• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cimcimem hem gelişme çağındasın hem de yağ yakımı hızlansın diye öğle akşam yemeklerine 1 kase yoğurt ekle gülüm hem başta yoğurt yersen iştahını da dizginler böylece kızartmaya v.s. çok da gönlün kaymaz :KK15:
Tmmmm 😄😚

Selam dostlar,
Misafir gideli bir saat kadar oldu ama hala dinlenemedim. Enerjimi toplayabilirsem 15 dk Leslie yapmak istiyorum. Menüm size süper gelmeye bilir ama ben kendi çapımda başarılı sayıyorum. Buyurunuz:

Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
3 hurma
1 avuç badem

Ara 14.00
Sütlaç tenceresini sıyırma

Akşam 18.00
1 küçük biber dolması
4 kaşık kısır
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası

Su 2.5 lt

( börek yemedim - hayatım boyunca çok nadir bir başarı😂)
aksam azicik kacmis ama guzel menü onun dışında afiyet olsun cnm
aksami es geçme bidaha cnm
Aciktiysan yogurt yeseydin keske
guzel olmus tatlim
kimseden ses cikmadi cnm
Ins. Birlestirilmez yoksa cok kopuluyor
herkesin hayet tarzi farkli cnm
Oylede verilebilir tabi
aynen abla ya insAllah
afıyet olsun canım ıyı olman super gunden gune ıyılesırsın artıkım😍
aynen ablam ya bayram temızlıgını kım cıkardı bılmeme😀delıye hergun bayram ne ustume alınıp cabalıyorsam😂😂😂bu hafta ıyı hıssedıyorum kendımı bayrama eksıyle gırmek ıyı olacak ıns bıde bayramda dıkkat edebılorsem super olur
aleykum selam sende slm soyle abla
afıyet olsun canım corbanın yanına salata falanmı ekleseydın acıkman normal
tarcınlı sut falan ıc canım tarcın tatlı ıstegını karsılar sutte bıraz plsun tok tutar
afıyet olsun canım guzel olmus
kovalanmazsın canım korkma terlıkler zopalar ne gune duruyor..... 😂😂Kovalamak kolay bı yontem😂saka bı yana kızlar soylemısler zaten aynı seylerı soylemıyım afıyet olsun tatlım
afıyet olsun canım guzel bır dıyet menusu
😂😂 bısey demıycem daha mıden tuvalet sorunun nasıl oldu canım
afıyet olsun canım
sımdı senın fotoyu gorunce bu kadın kılo vermeye calısıyorsa ben dıyet yapmak için neden ugrasıyımkı dedım atıyım kendımı kopruden yanı...maşallah canım guzel gorunuyorsun fıt hatun
afıyet olsun canım makarna dahamı az olsaymıs.. Dedıgone de ıyı guldum canım ya
cok az yemıssın tatlım ocek dolması dedıgın kabak cıcegınınmı dolması
oylama oylemı😂😂mantıklı geldı bana fotoyu gkrunce ufaktan aynalara kustum yanı aynen bu nedır yahu😂😂😂
sadece gobege emır veremem ben totoya haksızlık ederım abla ortaklasa cabuk kılo verın dedım bende 😂
ama hala zayıflamak ıstıyorsun dımı
afıyet olsun canım menuler guzel gıbj
afıyet olsun canım keske aksamı atlamasaymıssın acıkmamıs ve cıkkolatayı yememıs olurdun
sagol canım
sagol canım benım
saol cnm
Bende menü yazip yatiyorum kizlar

10.15
3 ceviz
1 ayran

15.30 eve gelince cok acikmistim attim agzima
3 ceviz

16.30
1 tb menemen
Peynir
3 zeytin
Boool roka

Iyi geceler kizlar

Fitt_anne Fitt_anne
afiyet olsun abla bence çok az bi menu
Televizyon karşısında birşey yememe kararımı da uyguladım bugün çok şükür. Hatta ben kahvaltı yaparken kızımın çizgi film izlemesine izin vermedim, o düzeyde😂
Bir de öğlene doğru kızıma karpuz verirken ağzıma minik bir parça karpuz attım, sonra oruç gibi hemen geri çıkardım. Bu ara Karatay’ın kitabını okuyorum da, leptini baltalamak istemedim. Beni gören eşim şok, ne dengesizsin diyor, üç gün önce kendini kaybetmişcesine yiyorken şimdi minik bir karpuz parçasından uzak duruyorsun. O da haklı😂
aman masAllah byle devam et insAllah istikrar kararlilik onemli 😘👍
Çook çok gecmişe oldun canım. Sıcak Bi çorba içebilsetdin keşke. İnş bi an önce toparlanırlanırsınız ya:KK43:

Süperrrrrdaha ne olsun:)

Canım herkes de söylemiş ama ekmkmiktarı cok cnm. Beyaz ekmeği tamamıyla cıkarmalsn bnce. Kızarmış ürünlerde biliyorsun olmaazzz:KK43::-):-)(amagğnden güne toparlarsın eminim canımmm

Müü kem mmell:)

Ayyh... O öğle menüsü nedirrrrr öle kızz.. Senn o incecik nedenin nasıl kabül etti o kadar şeyi:) ayyy ama ofiziğin nedir öle yaa.. Tam bir taşsın.... Bnce cok güzel bi fiziğin varrrrr.. MAŞALLAH

Olsun sevindim canm

Olsun ablam o da kardır:)

Kaçamaksız harika menülerrrr

Gayet ii canımmm

Akşam daha hafif olabilirmiş ama genel olrk gayet iyi gözüküyor tatlımm
saol cnm
Hayirli aksamlar kizlar
Bugunki menüm
Sabah 1 dilim ekmek peynir 1b kahve
Öğlen 13.30
1 tv etli yeşil fasulye 4 kaşık pilav salata
Akşam 17.30
1 tb etli patates 1 b ayran
2 lt su
afiyet olsun cnm güzel olmuş
bugun kizim cis yaparken aman kaka yapma sakin pis kokar dedim burnumu kapattim kizim biraz inat oldugu icin hayir yapacam dedi :) ikini ikini yapti burnumu kapattim iyy koktu dedim hosuna gitti guldu :KK70:
hayir yapacam dedi yapti :) demekki cocuklara dedigini yaptirmak icin tersini soylemek gerekiyor bide boyle yapiyim dedim :) tuvalet egitiminde bir sorun yokta kuzum biraz korkuyor korkusunu yenmeside zaman alir gibime geliyo kalkarken biraz mizmizlanarak lalkti agridimi acaba yada daha fazla yapamadimi diye düşündüm artik ustune gitmicem oyunla yaptirmaya calisacam
Aman masAllah cnm boyle devam etsin insAllah

Bende menü yazip yatiyorum kizlar

10.15
3 ceviz
1 ayran

15.30 eve gelince cok acikmistim attim agzima
3 ceviz

16.30
1 tb menemen
Peynir
3 zeytin
Boool roka

Iyi geceler kizlar

Fitt_anne Fitt_anne
Afiyet olsun ablam
Televizyon karşısında birşey yememe kararımı da uyguladım bugün çok şükür. Hatta ben kahvaltı yaparken kızımın çizgi film izlemesine izin vermedim, o düzeyde😂
Bir de öğlene doğru kızıma karpuz verirken ağzıma minik bir parça karpuz attım, sonra oruç gibi hemen geri çıkardım. Bu ara Karatay’ın kitabını okuyorum da, leptini baltalamak istemedim. Beni gören eşim şok, ne dengesizsin diyor, üç gün önce kendini kaybetmişcesine yiyorken şimdi minik bir karpuz parçasından uzak duruyorsun. O da haklı😂
Bozmadan devam edersen cok guzel eksiler seni bekliyor canim 😍
Hayirli aksamlar kizlar
Bugunki menüm
Sabah 1 dilim ekmek peynir 1b kahve
Öğlen 13.30
1 tv etli yeşil fasulye 4 kaşık pilav salata
Akşam 17.30
1 tb etli patates 1 b ayran
2 lt su
Afiyet olsun canim ama tartiya yakin pilav olmamis ayrica tv nedir ?
bugun kizim cis yaparken aman kaka yapma sakin pis kokar dedim burnumu kapattim kizim biraz inat oldugu icin hayir yapacam dedi :) ikini ikini yapti burnumu kapattim iyy koktu dedim hosuna gitti guldu :KK70:
hayir yapacam dedi yapti :) demekki cocuklara dedigini yaptirmak icin tersini soylemek gerekiyor bide boyle yapiyim dedim :) tuvalet egitiminde bir sorun yokta kuzum biraz korkuyor korkusunu yenmeside zaman alir gibime geliyo kalkarken biraz mizmizlanarak lalkti agridimi acaba yada daha fazla yapamadimi diye düşündüm artik ustune gitmicem oyunla yaptirmaya calisacam
Izleyecegin yolu bulmus oldun :D
Simdikilerin hepsi inat yahu yapma dersin illa yapar
cidden ya boylu poslu ve beden yapısı kıvrımlı maşallah o sayfayı sık kullanılanlara ekledim arada açıp bakayım da ha bu hatun hala zayıflıyor ekim kaldır totoşunu diyeyim kendime diye
ona yazmadım benim bozuk ağzımı bilmez şok olmasın diye ama resmi görünce hay maşallah zilloş ne de biçimli didiydim içimden hihihih
başka bir eltimin de kızları senin patron gibi 34 beden bile bol gelir , yazık eltim ağladı bir kez yanım da ne yapsam yediremiyorum büyük kıza diye yaşı 24-25 kızının , eşim diyor ki insan bunlarla yemek yerken midesi bulanıyor iştahı kaçıyor o kadar uzun süre küçük bir lokmayı ağzın da çeviriyor bildiğin oyalanıyor yemek yemek eziyet geliyor kıza üzülüyorum baya ona da kardeşlerine de ama büyük olan aşırı zayıf leğen kemikleri görünüyor yüzü de çökük kuzumun yaşlı gibi görünüyor bazen :KK43:
Ayni dusuncelerdeyiz ablaa :D
Gunaydinn
Bu ara Gaz sancilariyla ugrasiyoruz bu gece dogru duzgun uyuyamadik basım catliyor
Gunaydin pinarim valla ne iyi gelir bilmiyorum gaz sancisina bizimkinde hic yasamadim ben :( ins kisa surede atlatirsiniz

bence sen anandan böyle mükemmel doğmuşsun inanmammmm başka türlüsüne :nazar: :nazar: :nazar:
Yok kız ben 12 yaşındayken 160 boya 68 kiloydum top gibiydim şişko diye dalga geçiyorlardı benle, sonra annemle bi diyet yapmıştık o yaz, 54 kloya inmiştim, benle şişko diye dalga geçenler tanıyamamıştı bi sene sonra 😂 boy da uzamıştı 168 olmuştu. Ama dönem dönem bi şişiyorum bi iniyorum valla, eşim de diyor ki sürekli değişiyorsun hep başka başka kadın gibisin hiç sıkılmıyorum senden diye 😂😂😂

Çook çok gecmişe oldun canım. Sıcak Bi çorba içebilsetdin keşke. İnş bi an önce toparlanırlanırsınız ya:KK43:

Süperrrrrdaha ne olsun:)

Canım herkes de söylemiş ama ekmkmiktarı cok cnm. Beyaz ekmeği tamamıyla cıkarmalsn bnce. Kızarmış ürünlerde biliyorsun olmaazzz:KK43::-):-)(amagğnden güne toparlarsın eminim canımmm

Müü kem mmell:)

Ayyh... O öğle menüsü nedirrrrr öle kızz.. Senn o incecik nedenin nasıl kabül etti o kadar şeyi:) ayyy ama ofiziğin nedir öle yaa.. Tam bir taşsın.... Bnce cok güzel bi fiziğin varrrrr.. MAŞALLAH

Olsun sevindim canm

Olsun ablam o da kardır:)

Kaçamaksız harika menülerrrr

Gayet ii canımmm

Akşam daha hafif olabilirmiş ama genel olrk gayet iyi gözüküyor tatlımm
Banadiyeti bıraktıracaksınız kozlar yapmayın böyle 😂 çok teşekkür ederim ama 55-57 arası olsa fena olmazmı? Yaa taşlamayın beni güneşin kızı 35 47 kilo o da atsın bi foto 😂

Patates ye canım istersen yarın patates detoksu yapabilirsin patates yoğurt iyi gelir bol su iç geçmiş olsun
Popomdan isiyom lafina koptum :KK70:
Allah iyiliğini versin :KK70:
ne patatesi kiz patates hormonel olarak sisirir beni, koca bi göbek gidiyor önden zaten suan:) o fotolari dün aksam cekmedim ondan önceki aksamdan

canım benim ggunahımız ayrı sevabımız ayrı kimse sütten çıkma ak kasık degil
Bakara suresinde ne der Allah tövbe edenleri sever , sen tövbe et yeter ki
kv nin ogullarına dediği bir lafi var sakın ha dısardakini merak kimsenin ..... sı kimseden farklı degil der
2dk heves için yuvanızı yıkmaya degmez diye (babası ve abisi zamanında yaptıgı için ve cok cektikleri için bu konuda hep soyler :KK70:)

canım biliyorsun benim oglumda 3 yas sonuna kadar kabızlıkla cok ugrastık
suruplar bebek lavmanları anne acıyor dıye aglamalar :KK43:
bir defasında kabızlıgın verdigi acıyı unutana kadar suruba devam ettik ve catlak ve agrı için uyusturucu kremle birlilkte boyle boyle alıstı , sonrasında sebze ve meyve olayını cozudk surubun sayesine duzenli yumusaktı ama ben ona bak sebze yedigin için yumusak oluyor acımıyor dedim
ustune yapmadı hiç ama korkusundan gunlerce tuttu oturma banyosu vs denedik işte
26 ayında bıraktı normalde cis ve kakayı ama yapamadıgı zamanlarda lavman yapıp bez baglamışlıgımız oldu 3 yasında bile

birde ben varım iste :KK70: dogum sonrasında daha da bozuldu oncesi daha iyiydi
yazık kız yapta yeyin ailecek :KK70:

aclık orucu degil ama if karatay yaptım
canım inan bu konularda cok dikkat ediyorum ama sanırm baska bir derdi var ssevgili organımın
haklısın canım
bu aralar ruh halim iyi değil farkındayım o yüzden herşeyin en kötü tarafını görüyorum ve ne yazık ki içimdeki sıkıntıyı bi türlü atamıyorum üzerimden :(
kalbimi bi el böyl esıkıp sıkıp bırakmıyor gibi
sürekli panik bi ruh hali, her gelen telefonda bişe olacakmış hissi offfff atamıyorum şunu üzerimden :(

günaydın kızlar :KK200:
dün epey bi duygusal açlık nedir araştırdım ve benim yaşadığım şeyin kesinlikle bu olduğuna emin oldum
bunu aşmanın da yollarını araştırdım inşallah uygulayabilirim ama ikisi çok mantıklı geldi size de yazayım istedim

1.si sorunun olmadığını ya da çözümlendiğini hayal etmek
kendimizi sorun olmadığına inandırırsak beynimiz buna inanır ve duygu durumumuzu olumlu yönde değiştirirmiş

2.si ise bugünün işini yarına bırakma mantığı, yani birşey yemek istediğinizde kendinize bunu 10 dk sonra yiyeceğinizi söyleyin zaten bi 10 dk sonra o yiyecek aklınızdan çıkmış olacak diyor
ama yemek istediğiniz şey hala aklınızda ve sizi strese sokacak kadar canınız istiyorsa küçük bir parça yiyin ama bunu alışkanlık haline getirmeyin diyor

gunaydin hanimlar:)
bugun yogurt hurma dietine basliyorum.tartiya kadar yapicam insallah.cuma gunu evimize donucez insallah.hersey duzene girer..bu hafta artilarimi indirmek hedefim.haftayada insallah eksiye gecerim
eşim bana eşlik etmiyor kiiii ben ona eşlik edeyim diye hadi kalk yürüyelim diye diye başımın etini yiyor sırf sussun diye yürüyorum :))
daha ne istiyosun abla esinle yuruyosun.keske benim esimde boyle israr etse yurumek icin.
iyi bari boyle boyle alisir..benim kizimda inat..yukari kayinvalidemde oldugumuzda hadi kizim evimize gidelim diyorum gelmiyo...tmm sen gelme sakin ben yalniz gidiyorum dedimmi hemen pesime dusuyo:)))sakin yapma dediklerimi inadima yapiyo sanki
cidden ya boylu poslu ve beden yapısı kıvrımlı maşallah o sayfayı sık kullanılanlara ekledim arada açıp bakayım da ha bu hatun hala zayıflıyor ekim kaldır totoşunu diyeyim kendime diye
ona yazmadım benim bozuk ağzımı bilmez şok olmasın diye ama resmi görünce hay maşallah zilloş ne de biçimli didiydim içimden hihihih
başka bir eltimin de kızları senin patron gibi 34 beden bile bol gelir , yazık eltim ağladı bir kez yanım da ne yapsam yediremiyorum büyük kıza diye yaşı 24-25 kızının , eşim diyor ki insan bunlarla yemek yerken midesi bulanıyor iştahı kaçıyor o kadar uzun süre küçük bir lokmayı ağzın da çeviriyor bildiğin oyalanıyor yemek yemek eziyet geliyor kıza üzülüyorum baya ona da kardeşlerine de ama büyük olan aşırı zayıf leğen kemikleri görünüyor yüzü de çökük kuzumun yaşlı gibi görünüyor bazen :KK43:
yazik yaa o kadar zayiflikta iyi degil...hem yasli gosteriyo hemde guzelligi kalmiyo..ne demisler 1 dilhem et bin ayibi kapatir diye:)
amannn senin eşin demiii , ben en son zıvanadan çıktım gidip kendine aşçı hatun alsaydın yapmıyorum yavv çok istiyorsan kendin yap dedim :))
uff evet abla yaa..daha dun kofte yedi ev yapimi sen boyle yapmiyosun bak sen kofte yapmasini bilmiyosun internetten tariflerine bak ta yap dedi.
Birisi bdv ye konu açmış 30 yaş sendromu diye 2 yaş sendromunu anlarımda 30 ne oluyorki
2 yas sendromunda annemiz idare ediyor 30 yasinda kim idare edecek bizi :KK53:
Kafamda deli sorular :)
uzun zamandir bdv ye hic girmiyorum.bazen cok sacma sapan konu aciyolar
Gunaydinn
Bu ara Gaz sancilariyla ugrasiyoruz bu gece dogru duzgun uyuyamadik basım catliyor
gunaydin canim.anason lu cay felan icsen..yada eczanede anason ilaci veriyorlar karin agrisi icin bebeklere.bi dene

Bana biraz az geldi ama senin kilon içim normal sanırım, güzel bir eksi olur inşallah

Bence pilav yemeseydin keşke, mis gibi sulu köfte varmış. Menü yazıp yediklerini görmek bile büyük bir adım. Hadi bakalım güzel kız daha başarılı menüler bekliyoruz senden😉

Bir an hayal ettim annem grupta olsaydı, aman aman😱

Akşam erken yemişsin ne güzel. Ben o kadar geç yemeye alışmışım ki iki gündür akşam sekizde yedim diye açlıktan kıvrandım gece😂

Revamı meyve mi?
Revani canim.yanlis yazmisim

Merhaba kızlar.dun yazamadım bi yine Antalya hastaneye gitmiştik.kizimin kolundaki dogum lekesinin ayrıntılı taramasi yapıldı.cocuk hemotoloji ve onkolojisi doktoru ilgileniyor.kapida onkolojisi görünce çok kötü oldum yine.bizim durum zararsız biliyordum zaten ama içim burkuldu.gercekten öyle bir durum icin tedavi olduğumuzu,tedavi olanları düşündüm.Allahim çok zor gerçekten.cok sukurbisey cikmadi.neyse dr lekenin kirmizligini siliklrsttirmek icin losyon verdi gonderdi.2 ay sonra tekrar gelin dedi.
Bu arada dünkü menüm
Sabah
2 dilim peynir
5 zeytin
1 yk pekmez
2 dilim tam buğday ekmeği

Oglen
Patlıcan yemeği
Bulgur pilavı
Yogurt(neyseki güzel ev yemeği yapan bir yer bulduk)

Akşam
Korili tavuk
Salatalık.
Ayran

Su az
Spor saatlerce gezdik hastaneden sonra.

Yok kız ben 12 yaşındayken 160 boya 68 kiloydum top gibiydim şişko diye dalga geçiyorlardı benle, sonra annemle bi diyet yapmıştık o yaz, 54 kloya inmiştim, benle şişko diye dalga geçenler tanıyamamıştı bi sene sonra 😂 boy da uzamıştı 168 olmuştu. Ama dönem dönem bi şişiyorum bi iniyorum valla, eşim de diyor ki sürekli değişiyorsun hep başka başka kadın gibisin hiç sıkılmıyorum senden diye 😂😂😂
vaaaavv eşin her halinden memnun desene:nazar:

haklısın canım
bu aralar ruh halim iyi değil farkındayım o yüzden herşeyin en kötü tarafını görüyorum ve ne yazık ki içimdeki sıkıntıyı bi türlü atamıyorum üzerimden :KK43:
kalbimi bi el böyl esıkıp sıkıp bırakmıyor gibi
sürekli panik bi ruh hali, her gelen telefonda bişe olacakmış hissi offfff atamıyorum şunu üzerimden :KK43:
amatis taşı olan kolye taksana gülüm taş direk tenine değsin kolye küpe bileklik ne olursa fark etmez ,, her gün taşı yarım saat de olsa ya toprağa koy yada akan su altına tut tekrar tak

Back
X