9 yaşında erkek çocuğunun davranışı

Yok canım biz Almanya’da yaşıyoruz zaten çocuk burada kolej denginde bir okula gidiyor burada özel okul yok . Ben eğitime kızmam ama sırf masraf olsun diye çocuk araba biner binmez bana şu alınacak bu alınacak diye başlıyor o nedenle kontrol altına aldık masrafları .
o zaman ıyı babada dengeyı buluyorsa ne ezılırsınız ne ezersınız. zaten ılerleyen yaslarda sızı ev babasını daha ıyı anlar. anne de mutlu olmaya baslayınca eskı eşının hayatına saygı duyar ve uğrasmayı bırakır.

o zaman ıyı babada dengeyı buluyorsa ne ezılırsınız ne ezersınız. zaten ılerleyen yaslarda sızı ev babasını daha ıyı anlar. anne de mutlu olmaya baslayınca eskı eşının hayatına saygı duyar ve uğrasmayı bırakır.
Evet eşim bu konuda çok iyi çok şükür ne oğluna , ne ailesine nede eski eşine ezdirmedi . İlk aylarda herkesin sözlü saldırısına uğradık eşim hepsinin haddini bildirdi herkes çenesini kapattı . Ben şimdi eşimin ailesi ilede görüşmüyorum kafam rahat .çocuğuda kendi haline bıraktık huzursuz etmemek için geldiğinde güzel vakit geçirmeye bakıyoruz büyüdükçe iyi kötüyü anlar zamanla .

Evet eşim bu konuda çok iyi çok şükür ne oğluna , ne ailesine nede eski eşine ezdirmedi . İlk aylarda herkesin sözlü saldırısına uğradık eşim hepsinin haddini bildirdi herkes çenesini kapattı . Ben şimdi eşimin ailesi ilede görüşmüyorum kafam rahat .çocuğuda kendi haline bıraktık huzursuz etmemek için geldiğinde güzel vakit geçirmeye bakıyoruz büyüdükçe iyi kötüyü anlar zamanla .
aynen canım en doğrusu . senın ılk evlılık mı?

Bizimkinde öyle maalesef ama bizimki ben çağırınca gelmiyor o nedenle bir defa söylüyorum ortaya umursamazsa babası müdahale ediyor . Bizimki annesi üzülmesin diye yemek bile yemek istemiyordu hiç üstelemedik eee açlık nereye kadar dayanacak şimdi önüne ne konursa yiyor . Tabi annesi çok etkiliyor çocuğu , evde ne olup bitiyor hepsini mesajla iletiyor . Hatta annesi Birgün uyarmış mesajları silmeyi unutma yoksa baban yalan söylediğini anlar diye o nedenle bizde çok zorlandık halada devam ediyor.

Allah yardımcımız olsun canım..

Back
X