9 yıldır aile olamadık

9 yıllık evliyim. Eşim çok garip davranıyor. 9 yıldır aile olamadık. 2 de evladımız var. Sürekli bana paramı yiyorsunuz, açlar gibi psikolojik şiddet uyguluyor. Halbuki ben de çalışıyorum. Bugün iyice çirkefleşti. Bana boğaz ağırlığı dedi 😔 eve bir süredir hiç bir malzeme almıyor ekmek bile. Ben de evde yemek yapılacak bir şey yok diye dürüm söyledim üçümüz için. Ama böyle bir ortamda boğazımdan geçmedi. Hem benim dürümümü yemiş hem de çocukların yiyemediklerini. Bir de çocukla bana haber yolluyor. Enayi malı yemek güzel oluyormuş diye. Her durumda bana psikolojik şiddet uyguluyor. Akşam 9 da çocuğun karnı acıktı. O saatte tek gidemem hadi birlikte ekmek alalım dedim. Bana paran mı bitti. Artık benim paramı yiyemezsin diyor. 1.5 liranın lafını yapıyor. Beni tek yolladı ekmek almaya. Benim kendimin aldığı telefonu bana sürekli sana ben aldım o telefonu diyor. Annem ise senin sahibin yok ondan böyle yapıyor diyor. Boşanınca daha mı iyi olacak diyor. Eşim ise boşanma konusunda paralarımı ver git diyor. Ortak her şey dediğimde ancak mezarda yersin o paraları diyor. Babanın yanına yatarsın diyor. Bir de ne çocuklar ne sen annemin tırnağı olamazsınız diyor
Aldığın her şeyin faturasını sakla sürekli tanıdık yerden alışveriş yap eve bir şey almıyor çocukları aç bırakıyor diye konuya komşuya yakın
Bin kere yasak denilsede sen yine ses kaydı al
Tazminat nafaka ne varsa al sonra o parayla çocuklarımla tatile çık enayi parası yemek çok güzel oluyor diye kendine gönder

Pis herif bakmayacakmİş ne diye evlenip üzerine 2 çocuk yapmış
Birde çocukların dürümünü yemiş.....

Ben konunun doğruluğuna inanmıyorum adam odaya gelip hakaret ediyor siz buraya mesaj yazmaya devam ediyorsunuz ilginç... böyle bir adam alır o telefonu duvara atar.. Ben pek inanmadim
Cok umrunda olmayınca atmıyorlar maksat üzmek kırmak ezmek... adam tam gevsek hem telefon =para atar mı hic...

Uyurken ellerını ayaklarını baglayıp sopalardım onu :sopa: ne sabırmıs arkadas ya. Neden maddı olarak ona muhtac bıle degılken tahammul gosterıyorsun kı eşşek herif:sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

Bilmiyorum bu kadarı olamaz, sanki konunuzda eksik bir şeyler var gibi.
Bu adam durduk yere neden böyle cirkinleşsin anlamadım.

Gerceksen o adamla hala evli olduğuna göre gerçekten de akıllı değilsin. Adamı paket edip anasına yollardi baskalari çoktan

Büyük ihtimal birileri tarafından değersiz hissettiriliyor, aşağılanıyor ve size yansıtıyor.

Ay kafayı yedim her bir satırı okurken. Burda buna benzer bi’ konu daha okumuştum. Evli çift adam kadına aldığı, yedirdiği meyve cips yemek kıyafetlerine kadar “boşanacaksan hepsini öde” diyip önüne baştan aşağı yazıp hesapları ödersin bana demiş. Kadın çaresiz tabi. Sizinki de o hesaba dönmüş. Korkunç tövbe.

Boşanın lütfen delillerinizi biriktirin.

Arkadaşım, muhtemelen hesabın sahte. E konu da uydurma tabii. Bak hamile halimle nasıl sinirlendim başta gerçek sanıp. Hayali kocana bayağı bayağı öfkelendim yani. Ne gerek var şimdi böyle bir saçmalığa?

kolay kolay bosan demem ama annen ne derse desin madem calisiyorsun bosan kurtul manyaktan.

Peki sizin bu para manyağıyla hala evli kalıp, aynı yatağı paylaşma sebebiniz nedir tam olarak? arkasındaki motivasyonu merak ediyorum

Herşeyi kayda al mahkeme aç devlet koruması direk gelir donuna kadar al boşa

Çok iğrenç söyledikleri saygı yok, sevgi zaten hiç olmamış bu adama her gün nasıl tahamül ediyorsunuz?
Her gün bu adamla olmak herhalde kahrımdan ölürdüm, en kısa zamanda ondan kurtulmaya bakın, iğrenç
Ötesi mahlukat

Back
X