• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yıl aşık kalırmı insan?

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
Merhaba Şuan ne diyeceğimi ne yazıcağımı bilmiyorum bir çoğunuz benden büyüksünüz akla ihtiyacım var uyuyamıyorum...
bundan 1 hafta önce lise aşkım beni sosyal medyadan ekledi gördüğüme şok oldum hala vicdan azabı çekiyorum çocukla dalga geçtiğimiz için benim için derslere girmezdi çok başarılıydı ve sırf benim yüzümden sınıfta kaldı donra okuldan atıldı. Bundan 5 sene önce okul arkadaşlarımdan hala beni sevdiğini hiç kimse ile olmadığını duymuştum inanmadım geçtim o zaman eşimle tanışmıştım Yeni..
yaşadığım şok şu adam benim 9 yıl boyunca ne yaptığımı saçımı hangi renklere kadar boyadığımı bile biliyor ben onunla ilk zamanlar dalga geçmiştim sonra sevdim ama onun kadar en yakın ortak arkadaşımız 9 seneden beri telefonunun kilit ekranında benim resmim oldugunu söyledi ailesi sözlemiş sözü atmış bir insan 9 sene önceki Tokamı bile nasıl saklar saçımı kestirdiğimi eşim anlamadı Yen'i attığım fotoda o anladı çocugum oldugunu evli olduğumu söyledim
Benim senden bi beklentim Yok dedi bana yakışmaz zaten dedi sadece içimden atmak istiyorum ama atamıyorum bana birsey söyle söyleki nefret edeyim dedi. Daha bundan 1 ay öncesi e kadar bir film izlemiştim vayy be bu kadın kadar sevilemedik demiştim daha fazla sevilmişim. Ne yapacağımı bilmiyorum

O kişiyi silin sosyal medyanızdan... evli ve çocuklusunuz... şeytana uyarsınız aklınız çelinir. Saçınızı eşinizin farketmeyip o kişinin fatketmesi hoşunuza gitmiş gibi. Her kadın önemsenmeyi sever. Eşinize haksızlık yapmamak arkadaşlarınıza da rica edin o kişi ile ilgili size ya da ona Bilgi vermesinler. Hiç hoş değil. Eşiniz böyle bir durumda olsa ne hissedersiniz ona göre davranın.

sosyal medyada ekli olması dahi hata
size ulaşmasına izin vermeyin
fotograflarınızı görmesine izin vermeyin

bu sevgi değil saplantı

İçten içe gurur duyuyorsun gibi geldi de...
Bu aşk değil, saplantı haline dönmüş artık.
İrtibatı kesmen lazım. Fotoğraflarını falan görmesine neden izi veriyorsun ki zaten?
Ya da neden görüşüyorsun?
Sağlıklı düşünemiyor belli ki ve sen ona böyle umut veriyorsun.

Benim de başımda böyle bir bela vardı.
9 yıldan fazla sürdü üstelik :)
13 yıl filan olması lazım. En sonunda geçen sene sözlenmiş bende bu sene duymuştum birinden.
Gerçekten aşk olduğunu düşünemiyorum bunun hastalık olduğunu düşünüyorum.

benim başımda da benzer biri vardı. yıllar sonra sosyal medyadan ekleyip içini döktüğünde bu aşk olamaz, sen bir hayal kurup ona aşık olmuşsun, bence seninki takıntı demiştim. ısrar etti falan sallamadım o zaman bekar ve yalnızdım ona rağmen bunun yanlış olduğunu düşünüyordum. ihtiyacınız olan ilgiyi yanlış yerlerde aramayın. olan size olur.

Siz romantik bulmuşsunuz ama yerinizde ben olsam rahatsız edici bulurdum. Aşktan ziyade takıntı yapmışa benziyor. Zaten dokuz sene öncesinde olayların okuldan atılma derecesine gelmesi de pek makul değil.

Evet bu hastalık ve çok kötü bir şey. Sizin yaptığınız da hiç doğru değil. Her yerden engelleyin.

Ya ben sosyal medya kullanmıyorum ama, eşimle evlenmeden once kapattık . Ben yanımda kımse olmamasına rağmen kotu resim veya reklam felan cıkınca elim ayağıma dolanıyor ya yanlışlıkla tıklarsam diye. Siz evli oldugunuz halde ne cesaret onunla konuşuyabiliyorsunuz. 9 yıl sana uzun bir süre gelmiş ama bu senın sandıgından daha uzun bir yıl.. 9 yıl boyunca sen varsın gıbı yaşamış, telefon kilidi toka vs... birde kalkmış eşinle kıyaslamışsın! Bu hastalık da değil hastalıktan öte. Ben korkardım çekinirdim hiç mi haber izlemiyorsunuz birde grurla anlatmalar felan. Kendine gel bi an önce

Bu durum romantik degil, korkutucu bence. Resmen kafayi takmak. Tabii ki böyle aşk olmaz. Saglikli degil. Evli oldugunuz icin konusmamayi geciyorum, kendi can guvenliginiz icin bile konuşmayın bence.

Ne yapacagımı bilmiyorum derken ? Engellicek ve bidaha iletişime geçmiceksiniz çünkü belliki takıntılı diye korkmak yerine etkilenip kafanızı karıstırmasına izin veriyosunuz!!!

Back
X