- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #434.521
Zopa var zopa ucunda tut kendiniŞuan canım accaip bişiler yemek istyo zor tutuyorum kendimi çok zor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zopa var zopa ucunda tut kendiniŞuan canım accaip bişiler yemek istyo zor tutuyorum kendimi çok zor![]()
Diyet Zeytin yesem olmazmıZopa var zopa ucunda tut kendini![]()
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Yoğurt ye bari cancağızımDiyet Zeytin yesem olmazmı![]()
Bizim takımı üye olmadan takip ediyordun sanırım canım.Direk buraya yazmışsın.Hoşbulduk canım
Hosgeldin canim bnde yeni katildimYeni üyeyim arkadaşlar kaç kişiyiz burda öğrenmek istiyorum. Nasılsınız hanımlar kizlar
Saol canimHadi hayırlı olsun canım
Saol canimAfiyet olsun![]()
afiyet olsun canim09.00 yarım yumurta tereyagında,1 kk peynir,5 zeytin, 1 dilim tb ekmek
11.00 1 sütlü türk kahve
14.00 1kücük tava domateslı yumurta, 1 dilim tb ekmek,1 tatlı kaşıgı bal
16.00 1 hurma,1 ceviz
18.00 tavuk suyu corba, 10 kaşık pırasa
Su 3 litre
Spor yok
Yarından itibaren şunu yapcam,4 dk ayırabılırım![]()
Hizmet etmek ise yaradi oturmaya zamn bulamadim kalnlrida yemiyim diye tabak yapip verdim gelenlere valla ama gozumkaldi o pidelerde pohacalardaMisafir programını çok güzel atlatmışsın canım
Tamam canim ama bugunden itibaren not alayim olur mu, onceki gunler diger kizlarin sporlarini bilmiyorumOrta tempo canım 120 puan
Dün :340 puan
Cuma:160 puandı![]()
Guzel canim, pirasan pirincli degildr insallah09.00 yarım yumurta tereyagında,1 kk peynir,5 zeytin, 1 dilim tb ekmek
11.00 1 sütlü türk kahve
16.00 1 hurma,1 ceviz
Su 3 litre
Spor yok
Guzel canim, corba ne corbasi ve miktarini yazarsan daha guzel degerlendirirz11nisan 2021
Sabah 7.00. Limonlu su
9.00. Haşlanmış yumurta
2 dilin ekmek
12.00. Küçük porsiyon köfte
18.00. Çorba salata
30dkka spor
1.5. Litre su
Ah be canim bak yedin ama suan buyuk bir pismanlik icindesin, bir daha yiyecegn zaman bu pismanligi dusun olur muYa aksama kadar cok iyiydim aksam komsu kahveye cagirdi bi gittim.borekler keklerye ye diye israr etti bi daha ramazn giriyo fln diye yedim bnde
bugün menu yazmiyaym yarinn söz guzel bi menuyle gelcm
Canm ben yiyemediklerimi hep aklimn bir kosesine yaziyorum, diyet bitince yavas yavas yiyecgm hepsindenHizmet etmek ise yaradi oturmaya zamn bulamadim kalnlrida yemiyim diye tabak yapip verdim gelenlere valla ama gozumkaldi o pidelerde pohacalarda![]()
Icine oturdu dimi o pizza inanirim valla bu hafta benim icime neler neler oturmadiki gece bnde hep yemek hayallariyle uyuyorum bu aralarCanm ben yiyemediklerimi hep aklimn bir kosesine yaziyorum, diyet bitince yavas yavas yiyecgm hepsindenhatta bazilari ruyama bile giriyor
ama inan buyuk vurgunu esime yaptigm ve benm sadece 1 dlm yedigm pizza ile yapacagim
![]()
Allah şifa versin canım bi bakayım Ramazan sporumuza onu da eklerizU UcanSupurge canım kukuwa fitness a youtu.be dab bakmanı tavsiye edirim. Hem eğlenceli hem baya ter attıran ama aynı zamanda kolay. Yaparken sıkılmıyorsun. Ben bugün yapamadım. Planladık ama başım ağrıyor. İlaö içitm geçmedi hala. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Ertesi gün sırtım filan baya etkilenmişti kaslarım şok oldum nerelerimi çalıştırdığına
Afiyet olsun canım11 Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
2 dilim sucuk 1yumurta
Çeyrek avakado
Maydanoz
4 zeytin
Şekersiz çay
Ara:4 çiğ badem
4cig fındık
Akşam:16.00
2 tavuk but
2 YK sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek
Ara:17.00
2hurma
2ceviz
Su:2.5 litre
Spor:40 dk yürüyüş
U UcanSupurge G Goklerce
Allahım şükürler olsun düzgün bir menü09.00 yarım yumurta tereyagında,1 kk peynir,5 zeytin, 1 dilim tb ekmek
11.00 1 sütlü türk kahve
16.00 1 hurma,1 ceviz
Su 3 litre
Spor yok
Çorbanın türü ve miktarı nedir canım ? Köfte ve yumurta da öyle yumurta muhtemelen bir tanedir11nisan 2021
Sabah 7.00. Limonlu su
9.00. Haşlanmış yumurta
2 dilin ekmek
12.00. Küçük porsiyon köfte
18.00. Çorba salata
30dkka spor
1.5. Litre su
Diyet klasiği bozulmasın pazartesi sağlam başlangıç olsun inşallahYa aksama kadar cok iyiydim aksam komsu kahveye cagirdi bi gittim.borekler keklerye ye diye israr etti bi daha ramazn giriyo fln diye yedim bnde
bugün menu yazmiyaym yarinn söz guzel bi menuyle gelcm
Hemde ne oturmak aklim fikrim onda ama sabrediyorum inaniyorum ki sonu cok guzel olacakIcine oturdu dimi o pizza inanirim valla bu hafta benim icime neler neler oturmadiki gece bnde hep yemek hayallariyle uyuyorum bu aralar
Dusun ac karnina o dakar cesit sey yapmisimki bugun ben bile sasirdim kendime 10 cesit sey vardi masada
Pisman olcami bilerek yedim zatenTamam canim ama bugunden itibaren not alayim olur mu, onceki gunler diger kizlarin sporlarini bilmiyorumonceki gunler bizlerin bonusu olsun
Guzel canim, pirasan pirincli degildr insallah
Guzel canim, corba ne corbasi ve miktarini yazarsan daha guzel degerlendirirzbir de ilk sayfada spor puanlari var onlari hesaplayip beni etiketlersen seni de spor yarismasina dahl ederiz
Ah be canim bak yedin ama suan buyuk bir pismanlik icindesin, bir daha yiyecegn zaman bu pismanligi dusun olur mu
Evet pazartesi bismillah diyip basliyorum insallahhh esim oglumun fotosunu cekmistm aynadan gobegimi görmüş o ne öyle diyorAllah şifa versin canım bi bakayım Ramazan sporumuza onu da ekleriz
Afiyet olsun canım
Allahım şükürler olsun düzgün bir menü
Çorbanın türü ve miktarı nedir canım ? Köfte ve yumurta da öyle yumurta muhtemelen bir tanedir
Diyet klasiği bozulmasın pazartesi sağlam başlangıç olsun inşallah
Kesinlikle sonu guzel olacagina bende inaniyorumHemde ne oturmak aklim fikrim onda ama sabrediyorum inaniyorum ki sonu cok guzel olacak![]()
Corona olduğumuzda benim bebeğinde çok istahsizdi hiç emmiyirdu,zorla ağzına süt sıkıyordum resmen.Belkide boğaz agrisi olduğu için yutmakta zorluk çektikleri için yemiyorlardir.Benim kızım yirmi günde falan düzelmişti.Sizin o kadar uzun sürmez inşallahCanımsın çok teşekkür ederim biricik ekürimm
Hemen gönderiyorum dur bulayım bana da Pınar göndermişti
Valla kızlar dayak yemiş gibiyim bugün tam 3 saat uyumuşum ama dinlendim mi hayır, değil 3 bi 30 saat uyusam anca
O kadar halsizim
Ufak kızım çok iştahsız belki yerse diye yoğurt çorbası yaptım onu karıştırırken bile o kadar yoruldum ki
AÖF sınavlarım var ama bilgisayar başında oturup onu yapmaya mecalim yok![]()
Abooo harekete geçmek lazım o zamanPisman olcami bilerek yedim zatenama bizi bi gorsen komsunun kiziyla birbirimize baka baka yedik resmen o da diyetteydi bide spora gidiyo ayyy şu 15 günlük yasak gelsede evdn cikamasak
Evet pazartesi bismillah diyip basliyorum insallahhh esim oglumun fotosunu cekmistm aynadan gobegimi görmüş o ne öyle diyoradam daha gerçeğini gormeden sasiriyo
![]()