• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mecbur başlayacağım kuzum, inanılmaz iş birikmiş 🙈

sağol kuzum

Biraz daha iyiyim
Her geçen gün bi tık daha toparlıyorum çok şükür kuzum
Burnumun kuruluğu bi türlü gitmiyor, o biraz nefesimi zorluyor ama doktorun da dediğine göre tam anlamıyla 2-3 aya toparlarmışım

Sağol kuzum

Her geçen gün biraz daha iyi hissediyorum kendimi canım, şükürler olsun
Eşim bugün kötüleşti niyeyse 2 gündür çok çok iyiydi ama bugün bi anda tıkandı, halsizleşti, ağrısı başladı
İyiyim diye koşturup durdu 2 gündür dedim ona bak iyiyim diye yoruyorsun kendini bi anda düşersin diye dinleyen kim 🙁
Koku tat nasıl canım gitmedi demi? Cok gecmıs olsun

Kahvaltı 14:30
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
2 yk kavurmalı yumurta
1 dilim süzme peynir
Yarım domates
1 tk bal

Ara öğün 16:00
1 fincan yeşil çay
2 gün kurusu kayısı

Akşam yemeği 19:00
2 yk et sote
4 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
Bazen burdaki listelerden aklınıza gelip te menu belırledıgınız oluyor mu ?:)) Yarına kıymalı yada kavurmalı yumurta yapayım:)) afiyet olsun canım guzel menu

24 Nisan Cumartesi Menüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik

İftar
Pazı sarması 7-8 tane (kendime özel az bulgurlu yaptım kıyma ve baharatlar vardı )
1 kepçe tarhana çorbası
Birazdan hurma yiyeceğim regl kaynaklı tatlı krizlerim fena😢
2.5 litre su
U UcanSupurge

Kızlar perşembe günü toplantıda müdürüm çağırdı “yine anksiyeten mi tuttu çok kilo vermişsin sağlığın nasıl” dedi. Ay çok mutlu oldum kızlar. Diyet yapıyorum daha da vereceğim inşallah dedim 😂😂😂
Allaaallaaa stresten mi verdiğini düşunuyo, mutlu olmana sevındım🤣

24 Nisan Cumartesi Menüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik

İftar
Pazı sarması 7-8 tane (kendime özel az bulgurlu yaptım kıyma ve baharatlar vardı )
1 kepçe tarhana çorbası
Birazdan hurma yiyeceğim regl kaynaklı tatlı krizlerim fena😢
2.5 litre su
U UcanSupurge
Offf canım sarma çekti ya 😍:)))) afiyet olsun canım

Evet canım. 3 sene ilaç tedavisi gördüm. 2-3 ay önce kendi kendime karar alıp bıraktım. Anksiyete atakları tuttuğunda sürekli mide bulantısı yaşadığım için zayıflıyordum. O yüzden yine öyle olmuş zannetmişler.

poğaça hariç gayet güzel canım.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Saol cnm

İki günde 200 Gr gitmişti diye hatrliyorum bence güzel haftada 500-1000 Gr arası vermek gayet gzuel artık güzel gider tatlıya bende dayanamıyorum hiç ya bklm yemin ettim 3 günlük naisl geçecek
Evet iki günde 200 gitti de ne biliyim bana az gibi geldi 400 bekliyodm 🙈🙈

Back
X