- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #438.361
Olsun canim kilona göre gayet iyi ekşi bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canim kilona göre gayet iyi ekşi bence
Saol canim belki ondan belkide yine direniyo vucudum regl duzensizligiide ustune tuz biber oldu derkenCanım tebriklerhiç canını sıkma sen benim gördüğüm en disiplinli insanlardansın
ayrıca d vitamini eksikliği ciddi engelliyor kilo kaybını
Bana şaka yaptığınızı görmedim ben benle muhattap olmadan baska arkadasa dalga geçer gibi konusuyorsunuz. Acıklama yaptıgım halde hahaha cesurlar ya diyorsunuz. Şakayı bana yapsanız bana sorup benle konuşsanız neyse diycem ama yaptıgım açıklamayı görmezsem gelerek dalga geçiyorsunuz. Ben gayet şakadan anlarım, kaldırırım ama bi şaka göremedim. Sizde benim mesajlarımı okumadınız galiba bir gün önce kvgili ben cağırdm ve yine aynı açıklamayı yapmıştım.Sanırım onceki yazısmalarımı hiç okumadınız ben çok arkadasa şaka yollu takılıyorum, bu şekılde ciddiye alcagınızı bilsem zaten yapmam, şaşırdım...
Insallah halledersin canim wc problemini baya farkeder sayende ekuri listesinde 1. Oluruz insallah2 gündür sabitim canım ondan önce hergün 200 -300 Gr gidiyordusürpriz olsun yine de güzel ama benim beklediğim değil belki bugün düşmüşümdür.5 te tartılacağım WC işini halletmem lazım derslerim bitsin koridorda koşayım biraz
![]()
Canım doğrudur ama iki gündür aynı açıklamayı yapıyorum ve bana sormadan sanki dalga geçer gibi başkasına sorması ne diyor bu diyerek yine de acıklama yaptıgım hslde hahha cesurlar yazınca biraz yükselmiş olabilirimEzo hepimize takılır öyle canım .hatta ben ona koronometre koronabekçisi gibi lakaplar taktımsanırım hassas olduğun bir konuydu yazı dili işte yüz yüze gibi olmuyor yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor.Seni inciteceğini bilmeden yaptı bence .Ama sen de biraz fazla mı yükseldin
![]()
Bana şaka yaptığınızı görmedim ben benle muhattap olmadan baska arkadasa dalga geçer gibi konusuyorsunuz. Acıklama yaptıgım halde hahaha cesurlar ya diyorsunuz. Şakayı bana yapsanız bana sorup benle konuşsanız neyse diycem ama yaptıgım açıklamayı görmezsem gelerek dalga geçiyorsunuz. Ben gayet şakadan anlarım, kaldırırım ama bi şaka göremedim. Sizde benim mesajlarımı okumadınız galiba bir gün önce kvgili ben cağırdm ve yine aynı açıklamayı y
Aylardır bu gruptayım, ilk defa boyle bir tepkiyle karsılastım, dün o mesajınızı okumadım evet, ister gezin ister tozun çok ta umrumda degıl acıkcası , biz buraya kilo vermeye kafa dagıtmaya gülüp eğlenmeye geloyoruz gergınlık yasamaya degil . Sizin okuycagınızı elbet bilerek yazdım, burda arkadan konusma olmayacagına göre...neyse uzatmayacagım..konu kapansın ya da ben defolup gideyim en iyisi..Bana şaka yaptığınızı görmedim ben benle muhattap olmadan baska arkadasa dalga geçer gibi konusuyorsunuz. Acıklama yaptıgım halde hahaha cesurlar ya diyorsunuz. Şakayı bana yapsanız bana sorup benle konuşsanız neyse diycem ama yaptıgım açıklamayı görmezsem gelerek dalga geçiyorsunuz. Ben gayet şakadan anlarım, kaldırırım ama bi şaka göremedim. Sizde benim mesajlarımı okumadınız galiba bir gün önce kvgili ben cağırdm ve yine aynı açıklamayı yapmıştım.
Ezo lütfen uzatmayalım canım ortada büyütülecek hiç bir şey yokAylardır bu gruptayım, ilk defa boyle bir tepkiyle karsılastım, dün o mesajınızı okumadım evet, ister gezin ister tozun çok ta umrumda degıl acıkcası , biz buraya kilo vermeye kafa dagıtmaya gülüp eğlenmeye geloyoruz gergınlık yasamaya degil . Sizin okuycagınızı elbet bilerek yazdım, burda arkadan konusma olmayacagına göre...neyse uzatmayacagım..konu kapansın ya da ben defolup gideyim en iyisi..
Birbirinizi tanımadığınız için yanlış anlaşılma var sadece lütfen uzamasın mevzu arada büyütülecek hiç bir şey yokCanım doğrudur ama iki gündür aynı açıklamayı yapıyorum ve bana sormadan sanki dalga geçer gibi başkasına sorması ne diyor bu diyerek yine de acıklama yaptıgım hslde hahha cesurlar yazınca biraz yükselmiş olabilirim
Canım yağ oranın epey düştü ama yaptığın spor ve menülerine rağmen elbette az tabi ki moral bozmak yok şurda iki kilo kalmış öyle de gidecek böyle de gidecek
Senin gitmene gerek yok ben gidiyorum zaten.Aylardır bu gruptayım, ilk defa boyle bir tepkiyle karsılastım, dün o mesajınızı okumadım evet, ister gezin ister tozun çok ta umrumda degıl acıkcası , biz buraya kilo vermeye kafa dagıtmaya gülüp eğlenmeye geloyoruz gergınlık yasamaya degil . Sizin okuycagınızı elbet bilerek yazdım, burda arkadan konusma olmayacagına göre...neyse uzatmayacagım..konu kapansın ya da ben defolup gideyim en iyisi..
Ayla kimse bir yere gitmiyor burada ne vardı da bu kadar gereksiz büyüdü Allah aşkına oturun oturduğunuz yereSenin gitmene gerek yok ben gidiyorum zaten.
Defolup gidiyim diyince ben daha iki haftadır burdayım benim gitmem daha mantıklı olur.Ayla kimse bir yere gitmiyor burada ne vardı da bu kadar gereksiz büyüdü Allah aşkına oturun oturduğunuz yere
Evet canim yapacağım inşallah. Kaçta yapmamız lazim bildirimi
İsterse dün olsun kimse bir yere gitmiyor anlaştık mı ?Defolup gidiyim diyince ben daha iki haftadır burdayım benim gitmem daha mantıklı olur.
Çok güzel canım, cok geçmiş olsun inşallah toparlarsin cabucakMerhabalar
Canlarım
Hepinizi çok özledim. İnşallah en yakın zamanda toparlanıp geleceğim.
23 Nisan : 68,900
30 Nisan : 68,400
Fark : 500 gram
Yüzdeliği : 0,725 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2837782
Evet canm çalışıyorum kv bakıyor sağ olsun, biz gebelde bu durumdan sebep çok görüşürüz ama bunalan insanlar değiller çok şükürÇalışıyor musun canm. Biz aşırı içli dışlı da değiliz çok mesafelide değilz ortada bi yerlerde gidip geliyoruz işte![]()
Kız Allah seni ne yapsın o nasıl eksi
Çok güzel ekurimmm
Helal olsun supersinnnnGeçen hafta . 76.7
Bu hafta . 74.150
Fark. 2.45
Yüzde . 3.389. İlk defa yüzde hesapladım inşallah doğru yapmisimdir
Ve hedef kiloma ulaşamadım -150 yüzünden
Eki Görüntüle 2837823
Canm ezoyla bana korna bekçisi diye takiliyorlar burda ondan espri yaptı, alınma lütfenKv ile apartmanlar aynı bahçede yola cıkmadan gidiyoruz dedimya cesurlukla ne alakası var bunun. Siz hiç mi kimseyle görüşmüyorsunuz işe, markete, bakkala da mı gitmiyorsunuz? BEN mesela 1 bucuk senedir markete hiçç gitmedim avmye gitmedim alışverişimi internetten yapıyorum market işinide eşim hallediyor. Topluluğa hiç girmedim,çarşı, pazar hiç cıkmadım, ama kv çapraz ablamda yan apartmanda oturuyor onlarla görüşüyorum onlarla da görüşmesem evde kafayı yerdim. Bebegim 4 aylıkken pandemi bitti zaten 4 ay gaz sorunu yasadık ne çektiğimi bi ben biliyorum. Goklerce ye ne diyor bu diyerek sormak yerine bana sorabilirdin nasıl görüşyüorsunuz kv ile diye hiç hoş bi konusma şekliniz yok. Bilip bilmeden tanımadan insanları cesur diye yargılayamazsınız!
Hadi yaa gerçekten şaşırdımKızlar bizim burada bankaya gidenlere ceza kestiler bsnkalar 10-16 arası açık değil miydi gidilebiliyordu diye biliyorum ?kim ne zaman ne için çıkabilir anlayabilmiş değilim ?
Çok geçmiş olsun canım ihmal etme git mutlaka ama hastaneler sadece randevu ile bakıyor sanirimOdamda çalışma masam vardı geçen cumartesi balkona çıkartmıştım bugün de artık düzelteyim balkonu dedim çiçeklik yaptımama çok sıcak İzmir kızlar . Koltuğum masam falan var balkonda iyice düzeltiyim de en azından yasaklarda balkon insana bir nefes olur .
Haftaya cuma hastaneye gideceğim birde yapacak birşey yok başım dönüyor fırıl fırıl baktırayım bir neden
Olsun canım eksi eskidir üzülme
Lütfen ikiniz de bir yere gitmeyin, burda kaç kişiyiz böyle yanlış anlaşılmalıdır olabilir, yazı dilı sonuçta ikinizi de çok seviyoruz lütfen gitmeyinSenin gitmene gerek yok ben gidiyorum zaten.
7ye kalmadan paylaşın eloş ki liste hazırlıyorum 8de paylaşımda olması gerek 7yi çeyrek geçe bizim iftar vakti kargaşaya düşmeyeyimEvet canim yapacağım inşallah. Kaçta yapmamız lazim bildirimi
Teşekkür ederim canımMasallah masallah ekürimSen bendende iyi vermişin
![]()
Sağol canım benimVay bir yüzde harikası da burda masallah tebrikler canim
Sağol canımtebrikler canım
teşekkür ederim canım
Yaaaa kaptanım yaa neden ama çok üzüldümMaşallah melek maşallah geçen hafta tartıda nick tarih olmadığı için bu hafta alamıyorum seni listeye harika yüzdeyi kaçırdıkgelecek hafta listeye güzel bi hazırlık bekliyorum
![]()
Sağol canım da listeye girememisim kiMeleekk ne etttinn gıııızzmaşallah Subhanallah ben bir haftada bu kadar eksi hiç görmedim sanırım rekor oldu .ahh keşke listede olsaydın
![]()
Aslin da şöyle ben bu kadar az yiyen bı insan değildim ben günde 2 ekmek yerdim ama burda sizler gibi az yemeye gayret edince sonuç bu şekildewooowwww kız hakkaten geçtin beni. hiç mi bir şey yiyip içmedin![]()
Sağol canımTebrik ederim canim guzel eksi
Tebrik ederim canim cok guzel
Masallah masallah guzel eksi
Canım sadece yanlış anlaşılma var ortada gitmene gerek yok ki gitme canım ekurim daha bizle birincilik koltuğu için savascaklar kızlar rekabet yapcazDefolup gidiyim diyince ben daha iki haftadır burdayım benim gitmem daha mantıklı olur.
Haftaya daha iyi eksi gelecek inanıyorum
Hey maşallah bin maşallahhaftaya deneme süren doluyor listeye güzel bir giriş olur inşallah
Yasemin de genelde öyle oluyor
Canım benim artık iyileş de gel biz de seni çok özledik
Kızımın doğum günü idi unutmam
Haftaya deneme süresi doluyor haftaya giriyor inşallah
Süperrr bi eksi daha![]()
Vayyyy sonunda geldi 50ler devammm az kaldı hedefe
Maşallah melek maşallah geçen hafta tartıda nick tarih olmadığı için bu hafta alamıyorum seni listeye harika yüzdeyi kaçırdıkgelecek hafta listeye güzel bi hazırlık bekliyorum
![]()
Ohh hele şükür yedin bitirdin kendini ama bak sonuç ne güzel
Şaşırtayım derken şoka uğratma şenlik olmasın
Waaaawww bu ne bu gözler neler görüyorlistede olsan uçardık
Tebrikler canım iyilşip bu eksileri sağlıkla vermeni diliyorum Aslım benim
Harika tebrikler
Tebrikler canım çok güzel
Meleekk ne etttinn gıııızzmaşallah Subhanallah ben bir haftada bu kadar eksi hiç görmedim sanırım rekor oldu .ahh keşke listede olsaydın
![]()
harika canım bravo. tebrik ederim
çok iyi vermişsin canım tebrik ederim
wooowwww kız hakkaten geçtin beni. hiç mi bir şey yiyip içmedin![]()
Teşekkürler kızlarTebrik ederim canim guzel eksi
Tebrik ederim canim cok guzel
Masallah masallah guzel eksi
Eksi eksidir tebrikler canım
Haftaya görüşelim canım az biliyorumÇok güzel canım, cok geçmiş olsun inşallah toparlarsin cabucak
Evet canm çalışıyorum kv bakıyor sağ olsun, biz gebelde bu durumdan sebep çok görüşürüz ama bunalan insanlar değiller çok şüküriyiyiz şimdilik , biz aynı apartmanda oturuyoruz üstelik
ama yaz dönemi onlar köyde kızıma baktıkları için ben de köyden gidip geliyorum ise
Kız Allah seni ne yapsın o nasıl eksi
Çok güzel ekurimmm
Helal olsun supersinnnn
Canm ezoyla bana korna bekçisi diye takiliyorlar burda ondan espri yaptı, alınma lütfensonuçta burdaki herkes birinci derece yakınlarıyla görüşüyor mecburen, ben saglikciyim ama kv ve KP riske atıyorum ama mecburum onlarla görüşmeye yoksa kizim ortada kalıyor
Hadi yaa gerçekten şaşırdımburda da dışarısı çok kalabalık anlamadım
Çok geçmiş olsun canım ihmal etme git mutlaka ama hastaneler sadece randevu ile bakıyor sanirim
Olsun canım eksi eskidir üzülme
Lütfen ikiniz de bir yere gitmeyin, burda kaç kişiyiz böyle yanlış anlaşılmalıdır olabilir, yazı dilı sonuçta ikinizi de çok seviyoruz lütfen gitmeyin