• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Az once zil caldı , eşimin dayısı . Kızımı uyutuyodun uyandı. Hayırdır ıns dedıl bu saatte . Evi bok goturuyo tabi cocuklu ev, etrafa yemek saçılmış vs. Bu halımı gormesını istemem kimsenın, habersız gelmekeri hiç sevmıyorum hiç.
Habersiz gelinir mi ya.Hiç sevmem öyle tipleri.

Ayda bir boyle yapıyor , yaw bi yoldayken bari ara , aynen ugramış öle...
Değişik ben en yakınıma bile habersiz gitmem ne gerek var.
Eskilere sorsan önceden habersiz giderdik ne güzel zamanlardi falan filan anlatırlar ama devrin degistigini kabul etmiyorlar

Burası Ankara ev düğünleri çok olur
Garajda hatta yolda oynarlar.eşim dediki Pandeminin en güzel yönü gürültü olmuyor ne cekiyorduk geceyarisina kadar.
Bunu sabah söyledi öğlene bir alt binamızda bir karşı binamızda iki düğün başladı arada kaldık kafam şişti valla. :confused:

14 Ağustos menüm

Kahvaltı:10.00
4yk menemen
Kk peynir
4 zeytin
2dilim ekmek

Ara:13.00
4çiğ badem
4fındık
1yeşil elma

Aksam:16.30
8yk kıymalı kabak
1kase cacık

Ara:18.00
2ince dilim karpuz

Su:2litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Güzel menü canim afiyet olsun sporda var 👏
Garajda hatta yolda oynarlar.eşim dediki Pandeminin en güzel yönü gürültü olmuyor ne cekiyorduk geceyarisina kadar.
Bunu sabah söyledi öğlene bir alt binamızda bir karşı binamızda iki düğün başladı arada kaldık kafam şişti valla. :confused:
Zaten söylenen şey mutlaka olur😂
Tek olsaymis en azından dinlediginiz şarkı belli olurdu😂

Kızlar kızımım ateşi yuksek 6 saattır , suanda da 38.5 cok tedirginim ,calpol vermıstım şimdide fitil verdım 30 dk ya gecmesse acile gıdeyom demi , ay diş mi kovit mi inş degıldır ya, var mı bebegı kovid olan test yapıolarmı ,kızım 15 aylık
Geçmiş olsun canım

Kızlar kızımım ateşi yuksek 6 saattır , suanda da 38.5 cok tedirginim ,calpol vermıstım şimdide fitil verdım 30 dk ya gecmesse acile gıdeyom demi , ay diş mi kovit mi inş degıldır ya, var mı bebegı kovid olan test yapıolarmı ,kızım 15 aylık
Covid değildir inşallah canım çocuklara covid testi yapmıyorlar diye biliyorum ilaç vs verilmediği için muhtemelen diştir bence

Geçmiş olsun canım. Çocuklara test yapmıyorlar benim bildigimde. Distir ins

Kızlar dün dısardaydık tum gun , kızın aklına meme gelmedi hiç, ben de o uyurken bi sagayım dedım , 10 cc bile çıkmadı ben şok. Günde 2 kere falan emmek istiyodu bayadır zaten, azalmış heralde sütüm ama bu kadarını beklemıodum o cekerken daha cok cekıyodur muhtemelen.
Emdikçe artar sütün canım bi de büyüdüğü için iyi çekiyordur daha küçükken olduğu gibi dolu dolu olmaz göğsün zaten kızım kreşe gittiğinde 8-10 saat emziremediğim için benim de sütüm epey azalmıştı
Gec oldu kusura bakma canım kilo aldım malesef troid ilacını bırakınca hemen aldım 66 kg yum su an artık dur demezsem 70 olacağım gruba katılmak istiyorum tekrardan ayrıca cocuk düşünüyorum ve bunun için kg vermem lazım pko olduğu için kaptanim beni gruba alır mı acaba tekrardan 🤗 U UcanSupurge
Hoş geldin canım izin hakkın dolmadığı için kendi isteğinle ayrıldı yazmıştık listeye girmeden free listede devam edebilirsin elbette ilacını niçin kullanmıyorsun canım gebeliği de engelliyor diye biliyorum bu durum
Az once zil caldı , eşimin dayısı . Kızımı uyutuyodun uyandı. Hayırdır ıns dedıl bu saatte . Evi bok goturuyo tabi cocuklu ev, etrafa yemek saçılmış vs. Bu halımı gormesını istemem kimsenın, habersız gelmekeri hiç sevmıyorum hiç.
Ay daha önce de gelmişti böyle diye hatırlıyordum doğru hatırlamışım en sevmediğim habersiz misafir
14 Ağustos menüm

4yk menemen
Kk peynir
4 zeytin
2dilim ekmek

4çiğ badem
4fındık
1yeşil elma

8yk kıymalı kabak
1kase cacık

2ince dilim karpuz

180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım ne güzel yürümüşsün 👏🏻

Pazartesi tartılıp başlayayım o zaman olmaz mı 🥰 bugün yarın düğün alışverişim var kv gideceğiz Almanya’dan gelenlerimiz var dolayısıyla zaten dikkatsiz beslenirim yine 🙈

aminn kuzum sağolasın inşallah çabucak atlatırız, Rabbim beterinden korusun diyorum ama son birkaç aydır hep hastalıkla sınanıyoruz, inşallah şifasını bulur 😔 annem herşey çok takar kafasına hele son öğrendiği kalbinin ve ciğerinin durumu mahvetti onu, vücut da hemen tepkisini verdi tabii
Basla kuzi ama dediğin gibi böyle kalablik ve koşturma olunca insan dikkat edemiyor,kuzum Allah çaresiz hastalık vermesin inşallah bununla kalır 🤲
Kızlar dün dısardaydık tum gun , kızın aklına meme gelmedi hiç, ben de o uyurken bi sagayım dedım , 10 cc bile çıkmadı ben şok. Günde 2 kere falan emmek istiyodu bayadır zaten, azalmış heralde sütüm ama bu kadarını beklemıodum o cekerken daha cok cekıyodur muhtemelen.
Emince daha çok geliyordur , bir de çocuk daha az emdiği için azalır sütün ,gece emmemesi etkiler muhakkak sütünü ama zaten büyüdü olan yeter ona
Gerçekten kim sever habersiz misafiri yani en fazla çok yakınım kardeşim falan olur yoksa insan çekiniyor ev hali sonuçta
14 Ağustos menüm

4yk menemen
Kk peynir
4 zeytin
2dilim ekmek

4çiğ badem
4fındık
1yeşil elma

8yk kıymalı kabak
1kase cacık

2ince dilim karpuz

180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Gayet güzel canım afiyet olsun 😘
Ahahahah sizi bekliyorlarmis ,😁😁
Covit değildir büyük ihtimal, usutmis olabilir viral birşey olabilir

Test yapmiyorlar cnm komsumun oglu da oyle atesli kotuydu test yaparlarmi diye sormus kendisi yapsakta bi ilaci yok o yuzden yaptirmak da boșa risk demisler.
Insallah degildir ama kotu dusunme. Calpol ates dusurucu olark degilde daha cok agri kesici olark kullaniliyor diye biliyorm ben

Menum:

10:00 Kahve,1 züber

11:30 1 bardak sut, 3yk yulaf, 10 findik, 1 yk chia

18:30 1 tabak etli nohut yemegi, Salata, 3 dilim karpuz

20:30 2 kuru kayısı, 2 ceviz

5.000 Adım
2.5lt Su

Kizlarrr kizlarr size birşey demem lazım🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Akşam öyle bir tatlı krizine girdim ki anlatamam ben bahadır böyle olmuyordum saat 10 a kadar dayandım lakin kızım kalkıp kek yaptı o saatte yapma demelerime rağmen🙈🙈zaten kendinle savasiyordum. 2 dlm sade anne keki ve 1 küçük su bardağı gazoz içtim .😭😭😭

Şimdi bugün nasıl beslenmek diye düşünüyorum kara kara😭😭
Oluyor bazen cnm enazindan telafi icin zamanin var ne yap et cumaya eksi gel yoksa bu gunu kafana kakarizzz :confused: :rolleyes:
33 aylık falaniz bizde gündüz uyumadigi zaman çok huysuzlaniyor canim . Gündüz uyuduğu da akşam 10 gibi uyuyor ama uyumazsa 8de uykusu geliyor benimki azcik uykucu sanırım😂

İns canim ya gergin yarım sabah erkenden çıktım diyorum yataktan cikasim gelmiyor

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Bilmiyom bilmiyommmm😭

Demi korkumdan tartilmadim artı görüp uzulmuyum diye . İns akşam üzeri spor yapmaya çalışacağım canim
Hmm anladm cnm masallah ona uykuyu da swviyor demekki. Bugun sabah 9bucuk uyandi 3 saat parkta oynadi ki uyusn yorulsn dedm saat 4 de uyudu ama 45 dk ugrastm yani uyumasi icin neyse 1 saat civari uyudu smdi hala uyanik ve uyumuyor :/
Kabak sezonumu açmış bulunmaktayım.
Diyetime hayırlı uğurlu olsun:kk77:
Ohh hayirli olsun bende acmaliyimmm:)
Hmm baya az emmeyle farklidir illaki
Gec oldu kusura bakma canım kilo aldım malesef troid ilacını bırakınca hemen aldım 66 kg yum su an artık dur demezsem 70 olacağım gruba katılmak istiyorum tekrardan ayrıca cocuk düşünüyorum ve bunun için kg vermem lazım pko olduğu için kaptanim beni gruba alır mı acaba tekrardan 🤗 U UcanSupurge
Anladim cnm kacla mezun olmustun, yeniden basarabillirain insallah hayirlisi olsun cocuk icinde cnm bu 2 cocuk olucak insallah dimi senin :)

Emerken daha fazla geliyordur bence de cnm dışarda benimkinin de aklına pek gelmez neyle sağıyorsun makinen mi var bu arada sürekli emdiginden benimde çok dolu dolu olmuyor artık yemekler ana öğün anne sütü ek gıda gibi olduğundan sıkıntı olmaz cnm gece yatacağında emmisti dün gece MaşAllah uyanmadı sabah göğüslerim dolmuş tabi ikisini de emdi tek seferde biriyle doymuyor
Ayyyy bende hiç sevmiyorum yeminle benim evde felaket iş yaptırmıyor oğlan hiç temizlik yapmam lazım bugün komşu uğramış bı elbisesini tamir yaptirmak için gelmiş ev dağınık berbat dedim k.b 🤷
Nasıl oldu düştü mü cnm ateşi calpol düşürmüştür insAllah çokta yüksek değil bence önemli bişey değildir insAllah diş sıkıntısı falan olabilir mi

İyi geceler kızlar
14 Ağustos menüm
Kahvalti
Avuç içi kadar beyaz ekmek
Peynir
Domates salatalık
Yoğurt

Ara
1 kucuk kase çikolatalı gevrek 1 bardak sütle

Akşam (ızgara)
1 adana çöp şiş
1 tavuk çöp şiş
1 büyük alabalık
Domates salatalık maydanoz
1 dilim kavun

1 süt mısır

Su 2.5 lt
Spor yok

Ya hoş geldin canım ben de dün döndüm evime mesajını görünce mutlu oldum nasılsın ?
nım başka yere etiketlemissin 😍😂 memleketten +2 ye yakın döndüm 🙈 1 ini verdim 1 kaldı grupta devam ediyorum biraz daha düşmek hedefim inşallah yapabilirim

Hg canım iyi diyelim iyi olalım 😉 sen nasılsın

Merhaba canım özlettin kendini nasılsın

Canım benim özlettin kendini nerelerdesin

Hoşgeldin canım aynı dünya telaşesi ugrasiriz. Sen nasilsin
Saolun kizlar ben de iyim dört gün önce döndüm Türkiye'den yoğun ve uzun b tatil geçirdim ama çok iyi geldi valla şükür yerleştim şimdi biraz kendimi toparlamaya dönmem lazım
Turkiyedeyken abarttikca abarttım +3kiloyla dondum 6haftada. 😔😔
En kısa zamanda telafi etmem lazim bunu

Emerken daha fazla geliyordur bence de cnm dışarda benimkinin de aklına pek gelmez neyle sağıyorsun makinen mi var bu arada sürekli emdiginden benimde çok dolu dolu olmuyor artık yemekler ana öğün anne sütü ek gıda gibi olduğundan sıkıntı olmaz cnm gece yatacağında emmisti dün gece MaşAllah uyanmadı sabah göğüslerim dolmuş tabi ikisini de emdi tek seferde biriyle doymuyor

Ayyyy bende hiç sevmiyorum yeminle benim evde felaket iş yaptırmıyor oğlan hiç temizlik yapmam lazım bugün komşu uğramış bı elbisesini tamir yaptirmak için gelmiş ev dağınık berbat dedim k.b 🤷

Nasıl oldu düştü mü cnm ateşi calpol düşürmüştür insAllah çokta yüksek değil bence önemli bişey değildir insAllah diş sıkıntısı falan olabilir mi
Ay duramadık gittik acile, fitil de verdık gecmedi cunku. Ozel bi hastanenın aciline gittik , hemşire bi türlü damar yolu bulamadı kız agladı delı gıbı , sonra baska hemsıreyle geldi o buldu neyse ki. Serum verdıler biraz düştü gıbı takıpteyız. Pıtısı pişik ,bugun cok kaka yaptı hem de sulu, hasy de verılen bi ilacı kustu falan, salgın varmış galıba ne salgınıysa, pek bi insanla da gorusmedıkki parktan mı bulastı ki , kovitten şuphelenmiştim ben ,test yapmadılar, kan aldılar işte, idrarı pişik var acır die almadı , Allahım saglık versın onlara kendimi cok aciz hissedıyorum, kıyamıyorum o hallerıne :(

Back
X