• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar kilom sabit. Çok şükür artıda değilim

Eklentiler

• AE3951DA-CF70-454A-9C7D-B3100DE8F746.webp
    AE3951DA-CF70-454A-9C7D-B3100DE8F746.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 21
Allah şifa versin canım bi bakayım Ramazan sporumuza onu da ekleriz

Afiyet olsun canım

Allahım şükürler olsun düzgün bir menü 👏🏻👍🏻

Çorbanın türü ve miktarı nedir canım ? Köfte ve yumurta da öyle yumurta muhtemelen bir tanedir

Diyet klasiği bozulmasın pazartesi sağlam başlangıç olsun inşallah
Ya nasıl sevınıyo yerım seni tatlı kıjj

Günaydın kızlar♥️

Dün biraz kayinvalideye sinir oldum,biraz kaçamak yaptım 😔 kıyafetleri katlarken benim patige "ayy ne çirkin hiç güzel değil,bunu giyme" gibi bir şeyler dedi.Sonra durduk yere oğlu işten gelince " oğlumun fiziği ne kadar güzel" gibi bir şeyler dedi.

Gün içinde de durmadan konuşuyor.
-Karsidaki kadın balkonda sigara içiyor.
-Su kadının cocugumu yok hiç bebek kıyafetleri asmiyor.
-Su karşıdaki evdeki çocuk tüm gün çöp taşıdı.
-Su balkondaki perde ne kadar kirli,bir haftadır böyle bla bla bla......

Gina geldi resmen,milletten banane,beş dk sussan ne olacak🙄

11.04.2021 menü masal3487 masal3487

12.20

Sade Türk kahvesi

13.00

Melemen

Çeyreğin çeyreği simit :)

3 siyah zeytin

Peynir

16.00

Sade filtre kahve

18.00

Etli salata

Yarım kase yoğurtlu közbiber

Su:2.5 litre
Harika menun canım afiyet olsun,etli salata nasıl oluyor? Ben dün biraz kaçamak yaptım 😔

11nisan 2021
Sabah 7.00. Limonlu su
9.00. Haşlanmış yumurta
2 dilin ekmek
12.00. Küçük porsiyon köfte
18.00. Çorba salata
30dkka spor
1.5. Litre su
gayet güzel afiyet olsun
Günaydın kızlar son 4 gün tartıya haydi hareket vakti Ramazan fırsat olsun hepimiz için ilk diyetime Ramazan’da başlayıp bayramda 9 kilo verdiğimi söylemiştim neden olmasın haydi 🏃🏻‍♀️
kaptanım inşallah güzel kilolar veririz bu hafta. ramazan da geldi hayırlısı bakalım
Günaydın ☀️
Canlarım ❤️
Güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle 🌼
günaydııın :) inşallah çok çok güzel bir hafta geçer

Günaydın kızlar♥️

Dün biraz kayinvalideye sinir oldum,biraz kaçamak yaptım 😔 kıyafetleri katlarken benim patige "ayy ne çirkin hiç güzel değil,bunu giyme" gibi bir şeyler dedi.Sonra durduk yere oğlu işten gelince " oğlumun fiziği ne kadar güzel" gibi bir şeyler dedi.

ah canım benim sinirlenme. sen de şey deseydin " ay neresi çirkin annecim alt üstü bi patik " filan deseydin :D
herkes her şey söylüyor. kayınvalidemle aynı evde hiç yaşamadığım için bilemiyorum tabi bütün gün onla yaşamak nasıl bi duygu olduğunu. belki bana da batardı sürekli konuşması :D
benim kayınvalidem de oğlunu çok över. ben de dalga geçerim. :D

günaydın kızlar, kırgınlığım hala biraz devam ediyor ama düne göre iyiyim. işe geldim. bir yandan azıcık rahatsızlıkta korona mı oldum acaba diye evham yapıyorum. hasta hasta işe gitmek de korkutuyor. koronaysam insanlara bulaştırırsam filan diye korkuyorum. aşırı bir belirti göstermediğim sürece test yaptırmak için hastaneye gitmek de istemiyorum. ablam hastaneden kaptı hastalığı. doktor arkadaşıma sordum sabah. kırgınlık hissediyorum ama yatak döşek değil, ev soğuktu titreyerek uyandım üşüttüm sanırım dedim. o da sadece kırgınlıkla test yaptırmamın doğru olmadığını söyledi. hastaneler çok fena hasta değilsen bile burda kaparsın dedi. allah sonumuzu hayır etsin çok sıkıldım bu durumdan. sürekli eve tıkılmak vs.
bir de benim anksiyete bozukluğu rahatsızlığım var. eve tıkılmamam sürekli dışarda gezip kafa dağıtmam gerekiyor. bunları da yapamayınca iyice depresyona girmiştim. kilo vermek çok iyi geldi bana :p makyaj yapmayı bırakmıştım, duşa bile çok zor giriyordum. en azından sosyal hayatım biraz olsun düzeldi kızlar.

Günaydın kızlar♥️

Yani herseye yorum yapan insanlara ben de sinir oluyorum acikcasi sanki enerjimi emiyor gibi geliyor...senin diyette oldugunu bilerek oglunun fizigini ovmesini de bilemedim yani

Harika menun canım afiyet olsun,etli salata nasıl oluyor? Ben dün biraz kaçamak yaptım 😔
olsun cnm bugün telafi edersin. bizimkiler dana etini düdüklüde salçasız sade şekilde soğanla haşlama gibi yapmışlar bende susuz kısmından salataya koydum

günaydın kızlar, kırgınlığım hala biraz devam ediyor ama düne göre iyiyim. işe geldim. bir yandan azıcık rahatsızlıkta korona mı oldum acaba diye evham yapıyorum. hasta hasta işe gitmek de korkutuyor. koronaysam insanlara bulaştırırsam filan diye korkuyorum. aşırı bir belirti göstermediğim sürece test yaptırmak için hastaneye gitmek de istemiyorum. ablam hastaneden kaptı hastalığı. doktor arkadaşıma sordum sabah. kırgınlık hissediyorum ama yatak döşek değil, ev soğuktu titreyerek uyandım üşüttüm sanırım dedim. o da sadece kırgınlıkla test yaptırmamın doğru olmadığını söyledi. hastaneler çok fena hasta değilsen bile burda kaparsın dedi. allah sonumuzu hayır etsin çok sıkıldım bu durumdan. sürekli eve tıkılmak vs.
bir de benim anksiyete bozukluğu rahatsızlığım var. eve tıkılmamam sürekli dışarda gezip kafa dağıtmam gerekiyor. bunları da yapamayınca iyice depresyona girmiştim. kilo vermek çok iyi geldi bana :p makyaj yapmayı bırakmıştım, duşa bile çok zor giriyordum. en azından sosyal hayatım biraz olsun düzeldi kızlar.
Biraz kendine dikkat et gecer kirginligin , kilo vermek gercekten cok iyi geliyor insann enerjisi, ozguveni giyimi herseyi degisiyor, aynaya baktikca mutlu oluyor

Günaydın kızlar♥️

Kayınvalidem:benim eşim
Mahallede bilmediği yok.kayinvalidemden geçen özellik malesef😔

Geçmiş olsun canım 💕

Back
X