- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #434.701
Neyse son sahuruKaç gidem de hamur yoğuram kocam bey bazlama istedi sahura yağa banıp banıp yiyelim dedi![]()
Sen yemeyeceksin değil mi minnoşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse son sahuruKaç gidem de hamur yoğuram kocam bey bazlama istedi sahura yağa banıp banıp yiyelim dedi![]()
Afiyet olsun ekürimKızlar bugünkü menumyazarhanim35
Kahvaltı 07.30
Dört kaşık lor peyniri
Roka tere
Öğle 13.30
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Üç tane zeytin
Aksam 19.00
Bir küçük tabak pırasa yemegi
Üç kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacık
2.5 litre su 40 dk yuruyus.
benim çocuklar da öyle iyi kötü bir şey edene aferin dedim şartlar böyle napsın çocuklarEvet söylediklerin tanıdık. PowerPoint kullanmayı beceremedikafiş gibi birşey di heralde yapacaktık ama yok anam 2 saat uğraştım olmadı
![]()
Okumadığından anlamadığından değil elbet maalesef sürekli tekrar lazımAy valla biraz rahatladım Allah razı olsun hepinizden. Diyorum ya eşime desem çözüm yok , ancak kızacak okumuyorsa okumasın diyerek sözde gözünü korkutacak ben daha çok sinir olacağım.![]()
Su corona cocuklarin egitiminide cok etkiledi nolcak boyle bilmiyorum benimki okula giderken zorlaniyodu simdi daha beter oldu burda oyle etutlerde yok ozel ogretmen tutuyodk onlarda gelmiyo coronadan dolayi allah sonumuzu hayretsinYa bütün gün çok güzeldi akşam uğraştık birlikte biseyler yaptık eğlendik gayet iyi güzel.
Odm sınavının sonuçlarına bı bakiyim dedim tam bir fiyasko. Ya çok üzülüyorum bu haline okulda olsa daha mı iyi olurdu bilmiyorum ama sene başından beri bu duzene alışmış olması gerek artık. Ki öğretmenlerimiz çok ilgili ve gayet güzel ders anlatıyorlar istek olan öğrenci sınıftaki gibi verim alabilir benn öğretmenleri dinlerken zevk alıyorum.
Güzel konuştum olmadı ,kızdım konuşmadım olmadı valla beynim durdu ya. Kafama nasıl ağrı girdi bı anda. 75 sorudan 25 doğru var sadece aklım almıyor
Birlikte onunda uyabilecegi şekilde çalışma programı ayarladık ama tam uymuyor test cozuyor ama hiç kontrol ettirmiyor yada anlamadığını sormuyor.
Of gece gece sisiriyorum gene kafanızı ama eşime anlatsam ancak bağırıp çağırıp kızacak çözüm yok. Gerçi bende de çözüm kalmadı artık. 5.sinif ve temel hiç sağlam değil .
Ya çok kızıyorum ama daha çok üzülüyorum off
Yok bana sahur yok bu gece kalkar suyumu icer yatarimNeyse son sahurukumsal68 yapacak zannedersem o zamana kadar buralarda dolanayım herkes bi selametle yatağına girsin
Sen yemeyeceksin değil mi minnoşum![]()
Kız yok yap sahurunu benYok bana sahur yok bu gece kalkar suyumu icer yatarim![]()
Hayirlisi olsun kismetîn vardir illa biryerlerdeBugün iş görüşmesine gitmiştim bir yere akşam mesaj atmışlar başka bir adayda karar kıldık diye moralim bozuldu![]()
Ben mi yemem diye düşünüyorum balım. Yumurta koyacağım kendime otla salata yapıp önce gözümü doyurmayi planliyorjmNeyse son sahurukumsal68 yapacak zannedersem o zamana kadar buralarda dolanayım herkes bi selametle yatağına girsin
Sen yemeyeceksin değil mi minnoşum![]()
benim çocuklar da öyle iyi kötü bir şey edene aferin dedim şartlar böyle napsın çocuklar
Okumadığından anlamadığından değil elbet maalesef sürekli tekrar lazım
Amin canım. Etüt hiç düşünmedim işte ortalık malum. Özel ders desen gelen de korkar bizde korkuyoruz. Birde internetten video desteğine başvuruyum bende napiyom her yol mubahSu corona cocuklarin egitiminide cok etkiledi nolcak boyle bilmiyorum benimki okula giderken zorlaniyodu simdi daha beter oldu burda oyle etutlerde yok ozel ogretmen tutuyodk onlarda gelmiyo coronadan dolayi allah sonumuzu hayretsin
Aman yarabbim tek tek etiket etmiş bide. Sen hamissin yat dinlen kuzum heresin aklımdasın korkariz sendenHeeyyyy 9. Takım hatunları aman ilk oruç ya zorlanırsam ya acıkırsam diye kıtlık psikolojisine girip sahurda bi ton şey gömmeyin sakın ya susarsam diyip bol bol su için iştahınız kesilsinburalardayım ona göre
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
denizbenimadim
melonikruhban
P Pinarbartu
M Melek963
Az da olsa yumurta yoğurt ye mutlaka canim günler uzun bayaYok bana sahur yok bu gece kalkar suyumu icer yatarim![]()
Kız yok yap sahurunu benUcmelekannesi nin kocası bazlama istemiş onun için sen yemeyeceksin değil mi diye yazdım
![]()
Hakkında hayırlısı canım mutlaka denkgelecek bir iş kapısı sana da uzulmeeBugün iş görüşmesine gitmiştim bir yere akşam mesaj atmışlar başka bir adayda karar kıldık diye moralim bozuldu![]()
Haklisin canim allah kolaylik versin hepimizeAmin canım. Etüt hiç düşünmedim işte ortalık malum. Özel ders desen gelen de korkar bizde korkuyoruz. Birde internetten video desteğine başvuruyum bende napiyom her yol mubah
Evet baya uzun spora gucum kalmiycak ona uzuluyom acliga degilAz da olsa yumurta yoğurt ye mutlaka canim günler uzun baya
Orucken spor zor zaten ancak iftar sonrası canim. Yani bana zor oruç tutarkenEvet baya uzun spora gucum kalmiycak ona uzuluyom acliga degil
bende ozluyorum burayi muhabbet sohbet cok guzel burdaÖzlüyoruz kızım olur mu gelip ye yazmamak.Gelince selam ver unutulmadigimizı bilelim
insalllah daha sık gelicem:)Yahu Allah aşkına niye gelmiyorsun kızın ne oldu ameliyatı belli oldu mu ?
sen 50 lerden yukari cikmamissindir kesin:)Herkese hayırlı ramazanlar
Bişey değil canım
Oy kayıp medinemah ah bu defa sanırım bende öyleyim
yavrun ameliyat olmuş geçmiş olsun inş şimdi nasıl iyimi?
Amin canım.hayirli ramazanlar
bu senede icimiz buruk
rabbim bu gunlerimizi aratmasin
Tamam canımHeeyyyy 9. Takım hatunları aman ilk oruç ya zorlanırsam ya acıkırsam diye kıtlık psikolojisine girip sahurda bi ton şey gömmeyin sakın ya susarsam diyip bol bol su için iştahınız kesilsinburalardayım ona göre
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019