- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi meryemakca78
adam saplantılı cıktı rıza baba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi buradaki asıl mesele yukaridada yazdığım gibi elin oğlunun aşk meşk saplantıları değil, asil mesele konu sahibesinin bundan gayet memnun olması. Eşini ayan beyan aldatıyor. Onun bunun 9 yıllık aşkını biraksinda kendi karaktersizligine dert yansın önce.Aklınız başınıda mı sizin?
Normal bir insanın unutma süresi 3 ay falandır bu kadar uzun süre herhangi bir insanı kafaya takıyorsa bu adam hastadır.
Takıntılı bir ruh hali bu ne aşkı ne meşki.
Nasıl hoşunuza gidebiliyor böyle insanlar.
Bu insanlar cinayet bile işleyebilir.
Okulu çok iyi gidiyorken ergenlik aşkı için hayatını bitiren bir insan, 9 sene sizi adım adım stolklayan bir insan sizce nasıl sağlıklı olabilir?
Bu türk kadını hastalıklı takıntıyı ne zaman aşk sanmaktan vazgeçecek??
Ne olur birazcık aklınızı kullanın.
Vallahi buradaki asıl mesele yukaridada yazdığım gibi elin oğlunun aşk meşk saplantıları değil, asil mesele konu sahibesinin bundan gayet memnun olması. Eşini ayan beyan aldatıyor. Onun bunun 9 yıllık aşkını biraksinda kendi karaktersizligine dert yansın önce.
Ne yapacağınızı bilmeyecek bir durum yok sizi unutamaması sizin sorununuz değil! Siz evli çocuklu bir kadınsınız gitsin tedavi olsun üstünüze dert yüklemeyin. Birde konuşmaları eşiniz yakalarsa daha büyük sorunlara neden olacak. Aldatan kadın durumuna düşmeyinMerhaba Şuan ne diyeceğimi ne yazıcağımı bilmiyorum bir çoğunuz benden büyüksünüz akla ihtiyacım var uyuyamıyorum...
bundan 1 hafta önce lise aşkım beni sosyal medyadan ekledi gördüğüme şok oldum hala vicdan azabı çekiyorum çocukla dalga geçtiğimiz için benim için derslere girmezdi çok başarılıydı ve sırf benim yüzümden sınıfta kaldı donra okuldan atıldı. Bundan 5 sene önce okul arkadaşlarımdan hala beni sevdiğini hiç kimse ile olmadığını duymuştum inanmadım geçtim o zaman eşimle tanışmıştım Yeni..
yaşadığım şok şu adam benim 9 yıl boyunca ne yaptığımı saçımı hangi renklere kadar boyadığımı bile biliyor ben onunla ilk zamanlar dalga geçmiştim sonra sevdim ama onun kadar en yakın ortak arkadaşımız 9 seneden beri telefonunun kilit ekranında benim resmim oldugunu söyledi ailesi sözlemiş sözü atmış bir insan 9 sene önceki Tokamı bile nasıl saklar saçımı kestirdiğimi eşim anlamadı Yen'i attığım fotoda o anladı çocugum oldugunu evli olduğumu söyledim
Benim senden bi beklentim Yok dedi bana yakışmaz zaten dedi sadece içimden atmak istiyorum ama atamıyorum bana birsey söyle söyleki nefret edeyim dedi. Daha bundan 1 ay öncesi e kadar bir film izlemiştim vayy be bu kadın kadar sevilemedik demiştim daha fazla sevilmişim. Ne yapacağımı bilmiyorum