• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Spor bildirimimi yapayım ama kimi etiketleyecegimi unuttum inanır mısıniz şu an 😱
Toplam 1 buçuk saat tempolu- hızlı tempolu yürüyüş 270 puan
10 bin adım da tamamlandi U UcanSupurge 😘

Eklentiler

• IMG_20210501_235201.webp
    IMG_20210501_235201.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 24
Temizlik yaptığım bezleri attım makineye(cam falanda silmiştim)
Kısa programda yıkandı.Açmak için kapağı tuttum sertte değildim tık dedi açılmadı.Sanirim kırdım.:KK51:Servisler açık mı ki.
Ya tüh daha emniyeti kalkmadan mi açmaya çalıştın ki yarın için bilemiyorum ama pazartesi arayıp şansını dene canım insAllah hallolur yoksa yatak bitene kadar sıkıntı

1 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
3 kaşık kısır (akşamdan kalan)
1 elma
4 zeytin

İftar
Bir kase şehriye çorbası
3 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık nohut
Bir tane muhley

Yatana kadar 2 litreye tamamlarım
Muhley inşallah kalorili bir şey değildir zaten geri kalan 3 çeşit karbonhidratlı :dua:
Aman dikkat et ekurim birden cikiyo sayilar

Afiyet olsun kizlar

Pazartesi niyetli olamk istiyorum canim temizlendim bugun sabah tartildim 56,4 gordum bir gunde - 700 gordum keske bugunde kabak’a kapatabilseydim
Kabaktan da hafif olmuş bence 1 yumurta ne ki
Ah ahh paylaşmaya utandığım menülerimi yazayım artık 🤭

30.04.21

Sahur yok

İftar
3 buçuk yuvarlak lahmacun fındık değil biraz büyük
Salata
Ayran
Halka tatlı 1 2 tane
Yeni dünya 3 4 tane

Su 1.5 anca
Spor da yok

01.05.21
Sahur yok

İftar
Yaklaşık 20 adet küçük sarma ve 1 adet kabak dolma
1 buçuk kase cacık
2 3 lokma pide ekmek

Su yatana kadar 2 L olur
Spor yok
U UcanSupurge
Kurban olduğum 3 lahmacun nedir 2 halka nedir:skandal:bunlardan sonra 20 sarma az bile geldi pazartesi göreceğiz günahının bedelini şayet bugün hafif geçmezse
01.05 2021
12.00
2 yumurat ile peynirli omlet, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm ekmek, 1 tk tereyağı reçel

15.00 sade kahve 6 çilek, küçük muz

19.30 1 kepçe tarhana çorbası , 4 yk et sote, yoğurt, 3 hurma

Su: 2lt
Spor yok ama ben de temizlik kervanına katılanlardanim
Afiyet şifa olsun
Bugün
Öğle 13.30
Çocuklardan kalma çok az patates kızartması
Peynir domates
1 avuç kadar haşlamadan ıslanmış çiğ nohut
1.5 dl güllaç 🙈

Akşam 19.30
1 avuç yine aynı nohuttan
3 yk yoğurtlu kabak
1 kahve
2 lt su içerim
M Manolya15
Islatılmış nohut mu hurmadan sonra yeni icat 🤣 gadasını aldığım 1 buçuk güllaç ne full nişasta-şeker çocuktan kalan sebze salatalık meyve filan onları yesen ya anlaşılan regl dönemindesin yarına dikkat pazartesi ara tartıda külahları değişmeyelim
Temizlik yaptığım bezleri attım makineye(cam falanda silmiştim)
Kısa programda yıkandı.Açmak için kapağı tuttum sertte değildim tık dedi açılmadı.Sanirim kırdım.:KK51:Servisler açık mı ki.
Aaaa olacağı varmış canım tornavida tarzı bir şeyle açılmaz mı ya da boş ver servisi bekle elektrik filan çarpmasın kendi başına iş açma yine

Muhley inşallah kalorili bir şey değildir zaten geri kalan 3 çeşit karbonhidratlı :dua:

Kabaktan da hafif olmuş bence 1 yumurta ne ki

Kurban olduğum 3 lahmacun nedir 2 halka nedir:skandal:bunlardan sonra 20 sarma az bile geldi pazartesi göreceğiz günahının bedelini şayet bugün hafif geçmezse

Afiyet şifa olsun

Islatılmış nohut mu hurmadan sonra yeni icat 🤣 gadasını aldığım 1 buçuk güllaç ne full nişasta-şeker çocuktan kalan sebze salatalık meyve filan onları yesen ya anlaşılan regl dönemindesin yarına dikkat pazartesi ara tartıda külahları değişmeyelim

Aaaa olacağı varmış canım tornavida tarzı bir şeyle açılmaz mı ya da boş ver servisi bekle elektrik filan çarpmasın kendi başına iş açma yine
Yapacak bişey yok bekleyeceğim.Tek derdim inşallah tamirci bulabilirim.bir keresinde çamaşır makinem bozuldu.Servis götürdü.iki hafta elimde yıkadım.Öyle olmaz yine inşallah.

Selamlaaarrr güzel takımımmm sizi çok özlediiim, mezun oldum kayboldum gibi oldu farkındayım 😔ama buralarda olmaya devam edeceğim için inş(sizden kopamayacağımı bildiğim ve buranın diyet dışında hayatı da paylaştığımız bir topik olduğunu da bildiğim , hissettiğim için) yazmamıştım ama araya böyle süre girince yine de mahçup oldum,, tam hedefime ulaşamasam da hedefime çok yaklaşmış olmamda başta U UcanSupurge zehram olmak üzere herbirinizin ayrı ayrı emeği hakkı var, yaptığınızı olumlu olumsuz yorumların, diyet dışındaki paylaşımlarımızın, birbirimizi toparlamamızın çok çok önemi var, etkisi var, her birinize ayrı ayrı minmettarım ve sizi çok seviyorum, sizinle bağ kurduğumu biliyordum ama buraya uğrayamadım bu kısa sürede daha da ayrı hissettim, inş hepiniz çok iyisinizdir, aramızda rahatsızlananlar vardı, inş toparlanmışsınızdır,gerçi okuyabildiğim kadar okucam inş geçmişi de, tabii çooook sayfa birikmiş doğal olarak😊yine de herkes güncel durumunu yazar inş, hepinizi çoook merak ediyorum.
Not:Bu bir veda yazısı değildir😊😊😊, ben yine buralardayııımmm inş

Yapacak bişey yok bekleyeceğim.Tek derdim inşallah tamirci bulabilirim.bir keresinde çamaşır makinem bozuldu.Servis götürdü.iki hafta elimde yıkadım.Öyle olmaz yine inşallah.
Ay umarım öyle olmaz bi mandal değiştirecekler ona göre tedarikli gelip evde halledebilirler bence servis açık olsun da tanıdığınız komşu vs yok mu bizim alt kat komşu Profilo servisine bakıyor anlıyor bu işlerden bu tip durumlarda hele garantisi bitmiş bi ürünse onu çağırıyoruz

Selamlaaarrr güzel takımımmm sizi çok özlediiim, mezun oldum kayboldum gibi oldu farkındayım 😔ama buralarda olmaya devam edeceğim için inş(sizden kopamayacağımı bildiğim ve buranın diyet dışında hayatı da paylaştığımız bir topik olduğunu da bildiğim , hissettiğim için) yazmamıştım ama araya böyle süre girince yine de mahçup oldum,, tam hedefime ulaşamasam da hedefime çok yaklaşmış olmamda başta U UcanSupurge zehram olmak üzere herbirinizin ayrı ayrı emeği hakkı var, yaptığınızı olumlu olumsuz yorumların, diyet dışındaki paylaşımlarımızın, birbirimizi toparlamamızın çok çok önemi var, etkisi var, her birinize ayrı ayrı minmettarım ve sizi çok seviyorum, sizinle bağ kurduğumu biliyordum ama buraya uğrayamadım bu kısa sürede daha da ayrı hissettim, inş hepiniz çok iyisinizdir, aramızda rahatsızlananlar vardı, inş toparlanmışsınızdır,gerçi okuyabildiğim kadar okucam inş geçmişi de, tabii çooook sayfa birikmiş doğal olarak😊yine de herkes güncel durumunu yazar inş, hepinizi çoook merak ediyorum.
Not:Bu bir veda yazısı değildir😊😊😊, ben yine buralardayııımmm inş
Hoş geldin Sefa geldin canım nasılsın iyi misin ? Bu kadar özletme kendini senden sonra yaprak dökümü gibi bu hafta da Beyaz leylak Beyaz leylak mezun oldu ayrılmayın bir yere hep aramızda olun inşallah

Ay umarım öyle olmaz bi mandal değiştirecekler ona göre tedarikli gelip evde halledebilirler bence servis açık olsun da tanıdığınız komşu vs yok mu bizim alt kat komşu Profilo servisine bakıyor anlıyor bu işlerden bu tip durumlarda hele garantisi bitmiş bi ürünse onu çağırıyoruz
Ne güzel valla.Babamlara soracağım yarın sabah.Onlarin vardır belki tanıdığı.

Back
X