• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uzulme canim hayirlisi boyleymis onemli olan ramazan ruhunu hissedebilmek heyecanini yasayabilmek, bak ne guzel heycanlaniyorsun sen

Guzel canim, kofte cok degilse iyi, spora da baslangic yapman cok guzel 😊
Öyle kuzum hayırlısı

Sabır canim ins okulları kapatma kararı çıkar yarın bakanlar kurulu toplantısından.
Alışkın olmayınca sürekli aynı evde yaşamak zor. Duymamaya takmamaya çalış içine dert etme canim

Harika ekşi canim

Halledersin canim illaki etksiyle geleceksin cumaya

Tebrikler canım ekşi candir

Halledecegine eminim canim

Tebrikler canım güzel eksi

Baya fazla Artin ama illaki halledersin canim.

Canım ramazan ayının maneviyatını yaşadıktan sonra rabbim biliyor senin durumunu
Bicirik nasıl iştahı acildimi biraz
Pek iştahlı değil hala kuzum ya zorla bişeler veriyorum ama keçi inadı var sıpada yemek istemediğinde tükürüveriyor gittiği kar gözüyle bakıyorum 🤷🏻‍♀️🙈

insAllah cnm

Halledersin insAllah cnm

Süper cnm MasAllah

Hadi insAllah eksiye geçersin cnm sen

Saol cnm

Rabbim şifa versin insAllah bı an önce toparlasjnz cnm

Afiyet olsun cnm

Saol cnm
Amin kuzum inşallah

Sağlıkla sıhhatle atlatın inşallah tutarsın yine canım.Şu bir haftayı da sorunsuz geçirseniz sonrasında normalleşir zaten.Yine hergün uğra canım haber ver durumunuzdan.♥️
Amin canım inşallah sağol 💕

Poff bugün hiç güzel geçmedi 😩😒
Niye böyle çöktüm motivasyon olarak acaba ya neyse toparliycam insAllah kosu bandını da aldık gibi ikinci el bklm bı kaç güne eşim gidip bakacak eğer ramazanda almış olursak iftardan sonra yürüyüş yaparım
Sirf bu pismanligi yasamamak icin basimi yastiga huzurla koymak icin yemiyorum 😂😂 canm bak ne guzel yuruyus bandnda geliyor asil diyete ve spora birakma
12.04.2021 menü @masal3487

9.40
Sade Türk kahvesi

10.45

Dünden kalan melemenden 2 yk
Peynir
3 siyah zeytin
Eti formun ekşi mayalı form bisküviden 3 adet
Haşlanmış yumurta

12.45
Sade Türk kahvesi

17.54

Şinitzelli salata
Bir kase unsuz Domates çorbası

18.20
Sade filtre kahve

Su:2.5 litre
Afiyet olsun guzel menu
12 nisa
8.30. Limonlu su
9.00. Spor 20dakka
9.30. 10 tane patates kızartması
Şekersiz çay
12.00. Bı kase tatlı
15.00. Meyve
19.00. Bi kase çorba
5 kaşık makarna
1.5 litre su
Canm gunun toplanmnda cok kalori var ve tatli ne tatlisi, meyvenin porsiyonu ve hangi meyve oldugu, corba ne corbasi bunlarin hepsi onemli gunu degerlendirmemz icin acik yazarsan daha guzel degerlendirirz 😊

Öyle kuzum hayırlısı

Pek iştahlı değil hala kuzum ya zorla bişeler veriyorum ama keçi inadı var sıpada yemek istemediğinde tükürüveriyor gittiği kar gözüyle bakıyorum 🤷🏻‍♀️🙈

Amin kuzum inşallah

Amin canım inşallah sağol 💕
Bu cocuklarin hepsi ayni galiba benmki de yemek istemedignde tukuruyor bazen de agzindaki lokmayi yutmadan cigniyor agzm dolu baska yemem diyor ve inan o lokmayi saatlerce cignedgi oluyor, ne yapsak cikarmiyor

09.00 1 yumurta beyazı tereyagında,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin

11.00 kahve

13.00 ton balıklı salata

18.00 köfte yogurt yerım

Spor:10 dk müzikle dans😁
Guzel menu kofte az ise
Poff bugün hiç güzel geçmedi 😩😒
Niye böyle çöktüm motivasyon olarak acaba ya neyse toparliycam insAllah kosu bandını da aldık gibi ikinci el bklm bı kaç güne eşim gidip bakacak eğer ramazanda almış olursak iftardan sonra yürüyüş yaparım
gule gule kullan canim
12 nisa
8.30. Limonlu su
9.00. Spor 20dakka
9.30. 10 tane patates kızartması
Şekersiz çay
12.00. Bı kase tatlı
15.00. Meyve
19.00. Bi kase çorba
5 kaşık makarna
1.5 litre su
afiyet olsun

Bu cocuklarin hepsi ayni galiba benmki de yemek istemedignde tukuruyor bazen de agzindaki lokmayi yutmadan cigniyor agzm dolu baska yemem diyor ve inan o lokmayi saatlerce cignedgi oluyor, ne yapsak cikarmiyor
Kiyamam y’a cocuklardaki istahsizlik anneleeri cok yoruyor

12.04.2021
11.00 sutlu kahve
13.00
2 ymrta 1 yk yulaf ile omlet, 1 dlm peynr, 5 zeytn, 2 ceviz, domates

15.00 sade kahve

18.30 6 yk kiymali karnbar, yogurt, 2 kuru kayisi( karnbahrn sonunu yedim sukur evde baska yiyen yok 😂 )

Su: 3 lt tamamlayacgm
Spor: 1200 ip atlama : 240p
7 bin adm: 70p U UcanSupurge
Toplam: 310p

12.04.2021
11.00 sutlu kahve
13.00
2 ymrta 1 yk yulaf ile omlet, 1 dlm peynr, 5 zeytn, 2 ceviz, domates

15.00 sade kahve

18.30 6 yk kiymali karnbar, yogurt( karnbahrn sonunu yedim sukur evde baska yiyen yok 😂 )

Su: 3 lt tamamlayacgm
Spor: 1200 ip atlama : 240p
7 bin adm: 70p U UcanSupurge
Toplam: 310p
Menude sporda harika canim

Sirf bu pismanligi yasamamak icin basimi yastiga huzurla koymak icin yemiyorum 😂😂 canm bak ne guzel yuruyus bandnda geliyor asil diyete ve spora birakma

Afiyet olsun guzel menu

Canm gunun toplanmnda cok kalori var ve tatli ne tatlisi, meyvenin porsiyonu ve hangi meyve oldugu, corba ne corbasi bunlarin hepsi onemli gunu degerlendirmemz icin acik yazarsan daha guzel degerlendirirz 😊
Saol cnm

Kızlar cok kararsızım, kızım 10 aylık emıyor , bu ara diş cıkardıgından ek gıda iyice azaldı , oruç konusunda napsam dıye dusunuyorum, oruc tıtmadıgımda ramazan ve manevıyat anlamını bulmuuo ya..
Canm etkilemek istemem ama ben olsam tutardim yani evet ogleden sonraya sutun azalir ama bebegn ac kalmaz sonucta cok acikirsa yemeklerden yiyebilecek durumda, sen halsiz kalir misn evet senin halsizlign olur ama son karar senin cunku sonra tutmasi asiri zor inan :( ben bebegm 3 aylikken bir gun tutup diger gun tutmuyordum o sekilde gitmistim, hergun yemekten iyidr diye dusundum, yedigim gun bol sivi aliyordum

Eklentiler

• 4387C008-C6C5-4AFC-A9D6-0939E620E4C4.webp
    4387C008-C6C5-4AFC-A9D6-0939E620E4C4.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 26
İyi Akşamlar Canlarım 🌼

12 Nisan Menü Bildirimi

10.00 1 yumurtadan omlet, 1 domates, 2 dilim salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı

18.00 6 yk nohut yemeği, 4 yk yoğurt, 3 yk kadar lahana ve salatalık turşusu , 1 gün kurusu kayısı

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️

12 Mart menum
Sabah10:30
Sekersiz kahve avuc Isi karari islak kek 1 seker pare

oglen 13:00 4 yk dunden kalan yesil fasulye
1 dilim bêyaz peynir 5 zeytin

aksam 17:4 tane cigkofte ( ev yapimi lavassiz)

2 litre su simdilik (yine midem kotu kizlar azcik fazla yada agir gelince cikariyom yine kustum U UcanSupurge

İyi Akşamlar Canlarım 🌼

12 Nisan Menü Bildirimi

10.00 1 yumurtadan omlet, 1 domates, 2 dilim salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı

18.00 6 yk nohut yemeği, 4 yk yoğurt, 3 yk kadar lahana ve salatalık turşusu , 1 gün kurusu kayısı

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Afiyet olsun canim

Back
X