• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım tebrikler 👏 hiç canını sıkma sen benim gördüğüm en disiplinli insanlardansın 😘 ayrıca d vitamini eksikliği ciddi engelliyor kilo kaybını
Saol canim belki ondan belkide yine direniyo vucudum regl duzensizligiide ustune tuz biber oldu derken
Bugun kabak detoxsuna basladim insallah dayanabilirim

Sanırım onceki yazısmalarımı hiç okumadınız ben çok arkadasa şaka yollu takılıyorum, bu şekılde ciddiye alcagınızı bilsem zaten yapmam, şaşırdım...
Bana şaka yaptığınızı görmedim ben benle muhattap olmadan baska arkadasa dalga geçer gibi konusuyorsunuz. Acıklama yaptıgım halde hahaha cesurlar ya diyorsunuz. Şakayı bana yapsanız bana sorup benle konuşsanız neyse diycem ama yaptıgım açıklamayı görmezsem gelerek dalga geçiyorsunuz. Ben gayet şakadan anlarım, kaldırırım ama bi şaka göremedim. Sizde benim mesajlarımı okumadınız galiba bir gün önce kvgili ben cağırdm ve yine aynı açıklamayı yapmıştım.

2 gündür sabitim canım ondan önce hergün 200 -300 Gr gidiyordu😍 sürpriz olsun yine de güzel ama benim beklediğim değil belki bugün düşmüşümdür.5 te tartılacağım WC işini halletmem lazım derslerim bitsin koridorda koşayım biraz😂😂
Insallah halledersin canim wc problemini baya farkeder sayende ekuri listesinde 1. Oluruz insallah

Ezo hepimize takılır öyle canım .hatta ben ona koronometre koronabekçisi gibi lakaplar taktım😂 sanırım hassas olduğun bir konuydu yazı dili işte yüz yüze gibi olmuyor yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor.Seni inciteceğini bilmeden yaptı bence .Ama sen de biraz fazla mı yükseldin :eek:
Canım doğrudur ama iki gündür aynı açıklamayı yapıyorum ve bana sormadan sanki dalga geçer gibi başkasına sorması ne diyor bu diyerek yine de acıklama yaptıgım hslde hahha cesurlar yazınca biraz yükselmiş olabilirim

Bana şaka yaptığınızı görmedim ben benle muhattap olmadan baska arkadasa dalga geçer gibi konusuyorsunuz. Acıklama yaptıgım halde hahaha cesurlar ya diyorsunuz. Şakayı bana yapsanız bana sorup benle konuşsanız neyse diycem ama yaptıgım açıklamayı görmezsem gelerek dalga geçiyorsunuz. Ben gayet şakadan anlarım, kaldırırım ama bi şaka göremedim. Sizde benim mesajlarımı okumadınız galiba bir gün önce kvgili ben cağırdm ve yine aynı açıklamayı y

Bana şaka yaptığınızı görmedim ben benle muhattap olmadan baska arkadasa dalga geçer gibi konusuyorsunuz. Acıklama yaptıgım halde hahaha cesurlar ya diyorsunuz. Şakayı bana yapsanız bana sorup benle konuşsanız neyse diycem ama yaptıgım açıklamayı görmezsem gelerek dalga geçiyorsunuz. Ben gayet şakadan anlarım, kaldırırım ama bi şaka göremedim. Sizde benim mesajlarımı okumadınız galiba bir gün önce kvgili ben cağırdm ve yine aynı açıklamayı yapmıştım.
Aylardır bu gruptayım, ilk defa boyle bir tepkiyle karsılastım, dün o mesajınızı okumadım evet, ister gezin ister tozun çok ta umrumda degıl acıkcası , biz buraya kilo vermeye kafa dagıtmaya gülüp eğlenmeye geloyoruz gergınlık yasamaya degil . Sizin okuycagınızı elbet bilerek yazdım, burda arkadan konusma olmayacagına göre...neyse uzatmayacagım..konu kapansın ya da ben defolup gideyim en iyisi..

Aylardır bu gruptayım, ilk defa boyle bir tepkiyle karsılastım, dün o mesajınızı okumadım evet, ister gezin ister tozun çok ta umrumda degıl acıkcası , biz buraya kilo vermeye kafa dagıtmaya gülüp eğlenmeye geloyoruz gergınlık yasamaya degil . Sizin okuycagınızı elbet bilerek yazdım, burda arkadan konusma olmayacagına göre...neyse uzatmayacagım..konu kapansın ya da ben defolup gideyim en iyisi..
Ezo lütfen uzatmayalım canım ortada büyütülecek hiç bir şey yok

Canım doğrudur ama iki gündür aynı açıklamayı yapıyorum ve bana sormadan sanki dalga geçer gibi başkasına sorması ne diyor bu diyerek yine de acıklama yaptıgım hslde hahha cesurlar yazınca biraz yükselmiş olabilirim
Birbirinizi tanımadığınız için yanlış anlaşılma var sadece lütfen uzamasın mevzu arada büyütülecek hiç bir şey yok

Senin gitmene gerek yok ben gidiyorum zaten.

Merhabalar
Canlarım
Hepinizi çok özledim. İnşallah en yakın zamanda toparlanıp geleceğim.

23 Nisan : 68,900
30 Nisan : 68,400
Fark : 500 gram
Yüzdeliği : 0,725 gram
U UcanSupurge ❤️
Eki Görüntüle 2837782
Çok güzel canım, cok geçmiş olsun inşallah toparlarsin cabucak
Çalışıyor musun canm. Biz aşırı içli dışlı da değiliz çok mesafelide değilz ortada bi yerlerde gidip geliyoruz işte 😂
Evet canm çalışıyorum kv bakıyor sağ olsun, biz gebelde bu durumdan sebep çok görüşürüz ama bunalan insanlar değiller çok şükür 😊 iyiyiz şimdilik , biz aynı apartmanda oturuyoruz üstelik 😂 ama yaz dönemi onlar köyde kızıma baktıkları için ben de köyden gidip geliyorum ise
Kilo bildirimi
Geçen cuma 64.65
Bugün 63.45
Fark -1200 gr
Yüzde 1,86
Eki Görüntüle 2837827
Kız Allah seni ne yapsın o nasıl eksi 😂😂😂
Tünaydın kızlar 😍🥰

geçen cuma: 60,50
Bugün: 59,70
Fark: 0.80
Yüzde: 1,32

Eki Görüntüle 2837843
Çok güzel ekurimmm 😍
Geçen hafta . 76.7
Bu hafta . 74.150
Fark. 2.45
Yüzde . 3.389. İlk defa yüzde hesapladım inşallah doğru yapmisimdir
Ve hedef kiloma ulaşamadım -150 yüzünden

Eki Görüntüle 2837823
Helal olsun supersinnnn 😊😍😍😍
Kv ile apartmanlar aynı bahçede yola cıkmadan gidiyoruz dedimya cesurlukla ne alakası var bunun. Siz hiç mi kimseyle görüşmüyorsunuz işe, markete, bakkala da mı gitmiyorsunuz? BEN mesela 1 bucuk senedir markete hiçç gitmedim avmye gitmedim alışverişimi internetten yapıyorum market işinide eşim hallediyor. Topluluğa hiç girmedim,çarşı, pazar hiç cıkmadım, ama kv çapraz ablamda yan apartmanda oturuyor onlarla görüşüyorum onlarla da görüşmesem evde kafayı yerdim. Bebegim 4 aylıkken pandemi bitti zaten 4 ay gaz sorunu yasadık ne çektiğimi bi ben biliyorum. Goklerce ye ne diyor bu diyerek sormak yerine bana sorabilirdin nasıl görüşyüorsunuz kv ile diye hiç hoş bi konusma şekliniz yok. Bilip bilmeden tanımadan insanları cesur diye yargılayamazsınız!
Canm ezoyla bana korna bekçisi diye takiliyorlar burda ondan espri yaptı, alınma lütfen 😊 sonuçta burdaki herkes birinci derece yakınlarıyla görüşüyor mecburen, ben saglikciyim ama kv ve KP riske atıyorum ama mecburum onlarla görüşmeye yoksa kizim ortada kalıyor
Kızlar bizim burada bankaya gidenlere ceza kestiler bsnkalar 10-16 arası açık değil miydi gidilebiliyordu diye biliyorum ?kim ne zaman ne için çıkabilir anlayabilmiş değilim ?
Hadi yaa gerçekten şaşırdım 😯 burda da dışarısı çok kalabalık anlamadım
Odamda çalışma masam vardı geçen cumartesi balkona çıkartmıştım bugün de artık düzelteyim balkonu dedim çiçeklik yaptım :KK70: ama çok sıcak İzmir kızlar . Koltuğum masam falan var balkonda iyice düzeltiyim de en azından yasaklarda balkon insana bir nefes olur .
Haftaya cuma hastaneye gideceğim birde yapacak birşey yok başım dönüyor fırıl fırıl baktırayım bir neden
Çok geçmiş olsun canım ihmal etme git mutlaka ama hastaneler sadece randevu ile bakıyor sanirim
Gecen hafta 57,300
Bu hafta 57,100 🤦
Fark -200
Yuzde 0,34
Eki Görüntüle 2837910
Olsun canım eksi eskidir üzülme 😍
Senin gitmene gerek yok ben gidiyorum zaten.
Lütfen ikiniz de bir yere gitmeyin, burda kaç kişiyiz böyle yanlış anlaşılmalıdır olabilir, yazı dilı sonuçta ikinizi de çok seviyoruz lütfen gitmeyin

Masallah masallah ekürim 👌👌 Sen bendende iyi vermişin 😍😍😍
Teşekkür ederim canım ♥️
Vay bir yüzde harikası da burda masallah tebrikler canim
Sağol canım benim ♥️
tebrikler canım 👏

teşekkür ederim canım
Sağol canım♥️
Maşallah melek maşallah geçen hafta tartıda nick tarih olmadığı için bu hafta alamıyorum seni listeye harika yüzdeyi kaçırdık 😕 gelecek hafta listeye güzel bi hazırlık bekliyorum 🥰
Yaaaa kaptanım yaa neden ama çok üzüldüm 🥺
Meleekk ne etttinn gıııızz😂 maşallah Subhanallah ben bir haftada bu kadar eksi hiç görmedim sanırım rekor oldu .ahh keşke listede olsaydın♥️
Sağol canım da listeye girememisim ki 🙁
wooowwww kız hakkaten geçtin beni. hiç mi bir şey yiyip içmedin :KK43:
Aslin da şöyle ben bu kadar az yiyen bı insan değildim ben günde 2 ekmek yerdim ama burda sizler gibi az yemeye gayret edince sonuç bu şekilde
Tebrik ederim canim guzel eksi

Tebrik ederim canim cok guzel

Masallah masallah guzel eksi
Sağol canım ♥️
M Melek963 ve Ayla- Ayla- uçtu ikincilik diyelim inşallah 🤣
🤣🤣
Defolup gidiyim diyince ben daha iki haftadır burdayım benim gitmem daha mantıklı olur.
Canım sadece yanlış anlaşılma var ortada gitmene gerek yok ki gitme canım ekurim daha bizle birincilik koltuğu için savascaklar kızlar rekabet yapcaz 🤣

Haftaya daha iyi eksi gelecek inanıyorum

Hey maşallah bin maşallah 🧿 haftaya deneme süren doluyor listeye güzel bir giriş olur inşallah 🥰

Yasemin de genelde öyle oluyor 😅

Canım benim artık iyileş de gel biz de seni çok özledik 😕

Kızımın doğum günü idi unutmam

Haftaya deneme süresi doluyor haftaya giriyor inşallah

Süperrr bi eksi daha :KK9:

Vayyyy sonunda geldi 50ler devammm az kaldı hedefe :KK36:

Maşallah melek maşallah geçen hafta tartıda nick tarih olmadığı için bu hafta alamıyorum seni listeye harika yüzdeyi kaçırdık 😕 gelecek hafta listeye güzel bi hazırlık bekliyorum 🥰

Ohh hele şükür yedin bitirdin kendini ama bak sonuç ne güzel 😍👏

Şaşırtayım derken şoka uğratma şenlik olmasın😂

Waaaawww bu ne bu gözler neler görüyor 😍listede olsan uçardık

Tebrikler canım iyilşip bu eksileri sağlıkla vermeni diliyorum Aslım benim♥️

Harika tebrikler 👏

Tebrikler canım çok güzel 👍

Meleekk ne etttinn gıııızz😂 maşallah Subhanallah ben bir haftada bu kadar eksi hiç görmedim sanırım rekor oldu .ahh keşke listede olsaydın♥️

harika canım bravo. tebrik ederim

çok iyi vermişsin canım tebrik ederim

wooowwww kız hakkaten geçtin beni. hiç mi bir şey yiyip içmedin :(

Tebrik ederim canim guzel eksi

Tebrik ederim canim cok guzel

Masallah masallah guzel eksi
Teşekkürler kızlar
Gecen hafta 57,300
Bu hafta 57,100 🤦
Fark -200
Yuzde 0,34
Eki Görüntüle 2837910
Eksi eksidir tebrikler canım 👏
Çok güzel canım, cok geçmiş olsun inşallah toparlarsin cabucak

Evet canm çalışıyorum kv bakıyor sağ olsun, biz gebelde bu durumdan sebep çok görüşürüz ama bunalan insanlar değiller çok şükür 😊 iyiyiz şimdilik , biz aynı apartmanda oturuyoruz üstelik 😂 ama yaz dönemi onlar köyde kızıma baktıkları için ben de köyden gidip geliyorum ise

Kız Allah seni ne yapsın o nasıl eksi 😂😂😂

Çok güzel ekurimmm 😍

Helal olsun supersinnnn 😊😍😍😍

Canm ezoyla bana korna bekçisi diye takiliyorlar burda ondan espri yaptı, alınma lütfen 😊 sonuçta burdaki herkes birinci derece yakınlarıyla görüşüyor mecburen, ben saglikciyim ama kv ve KP riske atıyorum ama mecburum onlarla görüşmeye yoksa kizim ortada kalıyor

Hadi yaa gerçekten şaşırdım 😯 burda da dışarısı çok kalabalık anlamadım

Çok geçmiş olsun canım ihmal etme git mutlaka ama hastaneler sadece randevu ile bakıyor sanirim

Olsun canım eksi eskidir üzülme 😍

Lütfen ikiniz de bir yere gitmeyin, burda kaç kişiyiz böyle yanlış anlaşılmalıdır olabilir, yazı dilı sonuçta ikinizi de çok seviyoruz lütfen gitmeyin
Haftaya görüşelim canım az biliyorum 😂

Back
X