• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yıl aşık kalırmı insan?

Merhaba Şuan ne diyeceğimi ne yazıcağımı bilmiyorum bir çoğunuz benden büyüksünüz akla ihtiyacım var uyuyamıyorum...
bundan 1 hafta önce lise aşkım beni sosyal medyadan ekledi gördüğüme şok oldum hala vicdan azabı çekiyorum çocukla dalga geçtiğimiz için benim için derslere girmezdi çok başarılıydı ve sırf benim yüzümden sınıfta kaldı donra okuldan atıldı. Bundan 5 sene önce okul arkadaşlarımdan hala beni sevdiğini hiç kimse ile olmadığını duymuştum inanmadım geçtim o zaman eşimle tanışmıştım Yeni..
yaşadığım şok şu adam benim 9 yıl boyunca ne yaptığımı saçımı hangi renklere kadar boyadığımı bile biliyor ben onunla ilk zamanlar dalga geçmiştim sonra sevdim ama onun kadar en yakın ortak arkadaşımız 9 seneden beri telefonunun kilit ekranında benim resmim oldugunu söyledi ailesi sözlemiş sözü atmış bir insan 9 sene önceki Tokamı bile nasıl saklar saçımı kestirdiğimi eşim anlamadı Yen'i attığım fotoda o anladı çocugum oldugunu evli olduğumu söyledim
Benim senden bi beklentim Yok dedi bana yakışmaz zaten dedi sadece içimden atmak istiyorum ama atamıyorum bana birsey söyle söyleki nefret edeyim dedi. Daha bundan 1 ay öncesi e kadar bir film izlemiştim vayy be bu kadın kadar sevilemedik demiştim daha fazla sevilmişim. Ne yapacağımı bilmiyorum
"Bana bir sey soyle de senden nefret edeyim" demesi bile normal degil.Sizin de kafanizi karistirmis.Uzak durmazsaniz ,daha da cok karisacak gibi geldi.

Yol yakınken bu iletişime bir son verin, sonrasında geri dönmesi her iki taraf içinde çok daha zor olur..

Bu hastalıklı bir durum normal değil bence aşk falan da değil . Saplantı yapmış tedavi Olmalı kesinlikle

9 yıl mı :oha:

Ben olsam korkardım ne yalan söyleyeyim.Konuşmayın bence bir daha.Evlisiniz üstelik,şimdi mi söylemek istemiş ?:işsiz:

Bir cok arkadas adamin takintili ve ruh hastasi oldugunu yazmis bence de dogru ama dahada fenasi adam.senin evli oldugunu biliyor ve seninle iletisime geciyor...Sence bu normalmi?soylenildigi gibi askindan olse bile evlisin ve seninle iletisime gecmesi yanlis...adam takintilimi bilmem ama karaktersiz...

Benimde basimda boyle bir bela vardi annemlerin ev nosunu bi kiza aratip ben kestanesekerinin arkadasiyim yeni numarasini verirmisiniz dedittirmis numarami almis.ve beni aradi sesini duyunca sinirden elim ayagim dokuldu ilk is esime anlatmak oldu.bu beni iki uc kere daha aradi sacma sapn hic aklina gelmiyormuyum diye aptal aptal konusuyordu.anneme dedimki esi duymus seni arayacakmis sakin acmasin dedim esim arayacakti cok sinirlendi cunku.esime de yalvardm muhatap olma numarami degistir kurtulalim diye o da numarami degistirdi oylelikle kurtuldum sakin sakin bulasmayin suluk gibi yapisiyor boyleleri.

Kendi nickin dizi karakterinin adı soyadı konuda geçen adam can manay kılıklı :deli:

sanirim cok mutsuzsunuz evliliginizde yoksa boyle bir saplantiyi ask sanmazdiniz
uzak durun yoksa basiniza olmadik bela acar bu adam
asik degil hasta bir insan yani buna sasiracak sevinecek romantik bulacak bir durum yok

Neden yorumlara cevap yazmıyorsunuz?
"Aman kocan ilgisizse konuş gitsin bununla, hem seni senelerce sevmiş baksana, yazık." Diyecek bir üye mi bekliyorsunuz?
Ayrıca siz evlenmişsiniz çocuğunuz olmuş kaç yıl geçmiş bunca zamandır kendini bi odaya kapatmış size mi tapmış bu adam? Hiç sanmam. O izlediğiniz filmdeki gibi değildir o iş emin olun.

Back
X