- 11 Aralık 2018
- 41.605
- 258.592
- 598
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Riskli gebelik yaşının 35’ten 40’a çekilmesi konuşuluyor tıp dünyasında onu biliyorum. Menopoz yaşını araştırmadım ama sizin için araştırırım, öyle tüp bebek merkezinde gördüm demekle, element uydurmakla olmaz.Tup bebek bölümlerine bakarsin .40 da ilk seferde şakkadanak doğur bakalim .suan saglikli vucut cok az herkes tedaviyle oluyor hastanede o bebek bolumleri tedavi bolumleri nasil kalabalik görmedin heralde .35 de girn bile var dedim tum herkes demedim. biraz sende bak menepoz kaca cekildi yaşta
SensinRiskli gebelik yaşının 35’ten 40’a çekilmesi konuşuluyor tıp dünyasında onu biliyorum. Menopoz yaşını araştırmadım ama sizin için araştırırım, öyle tüp bebek merkezinde gördüm demekle, element uydurmakla olmaz.
Nerden duyuyosunuz böyle şeyleri? Ne kadar saçma. Yaş küçültmek aşırı zor bir şey. Bir kere mahkeme adli tıpa gönderiyor. Kemik yaşınıza bakılıyor. Ben kendimi genç hissediyorum diyen herkesin yaşını küçülttüklerini mi sanıyosunuz gerçekten?Dava koşullarında kendi görüntüsü ile yaşı uyuşmamaktan yapılabiliyor kadın gerçekten genç duruyor
Ajda pekkanın kimliğinde 22 yazıyormuşBen şu arkadaşım için soruyorum laflarına hiç inanmıyorum yakonu sahibi ben erkeğin kadından yaşça küçük olmasını hiç yadırgamam. ama arkadaşım için soruyorum deyip arkadaşı ve sevgilisi hakkında bu kadar ayrıntı bilmeniz ve canhıraş savunmanız garip geldi. Adamın olgunluğundan da baya eminsiniz.
Nerden duyuyosunuz böyle şeyleri? Ne kadar saçma. Yaş küçültmek aşırı zor bir şey. Bir kere mahkeme adli tıpa gönderiyor. Kemik yaşınıza bakılıyor. Ben kendimi genç hissediyorum diyen herkesin yaşını küçülttüklerini mi sanıyosunuz gerçekten?
Kendisi avukattı yanlış hatırlamıyorsam, öyle diyorsa öyledir,bu kadar basittir yaniBen şu arkadaşım için soruyorum laflarına hiç inanmıyorum yakonu sahibi ben erkeğin kadından yaşça küçük olmasını hiç yadırgamam. ama arkadaşım için soruyorum deyip arkadaşı ve sevgilisi hakkında bu kadar ayrıntı bilmeniz ve canhıraş savunmanız garip geldi. Adamın olgunluğundan da baya eminsiniz.
Nerden duyuyosunuz böyle şeyleri? Ne kadar saçma. Yaş küçültmek aşırı zor bir şey. Bir kere mahkeme adli tıpa gönderiyor. Kemik yaşınıza bakılıyor. Ben kendimi genç hissediyorum diyen herkesin yaşını küçülttüklerini mi sanıyosunuz gerçekten?
Valla ben de genç duruyordum taa ki doğurana kadar.. 39 da doğum yaptım resmen yamuldumDava koşullarında kendi görüntüsü ile yaşı uyuşmamaktan yapılabiliyor kadın gerçekten genç duruyor
Robotik yüzü de onaylıyor bu yaşı cidden.Ajda pekkanın kimliğinde 22 yazıyormuş
Onun botokslarının yaşı bile 22den fazladırAjda pekkanın kimliğinde 22 yazıyormuş
Süpermiş. Ben de yaşımı sabitliycem. Bundan sonra kimlik üstünde bile olsa ölene kadar lolitayımKendisi avukattı yanlış hatırlamıyorsam, öyle diyorsa öyledir,bu kadar basittir yani
Ben şu arkadaşım için soruyorum laflarına hiç inanmıyorum yakonu sahibi ben erkeğin kadından yaşça küçük olmasını hiç yadırgamam. ama arkadaşım için soruyorum deyip arkadaşı ve sevgilisi hakkında bu kadar ayrıntı bilmeniz ve canhıraş savunmanız garip geldi. Adamın olgunluğundan da baya eminsiniz.
Ahahahha kim söyledi bunu size. Hiç güleceğim yoktuallah iyiliğinizi versin
Orda bahsedilen dış görünüş ben 25 gösteriyorum görünüşü değil ama yavYaş küçültme davası ile alakalı internete bakıp , alt maddeleri okumadan kendince yorumlamış sanırım.
İnternetten alıntıdır :
Yaş büyütme ya da küçültme davasının kabulü için öncelikle belirli objektif şartların varlığı aranır. Bunlar:
Yaş küçültme veya yaş büyütme talebinin mahkeme hakimince kabul edilebilmesi için yukarıdaki tüm koşulların birlikte sağlanması gerekmektedir. Yukarıda sayılan koşullardan birinin eksik olması halinde açılan dava reddedilecektir.
- Haklı bir sebebin bulunması
- Kişinin bir hastanede veya doğum evinde doğmamış olması
- Düzeltilmek istenen iddia edilen yaşta bir kardeşin olmaması (kardeşler arasında en az 180 gün olmalıdır.)
- Kişinin nüfusta görünen yaşı ile dış görünüşü arasında fark olması, bir diğer deyişle iddia olunan yaşa uygun dış görünüşe sahip olunması
Orda bahsedilen dış görünüş ben 25 gösteriyorum görünüşü değil ama yav
Kimlikte 15 görünen 10 yaşında çocuk ya da geç yazdırılmış 15 yaşında ama kimliğinde 10 görünen çocuğun dış görünüşünden bahsediliyor. Bu yaşlar arasında farkı bakarak anlayabiliriz. Ki bakarak anlaşılsa dahi bu vakalarda bile kemik yaşına bakmadan karar çıkmaz mahkemeden.
olgunluk denilen şeyin ne olduğunu tam bilmiyorum benYani benim eşim öyle,çocuk gibi küser,trip atar,yemek seçer vb.,erkekler gerçekten olgunlaşmıyor.Babam da öyle mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?