- Konu Sahibi Handandandan
- #431.101
Allah kolaylık versın en zor işSağol canım bende iyiyim. Aynı iş güç kızlarla evle kendimle uğraşma çabasındayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versın en zor işSağol canım bende iyiyim. Aynı iş güç kızlarla evle kendimle uğraşma çabasındayız
çıkarırlarsa seni peki tazminat veriyorlar değil mi2 yıldır burdayım, oncesi de 13 yıl.
Güzel aşama kaydetmiş bence canım oyy kıyamam yaaaAaa geçmiş olsun canım Allah korusun yangın filan çıkmamış şükür
WC problemini halletmişsin gelsin eksi
Afiyet olsun canım tostu tost ekmeği ile yaptıysan sıkıntı yok
Hallolur inşallah
Hadi inşallah
Artı yapmamış ama gelecek eksiye biraz ket vurmuş sanki
Yarın tartıl
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
Hadi bakalım pehlivan
Tuvalet eğitimi![]()
Valla helal olsun
İnan minnağı unutuyorum bazen tuvalet eğitimi sebebiyle bugün şükür ilerleme kat ettik ağlaya ağlaya çişini yaptı korkuyor anladığım kadarıyla umarım aşarız yavaş yavaş
Çok şükür bişey çıkmamış çok sevindim canımmKızlar şarj aletlerini aldım geldim .biraz da yürüyüş yaptım ama ellerim yine dolu olduğu için dönüş yolundaki adımlarımı saymıyor.gitti 1000adımBiliyorum kaç gündür buraya düzgün şeyler yazamadım bu kız da ne çok şikayet ediyor diyebilirsiniz ama ne bileyim art arda geliyor.sağ göğsümde bir sertlik ve ağrı var yarın randevu aldım.benim için dua edin lütfen.Normalde kist var yıllardır senede bir kontrole giderim ama bu sefer değişik acıyor sanki ve dokununca sert.Kendimi rahatlatıyorum tabi ama bazende kafamda ne senaryolar dönüyor resmen evham.İnşallah yarın buraya güzel şeyler yazarım
22 Mart menüm
Kahvaltı 10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
Akşam:16.00
4 YK taze fasulye
2 YK kıymalı yumurta
Salata
Yoğurt
1dilim tam buğday ekmeği
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
44 dk yürüyüş
295 puan
U UcanSupurgeJasminium84
22 Mart Pazartesi Menüm
13:30
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
30 Gr kaşar peyniri
7 zeytin
3 ceviz +10 badem +10 fındık
16:30 Yarım portakal+yarım avuç kuru üzüm
19:00 Yeşil mercimek yemeği
Salata
Yoğurt 4 k
(Şu an hem yiyorum hem yazıyorumsporumu adımımı geç vakitte bildireceğim)
U UcanSupurge
22.03.2021
11.00 sutlu kahve, 2 kare bitter
12.30
2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,6 zeytin, domates,havuc,2 ceviz,yarm portakl
16.00 sade kahve
18.30 firin karnbahar,yogurt
Su:3lt
Çok iyiler bravo..22 Mart
Sabah 9:00
Sekersiz sutlu kahve
oglen12:30
Dort yk haslanmis tuzsuz yagsiz bulgur
Bes yk soganla kavrulmus yesil fasulye
ara 17:00
Bir muz
aksam 19:00
Dort yk yogurt aci biberle
iki litre su
Süper canımCuma 63.1
Bugün 62.7
Fark - 400
Canım ben Elif. Bikaç gündür pek sık uğragamasam daArkadaslar bn fazla kimseyi tanimiyorum yasinizi memleketinizi yazarmisiniz sorun olmazsa
arkadasiz biraz tanimak isterim sizleri
Canım nasıl oldunn?Günaydın kızlar
Dün baya kötüydüm kızlar halsizlik, karın ağrısı, bulantı derken sürekli yattım bugün biraz daha iyiyim gibi halsizlik devam ama bulantı karın ağrım çok yok şükür dün doğru düzgün bişey yemedim yediğimi de çıkardım zaten
Kızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuş![]()
ayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdim
Evham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey
İnsanın içini burksa da biraz ve o anlık etkisi kötü olsa da senin çıkardığın ders, kendine kattıkların harika. Olumsuz tecrübeyi olumlulaştırmak.. Herkes başaramaz, takdir ettim.Bana on yil once beni hatirlattin canim gens yasta evlenip geldim problem’er ust ustune ailemi kaybettim onun acisi derken yine ilk dogumda da 65 leri bulmustum kayinvalidemle jenikologa gitmistik orda tartiya ciktik ayni kilodaydim jenikolag bana az da ha yersen KV NI gecicen demisti oysa 20 yasindaydim ey vah dedim bu laf bana tokat gibi gelmisti olenle olunmuyo cocugun var hayati sevmelisin diyodum kendime ama once a kendimi sevmeliydim spor ve rejimle evlendigimdende zayif hale geldim 50 kiloya dustum hayata daha motive devam etmeye basladim cocuklarimiz ve ailemiz icin once kendimizle mutlu olmaliyizki onlarlada paylasabilelim
Kuzum kötü enerji kötü enerjiyi çeker aynı şekilde iyi enerji de iyi enerjiyi hayatının bi yanında olumlu götürmeye çalış emin ol her şey yoluna girecek
Biraz biraz alıştılar ama ikisi de aynı yaşlarda aynı psikolojideler bütün oyuncaklar benim kafadasındalar sürekli bir şeyler çekiştirip benim diyorlar en son mutfak dolabının kapağını çekiştiriyorlardı benim diye
Şükürler olsunAllah seni evladına , evladını da sana bağışlasın canım
Eki Görüntüle 2808025
Arkadaşlar bence bu haftadan hizzaya gelelim.dönüşüm diyor muhteşem olacak diyor.zopayı da yenilemiş![]()
Öğle kh oranı yüksek olsa da kalan kısmı süper ekürim brnimKahvaltı 08:30
1 fincan yeşil çay
Öğle yemeği 12:30
1 kase Yayla çorbası
3 kadınbudu köfte
1 yk Meksika fasulyesi salatası
1 biberiye
Akşam yemeği 19:15
1 büyük parça fırında tavuk bonfile
1 kase salata
1 su bardağı ayran
Canım hiç ihmal etme , Rabbim acil şifalar versin inşPoffff kızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum![]()
Halsizlik devam canım onun dışında iyiyim şükür uzanıyorum sürekliCanım nasıl oldunn?
Sağol canım amin insAllahCanım hiç ihmal etme , Rabbim acil şifalar versin inş
Kızartma olmasaymış iyiymiş ama onun dışında gayet güzel olmuş canım23 Mart Salı
12.30
1 kase brokoli çorbası
2 parça ızgara tavuk
1 kase yeşil salata
19.30
1 kase kabak kızartma
1 küçük parça Arap tava
1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
Adım: Eki Görüntüle 2808300
Evet canım farkındayım ama şu ara hala gelmeyen reglimle(daha doğrusu gelip giden ve beni şüpheye düşüren) birlikte çook yoğun bir tatlı isteğim olabiliyor, işte onu bastıragım diye de tüketiyorum, en azından şimdilik bakalkmGüzel menü canım gayet dengeli afiyet olsun yalnız bu diyet barlara dikkat et içindeki tatlı hissi bağımlılık yapıyor ben eski diyetlerimde çok kullanırdım baktım çikolata gibi onlarında müptelası olacam bıraktım.Tabi benim tatlıya aşırı düşkünlüğüm var herkes için durum farklı olabilir
Canım çok şükür iyiym, bu lekelenme tarzındaki reglim beni düşündürüyor şu ara, vücudum desen çoook şiş, bbeğimin mızmızlığı özellikle akşam saatlerinde oluyor ama çok şükür iyi canım, sağolasınElifim nerelerdesin bebiş ne durumda ? Menün güzel canım
Şükür her şey yolundaymış eloşum dikkat et kendine hayırlı uğurlu olsun canım mutlu olsunlar inşallah
Canım ben de tedirgin olmadım değil ama diyetisyen önerince güvendim sankiGuzel menu canim ama aksam ki salata da ton baligi ve yogurt bir arada mi kullandin, ben yogurt ve konserve baliktan tedrgin olurum da
Allah kolaylik versin canim, hayirli ugurlu olsun sozunuz, Allah tamamina erdirsin...kilonu koruman cok guzel canimm masallahg
Evet canim, ben bir ara sogan suyu yapmistim sonraki ay hamile kalmistim, duzensizlige iyi gelmisti
Reglden sonra daha kolay veriliyor canim gercekten
Ahh ahh keske olsam biran once de rahatlasam
Canm onlarda sentetik kumas cok oluyor ya, boyle plastik gibi o yuzden kokmustur, havalandr 1 gece ise yarar belki
24 Mart Spor bildirimi
Adım sayım :11220
Spor puanı
6000 adım :60 p
Lesli 3 mil :135 puan
40 Squat :8 puan
100+100 bacak egzersizleri :40 p
20 mekik :4 puan
Toplam:247 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Eki Görüntüle 2808896
Süpersiniz süpersiniz süpersiniz
İhbar ve kıdem evet ama işeiade acmayı dusunuyorumçıkarırlarsa seni peki tazminat veriyorlar değil mi
Sağol canımmKızartma olmasaymış iyiymiş ama onun dışında gayet güzel olmuş canım
Evet canım farkındayım ama şu ara hala gelmeyen reglimle(daha doğrusu gelip giden ve beni şüpheye düşüren) birlikte çook yoğun bir tatlı isteğim olabiliyor, işte onu bastıragım diye de tüketiyorum, en azından şimdilik bakalkm
Canım çok şükür iyiym, bu lekelenme tarzındaki reglim beni düşündürüyor şu ara, vücudum desen çoook şiş, bbeğimin mızmızlığı özellikle akşam saatlerinde oluyor ama çok şükür iyi canım, sağolasın
Canım ben de tedirgin olmadım değil ama diyetisyen önerince güvendim sanki
Süpersiniz süpersiniz süpersiniz![]()
bırakma peşini bence de sürünsünler mahkeme mahkemeİhbar ve kıdem evet ama işeiade acmayı dusunuyorum
Memnun oldum canimGüzel aşama kaydetmiş bence canım oyy kıyamam yaaa
Çok şükür bişey çıkmamış çok sevindim canımm
Çok iyiler bravo..
Süper canım
Canım ben Elif. Bikaç gündür pek sık uğragamasam daaslen trabzonluyum ve sınıf öğretmeniyim. 7 yaş ve 10 aylık 2 oğlum var.
Canım nasıl oldunn?
İnsanın içini burksa da biraz ve o anlık etkisi kötü olsa da senin çıkardığın ders, kendine kattıkların harika. Olumsuz tecrübeyi olumlulaştırmak.. Herkes başaramaz, takdir ettim.
Öğle kh oranı yüksek olsa da kalan kısmı süper ekürim brnim
Canım hiç ihmal etme , Rabbim acil şifalar versin inş
Yarini hatirlatinca hic iyi bir sabah geciremedim kv geldi khvaltiya neler neler hazirladim ispanakli peynirli borekler sucuk lu pizzalar mi birsuru kahvaltilik onlar yerken ben cay yudumladim umarim yarin karsiligini almis olurrumGünaydın kızlarTartıya son gün bugünü güzel geçirelim.
Evet canim insani cok huzursuz eden bir durum ama inan zamanla unutulacak ve eskiye donecekçok şükür kızlar, benlik bi konu olmadı
ücreti de tahsl edebilirsek tamamen kapanacak
ama şu güvensizlik durumu normal olsa da rahatsız edici
Birsey olmadiysa sorun yok canimKızartma olmasaymış iyiymiş ama onun dışında gayet güzel olmuş canım
Evet canım farkındayım ama şu ara hala gelmeyen reglimle(daha doğrusu gelip giden ve beni şüpheye düşüren) birlikte çook yoğun bir tatlı isteğim olabiliyor, işte onu bastıragım diye de tüketiyorum, en azından şimdilik bakalkm
Canım çok şükür iyiym, bu lekelenme tarzındaki reglim beni düşündürüyor şu ara, vücudum desen çoook şiş, bbeğimin mızmızlığı özellikle akşam saatlerinde oluyor ama çok şükür iyi canım, sağolasın
Canım ben de tedirgin olmadım değil ama diyetisyen önerince güvendim sanki
Süpersiniz süpersiniz süpersiniz![]()
Aksam biraz kalabalik ama porsiyonlari az en azindan,24 Mart çarşamba
Kahvaltı 08:30
2 dilim beyaz ekmek arası kaşarlı tost ( yarım dilim kaşardan yapıldı.
1 kase ıspanak yemeği
4-5 yk yoğurt
Akşam yemeği 21:00
4-5 parça ciğer
1 yk haydari
1 kuru patlıcan dolması
1 yk Rus salatası
1 yk börülce salatası
Kızlar bu hafta o kadar dikkatsiz davrandım ki. Hepinizden özür diliyorum. Eşim yemeğe çıkardı, misafirliğe gittik derken Cuma’ya geldim bile. İnşallah yarın artı çıkmam. Çok kötüyüm. Hep kalorili şeyler yedim içtim.
Helal olsunn sanaaYarini hatirlatinca hic iyi bir sabah geciremedim kv geldi khvaltiya neler neler hazirladim ispanakli peynirli borekler sucuk lu pizzalar mi birsuru kahvaltilik onlar yerken ben cay yudumladim umarim yarin karsiligini almis olurrum![]()
Cok gecmis olsun canim, sekerin cok dusuk cikmis karnin ac miydiSlm kızlar sabah sağlık ocağına gittik oğlanın boy kg takibi için gitmisken kendim de doktora gözüktüm dedim böyle böyle halsizlik var covit belirtisi olabilir dedibaşka hiçbir sıkıntım yok ama halsizim cidden istersen bulantı için ilaç yazayım bı de parol dedi başka ilaç kullanmam zaten 10 gün sonra halsizligin geçmezse gel değerlerine bakalım dedi gebelik testi yaptım negatif
Demin tansiyonumu ölçtüm 9/5 çıktı şekerim 60 acaba bunlardam kaynakli mi halsizligin![]()
Harika25.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 haslnms ymrta,1 dlm peynr,6 zeytn,domates,maydanoz,2 ceviz,1 suda beklems kayisi
16.00 sade kahve
18.30 firin kabak,yogurt
Su: 2.5 lt
Bence iki cocuklu olman halsızlık nedeni.bende de hep var zira tek cocuga ragmen,Slm kızlar sabah sağlık ocağına gittik oğlanın boy kg takibi için gitmisken kendim de doktora gözüktüm dedim böyle böyle halsizlik var covit belirtisi olabilir dedibaşka hiçbir sıkıntım yok ama halsizim cidden istersen bulantı için ilaç yazayım bı de parol dedi başka ilaç kullanmam zaten 10 gün sonra halsizligin geçmezse gel değerlerine bakalım dedi gebelik testi yaptım negatif
Demin tansiyonumu ölçtüm 9/5 çıktı şekerim 60 acaba bunlardam kaynakli mi halsizligin![]()
Boy kilo kac cıkto , biz 2 ayı gecıktır gıtmıyos, meraktayım ek gıda nasıl yansıdı acaba kiloya dieSlm kızlar sabah sağlık ocağına gittik oğlanın boy kg takibi için gitmisken kendim de doktora gözüktüm dedim böyle böyle halsizlik var covit belirtisi olabilir dedibaşka hiçbir sıkıntım yok ama halsizim cidden istersen bulantı için ilaç yazayım bı de parol dedi başka ilaç kullanmam zaten 10 gün sonra halsizligin geçmezse gel değerlerine bakalım dedi gebelik testi yaptım negatif
Geline gelYarini hatirlatinca hic iyi bir sabah geciremedim kv geldi khvaltiya neler neler hazirladim ispanakli peynirli borekler sucuk lu pizzalar mi birsuru kahvaltilik onlar yerken ben cay yudumladim umarim yarin karsiligini almis olurrum![]()
Valla, onlarla birlikte ben de sürüncem de ,belki içim sogur işte. ..Sağol canımm
bırakma peşini bence de sürünsünler mahkeme mahkeme
Bugüne en azından dikkat etseydin canım listede olduğumuzu unutmayalım lütfen sadece kendimiz değil tüm takım etkileniyor bu durumdan24 Mart çarşamba
Kahvaltı 08:30
2 dilim beyaz ekmek arası kaşarlı tost ( yarım dilim kaşardan yapıldı.
1 kase ıspanak yemeği
4-5 yk yoğurt
Akşam yemeği 21:00
4-5 parça ciğer
1 yk haydari
1 kuru patlıcan dolması
1 yk Rus salatası
1 yk börülce salatası
Kızlar bu hafta o kadar dikkatsiz davrandım ki. Hepinizden özür diliyorum. Eşim yemeğe çıkardı, misafirliğe gittik derken Cuma’ya geldim bile. İnşallah yarın artı çıkmam. Çok kötüyüm. Hep kalorili şeyler yedim içtim.
Maşallah canım iradene hayran kaldımYarini hatirlatinca hic iyi bir sabah geciremedim kv geldi khvaltiya neler neler hazirladim ispanakli peynirli borekler sucuk lu pizzalar mi birsuru kahvaltilik onlar yerken ben cay yudumladim umarim yarin karsiligini almis olurrum![]()
Perşembe kabağı25.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 haslnms ymrta,1 dlm peynr,6 zeytn,domates,maydanoz,2 ceviz,1 suda beklems kayisi
16.00 sade kahve
18.30 firin kabak,yogurt
Su: 2.5 lt
Belki de ondandır canım dikkat et kendine kuzum emziriyorsun üstelikSlm kızlar sabah sağlık ocağına gittik oğlanın boy kg takibi için gitmisken kendim de doktora gözüktüm dedim böyle böyle halsizlik var covit belirtisi olabilir dedibaşka hiçbir sıkıntım yok ama halsizim cidden istersen bulantı için ilaç yazayım bı de parol dedi başka ilaç kullanmam zaten 10 gün sonra halsizligin geçmezse gel değerlerine bakalım dedi gebelik testi yaptım negatif
Kaynana saygısı değil süpürge korkusuGeline gelsaygıdan kv yanında bişey bile yemıyo
![]()