Afiyet olsun mumbar hiç yemedim ama tarifini görmüştüm erken saatte tüketmiş olman ve yanında ekstra bir şeyler yememiş olman affedilebilir kılıyor sanki mumbarı
İki lahmacunun buçuğu fazla olmuş sanki erken tüketmiş olman tek tesellim
Karpuz miktarı az olmasına rağmen biraz göze batıyor sanki canım
Hem de baya hafif bi gün
Keşke akşamki 1 dilim ekmek yerine güzel bir salata tercih etseydin ekmek sabah menüleri haricinde görünce rahatsız ediyor Sanki beni karışmadan edemiyorum
başlangıç ve alışma evresi için güzel menü canım fakat nescafe yerine sütle yapılmış kahve tercih edebilirsin canım ben içine tarçın ekliyorum biraz şekerin eksikliğini aratmıyor
Güzel canım şalgam kalorisi az olmasına rağmen tuzlu olduğu için ödem yaptırabilir
Kuğum beyaz kuğum sabahki öğünün miktarları nerde umarım gece yemeği düşündüğün şeyler sadece düşüncede kalmıştır

Yatağa aç uyumayınca uyurken yağ yakımı fırsatını kaçırmış olursun kuzu
Sabahki çorba türün yok canım keşke akşamki yoğurtla patlıcan öğünlerini birleştirip tek öğün yapsaymışsın sürekli atıştırma hissini yenebilmek adına
Güzel geldi gözüme canım afiyet olsun
Güzel canım ama tarhana çorbası malumumuz hep un keşke farklı bir çorba tercih etseymişsin menünde hoşuma gitmeyen bir şeyler var da adını koyamadım
Güzel canım sadece iki dilim karpuz battı gözüme tek olsa daha iyi olurmuş sanki hatta hiç olmasa tadından yenmezmiş