• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşam 1 saat koşar ona göre yesin :KK62:

Oh oh başlangıçtan bu yana kaç cm oldu acaba ?

Ay hallolur inşallah ya
Koşar yine de yer o😂

Göğüs:10
Kol:9
Kalça:10
Bacak:20
Bel:20
Göbek:16
Cm gitti canım :nazar: :KK200:

İnşallah canım.hallolur makine önemli çünkü.

Akşam 1 saat koşar ona göre yesin :KK62:

3 lahmacunu niye yedin ?

Oh oh başlangıçtan bu yana kaç cm oldu acaba ?

Kesinlikle canım zayıfladın zaten sıkılaşman gerek 57 kilo birinin 40 beden giymesi de ayıp yani

Ay hallolur inşallah ya

Çok açtım 🥲 bir daha yemem tamam

Ooo kolay gelsin canim.
Yaa benim hiç gözüm basmıyor öyle işlere 🤦🏼‍♀️

Yeme yeme cumaya ne kaldı surda😂😂😂
Sağol canım benimde bayadir basmıyordu da bı cesaret yaptım yok yemeyeceğim yeminliyim ki 😌😄
Hayra alamet değil bu iş :skandal:
Hayır hayır Zehracim yeminliyim yiyemem kalanı da buzluğa atacağım zaten cuma belki 1 tane yerim
Fit mutlu anne Fit mutlu anne niyeti bozmuş yiyecek ben sana deyim.:sus::KK66::-):-)
Çok beklersiniz balım 🤭
Olur mu canım yapıp yememek.. O kadar emek veriyorsun iftarda iki üç tane ye bişey olmaz 🙈😘
Tüh yeminliyim bak görüyon mu :D
Ayy benim koca da istiyor sürekli arada yapıyorum mecbur misal dün akşam ona sufle yaptım ben hurma yedim 😣 zaten her akşam tatlı alıp geliyor Allahtan hazır baklava falan
Ben hazırda seviyorum ama en baklavası ayrı tabi normalde eşim de çok tatlı sever ama eskisi kadar istemiyor o da rejimde olunca yapmazsın zaten diye söylemiyorum diyor yoksa her gün ver yer
Günaydın kızlar bugün camları silmeye kalktık hadi bakalım aksama biyer inşallah
Kolay gelsin canım
Ölçülerim:
Göğüs:100 bir cm küçülme var
Kol:27 aynı
Kalça:110 üç cm gitmiş
Bacak:50 iki cm incelmiş
Bel:86 iki cm incelme
Göbek:97iki cm incelme
Ben de bir aylık durum bu :nazar::KK50:

U UcanSupurge
Süper incelme canım MaşAllah ya ben düzenli spor yapmadığım için sıkılasma olmadı daha doğumdan sonra daha bı kaç aydır yeni toparladı sanki vücudum bklm bundan sonrası için bende ölçü alayım kaydedeyim
Kızlar Ramazan'dan sonra yürüyüş ve sporu yapacağım çok kararlıyım çünkü ölçülerim güzel ama basen kalça yüzünden 38 beden etek olmadı dar geldi belimde yüzüyor ama basene oturuyor.ı kadar aç kaldım işe yarasın bari😊
Yürüyüş ve squat kalça basen için iyi toparlayıcı canım
Tamirci geldi çamaşır makinesinin kapağını aldı gitti.Şimdilik 120 lira istedi bakalım 🙄
O kadarla kalır insAllah hallolur cnm iyi gelmiş tamirci
Koşar yine de yer o😂

Göğüs:10
Kol:9
Kalça:10
Bacak:20
Bel:20
Göbek:16
Cm gitti canım :nazar: :KK200:

İnşallah canım.hallolur makine önemli çünkü.
Koşarım ama yemem 😄 toplam incelme çok güzel cnm tebrikler 🤩

Sağol canım benimde bayadir basmıyordu da bı cesaret yaptım yok yemeyeceğim yeminliyim ki 😌😄

Hayır hayır Zehracim yeminliyim yiyemem kalanı da buzluğa atacağım zaten cuma belki 1 tane yerim

Çok beklersiniz balım 🤭

Tüh yeminliyim bak görüyon mu :KK70:

Ben hazırda seviyorum ama en baklavası ayrı tabi normalde eşim de çok tatlı sever ama eskisi kadar istemiyor o da rejimde olunca yapmazsın zaten diye söylemiyorum diyor yoksa her gün ver yer

Kolay gelsin canım

Süper incelme canım MaşAllah ya ben düzenli spor yapmadığım için sıkılasma olmadı daha doğumdan sonra daha bı kaç aydır yeni toparladı sanki vücudum bklm bundan sonrası için bende ölçü alayım kaydedeyim

Yürüyüş ve squat kalça basen için iyi toparlayıcı canım

O kadarla kalır insAllah hallolur cnm iyi gelmiş tamirci

Koşarım ama yemem 😄 toplam incelme çok güzel cnm tebrikler 🤩
Teşekkürler canım 😘

7 Kasım 2020
Göğüs: 115
Bel: 99
Kalça: 118
Bacak: 69
Boyun: 38

89 kg imisim

2 Mayıs 2021
Göğüs: 113
Göğüs altı: 93
Bel: 95
Göbek: 102
Kalça: 113.5
Basen: 110
Boyun: 37
Sağ bacak üst: 66
Sol bacak üst: 66
Sağ bacak alt: 40.5
Sol bacak alt: 40
Sağ kol: 33
Sol kol: 32

83.8 kg
Bu sefer ayrıntılı ölçü aldım bklm

7 Kasım 2020

89 kg imisim

2 Mayıs 2021

83.8 kg
Vay bel 4 kalça nerdeyse 5 cm incelmiş :KK9:

Vayyy senunkı tatlının hasını haketmişşş😍🧿
Aynen ama şimdi yapamam hafta ici yaparım 😂 aksamà hazır tatlı var almıştı
7 Kasım 2020

89 kg imisim

2 Mayıs 2021

83.8 kg
Süper incelmiş sin canım tebrik ederim

Vay bel 4 kalça nerdeyse 5 cm incelmiş :KK9:
Saol cnm göğüsu çok baz almıyorum emizrince çok oynuyor ama kalça bel basen önemli şu an için 😘
Hani niyeti bozmuştu hani yiyecekti :63: minik kuşum minnoşum çok takdir ettim seni:KK60:
Cuma günü güzel eksi görürsem yerim kaptanım ama 😄🤭 ceviz kadar hamuru incecik açtım 8 e böldüm bı tane yesem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Süper incelmiş sin canım tebrik ederim
Saol cnm daha iyi olur inşAllah
Bu hafta neden veremedıgım ortaya cıktı, regl oldum şimdi 15 gub gecıkmeli, düzensiz olcak bi süre sanırım ,inş cumaya hafiflerim🙏
Yaa hadi gözün aydın o zmn cnm ben gelmeyecek gibi şöyle bu ay bklm ramazan bitince gelse artık süper olur cumaya kadar şişliğin iner eksi görürsün sende 🤩

Saol cnm göğüsu çok baz almıyorum emizrince çok oynuyor ama kalça bel basen önemli şu an için 😘

Cuma günü güzel eksi görürsem yerim kaptanım ama 😄🤭 ceviz kadar hamuru incecik açtım 8 e böldüm bı tane yesem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Saol cnm daha iyi olur inşAllah

Yaa hadi gözün aydın o zmn cnm ben gelmeyecek gibi şöyle bu ay bklm ramazan bitince gelse artık süper olur cumaya kadar şişliğin iner eksi görürsün sende 🤩
İnş canım ,bu arada ölçülerın cok iyi ,tebrıkler baya bi incelmişsşin🧿

Bu hafta neden veremedıgım ortaya cıktı, regl oldum şimdi 15 gub gecıkmeli, düzensiz olcak bi süre sanırım ,inş cumaya hafiflerim🙏
Cuma’ya güzel bir eksi bekliyor bizi o zaman :KK5:
Cuma kaçamak hakkın var zaten canım elbette yiyebilirsin hiç yapmadım o tatlıdan

Back
X