• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İlk bildirim benden gelsin
Hafta başı start vermiştim.

İzne ayrılış 69.5
Bugün 76.5
Fark +7

İzne ayrılmak isteyenlere örnek olsun:olamaz::olamaz:
hay maşallahhhhhh niranım geçen hafta 79 demiştin kilona azimli şirine sahalara döndüüüü:KK73:

günaydııınnnn

119218237_2736059719942911_4387319543893461674_n.jpg
Günaydın abla

Günaydın kızlaaarrr ❤❤❤

Handandandan Handandandan niranım yaa listeye girmeden ben de aranızda free takılsam Olur mu haftalar sonra tartıya çıktım çıkmaz olaydım 🙈
Ama kilomu söylemeyeyim sadece menü yazayım bi de verdiğim kiloyu yazayım olmaz mı 🙈🙈
çok mu aldın ki yazmıyorsun gülüm

Günaydın kızlaaarrr ❤❤❤

Handandandan Handandandan niranım yaa listeye girmeden ben de aranızda free takılsam Olur mu haftalar sonra tartıya çıktım çıkmaz olaydım 🙈
Ama kilomu söylemeyeyim sadece menü yazayım bi de verdiğim kiloyu yazayım olmaz mı 🙈🙈
Günaydın canım 😍
Bunu yazmana çok üzüldüm ama
Biz mezun olana git demiyoruz ki zaten.
Kalıp free listede devam edip korumasını istiyoruz.
Bildirimlere ve menü yazmaya devam edebilirsin.
Sohbete de isteğin gibi katılabilirsin canım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar artık diyete başlamanın vakti geldi geçiyor bile tartinin ibresi aşağı düşmüyor çıkıyor çünki daha önce gruba ilk girdiğim kilomdayim bugün tartldm güzelce kahvaltımı da yaptım hadi bismillah diyerek yediklerimi de paylaşıcam insAllah bugünden itibaren aranızdayim şöyle bı kaç ay daha kendim takilayim sonrasinda kabul ederseniz listeye girerim 😊👍🌿
Bugün başlangıç: 94 kg 🤦
hoş geldin canoomm
yeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun :KK74:

Bildirimim:

Gecen cuma 72.8
Bugun 72.1
Fark - 700gr
Yuzde: 0.96%

Şuan okadar uzgunumki dun sabah daha fazla eksideydim birde dun tum gun ödem suyu ictim nasıl olurda daha eksiye gecicegime artı geldim aklım almiyor. Bu hafta hedefim cok daha yuksekti ama olmadı :KK43:
yarına kesin daha eksi çıkacaksın pazartesiye beni iyice ezeceksin :)
hem ne acelen var kız az az versene böyle bildirimini görünce gözü ayrılan ekim var burada yarış çabuk bitsin de hava atayım diyorsun demiiii:KK8:

O 7 yi bugün görmeseydim bırakacaktım🙈 70 lerde çabucak gitsin inş, ağır gidiyo sabrım zorlanıyo🙈hepimiz çabucak verelimm💗
aminnn inşallah hepimiz çabucak verelim gülüm .dün gece demiştim sana direniyor bir ileri bir geri amaaa eni sonu gidiyor biraz sabır lazım

Back
X