9 yıldır aile olamadık

Hiçkimseye boşan demedim bu hayatta denmez gibi gelir bana hani ev kurmak kolay değildir ya...öyle yada böyle evlilikler hep daha iyisi içindir yani sosyal olarak,maddi manevi yaşantı olarak hayatı paylaşmak bir diğeri için hayatı kolaylaştırmak..Elbet beraber yasanacak zorluklar da mutluluklarda olacak da sizinki hangisi bilemedim.ustelik çalışıyorsunuz 2 evlat var bu sözler reva mı size ya o davranışlar.yapmayin böylesini kendinizelkendinize lütfen.Hayat yeterince zor zaten birde sizin için hayatı daha da zorlaştıran birine tahammül etmeyin..

Sahibin yok derken ? Annen , kendisi varmış ya.. :KK51:böyle bi adamı çekmek zorunda mısınız zaten calısıp kendinize bakıyormussunuz.. e daha ne ? Asıl onun pis camasirlarini yikamak zorunda kalmazsınız defolsun gitsin para manyağı....

Çok yazık çok sölücek söz bulamadım pes yani bundan sana koca çocuklarınada baba olmaz.

Her gün daha iğrencini okumak.. :silah:

Para kazanan bir kadınsınız.
Bu herifi çekmeyin.
Anneniz de yanınızda olmayacaksa olmasın.
Tek başınıza başarabilirsiniz.
Paralar içinde gebersin inşallah böylesi.
Ne diyeyim!

Avukatım ses kaydı yasal değil diyor. Ancak mesaj falan olur diyor. O da çok uyanık. Mesajda öyle şeyler yazmıyor
Ses kaydı alın bu davada kullanın evet yasal değil onun içinde size dava açılır olacak olan bu sadece, her dava kendi içinde görülür.
Ses kaydını aldınız diye sizde uyarılırsınız o kadar cezası bu yani
Ve avukatınızı da değiştirin bence böyle ömür mü geçer

Nasıl ya çocukların yemeğini mi yedi ?

Bu zoylediklerine tanigin sahidin var mi? Sahitle bosanirsin. Esin igrenc bir insan.

Asıl fazlalık olan kendisi. Hemde bu dünyaya. Kullandığı oksijene yazık. En mide bulandırıcı olanı da çocuğuyla enayi malı yemek güzel oluyor demesi. O lokmaya muhtaç kalırsın inşallah Terbiyesiz.

Arkadaşım, muhtemelen hesabın sahte. E konu da uydurma tabii. Bak hamile halimle nasıl sinirlendim başta gerçek sanıp. Hayali kocana bayağı bayağı öfkelendim yani. Ne gerek var şimdi böyle bir saçmalığa?
Yahu hamileyken hic bu siteye girilir de dert okunur mu? 🙊🙉🙈 lutfen, mumkunse decaosyal medya hesaplarinizi dahi kapatip, sirf bebeginize odaklanin. Hem uykusuz gunler gelecek, su anin tadini cikarin. Sizin moralinizi bozacak minicik seylerden dahi kacin, bebeginiz herseyi hissediyor inanin.
Not: ikizlerini yeni dogurmus bir anne bildiriyor 😘

Yahu hamileyken hic bu siteye girilir de dert okunur mu? 🙊🙉🙈 lutfen, mumkunse decaosyal medya hesaplarinizi dahi kapatip, sirf bebeginize odaklanin. Hem uykusuz gunler gelecek, su anin tadini cikarin. Sizin moralinizi bozacak minicik seylerden dahi kacin, bebeginiz herseyi hissediyor inanin.
Not: ikizlerini yeni dogurmus bir anne bildiriyor 😘
Teşekkürler tavsiyeniz için 😊 Ama burada bir hamile olarak, gebelik topiklerinden çok şey öğreniyorum. Kendimi her şeyden soyutlayamam ki🐣

Teşekkürler tavsiyeniz için 😊 Ama burada bir hamile olarak, gebelik topiklerinden çok şey öğreniyorum. Kendimi her şeyden soyutlayamam ki🐣
Dert sitesine girmeyin yeter 😘 birakin kim kimi girtlaklamis, kimin kocasi ne okuzmus vs. Her aninizda bebeginizle olun. Dogum yaptiktan sonra vaktiniz olursa, bu dert kosesine yine girerseniz, bugunden o gune birsey degismeyecek emin olun 😂😂

• Beğen
Reactions: Kuf
Back
X