• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar şarj aletlerini aldım geldim .biraz da yürüyüş yaptım ama ellerim yine dolu olduğu için dönüş yolundaki adımlarımı saymıyor.gitti 1000adım 😂 Biliyorum kaç gündür buraya düzgün şeyler yazamadım bu kız da ne çok şikayet ediyor diyebilirsiniz ama ne bileyim art arda geliyor.sağ göğsümde bir sertlik ve ağrı var yarın randevu aldım.benim için dua edin lütfen.Normalde kist var yıllardır senede bir kontrole giderim ama bu sefer değişik acıyor sanki ve dokununca sert.Kendimi rahatlatıyorum tabi ama bazende kafamda ne senaryolar dönüyor resmen evham.İnşallah yarın buraya güzel şeyler yazarım
İyi düşün iyi olsun canım.Gecmis olsun.😘

22 Mart menüm

Kahvaltı 10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
1dilim tam buğday ekmeği

Akşam:16.00
4 YK taze fasulye
2 YK kıymalı yumurta
Salata
Yoğurt
1dilim tam buğday ekmeği

Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
44 dk yürüyüş
295 puan
U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Akşam zaten çeşit çokken 1 dilim ekmeğe gerek yokmuş sanki canım

Screenshot_2021-03-22-18-53-52.webp

U UcanSupurge

Kızlar şarj aletlerini aldım geldim .biraz da yürüyüş yaptım ama ellerim yine dolu olduğu için dönüş yolundaki adımlarımı saymıyor.gitti 1000adım 😂 Biliyorum kaç gündür buraya düzgün şeyler yazamadım bu kız da ne çok şikayet ediyor diyebilirsiniz ama ne bileyim art arda geliyor.sağ göğsümde bir sertlik ve ağrı var yarın randevu aldım.benim için dua edin lütfen.Normalde kist var yıllardır senede bir kontrole giderim ama bu sefer değişik acıyor sanki ve dokununca sert.Kendimi rahatlatıyorum tabi ama bazende kafamda ne senaryolar dönüyor resmen evham.İnşallah yarın buraya güzel şeyler yazarım
Cok gecmis olsun canim, icini ferah tut insallah birsey cikmaz, haber ver sonucu
22 Mart menüm

Kahvaltı 10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
1dilim tam buğday ekmeği

Akşam:16.00
4 YK taze fasulye
2 YK kıymalı yumurta
Salata
Yoğurt
1dilim tam buğday ekmeği

Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
44 dk yürüyüş
295 puan
U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canim, aksam biraz kalabalik ama spor sahanee

22 Mart Pazartesi Menüm
13:30
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
30 Gr kaşar peyniri
7 zeytin
3 ceviz +10 badem +10 fındık

16:30 Yarım portakal+yarım avuç kuru üzüm
19:00 Yeşil mercimek yemeği
Salata
Yoğurt 4 k
(Şu an hem yiyorum hem yazıyorum 😊 sporumu adımımı geç vakitte bildireceğim)
U UcanSupurge

Erken kapatınca acıkırım gibi gelmişti. Haklısın
Ah şu kıtlık psikolojisi
22 Mart Pazartesi Menüm
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
30 Gr kaşar peyniri
7 zeytin

Salata
Yoğurt 4 k
U UcanSupurge
Yeşil mercimek yemeğin miktarı ne kadar canım ? Erişteli değildir umarım . where is the water ?
22.03.2021
11.00 sutlu kahve, 2 kare bitter
12.30
2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,6 zeytin, domates,havuc,2 ceviz,yarm portakl

16.00 sade kahve
18.30 firin karnbahar,yogurt

Su:3lt
Akşamın çok güzel olmuş bana genelde eksi getirirdi ertesi gün akşam sebze yoğurt yaptıysam

22 Mart Pazartesi Menüm
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
30 Gr kaşar peyniri
7 zeytin

Salata
Yoğurt 4 k
U UcanSupurge

22.03.2021
11.00 sutlu kahve, 2 kare bitter
12.30
2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,6 zeytin, domates,havuc,2 ceviz,yarm portakl

16.00 sade kahve
18.30 firin karnbahar,yogurt

Su:3lt
Afiyet olsun kızlar 💕

Ah şu kıtlık psikolojisi

Yeşil mercimek yemeğin miktarı ne kadar canım ? Erişteli değildir umarım . where is the water ?

Akşamın çok güzel olmuş bana genelde eksi getirirdi ertesi gün akşam sebze yoğurt yaptıysam
Insallah bana da eksi yansir canim ama suan dev gibi bir tatli kriziyle bogusuyorum 😣😣😣

Ah şu kıtlık psikolojisi

7 kaşık canım erişteli yaptım ama ben kendiminkini ayırdım yani eriştesiz su 2 litre oldu onu da sporla bildireyim

Cok gecmis olsun canim kotuye yorma benim kuzenimde ayni senin gibi agrisi oluyo kist yuzunden ama tahlillerinde temiz cikiyo allah yardimcin olsun

Ah şu kıtlık psikolojisi

Yeme atakları geçiriyorum zehracım.Hem de hiç olmadığı kadar.Nedeni ni bilmiyorum. Büyük ihtimalle geçiş süreci.Bugun mesela poğaça yaptım çocuklara.Yememek için zor tuttum kendimi.browni kek almış eşim gelirken.İradem sınanıyor resmen.Nazara mı geldim anlamadım ki.Tatlı krizleri için sabah akşam tarçın çayı içiyorum. Reglim bitmek üzere o mu etkiliyor ki.:KK51:

Aaa geçmiş olsun canım Allah korusun yangın filan çıkmamış şükür

WC problemini halletmişsin gelsin eksi

Afiyet olsun canım tostu tost ekmeği ile yaptıysan sıkıntı yok

Hallolur inşallah

Hadi inşallah 👍🏻

Artı yapmamış ama gelecek eksiye biraz ket vurmuş sanki

Yarın tartıl :sinirli:

Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun

Hadi bakalım pehlivan 😅

Tuvalet eğitimi 🚽 😬

Valla helal olsun 👍🏻

İnan minnağı unutuyorum bazen tuvalet eğitimi sebebiyle bugün şükür ilerleme kat ettik ağlaya ağlaya çişini yaptı korkuyor anladığım kadarıyla umarım aşarız yavaş yavaş
Evet farkettim daha fazla eksi olbilirdi ama bu gece Daha dikkatliyim

22 Mart Pazartesi Menüm
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
30 Gr kaşar peyniri
7 zeytin

Salata
Yoğurt 4 k
U UcanSupurge
Afiyet olsun canim yesil mercimege biz kesme hamur eriste katariz umarim seninkide yoktur

Back
X