• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yıl aşık kalırmı insan?

efendim yok aşmış yok takıntıymış yok şuymuş buymuş bunları boşverin şimdi.
hiç kusura bakmayında eşinizi ayan beyan aldatıyorsunuz.
aldatmak sadece fiziksel değildir.
ve bellki bu ilgi, sizi unutmaması, tokanızı saklaması ve hatta ve hatta nişanını dahi atması sizin çok hoşunuza gitmiş.
alenen eşinizi aldatıyorsunuz.
azcık empati ya lütfen. aynısını eşiniz yapsa ne olurdu, ne hissederdiniz? ve burada ne tür yorumlar gelirdi? bakmayın şimdi herkes sakin, bunu yapan erkek olsa çoktan linç edilmişti...
evli yada sevgililik vs bir ilişki içersinde olan karakterli bir insan başka bir kişiden gelen hiçbir tepkiden etkilenmez. ve bu evli yada sevgili olduğunuz kişi ile alakalı değildir, bir melekle veya bir şeytanla evli olabilirsiniz, ama bu hiçbirşeyi değiştirmez. aldatmak kişinin kendi şahsi karakteri ile alakalıdır.
siz bırakın şimdi o adamın aşkını meşkinide oturun geçin aynanın karşısına kendinize bir karakter analizi yapın, tabi analiz edecek bir karakter kırıntısı bulabilirseniz...

Küçük bi umut dahi vermeyin dicektim kii yeni resmler atmışın :olamaz: Onuda bi 10 yıl saklar artk geçmiş olsn.

Şuan eşini aldattığnın farkında mısın? Aynı şeyi buradakilerden birinin kocası yapmış olsaydı topa tutardık. Boşan kimle konuşuyorsan konuş derdik .. aklını başına topla. Eşinle durumu konuş yada o saplantılı adama bi cwp dahi verme!

Aklınız başınıda mı sizin?
Normal bir insanın unutma süresi 3 ay falandır bu kadar uzun süre herhangi bir insanı kafaya takıyorsa bu adam hastadır.
Takıntılı bir ruh hali bu ne aşkı ne meşki.
Nasıl hoşunuza gidebiliyor böyle insanlar.
Bu insanlar cinayet bile işleyebilir.
Okulu çok iyi gidiyorken ergenlik aşkı için hayatını bitiren bir insan, 9 sene sizi adım adım stolklayan bir insan sizce nasıl sağlıklı olabilir?

Bu türk kadını hastalıklı takıntıyı ne zaman aşk sanmaktan vazgeçecek??
Ne olur birazcık aklınızı kullanın.

Aklınız başınıda mı sizin?
Normal bir insanın unutma süresi 3 ay falandır bu kadar uzun süre herhangi bir insanı kafaya takıyorsa bu adam hastadır.
Takıntılı bir ruh hali bu ne aşkı ne meşki.
Nasıl hoşunuza gidebiliyor böyle insanlar.
Bu insanlar cinayet bile işleyebilir.
Okulu çok iyi gidiyorken ergenlik aşkı için hayatını bitiren bir insan, 9 sene sizi adım adım stolklayan bir insan sizce nasıl sağlıklı olabilir?

Bu türk kadını hastalıklı takıntıyı ne zaman aşk sanmaktan vazgeçecek??
Ne olur birazcık aklınızı kullanın.
Vallahi buradaki asıl mesele yukaridada yazdığım gibi elin oğlunun aşk meşk saplantıları değil, asil mesele konu sahibesinin bundan gayet memnun olması. Eşini ayan beyan aldatıyor. Onun bunun 9 yıllık aşkını biraksinda kendi karaktersizligine dert yansın önce.

Vallahi buradaki asıl mesele yukaridada yazdığım gibi elin oğlunun aşk meşk saplantıları değil, asil mesele konu sahibesinin bundan gayet memnun olması. Eşini ayan beyan aldatıyor. Onun bunun 9 yıllık aşkını biraksinda kendi karaktersizligine dert yansın önce.

Ben orayı kaçırmışım ya. O da ayrı problem. Ne kadar çeşit çeşit insan var. Her gün hayret ediyorum. PES!

Ben aşık değil, psikolojisi bozuk saplantılı bir erkek gördüm anlattıklarınızda.. Bazılarına romantik gelebilir ama bana gelmedi. Normal değil bu durum.

Diğer taraftan iletişim halinde olmanız hiç hoş değil. Engelleyin bence. Normal bir erkek arkadaştan öte sizin durumunuz. Yazışmanız hoş değil..

Saçınızı kestirmeniz sonucu eşinizin farketmemesi onu hemen ilgisiz yapmaz. Upuzundu da küt mü kestirdiniz? Bu kadar abartıp diğer erkek için anlam yüklemeyin. Çok sakıncalı düşünceler bunlar..

Bende eşimin lise aşkıymışım ozamanlar çok sallamamışım içine oturmuş oluyor yani öyle. :D Seninki çok tehlikeli eşinle en ufak bir anlaşmazlıkta bu çocuğa kayarsın. Ayrıca hep diyorum bunu erkekler yapsa topa tutarız kadınlar yapınca sessiz kalıyoruz. O adamla herhangi bir şekilde konuşmaya devam ederseniz eşinizi aldatmış sayılırsınız. Kendinize gelin siz evlisiniz çocuğunuz var!

Ne yapacağımı bilmiyorum derken ne yapmak istediğinizi anlayamadım? eşinizden ayrılıp çocuğunuzu hiçe sayıp bu adama mı gidim napim bilmiyorum demek istiyorsunuz galiba. Kocanıza aşık değilsiniz , bu adama da aşık değilsiniz bundan da hevesiniz çabuk geçer. Düzeninizi bozduğunuzla kalırsınız. Adamda deli cesareti var evli olduğunuzu bile bile size yazıyor normal değil bu.Heryerden engelleyin ve önünüze bakın

Son düzenleme:
Her şeyinizi takip eden bi sapık. Evinizi falan da biliyordur muhtemelen. Aklıma neler neler geldi. Okurken korktum valla. Kesinlikle iletişim kurmayın. Ben olsam eşime anlatırdım.

Anlattıklarınız saçmalıktan başka birşey değil. 9 sene sizi bekleyecek evlenmeyecek bir lise aşkı için söz atacak falan. Ayrıca sizin saç renginizi bilmem neyinizi nereden biliyor neden ekli sizde neden konuşuyorsunuz. Zaten yok sevmiş de ders çalışmamış da sizin için okuldan atılmış da o da bir komedi hiçbir erkek okuldan atılacak kadar sevdalanmaz yani.

Kilit ekranında nasıl fotoğrafın oluyor onu nereden bulmuş, o mu söyledi var diye bu ortak arkadaşlar ne peşinde peki evli bir kadına bunları anlatıyorlar. Tokanızı nasıl elde etti de saklıyor onu da anlamadım düpedüz palavra anlattıklarınız ksuura bakmayın da. Ama varsayalım ki doğru farkında mısınız evlisiniz hanımefendi yok eşim saçını farketmedi o farketti yok söz atmış geçin bunları ne kolay eşinizi hemen aldatmak. Eşiniz yapsa dünyayı ayağa kaldırırsınız

Merhaba Şuan ne diyeceğimi ne yazıcağımı bilmiyorum bir çoğunuz benden büyüksünüz akla ihtiyacım var uyuyamıyorum...
bundan 1 hafta önce lise aşkım beni sosyal medyadan ekledi gördüğüme şok oldum hala vicdan azabı çekiyorum çocukla dalga geçtiğimiz için benim için derslere girmezdi çok başarılıydı ve sırf benim yüzümden sınıfta kaldı donra okuldan atıldı. Bundan 5 sene önce okul arkadaşlarımdan hala beni sevdiğini hiç kimse ile olmadığını duymuştum inanmadım geçtim o zaman eşimle tanışmıştım Yeni..
yaşadığım şok şu adam benim 9 yıl boyunca ne yaptığımı saçımı hangi renklere kadar boyadığımı bile biliyor ben onunla ilk zamanlar dalga geçmiştim sonra sevdim ama onun kadar en yakın ortak arkadaşımız 9 seneden beri telefonunun kilit ekranında benim resmim oldugunu söyledi ailesi sözlemiş sözü atmış bir insan 9 sene önceki Tokamı bile nasıl saklar saçımı kestirdiğimi eşim anlamadı Yen'i attığım fotoda o anladı çocugum oldugunu evli olduğumu söyledim
Benim senden bi beklentim Yok dedi bana yakışmaz zaten dedi sadece içimden atmak istiyorum ama atamıyorum bana birsey söyle söyleki nefret edeyim dedi. Daha bundan 1 ay öncesi e kadar bir film izlemiştim vayy be bu kadın kadar sevilemedik demiştim daha fazla sevilmişim. Ne yapacağımı bilmiyorum
Ne yapacağınızı bilmeyecek bir durum yok sizi unutamaması sizin sorununuz değil! Siz evli çocuklu bir kadınsınız gitsin tedavi olsun üstünüze dert yüklemeyin. Birde konuşmaları eşiniz yakalarsa daha büyük sorunlara neden olacak. Aldatan kadın durumuna düşmeyin

Back
X