- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- #429.781
Valla aynı şeyi kayınvalidem yapıyor bana da. Yemeğe çağırıyor bazen ama dünyanın en kalorili şeylerini yapıyorEvet canim saatte gece kaldı mecburen
Evet canım haklısın KV oruç olunca gece kaldı. Valla bana kalsan yemezdim lahmacunu bile zorla yedim midem bulandı yerken dün pek iştahım yoktu. Tatlıya eltim ısrar etti bir tane yedim mecburen. Tabi bu bir bahane değil hala ısrarlara hayır diyemiyorum.
Gayet güzel menü canım afiyet olsun.13 Mart Cumartesi Menüm
11:00
2 dilim ekmek
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
3 ceviz 10 fındık
1 yk portakal reçeli
Beyaz peynir
15:00 1 muz +1 hurma
19:30 3 kaşık yoğurt +2 bud tavuk haşlama +salata
Spor yok
U UcanSupurge
Vallahi benim de aynı ya. Misal bi parça çikolata yesem +1 çıkıyorum tartıda. Ama sabır kuzum. Bizim de normalimiz onlar gibi olacak zamanla. Zayıfladıktan sonra.Bismillah deyip başlamam gerekiyor anlık nefsime uyup çıldırdım şimdi nasıl toparlıyacağım bilmiyorum.Biz üç kişiydik arkadaşım kardeşi ben aynı miktarlarda yedik üstelik onlar kahvaltı da yapmışlar ertesi gün ve hala ben +1 iken onlara merak edip WhatsApp grubundan sordum ya bir tartılsanıza kilo aldınız mı diye ikisi de sabitmiş zaten çok zayıflar hayatları boyunca hiç kilo problemleri olmamış neden ben ertesi gün ve devam eden günler +1 geliyorum böyle ömür geçer mi ya sanırım nmezun olsam da buralardan hiç ayrılmayacağım![]()
Ahaha benim de ya. Aynı şeyleri yediğimiz halde adamlar fit ben 84 olmuşumEn sevmediğim insan tipi yiyip kilo almayanlar.
Hoş geldin Tülay9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: tulay
YAŞINIZ: 31
KİLONUZ: 62.300
HEDEF KİLONUZ: 54
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: iki oglan 12-3 yas
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayir
MESLEĞİNİZ: fabrika iscisi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli bir beden
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: uc yıl once dogumda aldıgım kılolar aynadan uzaklasmama ndn oldu.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: azimli ve kararli yanlizligi sevmeyen
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: diyet listesi ve destek veririm arkadaslarima
Afiyet olsun canım hem doyurucu hem de diyete uygun bir menü14.03.2021
12.00
1 haslnms ymurta,4 dlm sucuk,1 biber,1 dlm peynir,5 zeytin,1 yk tahn pekmz,1 tk sos,2 dlm ekmek
16.00 sade kahve,2 hurma,6 badem
18.00 2 haslnms tavuk but,salata, 1 bardk kefir
Su: 2.5 lt tamamlayacgm