• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar kızlar nasılsınız?
Herkes iyi, herşey yolundadır umarım
Dünden beri sürekli ateşim çıkıyor o yüzden de içim titriyor, bu sabahtan beri de yine nefesim tıkanıyor, gerçi covidi yeni atlatan bi arkadaşım dedi ara ara nefes darlığı çekeceksin endişelenme diye
En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz niye bilmiyorum bu Ramazan’ı büyük bi heyecanla bekledim gün saydım resmen ama şimdi ilk günlerini en azından tutamayacağım 😔
Uzulme canim hayirlisi boyleymis onemli olan ramazan ruhunu hissedebilmek heyecanini yasayabilmek, bak ne guzel heycanlaniyorsun sen
09.00 1 yumurta beyazı tereyagında,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin

11.00 kahve

13.00 ton balıklı salata

18.00 köfte yogurt yerım

Spor:10 dk müzikle dans😁
Guzel canim, kofte cok degilse iyi, spora da baslangic yapman cok guzel 😊

Günaydın kızlar♥️

Dün biraz kayinvalideye sinir oldum,biraz kaçamak yaptım 😔 kıyafetleri katlarken benim patige "ayy ne çirkin hiç güzel değil,bunu giyme" gibi bir şeyler dedi.Sonra durduk yere oğlu işten gelince " oğlumun fiziği ne kadar güzel" gibi bir şeyler dedi.

Gün içinde de durmadan konuşuyor.
-Karsidaki kadın balkonda sigara içiyor.
-Su kadının cocugumu yok hiç bebek kıyafetleri asmiyor.
-Su karşıdaki evdeki çocuk tüm gün çöp taşıdı.
-Su balkondaki perde ne kadar kirli,bir haftadır böyle bla bla bla......

Gina geldi resmen,milletten banane,beş dk sussan ne olacak🙄
Sabır canim ins okulları kapatma kararı çıkar yarın bakanlar kurulu toplantısından.
Alışkın olmayınca sürekli aynı evde yaşamak zor. Duymamaya takmamaya çalış içine dert etme canim
Rumuz:sabahvesen
Başlangıç kg:72,9
Geçen cuma:70.4
bugün: 70,1
fark: -300
yüzde : 0.43
Harika ekşi canim
Kizlar gunaydin her pazartesi farkli bir bahane ile geliyorum farkindayim ama sabaha oyle bir agriyla uyandim ki hala devam ediyor usuttum muhtemelen gece karnim davul gibi gaz agrisi var :KK43: tartiya gelecek olursak tabi ki artidayim ama yediklerim cok degildi haftasonu neden boyle oluyor anlamiyorum hatta cumartesiye eksiyle uyanmistim :KK43: neyse asil meseleye gelirsek +500 deyim ama cumaya halledecegim Allahn izniyle
Halledersin canim illaki etksiyle geleceksin cumaya
Cumartesi: 87.70
Pazartesi: 87.55
Fark: -150 gr
Tebrikler canım ekşi candir
Bende +400 gram çıktım canlar, inşallah cuma gününe kadar halledeceğim . 💐
Halledecegine eminim canim
Tebrikler canım güzel eksi
+800 üm kızlar şaşırmadım bu hafta ne yapıp edip eksiye geleceğim bu artının sebebini Biliyorum magnolia +1 günlük kaçamağım artı gelmemek için gerekirse aç gezerim bugünden itibaren sıkı yönetim 😞
Baya fazla Artin ama illaki halledersin canim.
Dünden beri sürekli ateşim çıkıyor o yüzden de içim titriyor, bu sabahtan beri de yine nefesim tıkanıyor, gerçi covidi yeni atlatan bi arkadaşım dedi ara ara nefes darlığı çekeceksin endişelenme diye
En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz niye bilmiyorum bu Ramazan’ı büyük bi heyecanla bekledim gün saydım resmen ama şimdi ilk günlerini en azından tutamayacağım 😔
Canım ramazan ayının maneviyatını yaşadıktan sonra rabbim biliyor senin durumunu
Bicirik nasıl iştahı acildimi biraz

Sabır canim ins okulları kapatma kararı çıkar yarın bakanlar kurulu toplantısından.
Alışkın olmayınca sürekli aynı evde yaşamak zor. Duymamaya takmamaya çalış içine dert etme canim

Harika ekşi canim

Halledersin canim illaki etksiyle geleceksin cumaya

Halledecegine eminim canim

Tebrikler canım güzel eksi

Baya fazla Artin ama illaki halledersin canim.

Canım ramazan ayının maneviyatını yaşadıktan sonra rabbim biliyor senin durumunu
Bicirik nasıl iştahı acildimi biraz
Teşekkürler canım :KK68:

Süper 👏🏻👏🏻 Devam cumaya 86 gelsin inşallah
insAllah cnm
Bende +400 gram çıktım canlar, inşallah cuma gününe kadar halledeceğim . 💐
Halledersin insAllah cnm
Süper cnm MasAllah
+800 üm kızlar şaşırmadım bu hafta ne yapıp edip eksiye geleceğim bu artının sebebini Biliyorum magnolia +1 günlük kaçamağım artı gelmemek için gerekirse aç gezerim bugünden itibaren sıkı yönetim 😞
Hadi insAllah eksiye geçersin cnm sen
Cok iyisin canim 😊😍
Saol cnm
Rabbim şifa versin insAllah bı an önce toparlasjnz cnm
09.00 1 yumurta beyazı tereyagında,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin

11.00 kahve

13.00 ton balıklı salata

18.00 köfte yogurt yerım

Spor:10 dk müzikle dans😁
Afiyet olsun cnm
Saol cnm

Sağlıkla sıhhatle atlatın inşallah tutarsın yine canım.Şu bir haftayı da sorunsuz geçirseniz sonrasında normalleşir zaten.Yine hergün uğra canım haber ver durumunuzdan.♥️

Zeycanda yok galiba, I Ilyusa göremedim

Sağol canım Hızır gibi yetiştin

Zeycan listeye tekrar girdi oğlu sünnet olacaktı izinde canım Medine de kızı ameliyat olacaktı uyku apnesi varmış epeydir yok o da
burdayim:)
her cuma pazartesi kim.ne kadar vermis diye bakiyorum:)
ama utaniyorum yazmaya
devamli gelemedigim icin yazmaya utaniyorum gelip gittim bi kac defa

12.04.2021 menü masal3487 masal3487

9.40
Sade Türk kahvesi

10.45

Dünden kalan melemenden 2 yk
Peynir
3 siyah zeytin
Eti formun ekşi mayalı form bisküviden 3 adet
Haşlanmış yumurta

12.45
Sade Türk kahvesi

17.54

Şinitzelli salata
Bir kase unsuz Domates çorbası

18.20
Sade filtre kahve

Su:2.5 litre

12.04.2021 menü masal3487 masal3487

9.40
Sade Türk kahvesi

10.45

Dünden kalan melemenden 2 yk
Peynir
3 siyah zeytin
Eti formun ekşi mayalı form bisküviden 3 adet
Haşlanmış yumurta

12.45
Sade Türk kahvesi

17.54

Şinitzelli salata
Bir kase unsuz Domates çorbası

18.20
Sade filtre kahve

Su:2.5 litre
Çok iyi yaa ben baya yemişim senin yanında yaa offf

12 nisa
8.30. Limonlu su
9.00. Spor 20dakka
9.30. 10 tane patates kızartması
Şekersiz çay
12.00. Bı kase tatlı
15.00. Meyve
19.00. Bi kase çorba
5 kaşık makarna
1.5 litre su
Tatlıyla makarnayı aynı gün yemeseydin keşke canım bir de patates kızartması var :(

Back
X