- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #2.141
Oooo bu ihtimale en iyisi diyorsanız...
Sizin çatır çatır söyleyeceklerinizin bir etkisi olur mu?
Üzgünüm ama hiç sanmıyorum.
neden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo bu ihtimale en iyisi diyorsanız...
Sizin çatır çatır söyleyeceklerinizin bir etkisi olur mu?
Üzgünüm ama hiç sanmıyorum.
Oy oy oy yakın akrabalar tabi, unutmuşum ben bu kısmı.
Pofuduk siz o adamla evlenirseniz o eve oturmaktan başka seçenek verilmeyecek size. Gerçek bu siz deytayların çevresinde dönüp duracaksınız.
neden?
benim de babam var biliyorsunuz değil mi?
Çünkü nişanlınızın o evde oturmayla ilgili bir prpblemi yok.neden?
Çünkü siz eve gidip sözün bozulduğunu beyan da etseniz, evde oturmayacağınızı da söyleseniz, aile yine bir şaşırma efekti verecek.
Sevgiliniz de, her şey hallolmuştu, nereden çıktı şimdi sözün bozulduğu, bir daha söz mü yapacağız, ailem zaten zor bir dönemde?, ne gerek vardı söylemene diyecek.
Elbette babanız var. Ama babanız rest çekme konusunda yanınızda olur, evliliği sizin istediğiniz gibi kesinleştirme konusunda olamaz.
Babanız müdahil olsa idi şimdiye kadar olurdu zaten.benim de babam var biliyorsunuz değil mi?
Çünkü nişanlınızın o evde oturmayla ilgili bir prpblemi yok.
Aileye söylerken dahi Pofuduk istemiyor diyecek, sorunu çıkaran siz olacaksınız. Yani herkes memnun ama siz değilsiniz.
O aile için de önemli olan kendi düşünceleri zaten oğulları da aynı fikirde. Sizi dinleyeceklerine ve kararınızı uygulayacaklarınıza nasıl inanabiliyorsunuz ki?
Hiç ihtimal dahilinde bile değil. Acı ama gerçek.
Babanız müdahil olsa idi şimdiye kadar olurdu zaten.
Siz bu iş bitti derseniz size destek olur ama çatır çatır kayınbabanızla tartışacak bir yapıda olduğu izlenimini yaratmadı yazdıklarınız.
bi önceki mesajım bu alıntı için de geçerli. babamın rızasını almak zorundalar.
Durumlar böyle şekillendi diyebilirler.iyi de, beni babamdan isterken vaadettikleri evi, söz kesildikten sonra babamın rızasını almadan değiştirirlerse söz bozulur zaten?
yanlış mı düşünüyorum?
Babanız müdahil olsa idi şimdiye kadar olurdu zaten.
Siz bu iş bitti derseniz size destek olur ama çatır çatır kayınbabanızla tartışacak bir yapıda olduğu izlenimini yaratmadı yazdıklarınız.
iyi de, beni babamdan isterken vaadettikleri evi, söz kesildikten sonra babamın rızasını almadan değiştirirlerse söz bozulur zaten?
yanlış mı düşünüyorum?
Bu konuda da Aptalaşık benim düşüncelerimi yazmış mesajında zaten.bakın tekrar belirtiyorum, tek başlarına karar veremezler. beni başka ev vaadederek istediler, sözden önce "başka yerden ev istiyorsanız alalım" dediler.
altlı üstlü oturulacağını söyleselerdi babam beni vermezdi ki.
Tamam ama bu evliliği kesin gerçekleştirmeye kararlı oldukları durum için geçerli. Yine vazgeçebilirler, hatta ailenin yapısı bana babanızla çatışmaktansa yine kenara çekilip istemiyoruz demeye çok müsait geliyor.
Bu arada babanızı ikna etme ihtimalleri de mevcut, onu da söylemeden geçemeyeceğim. Annenizin naif beyanından belli bu. Bu konuda çok sert bir aile değiller gibi.
Durumlar böyle şekillendi diyebilirler.
Anlaşma imzalamadılar sonuçta.
O zaman öyleydi fikrimiz ama şartlar yüzünden değişti diyebilirler.
Söz niye direk bozulmuş olsun?
Bilemiyorum, çünkü söz kendi kendine bozulan bir şey değil. Sizin atmanız gerek.
Onların her duruma bir cevapları olacağını unutuyorsunuz.hani bi söz var biliyorsunuzdur, "yavaş atın çiftesi pek olur".
"siz bana kızımı isterken başka ev söylediniz, "kızı aldık nasılsa onun ailesinin artık söz hakkı yok" diye mi düşündünüz de bu ev bizim fikrimiz sorulmadan değiştiriliyor, ben burda eşek başı mıyım" derse cevap verebileceklerini sanmıyorum ben.
babam şimdiye kadar ses çıkarmadı ki gerçekten sesini çıkardığında bi dursunlar.
Onların her duruma bir cevapları olacağını unutuyorsunuz.
Olayı allayıp pullayıp gayet normal bir kılıfa sokabilirler.
Babanızla bu konuyu konuşacaklarını dahi sanmıyorum.
babamı ikna edemezler. babam şimdiye kadar hiç karışmadı, çünkü karışırsa nasıl desem, ortalık iyice karışır. tersi çok pistir. ya adam 15 yaşında girmiş askeriyeye, hani subay adam ne kadar naif olabilir siz düşünün. mesleğiyle ilgisi yok tabi ki ama o sertliği anlayın diye yazıyorum.
yine vazgeçerlerse dediğim gibi, o evde oturursam ben zaten boşanırım.
sebep ne olursa olsun, babama bilgi vermek ve onayını almak zorundalar diye düşünüyorum.
vaadedileni yerine getirmeyenler onlar olduğu için öyle düşündüm ben. biz üstümüze düşenleri eksiksiz yaptık nihayetinde. onlar henüz hiçbir şey yapmadı, üstüne değişikliğe gidiyorlar.
Tek taraflı mı bozuldu?zaten söz o yüzden bozuldu diyorum. babamla bu konuyu konuşmadılar.
Evlilik resmi bir anlaşmadır, sözden çok daha ciddidir.
Ancak bir taraf yemin ettiği halde diğerinin kötü gününde, hastalığında yanında olmadığında evlilik bitmiyor.
Karar yine taraflara kalıyor, değil mi?