• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim cok guzel dusunceler.
Hepimizin hayat telasesi ayri ama ben en büyük motivasyonu diyet ya da sağlıklı yasam ne dersek diyelim bunu hayatımın birinci planina almakta buldum.onceden de kilo verme cabalarim oldu ama 4. 5. Planda kaliyordu diyet.
En büyük zaafimiz duygusal bosluklara dusunce yemekte ariyoruz çözümü.Hayat inisli cikisli boyle olmasi asla bizim diyetimize ya da sporumuza mani olmamali cunku en büyük yatirimimiz kendimiz.
Motivasyon arttiracak resimler sozler vs. de paylasabiliriz ideal kilomuzdaki halimizi hayal edip o zaman nasil olacagimizi konuşabiliriz.
Mesela ben yillardir bacak bacak üstüne atamiyorum en basiti ki cok sevdigim bir oturustu eskiden bunlari da paylasalim motivasyon olmadiktan sonra diyeti sürdürmek cok zor bence
Şaka maka 11kilo vermişin :rapci:

Sabah 9.00

Yulaf lapası

Üzerine yarım muz

1 çk fıstık ezmesi

1 parça bitter

Öğlen 14.00

3 adet dana nugget

Yarım kase köz patlıcan salatası

Akşam 19.15

3-4 parça göğüs

Yarımdan az kepekli lavaş

3 sarma

Yarım bardak ayran

Spor yok

3 litre su

Sabah 9.00

Yulaf lapası

Üzerine yarım muz

1 çk fıstık ezmesi

1 parça bitter

Öğlen 14.00

3 adet dana nugget

Akşam 19.15

3-4 parça göğüs

3 sarma

Yarım bardak ayran

Spor yok

3 litre su
Menü yanlış yerde :olamaz:

Handandandan Handandandan
@zumazuma
MmerVveeEee MmerVveeEee
@ATTRAENTE
@Namaria
@Elisa01
denizbenimadim denizbenimadim
@strontium
@Tekrar dene
@VisneReceliii
yazarhanim35 yazarhanim35
C chnnmkiz
@Edibe12
@ekim2009
@mefkurem
@Ucmelekannesi
@Pnrrr-20
@Poni Bon
U UcanSupurge
Kızlar hayırlı akşamlar :KK36: :KK36:
hepimizin zaman zaman motivasyonu düşüyor :KK43:
bunun için takım içinde neler yapabiliriz
sizlerdende fikir ıstiyorum :KK73::KK73:
kaptanımızda bugün yazdı motive olamıyorum
diye..
burda birbirimizi motive etmeli hep canlı enerji dolu bi takım olalım :KK37::KK37:

benim fikrim
menülerde kaçamak fazlalık varsa spor cezasi verilsin :sopa:
spor için bi tablo yapılsın :spor:
hatta birincilere motive edici yazılar yazılsın :21:
takım içi eslesmelerde rekabet olsun :süslü:

sizler neler düşünüyorsunuz sizlerde öneride bulunun lütfen :dua:
etiket yapmayı unuttuğum varsa affola
Cok iyi fikir arkadasim. Ben varim. İsyerinde baska bisey bulamadim Simit yedim yazin bana 500 ip ceza.

Menünü paylaş ceza işi bende 😅
500ip atla ama sen 😄😄
Totomdan baska biyerimi hissetmiyorum zavallinin ustindeyim aksama kadar. Basim cok agiriyo stresten nefes alamiyorum. Colugunuza cocugunuza mukayyet olun aman diyim muhasebeci olmasinlar. Ama ev kisa zamanda atliycam o ipleri.

Bu arada yeni gelenler olmus aramıza ben kısaca kendimi tanıtayım
Adım Merve yasım 30 iki kızım var 103.2 ile basladım izine ayrıldığımda 70 kusurdum 3 hafta once tartıldıgımda 71. 7 idim suan kacım bilmiyorum biraz kilo aldım gibi hissediyorum suan sehır dısındayim dondugumde inşallah listeye girmeyi istiyorum 😘
Memnun oldum bende canim Bende Elif 35 yas.
Masallah cok gizel kilo vermissin. Ne kadar surede neler yaptin anlatirmisin birazcik bize.

31 Ağustos Menüm
07.30:1 haşlanmış yumurta
1 ceviz

14.00: 1 çay bardağı bulgur ile kısır yaptım bol yeşillikli onu yedim
1 mini dondurma

2 lt su
Bolca çay
30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan U UcanSupurge
Çok sagliksiz bir menü olmuş acsin şuan günü çok erken kapatmissin
Sabah 9.00

Yulaf lapası

Üzerine yarım muz

1 çk fıstık ezmesi

1 parça bitter

Öğlen 14.00

3 adet dana nugget

Akşam 19.15

3-4 parça göğüs

3 sarma

Yarım bardak ayran

Spor yok

3 litre su
Afiyet olsun sporda yap mutlaka artik
Ancak eve gidiyorum menumu yazayimda evde elimden bi kaza cikmasin.

31 agustos

10.00 bir avuc taze findik

12.30 bir kase kuru fasulye yarim kase yayla c. Bir kase yogurt

18.30
Bir simit ayran
Olmamış gerçekten
Totomdan baska biyerimi hissetmiyorum zavallinin ustindeyim aksama kadar. Basim cok agiriyo stresten nefes alamiyorum. Colugunuza cocugunuza mukayyet olun aman diyim muhasebeci olmasinlar. Ama ev kisa zamanda atliycam o ipleri.
Bu akşam o ip atlanacak 😅😅

Çok sagliksiz bir menü olmuş acsin şuan günü çok erken kapatmissin

Afiyet olsun sporda yap mutlaka artik

Olmamış gerçekten

Bu akşam o ip atlanacak 😅😅
Teşekkürler canım bu aralar ameliyatlı olduğum bacağımda bir ağrı var geçerse yapacağım

Eşinin ailesi ile olan anlaşmazlık sonucu ayrılmış 2 çocuğu var küçük daha ikisi de. Ben hiç evlenmedin doğal olarak çocuğum da yok
Olmaz hayatim o is. Buyuk sorumluluk. Profiline bakmadi cokta buyutulecek bisey degil. İnsanoglu merakli. Ara ara bende aklima birileri gelir bakarim ama sadece meraktan. Bosanmis filan bosluga dusmus eskileri bi gozden gecireyim demistir. Yani ask yoksa maceraya gerek yok derim ben. Belkide barisir esiyle cocuklar varmis. Daha cook zaman ihtiyaci olmali beyefendinin bence yeni birini hayatina almak icin. Ama erkek milleti tabi ne amacla yaklastigina cok dikkat et. Uzulme sonra.

Olmaz hayatim o is. Buyuk sorumluluk. Profiline bakmadi cokta buyutulecek bisey degil. İnsanoglu merakli. Ara ara bende aklima birileri gelir bakarim ama sadece meraktan. Bosanmis filan bosluga dusmus eskileri bi gozden gecireyim demistir. Yani ask yoksa maceraya gerek yok derim ben. Belkide barisir esiyle cocuklar varmis. Daha cook zaman ihtiyaci olmali beyefendinin bence yeni birini hayatina almak icin. Ama erkek milleti tabi ne amacla yaklastigina cok dikkat et. Uzulme sonra.
Üzülmem zaten bu saatten sonra canım

Aşırı aşırı yoğun günün ardından merhabaaa🙋🏻‍♀️
Gün boyu velilerle tek tek konuş ,tek tek süreçle ilgili bilgi ver neler yapılacak neler olacak birr sürü şey. Bir de yeni bir sınıf yeni ogrenciler yeni veliler, kimse birbirini tanımıyor hadi hayırlısı hakkımızda..

Kilo Bildirimi unuttum şimdi yazayım,sabah tartıldım ama okula gidince dünyayı unuttum tabi🤦🏻‍♀️
Geçen cuma:74,2
Bugün:74,0
Bildirimler 2ye kadar yapılmalı canım biraz daha takıma adapte olalım şu sıra takımdan iyice uzaklaştığını seziyorum
Cok iyi fikir arkadasim. Ben varim. İsyerinde baska bisey bulamadim Simit yedim yazin bana 500 ip ceza.
O simiti yakar mı 500 ip :skandal:

Back
X