- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #405.721
Ay çok fenaOfff cokk yüksek yaa. Ben yazin hep yıkadım hiç silmedim. Cok şükür bit şey olmadi ama yaz geldi tekrar pamuğa döndüm. Kisin tehlikeli. Benim oğlumun cok yukselir ateşi. Onunda bence doğumdan kaynakli ya. Plasenta ayrılması oldu kan falan yutunca zarar verdi diye düşünüyorum![]()
Çocuğu olmayanlar hayır kurumuna bağışlanmalı benceBu apaçık bir gerçek ama bunu dillendirmek çok çirkin.
İnşallah kulağına gitmiyordur bu kişilerin![]()
TerbiyesizlikBir de çocuğu olmayan insanların üzerinde ki diğer baskıları düşünün,benim dört sene olmadı,aman Allahım tanidigim,tanimadigim,hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar bile en özelini sorma cesaretini gosteriyorlarhic unutmuyorum erkek kardeşimin dugununde amcamın gelinim annesi,ilk defa gördüm direk -var mi bir şey,dedim yok,doktora gidiyor musun? Sorun ne? Düşünün düğünün içinde masalarına hoşgeldiniz demeye gitmisim,yapılan muameleye bakın
boş bulundum bozmadım da kadını öyle aval aval bakmıştım.Ayip günah yani.Ben diyordum çocuğum olmazsa tum mal varlığını bir hayır kurumuna bağışlarim diye.
Adem güneş piş piş ı da kendiniz söyleyin bi zahmet diyoCanim ben oglum da beyaz gürültü çok dinlettim ama pişman oldum. O yüzden kızımda hiç alıştırmadım. O uyurken zaten iş yapmak istrmiyorum valla. Kendime zaman ayirmak istiyorumişime geliyot yan
bunu bi ben atlayamıyorum sanırım
Cokk heyecanlıyım yaa şu 6 lar gelse artik
Ben de aynısını 5 ler için diliyorum
Canım bi ara çok araştırmıştım ama meyve suları yoğun şekerden dolayı çok önerilmiyor. Arzum ve Philips ti sanırım yorumları güzeldiIyi akşamlar kizlar size acil bir sorum olacak fikrinize ihtiyacım var anneme hediye olarak kati meyve sıkacağı almak istiyorum kendime de alacağım hoşuma giderse ama bana şoyle hem cok pahali olmayan hem de sağlam bir sey tavsiye edermisiniz