• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaa geçmiş olsun canım Allah korusun yangın filan çıkmamış şükür

WC problemini halletmişsin gelsin eksi

Afiyet olsun canım tostu tost ekmeği ile yaptıysan sıkıntı yok

Hallolur inşallah

Hadi inşallah 👍🏻

Artı yapmamış ama gelecek eksiye biraz ket vurmuş sanki

Yarın tartıl :sinirli:

Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun

Hadi bakalım pehlivan 😅

Tuvalet eğitimi 🚽 😬

Valla helal olsun 👍🏻

İnan minnağı unutuyorum bazen tuvalet eğitimi sebebiyle bugün şükür ilerleme kat ettik ağlaya ağlaya çişini yaptı korkuyor anladığım kadarıyla umarım aşarız yavaş yavaş
Güzel aşama kaydetmiş bence canım oyy kıyamam yaaa
Kızlar şarj aletlerini aldım geldim .biraz da yürüyüş yaptım ama ellerim yine dolu olduğu için dönüş yolundaki adımlarımı saymıyor.gitti 1000adım 😂 Biliyorum kaç gündür buraya düzgün şeyler yazamadım bu kız da ne çok şikayet ediyor diyebilirsiniz ama ne bileyim art arda geliyor.sağ göğsümde bir sertlik ve ağrı var yarın randevu aldım.benim için dua edin lütfen.Normalde kist var yıllardır senede bir kontrole giderim ama bu sefer değişik acıyor sanki ve dokununca sert.Kendimi rahatlatıyorum tabi ama bazende kafamda ne senaryolar dönüyor resmen evham.İnşallah yarın buraya güzel şeyler yazarım
Çok şükür bişey çıkmamış çok sevindim canımm
22 Mart menüm

Kahvaltı 10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
1dilim tam buğday ekmeği

Akşam:16.00
4 YK taze fasulye
2 YK kıymalı yumurta
Salata
Yoğurt
1dilim tam buğday ekmeği

Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
44 dk yürüyüş
295 puan
U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84

22 Mart Pazartesi Menüm
13:30
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
30 Gr kaşar peyniri
7 zeytin
3 ceviz +10 badem +10 fındık

16:30 Yarım portakal+yarım avuç kuru üzüm
19:00 Yeşil mercimek yemeği
Salata
Yoğurt 4 k
(Şu an hem yiyorum hem yazıyorum 😊 sporumu adımımı geç vakitte bildireceğim)
U UcanSupurge

22.03.2021
11.00 sutlu kahve, 2 kare bitter
12.30
2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,6 zeytin, domates,havuc,2 ceviz,yarm portakl

16.00 sade kahve
18.30 firin karnbahar,yogurt

Su:3lt

22 Mart

Sabah 9:00
Sekersiz sutlu kahve

oglen12:30
Dort yk haslanmis tuzsuz yagsiz bulgur
Bes yk soganla kavrulmus yesil fasulye

ara 17:00
Bir muz

aksam 19:00
Dort yk yogurt aci biberle

iki litre su
Çok iyiler bravo..
Cuma 63.1
Bugün 62.7
Fark - 400
Süper canım
Arkadaslar bn fazla kimseyi tanimiyorum yasinizi memleketinizi yazarmisiniz sorun olmazsa
arkadasiz biraz tanimak isterim sizleri
Canım ben Elif. Bikaç gündür pek sık uğragamasam da😔aslen trabzonluyum ve sınıf öğretmeniyim. 7 yaş ve 10 aylık 2 oğlum var.
Günaydın kızlar 🤗
Dün baya kötüydüm kızlar halsizlik, karın ağrısı, bulantı derken sürekli yattım bugün biraz daha iyiyim gibi halsizlik devam ama bulantı karın ağrım çok yok şükür dün doğru düzgün bişey yemedim yediğimi de çıkardım zaten
Canım nasıl oldunn?
Kızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuş :halay: :KK73:ayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdim:KK48:Evham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey

Bana on yil once beni hatirlattin canim gens yasta evlenip geldim problem’er ust ustune ailemi kaybettim onun acisi derken yine ilk dogumda da 65 leri bulmustum kayinvalidemle jenikologa gitmistik orda tartiya ciktik ayni kilodaydim jenikolag bana az da ha yersen KV NI gecicen demisti oysa 20 yasindaydim ey vah dedim bu laf bana tokat gibi gelmisti olenle olunmuyo cocugun var hayati sevmelisin diyodum kendime ama once a kendimi sevmeliydim spor ve rejimle evlendigimdende zayif hale geldim 50 kiloya dustum hayata daha motive devam etmeye basladim cocuklarimiz ve ailemiz icin once kendimizle mutlu olmaliyizki onlarlada paylasabilelim
İnsanın içini burksa da biraz ve o anlık etkisi kötü olsa da senin çıkardığın ders, kendine kattıkların harika. Olumsuz tecrübeyi olumlulaştırmak.. Herkes başaramaz, takdir ettim.
Kuzum kötü enerji kötü enerjiyi çeker aynı şekilde iyi enerji de iyi enerjiyi hayatının bi yanında olumlu götürmeye çalış emin ol her şey yoluna girecek

Biraz biraz alıştılar ama ikisi de aynı yaşlarda aynı psikolojideler bütün oyuncaklar benim kafadasındalar sürekli bir şeyler çekiştirip benim diyorlar en son mutfak dolabının kapağını çekiştiriyorlardı benim diye

Şükürler olsun 🤲🏻 Allah seni evladına , evladını da sana bağışlasın canım

Eki Görüntüle 2808025
Arkadaşlar bence bu haftadan hizzaya gelelim.dönüşüm diyor muhteşem olacak diyor.zopayı da yenilemiş :sus::super::oha::KK35:
😳😳😳😳😳😳😳🙄🙄🙄🙄😪😪😪😪🤐🤐🤐🤫🤫🤫😔😔😔
Kahvaltı 08:30

1 fincan yeşil çay

Öğle yemeği 12:30

1 kase Yayla çorbası

3 kadınbudu köfte

1 yk Meksika fasulyesi salatası

1 biberiye

Akşam yemeği 19:15

1 büyük parça fırında tavuk bonfile

1 kase salata

1 su bardağı ayran
Öğle kh oranı yüksek olsa da kalan kısmı süper ekürim brnim💜
Poffff kızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum 😩
Canım hiç ihmal etme , Rabbim acil şifalar versin inş

23 Mart Salı

12.30
1 kase brokoli çorbası
2 parça ızgara tavuk
1 kase yeşil salata

19.30
1 kase kabak kızartma
1 küçük parça Arap tava
1 kase yoğurt

su: 2,5 lt
Adım: Eki Görüntüle 2808300
Kızartma olmasaymış iyiymiş ama onun dışında gayet güzel olmuş canım
Güzel menü canım gayet dengeli afiyet olsun yalnız bu diyet barlara dikkat et içindeki tatlı hissi bağımlılık yapıyor ben eski diyetlerimde çok kullanırdım baktım çikolata gibi onlarında müptelası olacam bıraktım.Tabi benim tatlıya aşırı düşkünlüğüm var herkes için durum farklı olabilir
Evet canım farkındayım ama şu ara hala gelmeyen reglimle(daha doğrusu gelip giden ve beni şüpheye düşüren) birlikte çook yoğun bir tatlı isteğim olabiliyor, işte onu bastıragım diye de tüketiyorum, en azından şimdilik bakalkm
Elifim nerelerdesin bebiş ne durumda ? Menün güzel canım

Şükür her şey yolundaymış eloşum dikkat et kendine hayırlı uğurlu olsun canım mutlu olsunlar inşallah
Canım çok şükür iyiym, bu lekelenme tarzındaki reglim beni düşündürüyor şu ara, vücudum desen çoook şiş, bbeğimin mızmızlığı özellikle akşam saatlerinde oluyor ama çok şükür iyi canım, sağolasın 💓
Guzel menu canim ama aksam ki salata da ton baligi ve yogurt bir arada mi kullandin, ben yogurt ve konserve baliktan tedrgin olurum da 😊

Allah kolaylik versin canim, hayirli ugurlu olsun sozunuz, Allah tamamina erdirsin...kilonu koruman cok guzel canimm masallahg 😊

Evet canim, ben bir ara sogan suyu yapmistim sonraki ay hamile kalmistim, duzensizlige iyi gelmisti 😊

Reglden sonra daha kolay veriliyor canim gercekten

Ahh ahh keske olsam biran once de rahatlasam 😂

Canm onlarda sentetik kumas cok oluyor ya, boyle plastik gibi o yuzden kokmustur, havalandr 1 gece ise yarar belki
Canım ben de tedirgin olmadım değil ama diyetisyen önerince güvendim sanki
24 Mart Spor bildirimi
Adım sayım :11220
Spor puanı
6000 adım :60 p
Lesli 3 mil :135 puan
40 Squat :8 puan
100+100 bacak egzersizleri :40 p
20 mekik :4 puan
Toplam:247 puan
U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Eki Görüntüle 2808896

24.03.2021 spor
7 bin adim: 70p
1000 ip atlama : 200 p
Toplam : 270p Jasminium84 Jasminium84 U UcanSupurge
Süpersiniz süpersiniz süpersiniz👏👏👏

24 Mart çarşamba

2 dilim beyaz ekmek arası kaşarlı tost ( yarım dilim kaşardan yapıldı.

1 kase ıspanak yemeği

4-5 yk yoğurt

Akşam yemeği 21:00

4-5 parça ciğer

1 yk haydari

1 kuru patlıcan dolması

1 yk Rus salatası

1 yk börülce salatası

Kızlar bu hafta o kadar dikkatsiz davrandım ki. Hepinizden özür diliyorum. Eşim yemeğe çıkardı, misafirliğe gittik derken Cuma’ya geldim bile. İnşallah yarın artı çıkmam. Çok kötüyüm. Hep kalorili şeyler yedim içtim.

Evet canım farkındayım ama şu ara hala gelmeyen reglimle(daha doğrusu gelip giden ve beni şüpheye düşüren) birlikte çook yoğun bir tatlı isteğim olabiliyor, işte onu bastıragım diye de tüketiyorum, en azından şimdilik bakalkm

Canım çok şükür iyiym, bu lekelenme tarzındaki reglim beni düşündürüyor şu ara, vücudum desen çoook şiş, bbeğimin mızmızlığı özellikle akşam saatlerinde oluyor ama çok şükür iyi canım, sağolasın 💓

Sağol canımm :KK60:

İhbar ve kıdem evet ama işeiade acmayı dusunuyorum
bırakma peşini bence de sürünsünler mahkeme mahkeme

Güzel aşama kaydetmiş bence canım oyy kıyamam yaaa

Çok şükür bişey çıkmamış çok sevindim canımm

Çok iyiler bravo..

Süper canım

Canım ben Elif. Bikaç gündür pek sık uğragamasam da😔aslen trabzonluyum ve sınıf öğretmeniyim. 7 yaş ve 10 aylık 2 oğlum var.

Canım nasıl oldunn?

İnsanın içini burksa da biraz ve o anlık etkisi kötü olsa da senin çıkardığın ders, kendine kattıkların harika. Olumsuz tecrübeyi olumlulaştırmak.. Herkes başaramaz, takdir ettim.

😳😳😳😳😳😳😳🙄🙄🙄🙄😪😪😪😪🤐🤐🤐🤫🤫🤫😔😔😔

Öğle kh oranı yüksek olsa da kalan kısmı süper ekürim brnim💜

Canım hiç ihmal etme , Rabbim acil şifalar versin inş
Memnun oldum canim ❤️
allah bagislasin yavrularini
Hayat ister istemez tecrube kazandiriyo. ben cok erken basladigimi dusunuyorum hayata allaha sukur yiprandik ama telefisini yapiyorum yeterki gucu elimizden birakmayalim her konuda hayat devam ediyo bir sekilde
Bu arada cok ogretmen burda var ne guzel

Günaydın kızlar :KK200: Tartıya son gün bugünü güzel geçirelim.
Yarini hatirlatinca hic iyi bir sabah geciremedim kv geldi khvaltiya neler neler hazirladim ispanakli peynirli borekler sucuk lu pizzalar mi birsuru kahvaltilik onlar yerken ben cay yudumladim umarim yarin karsiligini almis olurrum ☹️☹️

Son düzenleme:
çok şükür kızlar, benlik bi konu olmadı
ücreti de tahsl edebilirsek tamamen kapanacak
ama şu güvensizlik durumu normal olsa da rahatsız edici
Evet canim insani cok huzursuz eden bir durum ama inan zamanla unutulacak ve eskiye donecek

Birsey olmadiysa sorun yok canim 😊
24 Mart çarşamba

1 kase ıspanak yemeği

4-5 yk yoğurt

4-5 parça ciğer

1 yk haydari

1 kuru patlıcan dolması

1 yk Rus salatası

1 yk börülce salatası

Kızlar bu hafta o kadar dikkatsiz davrandım ki. Hepinizden özür diliyorum. Eşim yemeğe çıkardı, misafirliğe gittik derken Cuma’ya geldim bile. İnşallah yarın artı çıkmam. Çok kötüyüm. Hep kalorili şeyler yedim içtim.
Aksam biraz kalabalik ama porsiyonlari az en azindan,
Yarini hatirlatinca hic iyi bir sabah geciremedim kv geldi khvaltiya neler neler hazirladim ispanakli peynirli borekler sucuk lu pizzalar mi birsuru kahvaltilik onlar yerken ben cay yudumladim umarim yarin karsiligini almis olurrum ☹️☹️
Helal olsunn sanaa 😍😍😎😎😎 iste irade budur 😍😍😍

Slm kızlar sabah sağlık ocağına gittik oğlanın boy kg takibi için gitmisken kendim de doktora gözüktüm dedim böyle böyle halsizlik var covit belirtisi olabilir dedi 🤔 başka hiçbir sıkıntım yok ama halsizim cidden istersen bulantı için ilaç yazayım bı de parol dedi başka ilaç kullanmam zaten 10 gün sonra halsizligin geçmezse gel değerlerine bakalım dedi gebelik testi yaptım negatif
Demin tansiyonumu ölçtüm 9/5 çıktı şekerim 60 acaba bunlardam kaynakli mi halsizligin 🧐

Slm kızlar sabah sağlık ocağına gittik oğlanın boy kg takibi için gitmisken kendim de doktora gözüktüm dedim böyle böyle halsizlik var covit belirtisi olabilir dedi 🤔 başka hiçbir sıkıntım yok ama halsizim cidden istersen bulantı için ilaç yazayım bı de parol dedi başka ilaç kullanmam zaten 10 gün sonra halsizligin geçmezse gel değerlerine bakalım dedi gebelik testi yaptım negatif
Demin tansiyonumu ölçtüm 9/5 çıktı şekerim 60 acaba bunlardam kaynakli mi halsizligin 🧐
Cok gecmis olsun canim, sekerin cok dusuk cikmis karnin ac miydi

Bence iki cocuklu olman halsızlık nedeni.bende de hep var zira tek cocuga ragmen,😁 koku duyun nasıl , inş degildir covit ya

Boy kilo kac cıkto , biz 2 ayı gecıktır gıtmıyos, meraktayım ek gıda nasıl yansıdı acaba kiloya die

Geline gel🤩 saygıdan kv yanında bişey bile yemıyo😛😁

24 Mart çarşamba

1 kase ıspanak yemeği

4-5 yk yoğurt

4-5 parça ciğer

1 yk haydari

1 kuru patlıcan dolması

1 yk Rus salatası

1 yk börülce salatası

Bugüne en azından dikkat etseydin canım listede olduğumuzu unutmayalım lütfen sadece kendimiz değil tüm takım etkileniyor bu durumdan
Maşallah canım iradene hayran kaldım 👏🏻
25.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 haslnms ymrta,1 dlm peynr,6 zeytn,domates,maydanoz,2 ceviz,1 suda beklems kayisi

16.00 sade kahve
18.30 firin kabak,yogurt

Su: 2.5 lt
Perşembe kabağı 👏🏻
Belki de ondandır canım dikkat et kendine kuzum emziriyorsun üstelik
Ah benim de kontrolüm vardı şekerin düşük çıkmış dedi doktor şaşırdım anne tarafım full şeker hastası oysa
Geline gel🤩 saygıdan kv yanında bişey bile yemıyo😛😁
Kaynana saygısı değil süpürge korkusu 🤣

Back
X