hani bizim buralarda gevrek denip ülke genelinde simit denilen hani yuvarlak susamlı olandan 2 yusyuvarlak tane mi yedin :eek:

Kızarmış olan şeyleri sevmedim canım bide sucuklu yumurta bence pek tercih etme. Gülüm bişey yemek yada yiyecek seçme huyun var mı mesela bazıları yumurtayı haşlayarak yiyemez ya ondan soruyorum eğer öyleyse böyle zevk alıyorum dersen çok sıkıyor gibi de olmak istemem ama özellikle o patates kızartması olmamalıydı :KK200:

Oooo cancağzım ne gözel bir menü aman yarappim inçeçik olacaksın :KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: bide menü diye yazmış ayıp ayıp :KK70::KK70::KK70::KK70:

Enam ne kadan da güzel hatunsun kız sen bayıldım bende boy yok tavuk gibi geziyom ortada :KK70::KK70::KK70::KK70:

Yukardaki yorumun aynını yapıyorum:KK70: tavuk gibi gezince az gıdıklayam diye 4 yumurta yedim :KK70: Ama yumurta :kusmuk:şimdi :KK70: ondan yarın yumurtanın y sşnş yemem canım sanırım :KK70::KK70::KK70:
Yok canım ne sıkması bana söyleyin ki ben düzelteyim yeme şeklimi 😄 evet normalde yumurtsyı tavada dışında hiçbir haliyle sevmiyorum beyazıyla karışık olmadan yiyemiyorum 😅😆

Menü harika cnm ama keske yuruyus leslie bisey yapsaydin
Bak boşa gitmesin bu guzel menüler

Bide ketentohumu yagini sabah ac karna icersen daha etkili üstüne sicak su
bugun aksamin biraz erken olmasi iyi olmuş cnm
Gevrek harici guzel :))
kuzum artik beyaz ekmek yeme lutfen, o doyurmaz seni aksine cabuk aciktirir
Ögunlerinde yemegin yaninda salata yogurt olsun mutlaka
Tabiki bidaha patates kizartmasi görmeyelim
cok güzel ecemmm 👏
gayet guzel tatlim daha ne olsun :))
bide senin resmi görsek
47 kilo nasil olunur bilmiyiruz 😂😂😂

burda 6.80 cnm aylik bi sürü para tutuyor
baya gec geliyolarmis
Allah yolunu acij etsin gencin
kiz dilek ben kendimi camdan atsam sende atacanmi :sinirli:

Ama makarnayi az yemisin 1 tabak yiyeydin 🤣
yanılıyorsun asya oldu ya 😂
dolma fazla olmus cnm
olsunnn 40 dk da cok guzel cnm
😁😁😁 Tmm

Çook çok gecmişe oldun canım. Sıcak Bi çorba içebilsetdin keşke. İnş bi an önce toparlanırlanırsınız ya:KK43:

Süperrrrrdaha ne olsun:)

Canım herkes de söylemiş ama ekmkmiktarı cok cnm. Beyaz ekmeği tamamıyla cıkarmalsn bnce. Kızarmış ürünlerde biliyorsun olmaazzz:KK43::-):-)(amagğnden güne toparlarsın eminim canımmm

Müü kem mmell:)

Ayyh... O öğle menüsü nedirrrrr öle kızz.. Senn o incecik nedenin nasıl kabül etti o kadar şeyi:) ayyy ama ofiziğin nedir öle yaa.. Tam bir taşsın.... Bnce cok güzel bi fiziğin varrrrr.. MAŞALLAH

Olsun sevindim canm

Olsun ablam o da kardır:)

Kaçamaksız harika menülerrrr

Gayet ii canımmm

Akşam daha hafif olabilirmiş ama genel olrk gayet iyi gözüküyor tatlımm
Tmm teşekkür ederiimm 😄

Back
X