• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

IMG_20210607_072857.jpg

Afiyet olsun canım 👍🏻 Sarmanın yanına yoğurt iliştirseydin keşke sahur da yapmadığın için meyve de göze batmıyor su az ama

Afiyet şifa olsun canım 👍🏻Su biraz artmalıymış sanki özellikle kabızlık problemini sık yaşadığın için

Çok güzel kızlar da kendin de söylemişsin su biraz daha artmalı canım

Güzel fakat meyve saati geç aç yani mide boş uyusan var ya kilo verimin nasıl artacak uykuda yağ yakımı nimetinden faydalanmış olacaksın böylece

Hayırlı sabahlar canım kolay gelsin Hatice’nin dediği gibi fotoğraf yoksa yazdığın da geçerli

Güzel geliyor göze afiyet olsun Haticem
Canım bugun niyetliyim o yüzden yedim birazda sahur falan yapmadım en son meyve yedim

Tok karnına 84.7 kiloyum.Daha önce cuma gruplarında kilo vermiştim .Aranıza tekrar katılmak istiyorum.
Kızlar 💜 geçen sene 7 Haziran 2020 de cuma yarışmasına katılmak isteyen mesajım 🤭

Aradan tam bir yıl geçmiş 😍

Diyete başlama yıldönümüm nasıl bir kutlama yapsam 🤣

Anı olarak kalsın burda 🧿

Günaydın kizlarrr.
Bi türlü motive olamadim. 57 ye kadar burda kalmak istiyordum hergün kendi kendime bu sabah tam motive grupta olacağım diyorum ama bi bakiyorum akşam olmuş biraz da temizlik telaşı var ve cocuklarla yapamadikca stres oluyorum. 1 ay sonra düğün var ve biz de de agirlayacagiz mecbur temizlik yapmam lazim. Cok stresliyim. Diyete devam ama burda aktif olamayinca kötü hissediyorum kusura bakmayin lütfen. Buranin sorumluluğu nu da yerine getiremedigim için 65 te mezun olacağım galiba😞😞

Günaydın kizlarrr.
Bi türlü motive olamadim. 57 ye kadar burda kalmak istiyordum hergün kendi kendime bu sabah tam motive grupta olacağım diyorum ama bi bakiyorum akşam olmuş biraz da temizlik telaşı var ve cocuklarla yapamadikca stres oluyorum. 1 ay sonra düğün var ve biz de de agirlayacagiz mecbur temizlik yapmam lazim. Cok stresliyim. Diyete devam ama burda aktif olamayinca kötü hissediyorum kusura bakmayin lütfen. Buranin sorumluluğu nu da yerine getiremedigim için 65 te mezun olacağım galiba😞😞
Kolay gelsin canim. Daha bir ay varmış temizliği yaparsın acele etme. Çocuklar toparladilarmi ondan gelemiyordun belkide.

Günaydın kızlar 🤗
Evde değilim sabah tartıldım erkenden ama şişlik vardı artidaydim o yüzden cumaya güzel rakam görürüm insAllah
İnşallah canım Cuma’ya kadar dikkat aman diyeyim
Kızı okula bıraktım geldim 25 dakikada yürüyüş yapmış oldum :KK71: :KK71:
Tartıldım ama tartı pek iç açıcı değil hala 71.5 im.
Ben kahvaltıya kaçar güzel bir hafta olsun ins canlar❤️❤️
O da eksilir merak etme:KK39:
Çok güzel :KK9:
Canım bugun niyetliyim o yüzden yedim birazda sahur falan yapmadım en son meyve yedim
Allah kabul etsin canım
Kızlar 💜 geçen sene 7 Haziran 2020 de cuma yarışmasına katılmak isteyen mesajım 🤭

Aradan tam bir yıl geçmiş 😍

Diyete başlama yıldönümüm nasıl bir kutlama yapsam 🤣

Anı olarak kalsın burda 🧿
mezuniyetin üzerine çok koymadan harekete geçmiş olman harika böylece çok uzun süre kilonu korursun 🧿
günaydın canlarııımmm :KK60: :KK60:
biraz yoğunum, haftabaşı yoğunluğu, biraz toparlayıp geleceğim :KK200:
Kolay gelsin canım 😘
Günaydın kizlarrr.
Farkındayım canını sıktığının mezun edelim istersen zaten dikkat edeceğine eminim toparlandığında işlerin hafiflediğinde mezuniyet kilonun altında olursun zaten listeye tekrar girmen de sıkıntı olmaz ama mezun olup coşacağım dersen mezun etmem seni :KK67:

Kolay gelsin canim. Daha bir ay varmış temizliği yaparsın acele etme. Çocuklar toparladilarmi ondan gelemiyordun belkide.
Sağol canım benim. Cocuklar daha iyiler şükür. Bi duzene giriyorum bir şey çıkıyor kopuyorum.

İnşallah canım Cuma’ya kadar dikkat aman diyeyim

O da eksilir merak etme:KK39:

Çok güzel :KK9:

Allah kabul etsin canım

mezuniyetin üzerine çok koymadan harekete geçmiş olman harika böylece çok uzun süre kilonu korursun 🧿

Kolay gelsin canım 😘

Farkındayım canını sıktığının mezun edelim istersen zaten dikkat edeceğine eminim toparlandığında işlerin hafiflediğinde mezuniyet kilonun altında olursun zaten listeye tekrar girmen de sıkıntı olmaz ama mezun olup coşacağım dersen mezun etmem seni :KK67:
Aynen öyle yapalim canim. Yok hedefim kurbana kadar 57 olmak canim. Birakmam. Sadece buranın sorumluluğunu yerine getiremedigim için mahçup oluyorum

Çok iyi ekürim bu hafta böyle giderse 3 kilo gider 😂😂 Birazda suyu arttırsan cok iyi olur canm
Aynen su az canım inşallah ama 3 kilo zor gibi
6 haziran menü
Kahvaltı 11.00
Yumurtalı sogan kavurma
3 zeytin
Domates salatalık
Bir dilim salam
Bir dilim kaşar
Bir dilim beyaz peynir
Bir dilim ekmek

14.30
Hindiba kahve

19.00
Bir servis kaşığı sac kavurma
4 kasık bulgur pilavı
Bir kase yogurt
Bol salata

21.00
5 erik
2 cilek

3.5 lt su
Spor yok
Güzel canım afiyet olsun

En Büyük TÜRKİYE 9.TAKIM SPOR SONUÇLARI En Büyük TÜRKİYE

:sampiyon: 1. @Breeze96: 1780 p :KK9:

:KK71:2. Ucmelekannesi Ucmelekannesi : 1125 p:KK9:

:KK49: 3. asliogretmen asliogretmen : 1085p :KK9:

:KK200::spor: HEPİNİZI TEBRİK EDERİM KIZLAR ÇOK GÜZEL SPORLAR YAPILDI BU HAFTA :KK200::spor:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Emeğine sağlık canım. Çok teşekkür ederim ❤️

28 MAYIS - 3 HAZİRAN ADIM LİSTESİ

Üye
Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Toplam
14.10310.99010.15110.5709.85110.18110.81976.665
10.00010.00010.00011.00013.00010.00012.00076.000
4200123330468.479
9.18010.04810.01716.84317.25212.01912.46287.821
5.61611.18215.08810.1128.5935.34855.939
7.0007.0007.00021.000
5.8699.88615.755
6.0008.2228.0228.00030.244

ADIM YARIŞMASI DERECELERİ

1- @Breeze96 :sampiyon: - 87.821 Adım

2- asliogretmen asliogretmen :KK200: - 76.665 Adım

3- kumsal68 kumsal68 :KK36: - 76.000 Adım

emeğine sağlık biricik kaptanım ❤️ Tebrikler canlar
Selam kızlar 💜

Kilo verme serüveninde sizinle yolculuk yapmak istiyorum.

Eki Görüntüle 2864507
:cool: Kimleri görüyorum ? 🥰
AD: Sudem
BOYUNUZ:1.71
KİLONUZ:71.1
HEDEF KİLONUZ:63.9
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 ,9
EMZİRİYOR MUSUNUZ:yok
MESLEĞİNİZ: öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fit olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:boğa lik 🤣yemeyi seviyorum.66-77-83 skalasinda gezdim 14 yıldır.
son 5 ayda 5 kilo aldım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:eğlenceyi severim ,dostluğa önem veririm ,sıcakkanlıyım,giriskenim,spor yapmayı seviyorum 🤗
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Bol bol çene yaparım 🤣çok laf çok iş 😁

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 💜
Hoş geldin balım ❤️

Back
X