• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi hayırlı olsun canım
Saol canim
Saol canim
09.00 yarım yumurta tereyagında,1 kk peynir,5 zeytin, 1 dilim tb ekmek

11.00 1 sütlü türk kahve

14.00 1kücük tava domateslı yumurta, 1 dilim tb ekmek,1 tatlı kaşıgı bal

16.00 1 hurma,1 ceviz

18.00 tavuk suyu corba, 10 kaşık pırasa

Su 3 litre

Spor yok

Yarından itibaren şunu yapcam,4 dk ayırabılırım😬🤭
afiyet olsun canim

Orta tempo canım 120 puan
Dün :340 puan
Cuma:160 puandı😘
Tamam canim ama bugunden itibaren not alayim olur mu, onceki gunler diger kizlarin sporlarini bilmiyorum 😊 onceki gunler bizlerin bonusu olsun 😊

11.00 1 sütlü türk kahve

16.00 1 hurma,1 ceviz

Su 3 litre

Spor yok

Guzel canim, pirasan pirincli degildr insallah 😊
11nisan 2021
Sabah 7.00. Limonlu su
9.00. Haşlanmış yumurta
2 dilin ekmek
12.00. Küçük porsiyon köfte
18.00. Çorba salata
30dkka spor
1.5. Litre su
Guzel canim, corba ne corbasi ve miktarini yazarsan daha guzel degerlendirirz 😊 bir de ilk sayfada spor puanlari var onlari hesaplayip beni etiketlersen seni de spor yarismasina dahl ederiz
Ya aksama kadar cok iyiydim aksam komsu kahveye cagirdi bi gittim.borekler kekler 😭😭 ye ye diye israr etti bi daha ramazn giriyo fln diye yedim bnde 😭 bugün menu yazmiyaym yarinn söz guzel bi menuyle gelcm
Ah be canim bak yedin ama suan buyuk bir pismanlik icindesin, bir daha yiyecegn zaman bu pismanligi dusun olur mu

Hizmet etmek ise yaradi oturmaya zamn bulamadim kalnlrida yemiyim diye tabak yapip verdim gelenlere valla ama gozumkaldi o pidelerde pohacalarda ☹️
Canm ben yiyemediklerimi hep aklimn bir kosesine yaziyorum, diyet bitince yavas yavas yiyecgm hepsinden 😂😂 hatta bazilari ruyama bile giriyor 😂😂😂 ama inan buyuk vurgunu esime yaptigm ve benm sadece 1 dlm yedigm pizza ile yapacagim 😂😂😂

Canm ben yiyemediklerimi hep aklimn bir kosesine yaziyorum, diyet bitince yavas yavas yiyecgm hepsinden 😂😂 hatta bazilari ruyama bile giriyor 😂😂😂 ama inan buyuk vurgunu esime yaptigm ve benm sadece 1 dlm yedigm pizza ile yapacagim 😂😂😂
Icine oturdu dimi o pizza inanirim valla bu hafta benim icime neler neler oturmadiki gece bnde hep yemek hayallariyle uyuyorum bu aralar
Dusun ac karnina o dakar cesit sey yapmisimki bugun ben bile sasirdim kendime 10 cesit sey vardi masada

U UcanSupurge canım kukuwa fitness a youtu.be dab bakmanı tavsiye edirim. Hem eğlenceli hem baya ter attıran ama aynı zamanda kolay. Yaparken sıkılmıyorsun. Ben bugün yapamadım. Planladık ama başım ağrıyor. İlaö içitm geçmedi hala. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Ertesi gün sırtım filan baya etkilenmişti kaslarım şok oldum nerelerimi çalıştırdığına
Allah şifa versin canım bi bakayım Ramazan sporumuza onu da ekleriz
11 Nisan menüm

Kahvaltı:10.00
2 dilim sucuk 1yumurta
Çeyrek avakado
Maydanoz
4 zeytin
Şekersiz çay

Ara:4 çiğ badem
4cig fındık

Akşam:16.00
2 tavuk but
2 YK sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek

Ara:17.00
2hurma
2ceviz

Su:2.5 litre
Spor:40 dk yürüyüş

U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım

11.00 1 sütlü türk kahve

16.00 1 hurma,1 ceviz

Su 3 litre

Spor yok

Allahım şükürler olsun düzgün bir menü 👏🏻👍🏻
11nisan 2021
Sabah 7.00. Limonlu su
9.00. Haşlanmış yumurta
2 dilin ekmek
12.00. Küçük porsiyon köfte
18.00. Çorba salata
30dkka spor
1.5. Litre su
Çorbanın türü ve miktarı nedir canım ? Köfte ve yumurta da öyle yumurta muhtemelen bir tanedir
Ya aksama kadar cok iyiydim aksam komsu kahveye cagirdi bi gittim.borekler kekler 😭😭 ye ye diye israr etti bi daha ramazn giriyo fln diye yedim bnde 😭 bugün menu yazmiyaym yarinn söz guzel bi menuyle gelcm
Diyet klasiği bozulmasın pazartesi sağlam başlangıç olsun inşallah

Icine oturdu dimi o pizza inanirim valla bu hafta benim icime neler neler oturmadiki gece bnde hep yemek hayallariyle uyuyorum bu aralar
Dusun ac karnina o dakar cesit sey yapmisimki bugun ben bile sasirdim kendime 10 cesit sey vardi masada
Hemde ne oturmak aklim fikrim onda ama sabrediyorum inaniyorum ki sonu cok guzel olacak 😊

Tamam canim ama bugunden itibaren not alayim olur mu, onceki gunler diger kizlarin sporlarini bilmiyorum 😊 onceki gunler bizlerin bonusu olsun 😊

Guzel canim, pirasan pirincli degildr insallah 😊

Guzel canim, corba ne corbasi ve miktarini yazarsan daha guzel degerlendirirz 😊 bir de ilk sayfada spor puanlari var onlari hesaplayip beni etiketlersen seni de spor yarismasina dahl ederiz

Ah be canim bak yedin ama suan buyuk bir pismanlik icindesin, bir daha yiyecegn zaman bu pismanligi dusun olur mu
Pisman olcami bilerek yedim zaten 🙊 ama bizi bi gorsen komsunun kiziyla birbirimize baka baka yedik resmen o da diyetteydi bide spora gidiyo ayyy şu 15 günlük yasak gelsede evdn cikamasak 😁
Allah şifa versin canım bi bakayım Ramazan sporumuza onu da ekleriz

Afiyet olsun canım

Allahım şükürler olsun düzgün bir menü 👏🏻👍🏻

Çorbanın türü ve miktarı nedir canım ? Köfte ve yumurta da öyle yumurta muhtemelen bir tanedir

Diyet klasiği bozulmasın pazartesi sağlam başlangıç olsun inşallah
Evet pazartesi bismillah diyip basliyorum insallahhh esim oglumun fotosunu cekmistm aynadan gobegimi görmüş o ne öyle diyor 😂 adam daha gerçeğini gormeden sasiriyo 😁

Canımsın çok teşekkür ederim biricik ekürimm 🥰😍😍
Hemen gönderiyorum dur bulayım bana da Pınar göndermişti

Valla kızlar dayak yemiş gibiyim bugün tam 3 saat uyumuşum ama dinlendim mi hayır, değil 3 bi 30 saat uyusam anca
O kadar halsizim
Ufak kızım çok iştahsız belki yerse diye yoğurt çorbası yaptım onu karıştırırken bile o kadar yoruldum ki
AÖF sınavlarım var ama bilgisayar başında oturup onu yapmaya mecalim yok 🙈
Corona olduğumuzda benim bebeğinde çok istahsizdi hiç emmiyirdu,zorla ağzına süt sıkıyordum resmen.Belkide boğaz agrisi olduğu için yutmakta zorluk çektikleri için yemiyorlardir.Benim kızım yirmi günde falan düzelmişti.Sizin o kadar uzun sürmez inşallah

Pisman olcami bilerek yedim zaten 🙊 ama bizi bi gorsen komsunun kiziyla birbirimize baka baka yedik resmen o da diyetteydi bide spora gidiyo ayyy şu 15 günlük yasak gelsede evdn cikamasak 😁

Evet pazartesi bismillah diyip basliyorum insallahhh esim oglumun fotosunu cekmistm aynadan gobegimi görmüş o ne öyle diyor 😂 adam daha gerçeğini gormeden sasiriyo 😁
Abooo harekete geçmek lazım o zaman

Back
X