Yalnız kalın sahipsiz kalın bu adamdan kurtulunÇok çirkef. Hiç birini yapmadım diyor. Sana iftira atarım diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız kalın sahipsiz kalın bu adamdan kurtulunÇok çirkef. Hiç birini yapmadım diyor. Sana iftira atarım diyor
HaaAnnem ise senin sahibin yok ondan böyle yapıyor diyor.
Ses kaydı alın bu davada kullanın evet yasal değil onun içinde size dava açılır olacak olan bu sadece, her dava kendi içinde görülür.Avukatım ses kaydı yasal değil diyor. Ancak mesaj falan olur diyor. O da çok uyanık. Mesajda öyle şeyler yazmıyor
Yahu hamileyken hic bu siteye girilir de dert okunur mu?Arkadaşım, muhtemelen hesabın sahte. E konu da uydurma tabii. Bak hamile halimle nasıl sinirlendim başta gerçek sanıp. Hayali kocana bayağı bayağı öfkelendim yani. Ne gerek var şimdi böyle bir saçmalığa?
Teşekkürler tavsiyeniz içinYahu hamileyken hic bu siteye girilir de dert okunur mu?lutfen, mumkunse decaosyal medya hesaplarinizi dahi kapatip, sirf bebeginize odaklanin. Hem uykusuz gunler gelecek, su anin tadini cikarin. Sizin moralinizi bozacak minicik seylerden dahi kacin, bebeginiz herseyi hissediyor inanin.
Not: ikizlerini yeni dogurmus bir anne bildiriyor![]()
Dert sitesine girmeyin yeterTeşekkürler tavsiyeniz içinAma burada bir hamile olarak, gebelik topiklerinden çok şey öğreniyorum. Kendimi her şeyden soyutlayamam ki
![]()