• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Liste vs durumlarindan anlayan kimse yokki suanda takımda skntı olur bu durum sanrm :/ veyatta bilen biri kaptn olark gelicek oda zor kimseyi tanimiyor

Yani biraz calissak ogreniri galiba
Elbette öğrenilir zor bir şey değil kurallar belli zaten yüzde hesaplanıp ortalama alma geri kalan öyle bir durum olursa ben yardımcı olurum yine daha önce ise köye vs gitme, doğum sürecinde ben olmasam da takım kendini idare edebilsin diye biraz biraz @Breeze96 Fit mutlu anne Fit mutlu anne ve E ela_2019 a anlatmıştım kuralları nasıl liste yaptığımı paylaşımda paylaştığımı

Elbette öğrenilir zor bir şey değil kurallar belli zaten yüzde hesaplanıp ortalama alma geri kalan öyle bir durum olursa ben yardımcı olurum yine daha önce ise köye vs gitme, doğum sürecinde ben olmasam da takım kendini idare edebilsin diye biraz biraz @Breeze96 Fit mutlu anne Fit mutlu anne ve E ela_2019 a anlatmıştım kuralları nasıl liste yaptığımı paylaşımda paylaştığımı
Öğrenilir tabiki ama bütün gün burada olup gerçekten vakit harcamak lazım
Bu konuda senin hakkın büyük canim. Büyük emek gerektiriyor kaptanlık . Ben şahsen zor yapamam ama yaparım diyene elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 🤷‍♀️

Miktarlar az ama kalorili şeyler genelde mıhlama, kızartma ley ley ley :bicak:
Haklısın canım sabahtan ipin ucu kaçtı güya bugün kaçamak yapıp hafta sonu dengeleyecektim ama hafta sonuda nevsehire gitme olayı çıktı yeme düzenini çok kaçırmamaya çalışacağım 🙄😔ins amin

Öğrenilir tabiki ama bütün gün burada olup gerçekten vakit harcamak lazım
Bu konuda senin hakkın büyük canim. Büyük emek gerektiriyor kaptanlık . Ben şahsen zor yapamam ama yaparım diyene elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 🤷‍♀️
Öyle canım şahsi işin olduğu zamanla bile takımın sorumluluğunu düşünüyorsun kızları aksattım mı gibisinden

Haklısın canım sabahtan ipin ucu kaçtı güya bugün kaçamak yapıp hafta sonu dengeleyecektim ama hafta sonuda nevsehire gitme olayı çıktı yeme düzenini çok kaçırmamaya çalışacağım 🙄😔ins amin
Gezmeye mi canım ? Dikkat et bu takım veya başka takım listedesin bacım

Öyle canım şahsi işin olduğu zamanla bile takımın sorumluluğunu düşünüyorsun kızları aksattım mı gibisinden
Gönül işi bağlanmak lazım. Motivasyon sağlamak kolay değil. Sen ucurmustun bizi motivasyon olarak . 😍😍

Gönül işi bağlanmak lazım. Motivasyon sağlamak kolay değil. Sen ucurmustun bizi motivasyon olarak . 😍😍
Keşke yine yapabilsem yapamadıkça sizin de hakkınıza giriyormuş gibi hissediyorum
Evet canım gezmeye . Dikkat edeceğim tabiki canim. Sadece saatler kayabilir yeme duzeni .
Maksadımız gezmek yemeye içmeye gitmiyoruz.
Aynen böyle bakmak lazım gezme tozma misafirlik hep olacak sonuçta
U UcanSupurge sen niye uyumadın bu saatte yat uyku depola ne kaldı surda uykusuz gecelere
Uykum vardı 10 gibi yattım demin tuvalete kalktım geri yatamadım

Keşke yine yapabilsem yapamadıkça sizin de hakkınıza giriyormuş gibi hissediyorum

Canım sadece senle olacak şey değil ki.
Sen motivasyonu saglasan bile sürdürmek bizim işimiz e bizde surduremiyorsak senin ne suçun var. İnsanın enerjisi hergun her dakika aynı olamıyor maalesef.

Sık sık tuvalet ziyaretleri basladimi ay uyku bolundukcede zor oluyor dur.Neyse kalmadı kaçıncı haftadaydin şimdi canim

Eksi olman guzel. Covid icin gecms olsn insallah hafif atlatirsiniz kimden geldi ki tahminin varmi
Sağol canım muhtemelen eşim getirdi çalıştığı kişilerde saklayanlar falan varmış zaten maske mesafe olayını bitirdi çoğunluk hala dikkat etsekte buldu işte o baya baya hafif atlattı sanırım normal gribim diye düşündü gahleye almamıştı bende etkisi daha çok oldu hızlı yayılan mutasyonlu virüsmus sanırım izolasyon süremiz de uzun o yüzden
Geçmiş olsun canım.
Sağol canım Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun canım, ekşi güzel
Çok saol canım
iyileste ins yemeye çalis . Bak kilo verdiğini anneme söylerim🤭🤭
🙈😄
Ah canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun çocuklarda bir şey yok değil mi ?
Yok canım şükür benim dışımda evde şu anlık etkilenen yok
Aaaa çok geçmiş olsun canım, nasılsın cocuklarda var mı , aşı olmusmuydunuz
Sağol canım iyiyim şükür canım çok ağır geçirmiyorum Allah tan en belirgin sıkıntılı ağrım sırt ve baş ağrım ilk gün feci kas artık vardı kemiklerim ağrıyordu ateşim oldu artık bu kaç şikayetim kaldı çocuklarda şimdilik yok şükür olmaz da insAllah olmamıştık canım aşı
Fit mutlu anne Fit mutlu anne çok geçmiş olsun
Kısa zamanda atlatırsınız inşallah
Sağol canım insAllah

Sağol canım muhtemelen eşim getirdi çalıştığı kişilerde saklayanlar falan varmış zaten maske mesafe olayını bitirdi çoğunluk hala dikkat etsekte buldu işte o baya baya hafif atlattı sanırım normal gribim diye düşündü gahleye almamıştı bende etkisi daha çok oldu hızlı yayılan mutasyonlu virüsmus sanırım izolasyon süremiz de uzun o yüzden

Çok saol canım

🙈😄

Sağol canım iyiyim şükür canım çok ağır geçirmiyorum Allah tan en belirgin sıkıntılı ağrım sırt ve baş ağrım ilk gün feci kas artık vardı kemiklerim ağrıyordu ateşim oldu artık bu kaç şikayetim kaldı çocuklarda şimdilik yok şükür olmaz da insAllah olmamıştık canım aşı

Sağol canım insAllah
Canım aşı olun biranönce çok geçmiş olsun .mutasyonlu virüs oldugunda kac gunmus karantına

Ay benı de uyku tutmadı, sen uyudun mu 😅 şafak kaç nasipse süpürgem

Çok saol canım

🙈😄

Sağol canım insAllah
Sen yine de bebişi maskeli emzir, çok opme süre bıtunceye kadar

Back
X