9 yıldır aile olamadık

Başından beri mi böyleydi? Neden 9 senedir çekiyorsunuz? Hiç söylemek istemiyorum ama böyle bir adamdan neden 2 çocuk yaptınız?
Boşanın hiçbir şey yapamaz, iki çocuğa da nafaka alırsınız, malları paylaşırsınız kurtulursunuz bu lüzumsuz adamdan.
Böyle bir ortamda büyümüş. Benden birkaç sene saklamayı başardı gerçek yüzünü. Ama artık hep böyle 😔 şimdi geldi bana baktı kimlen mesajlaşıyon lan o...u dedi gitti. Delirsem mi iyi delirmesem mi.

Lütfen yanlış anlamayın kırılmanızı istemem. Eşiniz insan dışı bir varlık. Ama kadınlar olarak biz çektikçe bunlar hak görüyorlar kendilerine zulmu ya. Rabbim yardımcınız olsun Allah eşinizin içine vicdan merhamet versin inşallah
Ayrıca ne siz ne de evlaylarınız anasının tırnağı edemeyeceğini düşünüyorsa eğer, defolsun gitsin anasına ya. Edepsiz

Şeref yoksunu. Bu nasıl Bi psikopatlıktır aklım almıyor. Allah yardımcın olsun vede seni, evlatlarını korusun.

Böyle bir ortamda büyümüş. Benden birkaç sene saklamayı başardı gerçek yüzünü. Ama artık hep böyle 😔 şimdi geldi bana baktı kimlen mesajlaşıyon lan o...u dedi gitti. Delirsem mi iyi delirmesem mi.
Ben boşanma aşamasına geldiğinde anlaşmalı boşandım ancak olur da çirkeflik yapıp iftira atar VS diye ses kaydı yapmıştım. Bunu da bna yap diye avukat söylemişti. Sana vurucağını anladığın zaman yada kavga etmeye başladığınızda ses kaydı al demişti. Senin avukatı anlamadım ben.

Pislik iğrenç adam madem bir tarafına zor geliyormuş evlenip 2 çocuk yapmayacakmış. Çalışmak mecburiyetinde değilsin evine çocuğuna bakmakla yükümlü ama sen çalışıyorsun buna rağmen yediğin lokmayı sayar gibi davranıp psikolojik şiddet uyguluyor nankör pislik. Koy bunu kapının önüne boşa paşa paşa ödesin nafakasını sende kendi maaşınla hayatına bakarsın en azından bu salakla yaşayıp canını sıkmazsın

Allahım inşallah fake konudur cildiracagim:mad:

Ben boşanma aşamasına geldiğinde anlaşmalı boşandım ancak olur da çirkeflik yapıp iftira atar VS diye ses kaydı yapmıştım. Bunu da bna yap diye avukat söylemişti. Sana vurucağını anladığın zaman yada kavga etmeye başladığınızda ses kaydı al demişti. Senin avukatı anlamadım ben.
Ben konunun doğruluğuna inanmıyorum adam odaya gelip hakaret ediyor siz buraya mesaj yazmaya devam ediyorsunuz ilginç... böyle bir adam alır o telefonu duvara atar.. Ben pek inanmadim

Allahım nolur okuduklarım gerçek olmasın 😔 bu nasıl iğrenç bir şahıs böyle.. inşallah bir an önce kendi yolunu çizersin

Şaka gibi ya. Sen yat manda sürüsünün başı ben seni ahırında yalnız bırakayım deyip tekmeyi omiriliginden kuyruk sokumuna kadar olan yere vur ve terket.

Kendi ayaklarının üzerinde durabilen bir kadınken bu insan olamamış yaratığa neden katlanıyorsun ?

Size tum yaptiklarini/dediklerini bir kenara biraktim, kendi oz be oz cocuklari icin ettigi "annemin tirnagi olamaz" sozu, birak bosanmayi, olduresiye dovulmeyi hakeden bir davranis!
En acilinden bir avukat bulun ve ayagindaki camasira kadar alip, saglam bir tekme atin. Hadi iyi bir koca degil anladim, ornekleri cok goruyoruz, ama iyi bir baba olamadigi an, iste o an, bittigi noktadir benim icin.
Allah sabir versin. Ve lutfen oyle bir avukat bulun ki, cigerlerini soksun

Back
X