• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Maasallah arkadaslar ne guzel sohbet etmissiniz.
Anneler konusunda ben de +1 diyorum.
Sevdigini biliyorum ama oylesine sarildigini, optugunu hatirlamiyorum. Canlari sagolsun. Dediginiz gibi zorluklarla buyutmusler. Annem buyukleri tarafindan hor gorulmemis, ama tabi onlar da sevgilerini fiziken gostermemisler, haliyle de bize yansitamiyorlar.
Hoş geldin canım. Bu sayfayı kaldıkça daha çok seveceksin bence çünkü zamanla göreceksin ki herkesin kalbi çok güzel💕
Bebiş 8 kg idi canım 4 ay kontrolünde bizimkine süt yarıyor sanırım azıcık önden gidiyor sadece anne sütü alıyor şu ara çok hareketli olunca biraz zayıfladı gibi hissediyorum bklm kusura bakma uykusuzluktan ekrana bakamadım gece gözlerim çok ağrıdı bulguru severim canım ben pirinç pilavı yasak olsa sadece hiç takmam ama bulgur aşırı severim insAllah 🤲
Maşallah kız benimki nerdeyse 1 yaşına girecek o da 8 ya da 8.5 kilo😂 gerçi hiç yerinde durmuyor ki Normal🤷‍♀️
Günaydın kızlar 🥰💕

bildirimimi yapayım hemen

geçen hafta: 69
Bu hafta: 68,10
Fark: -900
Yüzde: 1,30Eki Görüntüle 2728776
Tebrik ederim kuzum gayet güzel :KK76::KK37::KK73::KK73:
Geçen cuma: 73.3
Bu cuma: 72.4
Fark: 0.9
Yüzde: 1.227
Tebrik eserim bebişim maşallah devamlı olur inşallah:rapci::KK73::KK37::KK73:
Bebeğim tebriklerrr ama ayağındakileri çıkarıp tekrar ciksan 100 gr farkeder 🤗🤗
Hahahah ay çok güldüm hiçbir şey kaçmıyor senden😂
kacta uyudu heri merak ettim😅
Hatırlamıyorum sızmışım😬

Hoş geldin canım. Bu sayfayı kaldıkça daha çok seveceksin bence çünkü zamanla göreceksin ki herkesin kalbi çok güzel💕

Maşallah kız benimki nerdeyse 1 yaşına girecek o da 8 ya da 8.5 kilo😂 gerçi hiç yerinde durmuyor ki Normal🤷‍♀️

Hatırlamıyorum sızmışım😬
sağol kuzumm :KK60:

Aynen mantikli bende duruluyorm illaki bi denemelik alicam begenmezsem kv gotururm begenirsem kvye yeni alirm gitcegmizde gotururm.

Aa cok mantikli bende alabiltm aslinda ya
Bencede canim. Kv de cok işine yarar.
kuzenim kullanıyor hem kullanışlı baya hemde tek bulaşık değil tüpde tezgahta her yerde işe yarıyor 😂
Aynenn bulaşık süngerinin görevini görüyor canim ayni zamanda ellerin kru kaliyor.
İyi geceler kızlar yarın tartı herkesin yüzünü güldürür insAllah bu gece napicam hiç bilmiyorum oğlum uyusa da ben uyamam uyumamaliyim snrm ya dönerse üstüne hayırlısyla bı sabah olsaydı bu arada yarın tartıdan sonra ben farklı beslenme türüne gecicem kesin cunki bulgur çok kısıtlı olan bı yaşam biçimi bana hiç uymuyor ekmeği geçtim ama bulgur olmazsa olmazim benim 2-3 kasıkta olsa yemek beni daha mutlu ediuoe uykusuzluk yorgunluk insAllah tartimi etkilemez bugün sabah tartilmamistm çok az eksim vardı dün yine eksi görürüm insAllah
Canim demiştim ya karatayla 40 günde 10 kilo verdik diye. Her gün bulgur yedik ve en az 6 kaşık yedik. Sonra da zaten hiç birakmadik. Akşamları ekmek koymayiz sofraya ama pilav mutlaka olur. Gerçi ben artik onuda yemiyorum ama yesem iyi olacak.
Geçmiş olsun kuzum
Sagol canim🤗🤗
bence kullanisli biseye benziyo
hayirli olsun:)

anladim canim

sagol canim
hala gecmedi simdi yattim uyursam sabaha kafar gecer insallah
Teşekkürler canim🤗🤗
Günaydın kızlar 🥰💕

bildirimimi yapayım hemen

geçen hafta: 69
Bu hafta: 68,10
Fark: -900
Yüzde: 1,30Eki Görüntüle 2728776
Oo superrrsinn tebrikler
Ne kadar oldu atlatalı? Koku okadar mı uzun süre geri gelmıyo 😐🙁
Canim nerdeyse 2 ay olacak. Kişiden kişiye değişiyor kiminde 3 günde geri geliyor kimin de 6 ay suruyormus
Kızlar acikmaya basladm ya kahvede su da icmiyorm tarti da artı olmasn diye. Biraz dha bekliyorm bakalm
Bendeeeeee bendeeee

Kızlar bebeğim tütsü ile masayı yakmış, bunun bir çözümü var mıdır sizce

16064587866501492999308.webp

Bencede canim. Kv de cok işine yarar.

Aynenn bulaşık süngerinin görevini görüyor canim ayni zamanda ellerin kru kaliyor.

Canim demiştim ya karatayla 40 günde 10 kilo verdik diye. Her gün bulgur yedik ve en az 6 kaşık yedik. Sonra da zaten hiç birakmadik. Akşamları ekmek koymayiz sofraya ama pilav mutlaka olur. Gerçi ben artik onuda yemiyorum ama yesem iyi olacak.

Sagol canim🤗🤗

Teşekkürler canim🤗🤗

Oo superrrsinn tebrikler

Canim nerdeyse 2 ay olacak. Kişiden kişiye değişiyor kiminde 3 günde geri geliyor kimin de 6 ay suruyormus

Bendeeeeee bendeeee
sağol canım :KK60:

Kızlar bebeğim tütsü ile masayı yakmış, bunun bir çözümü var mıdır sizce

Eki Görüntüle 2728837
kuzum bldiğim kadarıyla yok, inşallah kızlardan bi fikir gelir
geçmiş olsun

Hatırlamıyorum sızmışım😬
Maşallah diyeyimde önce 🤗🤗 ben yazacaktim aynisini benim bebe de 8.5 kilo. Kaçmaz kiz ben tartıda 100 gr eksik goreyim diye sabahtan beri kızımın peşinde koşuyorum emsin diye 🤣🤣

Seni alalım sahalara artık

Seviye -1 ile başlatalım
eceboce eceboce katılıyorum canım, çünkü kiloların da bi süre sonra seni mutsuz etmeye başlayacak ve sanıyorum ki bu mutsuzluk rahatsızlığını daha da çok tetikleyecek
görüntüden ziyade artık sağlık için önemli canım
toparla kendini ve yarından itibaren başla

Back
X